Skoči na vsebino

*ljubiti

Blue*Star21

Recommended Posts

Guest sstane
Si me SStane iskreno prestrašil. :xx!:.... Sem šla pokukat na zdravo sol in bom se še majčkeno bolj pozanimala.....Hvala. :palec:  x;)x

Vendula, ne boj se, bodi samo pametna in me poslušaj. Dokončna rešitev se mi je nekega dne, točno na moj rojstni dan, potrdila ob soli, limoni in teqili v Opavi, zato imam do tvojih krajev in ljudi poseben odnos.

Pošjli mi naslov, da ti pošljem paket :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 614
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V življenju so ljubezeni, ki zmesajo glavo,

cute, duha in srce;  med vsemi oa je ena sama,

ki ne zmede, ampak prodre v globino in ta umre

edino le z bitjem v katerem se je zakoreninila.

... z nami samimi torej, Blue*Star21... vse se rodi v nas in vse izvira iz nas... torej nismo nikoli brez ljubezni, saj smo večni... v trenutku... xsrcx

pismu filozofiram :eek: x:Dx x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

z nami samimi torej, Blue*Star21... vse se rodi v nas in vse izvira iz nas... torej nismo nikoli brez ljubezni, saj smo večni... v trenutku...

Tako ja! xokx

Iskala sem svojo drugo polovico,

Pa sem jo nasla v sebi - popolnoma se prilega.

Iskala sem ljubezen.

Pa sem jo nasla - v sebi, je prelepa.

Kaj zdaj iscem?

Tebe vendar, da bom lahko z nekom lepoto delila.

Krasno, da se da Marxa citirat v enem romantične stavku x:Dx x:o)x :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Mimogrede se me dotakneš, tako nežno in tako hitro, da nihče ne zasluti, da gre za izpoved ljubezni. Ta dotik mi pomaga preživeti tudi najtežji dan. ( ? ? )

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Guest sstane
Mimogrede se me dotakneš, tako nežno in tako hitro, da nihče ne zasluti, da gre za izpoved ljubezni. Ta dotik mi pomaga preživeti tudi najtežji dan. ( ? ? )

F. Engels x:Dx :palec:

x:Dx :palec: Ne paše mi to preveč za Engelsa x:Dx

Čak, se bom potrudla pa pogledala...

eeee Marion C. Garretty, roj. 1917 x:)x

Dear Human,

Ljubezen je sladka bolečina, ki mine v monotonosti,

ali pa preide v sladkobo spoznavanja drug drugega... x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

mmmmmmmmmmm

Dear Human,

A to je nesrečna? xrolleyesx

ok popravljam mmmmmmmmm

Kk se ti zdi? x:)x

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...