Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 enako, čeprav obe veva da je včasih boleče kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 boleče:ja ampak tudi poučno... Rešitev- živeti in uživati... dokler traja ... seveda pa ohraniti svoje bistvo znotraj sebe, tako da tam zbiraš svojo moč in iz tega centra potem črpaš.... namigovala sem na stanje duha zaradi vinčka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 hehe vinček.. naj ti prišeptem da ga sploh ni bilo toliko pst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Do njenih ustnic in nazaj. POzna kdo slajša potovanja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Kje si bil, Boris, tu se cel večer ljubimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Jaz se opravičujem, ker sem izostal , sicer ne vem, ali sem kaj zamudil, šele sedaj sem prišel domov , ker ste me ja vsi nagajali(okoli poldneva!!) pojmo v naravo, ko je tako lepo vreme in sonček in jaz sem jih ubogal in ni mi žal, žal mi je edino bilo za vami lunatki....lep ponedeljek vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 mi pa tko romatnično (spet) razpoloženi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ...no dobro, saj grem spat, da vam ne pokvarim romantike, nič se bati, saj nočem biti vaš kontrolor....lepe in nežne sanje vam privoščim, pa lep dan, ko se prebudite Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Kontrolor ejejej Borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Lep dan Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 mi pa tko romatnično (spet) razpoloženi Jaz se majčkeno sprehajam po vaših posteh in zauživam žuborjenje besed in naslado vaših src. Je res lepo hodit na forum. Vsem naj zostane takšno razpoloženje. Kaj če imaš strah ljubit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ...Kaj če imaš strah ljubit?tut to se zgodi, se je pač treba merkat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ...Kaj če imaš strah ljubit?tut to se zgodi, se je pač treba merkat Kaj pa pomeni beseda merkat?Sorry,živim tukaj pet let in še najbrž najdem kakšno neznano besedo. :xx!: Posebno tukaj v postih (je kar dosti govorilnega jezika ). Še naprej se zahvaljujem za razumevanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 merkat - paziti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Če se zmerjata in prepirata vedi, da se ljubita. Egipčanski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 če on njo malček davi in ona njega mickeno prirezuje z nožem- tudi velja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 če on njo malček davi in ona njega mickeno prirezuje z nožem- tudi velja? Ce nima on misicastih rok...ona pa ima top noz potem vsekakor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 a istočasno tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 a istočasno tole simultano je najlepse.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Vendulas; tebe pa nom komentirau, ker se zezaš nazaj, želiš bit poučna.... jest se potem tut zezam, ko pišem v pogovornem, jasno sedaj Pokowc,ni se treba zezat nazaj - bodi takšen kakšen si - Si mi tako všeč. Sem se pač vprašala samo informativno,ko bom kdaj uporabila besedo - si bom spomnila nate.A ni fer? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 če on njo malček davi in ona njega mickeno prirezuje z nožem- tudi velja? Ce nima on misicastih rok...ona pa ima top noz potem vsekakor. ah, sem gledala film po TV pa komentirala... ja. je imel mišičaste roke, ona pa nož za kruh. na koncu sta se dala dol. tako da- Boris obvladaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 PA VI SPLOH GLEDATE NASLOV TEME , TUKAJ SE NI PRIPOROČENO TAKOLE KREGATI , SAJ JE JA TAKO LEP NASLOV , LEP VEČER VSEM .... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 če se kregamo se tudi ljubimo.... Afganistanski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Viva ljubezen med pretepači. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.