borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ko smo dovolj blizu, si lahko šepetamo.http://www.my-smileys.de/smileys1/00009024_2.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 nea pluvaj po štajerskih ritkah, pa jst tud nam v provokativno držu šu.. na enga cmoka na rilček da nauš tak sitno astralno zalubleno vekal No, tale je vsekakor simpatična, he, he! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Saj to tudi jaz naredim , ker vstanem ob 4h, pa mojo soprogo zbudim ob 5h, sicer pa ključ uspeha je, da se s partnerjem moraš najmanj 4 krat dnevno poljubiti in tesno objeti , pa najmanj 20 minut dnevno se mu povsem posvetiti v pogovoru....vse pa tudi ni treba, da veste, ker potem pa že ni več skrivnost zanimiva oseba si boris, koliko si star??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ljubiti pomeni pretopiti svoje zadovoljstvo v veselje drugega. (Gottfried Wilhelm von Leibnitz) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .hja, če ima ustrezen sprejemnik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 samo ,če ljubiš ...resnično živiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 zanimiva oseba si boris, koliko si star???Hvala, dobrodošlica med nami gregor777 Ravno prav sem star Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Boris,star?? Pa se ja nimaš za starega?! Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 glede na to da sem bila leto in pol predpražnik. ZANIMIVA BESEDA, HUHU, hvala mah, malo pretiravam, dramatiziram, saj še sama ne vem kaj hočem povedat, kaj res mislim in kaj se mi samo zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Aira,ti je žal za to kar si pač čutila in to napisala?? Imam občutek,da hočeš popraviti besede,ki si jih napisala?? Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Boris,star?? Pa se ja nimaš za starega?! To pa nisem nikoli napisal pri svojem številu objav, res se super počutim, saj sem ja v najboljših letih, nikoli se pa še nisem obremenjeval z svojimi leti, žal mi je le nekaterih sošolcev, ki so "nehali živeti" pred več kot desetimi leti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Aira,ti je žal za to kar si pač čutila in to napisala?? Imam občutek,da hočeš popraviti besede,ki si jih napisala?? JA! nič čudnega da se nate lepijo tehtnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Boris,star?? Pa se ja nimaš za starega?! To pa nisem nikoli napisal pri svojem številu objav, res se super počutim, saj sem ja v najboljših letih, nikoli se pa še nisem obremenjeval z svojimi leti, žal mi je le nekaterih sošolcev, ki so "nehali živeti" pred več kot desetimi leti... Boris,tako ti bom rekel,vzemi to kot kompliment-Beri (STAR=zvezda) Star si pa toliko,kolikor se pač počutiš.. Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Hvala Maestro, saj sem takoj spomnil na Ringa in tako tudi vzel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Aira,ti je žal za to kar si pač čutila in to napisala?? Imam občutek,da hočeš popraviti besede,ki si jih napisala?? JA! nič čudnega da se nate lepijo tehtnice. Tehtnice,tud ti si tehtnica.. Naj ti ne bo žal,sej veš,vse stvari se zgodijo z razlogom,si pač imel razlog in filling,da je blo tko.. Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Na sliki AIRA & MAESTRO... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 In ljubezen se je vnela... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 kako sva lepa... kam pa roke tlačim pa komaj spoznala sva se hmmm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Hmmmm,ti kar nadaljuj,očitno tud teb paše,dugače bi bilo drugače... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 samo ne vem kdo to tako joka od zgoraj...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Tud če joka,so to solze ali raje slap sreče... Together forever and never apart,maybe in distance but never in heart.... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 h0h, kak jo kvalitetn drži vpadajoče na ramena, lej to Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.