Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 full fajn vrjanta.. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Človek, ki ljubi.Bil sem list, zdaj sem cvet. http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/love.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...kaj pa če kaj od tega ne maraš ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/liebe087.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 JOJ JA TOLE JE TUDI MENI FUL LEPO NAPISANO Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Nimam te rada zaradi tistega kar si,temveč zaradi tistega, kar sem jaz,kadar sem s teboj. Nimam te rada samo zaradi tistega, kar si naredil iz sebe,temveč zaradi tistega, kar delaš iz mene. Rada te imam,ker si storil več,kot bi lahko naredilakaterakoli vera,da bi jaz postala dobra in več,kot bi lahko naredila katerakoli usoda,da bi bila srečna. To si storil brez dotika,brez besede,brez znamenja. To si storil s tem,da si takšen,kot si. Morda jenavsezadnje to tisto,kar pomeni biti ljubljen. :o|o: mal pocukrano Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ..tam, kjer so vsa vprašanja nepotrebna in vsi odgovori nepomembni... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Meni se ne zdi! Sicer pa malo več cukra ne škodi, če nimaš sladkorne! Kad umire seceras? Kad mu je najsladje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Nimam te rada zaradi tistega kar si,temveč zaradi tistega, kar sem jaz,kadar sem s teboj. Nimam te rada samo zaradi tistega, kar si naredil iz sebe,temveč zaradi tistega, kar delaš iz mene. To si storil brez dotika, brez besede,brez znamenja. To si storil s tem,da si takšen,kot si. Morda jenavsezadnje to tisto,kar pomeni biti ljubljen.tut meni se ne zdi sladkano, bi se pa raj izrazu z drugačnim pridevnikom; (pa nekoč sm že brau tole..)je Resnično, Je Ganjenjo, plemenito srčno, iskre čutiš skoz besede, te zadenejo * Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Poljubiš še kdaj cvet ob stezi, kjer se sprehajaš Pobožaš še kdaj list ob njem na tanki veji Se kdaj zazreš v drobno bilko, preden jo pohodiš Še x!x Še vedno ljubiš. http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/poljubobjem.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 ne ne ,rabm jest več ,kot sam izkoristek dneva obujajmo moči.volja prede, dalje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Samo tisti ki gori,lahko zakuri........... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ljubiti ne pomeni gledati drug drugega, ampak skupaj gledati v isto smer.(Antoine de Saint-Exupery) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Cvet. Koliko bolečine in strahuje v nežnem krhkem cvetu!Obarva se z najlepšimi barvami,ker zaman bi cvetel, če ne bi okusil ljubezni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ljubezen ni le beseda, ljubezen je nekaj več, je nekaj kar je v tebi in meni, je nekaj kar je v nama obeh Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ljubezen, gibek cvet sončnice, ki se obrača proti svetlobi in daje upanje, upanje v izpolnitev naših sanj.Hrepenenje, združitev dveh duš, ki se iščeta in končno najdeta. Se iščeta le dve duši, ali smo vsi povezani, smo vsi eno? Je to smisel bivanja?En trenutek z njim, kot zaključen krog, življenje. Ukraden trenutek, kot prvi let orla, ki odkriva neznane vrhove in zanj neodkrite planote. Le lebdi nad pokrajino in jo občuduje. Nato krožno zaključi raziskovanje in se vrne nazaj, v znane vrhove gora, hkrati pa hrepeni po neodkritih daljavah. In prav takšni so bili njuni trenutki. Neponovljivi, neprecenljivi in kar je bistvo, so moji, samo moji utrinki življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 danes pa same take lepe pišete, da sem čist brez teksta... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 A sam danes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 kakor kdo in kakor kje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Zaljubljen človek je kot pticana limancah, bolj ko se otepa,bolj se zapleta. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Zaljubljenci zmeraj vedo koliko je ura. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.