Aira 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Vendula, če bi jaz obvladala češčino tako kot ti slovenščino, bi to bilo the best.V Prahi sem bila enkrat, nekaj dni pred tem pa na Madžarskem v Budimpešti, tako da sem malo pomešala. Bilo takooo blazno lepooo!!! obožujem takšna mesta, imajo neko temno dušo, preteklost, zdijo se hladna, ljudje hmmm- malo neobrušeni, zaprti, dobri tipi Rada imam vse strani sveta ampak vzhod me zelooo mika, da ne omenjamo SV. Zelo rada bi šla na Finsko- enkrat bom x:px (odstopam od teme, Marsa sori) Aurora Borealis- Finska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Co, Vendula, ty jenom mluvyš česky nebo sy prava Češulka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Co, Vendula, ty jenom mluvyš česky nebo sy prava Češulka Jo,sem čistokrvna Moravačka. (mnjam vino) A ty SStane mluviš taky česky. To asi ta sul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ale, Moravci soli nemate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Ale, Moravci soli nemate No zato sem prišla na forum,da me kam povabiš in nasoliš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 A kam chceš, do Brna, nebo do Olomouckyh solnih mly nu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 A kam chceš, do Brna, nebo do Olomouckyh solnih mly nuTi,SStane,da ti slučajno res nisi z že omejenih (v enem od postov) korenin CZ. Jaz sem bolj v Olomoucku,ampak o solnih mlineh nič ne vem .Mogoče si mislil kaj o Božih mlineh. Olomouc je prepoznan po Olomouckih sirečkih (smrdijo kot kuga) :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 A korobačky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 A korobačky Ne,to naj bi bili Korbačiki (po enem predstavniku SSSR).To je drugo.Je pa sol zelo prisotna v tem sirečku v obliki vezalke.Dajte SStanemu že končno SSSSSSOOOOOOOOOLLLLLLL. A,da si moral zopet ti Rusi zvlečt na dan. Asociativno sem opazila,da nimamo kot CZ noben sir poimenovan po ZDA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jo, promin, toto, že korbaček je ruski nazev pro syr jsem nygdi ne slišel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Saj v bistvu sem samo pisala.Si pač ne mogl slišet. A Gorbačova znaš? :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Osobnje ne, ale znam jeho prohybicijy, gdy jsem bil v Moskvje za jeho predsedavanja. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....jaz pa če preveč solim nisem še bolj zaljubljen ali ljubljen , ampak grozno žejen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 hah, jst pa sploh nim apetita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....jaz pa če preveč solim nisem še bolj zaljubljen ali ljubljen , ampak grozno žejen No,potem vsi lahko opazimo,da na CZ je prav PIIIIIIIIIVO zelo potrebno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Po hrani ali ljubezni? hah,maš prav ja, oboje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ...še prevelik apetit sem imel čez praznike(po obojem )... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Seveda Contesa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....jaz pa če preveč solim nisem še bolj zaljubljen ali ljubljen , ampak grozno žejen No,potem vsi lahko opazimo,da na CZ je prav PIIIIIIIIIVO zelo potrebno. Vendula, žal si povedala veliko resnico. Vaša sol je desetkrat prejodirana že nekaj let in ženske se debelijo, moški pa pijejo, da bi se čimprej znebili joda iz organizma.Poglej na moj forum.Pri vas jodirajo celo vodo za dojenčke, veš to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Vendula krasna holka Glej jih,glej. Izziv Chlapečku nehrej si se mnou nebo budu škareda holčička. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 ....jaz pa če preveč solim nisem še bolj zaljubljen ali ljubljen , ampak grozno žejen No,potem vsi lahko opazimo,da na CZ je prav PIIIIIIIIIVO zelo potrebno. Vendula, žal si povedala veliko resnico. Vaša sol je desetkrat prejodirana že nekaj let in ženske se debelijo, moški pa pijejo, da bi se čimprej znebili joda iz organizma.Poglej na moj forum.Pri vas jodirajo celo vodo za dojenčke, veš to? Si me SStane iskreno prestrašil. :xx!:.... Sem šla pokukat na zdravo sol in bom se še majčkeno bolj pozanimala.....Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Chlapečku nehrej si se mnou nebo budu škareda holčička. Prevod: Fantek ne igraj se z mano, da ti ne odrežem ...... ? x:px Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Chlapečku nehrej si se mnou nebo budu škareda holčička. Prevod: Fantek ne igraj se z mano, da ti ne odrežem ...... ? x:px Točno tako.Punce ,smo pa res fejst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.