lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ne...Težko je voditi tistega, ki sam noče hoditi sej zato mu pa pomagas, da se u sploh naucu oz. da bo njegov korak siguren! ja to že sam, če se pusti...nima smisla vztrajat, verjem mi Zaupaj poznavalcem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 zaupam naj posebnežem izkušnje jim kr iz face gledajo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 zaupaj sebi , pa ti ne bo nikoli spodletelo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Kdor ljubine razmišlja ali bo zmogel.Kdor ljubi ne dvomi,ker ljubi in zmore verjetn res. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Gram ljubezni ali nekaj gramov prijateljstva odtehta vse bogastvo sveta. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Pa ja de, povej to lačnemu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Spet na hrano misliš, seveda ljubezen gre skozi želodčka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ne, na rimske orgije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Poznam orgije, ampak rimskih pa res ne, verjetno pokuriš veliko kalorij, da si verjetno lačen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Ne, mam zalogo... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Drugi se hvalijo s svojo ljubeznijo. Jaz pa se hvalim s tem, da je nisem ljubil,ona je bila tista, ki me je ljubilain me poiskala te me prisilila, da ji pripadam. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Jaz pa se hvalim s tem, da je nisem ljubil,ona je bila tista, ki me je ljubilain me poiskala te me prisilila, da ji pripadamhoh, grobo to podlegel ji je Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Učite se, učite se, učite se in povprečni boste;Ljubite, ljubite in veliki boste. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Prebudi se malo. Ni treba, da za vedno, samo za zdaj. En korak na mehkem krilu Neba bi bil dovolj. Prebudi se, ljubi moj. Bodi prijazen s svojim spečim srcem. Pelji ga ven, na širna polja Svetlobe, in mu dovoli, da zadiha. Reci, " Ljubezen, vrni mi moja krila. Dvigni me, dvigni me bliže." Reci soncu in luni, reci našemu dragemu Prijatelju, "Zdaj Te bom popeljal, Ljubljeni, na tisti čudoviti Ples, ki si ga obljubil!" Hafis Sonce nikoli ne reče Celo po vsem tem času sonce nikoli ne reče zemlji: "Dolžna si mi." Poglejte, kaj se zgodi z ljubeznijo, kot je ta- osvetljuje celo nebo. HAFIS Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ljubiti resnico, častiti lepoto, mar isto ni to...(HAZARD) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 .Prebudi se .Bodi prijazen s svojim spečim srcem. .Pelji ga ven, na širna polja Svetlobe, in mu dovoli, da zadiha. .vsem tem času sonce nikoli ne reče zemlji: "Dolžna si mi."Hafis potrudi se Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 BOM, BOM.... samo tole mi je pa noro dobro napisano... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Poljubi me. Odpri nebo in me izkuj na nakovalu zvezd v svetlo zvezdo temnega neba. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...tam, kjer so vsa vprašanja nepotrebna in vsi odgovori nepomembni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ....potem je najbolje nič spraševati, ampak včasih sem pa malce tudi radoven, saj drugače pa niti ne zveš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Žalostna komú neznana je resnica, da jo ljubim,v pesmih mojih vedna, sáma govorica, da jo ljubim.Ve že noe, ki bridko sliši zdihováti me brez spanja,ve že svetla zarja, dneva porodnica, da jo ljubim.Ve že jutro, ve že poldne, ve že mračni hlad večeratiho tožbo moj‘ga bled‘ga, vel‘ga lica, da jo ljubim.Prebival‘šča moj‘ga stenam, mirni je samoti znano,tudi nepokoju mesta ni novica, da jo ljubim.Ve že roža, ki pri poti, koder draga hodi, rase,ve že, ki nad potjo leta ptica, da jo ljubim.Ve že mokri prag nje hiše, vsaki kamen blizu njega,ino ve, ki mimo vodi me stezica, da jo ljubim.Ve že vsaka stvar, kar vedet‘ in kar slišati od mene,in verjeti noče draga mi devica, da jo ljubim. Prešeren Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ....potem je najbolje nič spraševati, ampak včasih sem pa malce tudi radoven, saj drugače pa niti ne zveš... ...itak ....po drugi strani, pa saj veš, kaj sem mislila Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/smilie_herz1.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.