borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 mogoče mu je bil pa post všeč in mu je bilo žal da sem ga zbrisala... ma opevala sem ljubezen Seveda to, kar nazaj ga postni Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 da me je malce zaneslo.... Večkrat nas zanese, bolje je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Seveda, traja potem vse skupaj dlje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Veckrat nas zanese, vedno manj nese... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ljubiti pomeni ljubiti koga drugega bolj kot sebe. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 morda pa res. treba pazit, da ne ljubiš preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jaz sem pristaš ljubeznive ločine, ljubiti preveč, in komaj čakam da bom spet ljubil preveč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 V ljubezni je celo devet deset. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Jaz sem pristaš ljubeznive ločine, ljubiti preveč, in komaj čakam da bom spet ljubil preveč...good luck Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 thanks Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Oči so pa tko ogledalo duše...Res je, oči so odsev duše. Ko se srečava s pogledi veva,VEVA,ker poznava govorico srca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 kako dokažemo ljubezen - lepe besede, darila poljubi, dotiki ?meni največ pomeni pozornost in čisto spontana gesta, nasmeh, ko se pogleda srečata, iskrica, ki ne more ostati skrita, ... malenkost... rahel bežen dotik, nameren ali pa ne... tresoča roka... ah ja ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 kako dokažemo ljubezen - lepe besede, darila poljubi, dotiki ?meni največ pomeni pozornost in čisto spontana gesta, nasmeh, ko se pogleda srečata, iskrica, ki ne more ostati skrita, ... malenkost... rahel bežen dotik, nameren ali pa ne... tresoča roka... ah ja ljubezen Se je neda dokazat!Se kr pripne zraven,će je to to! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 kako lepo povedano opij, ne morem, da ob tvojem nicku ne bi pomislila na en ful star refren............opijaš me , opijaš, jače nego vino..........itd...........pa dobro paše u temo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ljubezen - to je nekdo, brez katerega ni mogoče živeti. E. M. Remarque Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kako lepo povedano opij, ne morem, da ob tvojem nicku ne bi pomislila na en ful star refren............opijaš me , opijaš, jače nego vino..........itd...........pa dobro paše u temo v bistvu tut zgleda kot...day after party... pa brez zamere... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ..........saj (skor) vsi včasih kdaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ljubiti in uvideti napake tistih, ki jih ljubimo;sovražiti in uvideti vrline tistih, ki jih sovražimo - je prava redkost. Konfucij Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 9. april 2004 Avtor Prijavi Deli 9. april 2004 Ljubiti in uvideti napake tistih, ki jih ljubimo;sovražiti in uvideti vrline tistih, ki jih sovražimo - je prava redkost. Konfucij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Lahko nosimo ves svet v naročju, a nismo srečni, če nimamo nikogar, ki bi se nam vsaj zlagal, da nas ljubi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Najdi osebo, ki te bo ljubila zaradi razlik med vama in ne kljub njim, pa boš našel-la ljubezen svojega življenja! (pozna kdo avtorja tega ?) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2004 Prijavi Deli 10. april 2004 Tamara, jaz ga žal ne poznam . "Še nikoli nisem bil tako osamljen. Ob meni ljubljena ženska, a njene misli tam, kjer je nekoč nekoga ljubila" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Gib roke, nasmeh.Tišina, pogled.To je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 pričakovanje... ko vidiš prihajati osebo, ki ti v tistem trenutku pomeni vse in opaziš pričakovanje, ljubezen... v njej okoli nje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 selene... želim ti da ohraniš tole stanje duha...za vedno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.