borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Nič kaj posebnega, le toliko, nič v povezavi s tole temo ali modrimi mislimi....lep večer ZNOVA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Vecer Boris? V kateri luknji se pa ti skrivas? Pri meni je se dan... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 ZNOVA, pa veš, da imaš premočno žarnico, da se ti zdi, da je še dan, pa saj sva ja istem časovnem pasu, ne bi rekel za Katjušo, ki je dve uri pred nami.....v luknji, hja, saj nisem tako majhen , tukaj poleg tebe sem, bi me morala opaziti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 eno uro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Hvala Katjuša, potem je pri tebi verjetno že tema, mislim zunaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 tema - bo drzalo...ze kaksni dve uri...zunaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 ZNOVA, pa veš, da imaš premočno žarnico, da se ti zdi, da je še dan, pa saj sva ja istem časovnem pasu, ne bi rekel za Katjušo, ki je dve uri pred nami.....v luknji, hja, saj nisem tako majhen , tukaj poleg tebe sem, bi me morala opaziti Casovni pas je ze enak, ampak tukaj pri meni ( v Italiji ) je se vedno svetlo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Sedaj pa že bolj verjamem, ker je že pri majhni Sloveniji( skrajni vzhod in skrajni zahod) razlika pri sončnem zahodu od 4 - 8 minut Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Ljubiti,pomeni tudi,pustiti oditi... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Ljubiti,pomeni tudi,pustiti oditi... Kdaj sem vedela, da ga resnično ljubim? Takrat, ko me je odklonil, jaz pa sem se vedno želela, da bi bil srečen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Oooouu jeee ....Blue Star ........mislim, da dvakrat v življenju.......do fula .......enkrat še kot dokaj mlad poba in enkrat kot "zrel" tipček.......Uuuuaaaa......res ni lepšega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Oooouu jeee ....Blue Star ........mislim, da dvakrat v življenju.......do fula .......enkrat še kot dokaj mlad poba in enkrat kot "zrel" tipček.......Uuuuaaaa......res ni lepšega Mas prav, ni lepsega, to je droga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...od katere pa jaz nočem biti ozdravljen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Nebeska droga, brez negativnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Srce, ki ljubi, ne gleda na lepoto. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 pil sem te in ne izpil, ljubezen........... (gradnik) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Moč ženske je v njeni lepoti, lepota moškega v njegovi moči. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 26. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2004 Ko ljubiš postaneš zvezda, ko si ljubljen-vidiš vesolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ko ljubiš, s kožo in kostmi vred.ko si ljubljen si nahranjen.hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Blue *star od tvojih misli mi gre kar na jok. Ja sem... vsako srečanje z njim... ekstaza trenutka... dotik večnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................vroooooče Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Super . Bemu.....če je kdaj ziher bit fajn nor.....je to od ljubezni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ljubezen je kot solza:rodi se v očeh in pade na srce. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Zakaj se nekaterim tam spremeni v pelin? Če ne znajo ljubiti? Se strinjate s tem, da sta si ljubezen in sovraštvo blizu? Po mojem je to navaden bullshit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.