ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 ja vidim, da te je romantika zapeljala.. Ves, ni nujno, da moras biti prizadet, zalosten ali karkoli drugega, da bi vedel kaj je sreca.. Eni imajo ze od zacetka tako sreco, da jim ni potrebno poznati zalosti.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 kako vemo, kaj je sreča, če ne spoznamo razočaranja, kako cenimo lepe stvari, če nas ne doleti nič slabega občudujem tistega, ki je na stopnji, ko ne potrebuje razočaranj in neuspehov...počasi bo moja malenkost zalutala v svet sanj, še prej pa se posvetila knjigi.Uživajte in čim več lepih trenutkov, ko ti nekdo z iskrico v očeh zašepeta, rad te imam... ti pa v srcu veš, da so besede iskrene... čimveč pogledov, v katerih občutimo globino duše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ko ženska gori, postane moški goreče oglje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Ljubezen je kovačica sumničenj. Italijanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ljubiti v dobrem in slabem... LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ljubezenska pisma ne potrebujejo datuma. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 .............sam pol kakšen pametnjakovič zahteva, da jih vrneš............ ampak, a je to sploh še v modi? ste kdaj dobili ljubezensko pismo lunatki? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Seveda smo.......sedaj je to pač bolj v obliki elektonske pošte Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ali pa po sms... čeprav se jaz še vedno poslužujem papirja in nalivnika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Sploh ne ve, če bi še znal pisati z nalivnikom , čeprav sem včasih najrajši z njim pisal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ljubezen dela iz odsotnih prisotne. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 .....kako resnično. madonca, včasih znajo tud nemci kakšno pametno povedat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Škoda, ker je bila tale post od tretje osebe zbrisan, no bom pa jaz naprej pisal...... "Ljubezen je sladka grenkoba". Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Kaj češ včasih me malce zanese ti je bil všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Seveda mi je bil, saj me ne skrbi, ker, kar mi je všeč si itak skopiram... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 torej ti imaš jaz pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ...trenutno zadovoljstvo, hja imam , ampak to hitro mine, kaj čmo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 a veš, da trenutek je večnost ter da ga lahko obodimo kadarkoli želimo... čudeži me čakajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ...imaš prav, saj jaz še vedno verjamem v čudež, ampak simbol čudeža si še ne bom narisal, hočem da je v normalnem času, kot se šika... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Škoda, ker je bila tale post od tretje osebe zbrisan, no bom pa jaz naprej pisal...... "Ljubezen je sladka grenkoba". kaj je bilo zbrisano..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Mogoče se bo javila tretja oseba, tebi pa lep dan še naprej Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 tretja oseba no če misli Borism s tem mene, JAZ sem eno svoje razmišljanje izbrisala ter lepo razložila da me je malce zaneslo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 selene, mislim da to da te mace zanese, ni nič nenavadnega, pa noben greh vsakemu se kdaj kaj podobnega zgodi, pa mislim, da borism to zelo dobro razume in ti ne zameri Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 mogoče mu je bil pa post všeč in mu je bilo žal da sem ga zbrisala... ma opevala sem ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ma ne ti bit zdej hudo zarad tega sej je borism napisal, da si vse kar mu je všeč skopira, pa je najbrž to storil, preden si zbrisala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.