Skoči na vsebino

*ljubiti

Blue*Star21

Recommended Posts

Vendula, če bi jaz obvladala češčino tako kot ti slovenščino, bi to bilo x^x :palec: the best.

V Prahi sem bila enkrat, nekaj dni pred tem pa na Madžarskem v Budimpešti, tako da sem malo pomešala. Bilo takooo blazno lepooo!!! :2src: obožujem takšna mesta, imajo neko temno dušo, preteklost, zdijo se hladna, ljudje hmmm- malo neobrušeni, zaprti, dobri tipi :palec:

Rada imam vse strani sveta x:Dx ampak vzhod me zelooo mika, da ne omenjamo SV. Zelo rada bi šla na Finsko- enkrat bom x:px x:px x:px

(odstopam od teme, Marsa sori)

Aurora Borealis- Finska

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 614
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A kam chceš, do Brna, nebo do Olomouckyh solnih mly x:Dx  x:Dx nu

Ti,SStane,da ti slučajno res nisi z že omejenih (v enem od postov) korenin CZ. x:Dx :eek:

Jaz sem bolj v Olomoucku,ampak o solnih mlineh nič ne vem .Mogoče si mislil kaj o Božih mlineh. :vragec:

Olomouc je prepoznan po Olomouckih sirečkih (smrdijo kot kuga) xrolleyesx :xx!:

A korobačky  :8):

Ne,to naj bi bili Korbačiki (po enem predstavniku SSSR).To je drugo.Je pa sol zelo prisotna v tem sirečku v obliki vezalke.Dajte SStanemu že končno SSSSSSOOOOOOOOOLLLLLLL. x:Dx

A,da si moral zopet ti Rusi zvlečt na dan. x:Dx

Asociativno sem opazila,da nimamo kot CZ noben sir poimenovan po ZDA. x:Dx

Guest sstane
....jaz pa če preveč solim nisem še bolj zaljubljen ali ljubljen x:Xx , ampak grozno žejen  :sori: x:o)x  x:Dx  x;)x

No,potem vsi lahko opazimo,da na CZ je prav PIIIIIIIIIVO zelo potrebno. x:Dx

Vendula, žal si povedala veliko resnico. Vaša sol je desetkrat prejodirana že nekaj let in ženske se debelijo, moški pa pijejo, da bi se čimprej znebili joda iz organizma.

Poglej na moj forum.

Pri vas jodirajo celo vodo za dojenčke, veš to?

....jaz pa če preveč solim nisem še bolj zaljubljen ali ljubljen x:Xx , ampak grozno žejen  :sori: x:o)x  x:Dx  x;)x

No,potem vsi lahko opazimo,da na CZ je prav PIIIIIIIIIVO zelo potrebno. x:Dx

Vendula, žal si povedala veliko resnico. Vaša sol je desetkrat prejodirana že nekaj let in ženske se debelijo, moški pa pijejo, da bi se čimprej znebili joda iz organizma.

Poglej na moj forum.

Pri vas jodirajo celo vodo za dojenčke, veš to?

Si me SStane iskreno prestrašil. :xx!:.... Sem šla pokukat na zdravo sol in bom se še majčkeno bolj pozanimala.....Hvala. :palec: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...