contesa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 .... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Moški in nakit :xx!: :xx!: :xx!: . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Hehe, Contesa, kje ti vse to najdes! Jaz naceloma sicer tudi 'ne maram', da moski nosijo nakit, a po drugi strani pa mi je lahko tudi vsec...Torej, predvsem je odvisno, kaj nosi in kje. Pa kdo, seveda.Nekateri so totalni kmetavzarji, ce si dajo debelo zlato ketno okoli vratu, eni pa ne, kakega Nicholasa Cage-a si komot predstavljam s cim podobnim, recimo. Uhan mi je navadno tudi v bistvu vsec.Pa tudi zapestnica je OK, samo je pa seveda zelo pomembno, kaksna je, iz katerega materiala in podobno.Mitji sva s Timom kupila za rd mdr zapestnico s karneoli (majhnimi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Dobra tema Contesa ! Jaz osebno ga ne nosim, če pa ga že, pa iz bolj naravnih materialov, ki pa v tem spisku niso omenjeni....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Boris, kaj je to, kamen za vratom ali kugla na nogi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Stane, kaj ti poznaš od naravnih materialov samo kamen in železo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 Na desni roki nosim srebrno obroč zapestnico .......ki se bo zelo verjetno za mojga malega abrahama spremenila v podobno - iz belega zlata. Hm...a to pomeni, da spadam med moške - verižica okrog zapestja ? :xx!: Mick, mislim da ne! Kaj pa ti misliš? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Pismo, ko ne znam barv spreminjat pisavi.....grrrrrr...... Ma jaz tudi mislim, da ne.........sam zdaj to lažje povem, ko še nekdo tako misli..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Ja, res odvisno kaj in kako je to nošeno.... kaj pa vem. načeloma nisem kak ljubitelj moških z uhani, nekaterih moških, ki jih poznam si npr. ne predstavljam z uhanom, moj dragi ga nosi, pa mi je čisto cool, pa ne vem na katerem pevcu sem videla da ima dva uhana taka obročkasta - pa fino zgleda na njem, pa si npr. tudi ne predstavljam na mojem dragem, niti na teh, ki sploh nimajo uhanov. Verižico tudi nosi eno zlato, moje darilo - ne tako masivno pa ne uno čist tanko, eno tako srednjo, "okusno" pa na njej obesek levčka pa pol srčka, pa eno zapestnico v istem vzorcu, tudi moje darilo, mi je tudi všeč, pa poročni prstan. Si ga kar ne predstavljam v bistvu brez tega... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 hehepozabla si she na une, k majo eno al pa vech debelih zlatih ketn okol vratu, zapestnco pa she enih par prstanoukdo neki so ti :xx!: no jst mam okol vratu vrvico z olivinom in zlatim prstanom sicer sem pa zhe itaq jst nakit okolja 666 zlobijeu....kar je lepsh k jst je kich Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 sicer sem pa zhe itaq jst nakit okolja 666 zlobijeu....kar je lepsh k jst je kichSama skromnost te je.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 to zato, k je skromnost lepa chednost.....tko k jst 666 najlepshejshih -ou....tralala....hopsasa....cmoklala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 men je pa všeč, če imajo okol vratu kakšno usnjeno vrvico z obeskom...al pa ovratnico... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Haha in taki tipčki k majo, okrog vrata Oniks, na rdeči vrvici, speti z medenino, (posrebreno....) kaj pa veš povedat o takih ? .... pa če dodam da zraven še pripevajo... proud mary Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 hehe no pa spustimo tisto prepeva.. kaj pa pol pomeni, trenutno sem tiho in poslušam golden eye od tine turner Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 jst že nisem torej kako se reče zagledan sam vase hehe, aha a zdaj pa rabim dobro vodnico, da me zgrabi za moj onyx in me mal okrog zapele... hm dobre komunikacije ta nebi šla..., in ne pustim se najbolj vodit drugo pa bi šlo zelo vredu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Moški in nakit :xx!: :xx!: :xx!: . Se zelo strinjam. Pravzaprav najteže prenesem, da jim bingljajo kake zlatne ketne okrog vratu... , pa za vsak slučaj vprašam malo med kolegi v službi, če nosijo kakšne verižice, pa so skoraj vsi potegnili ven in jo pokazali (verižico mislim ), pa večino jim jo je podarila mama ali ata, ali pa prva punca.... Kako je to meni smešno.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Tiho bodita raje... zarecenega kruha... Da ne bosta se potem po kleteh skrivali, ker vaju bo sram, ko bosta imeli kake divje latino ketnaste ljubimce... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 ko bosta imeli kake divje latino ketnaste ljubimce... x MucaMaca (ja, če bojo pa res divji,... , ampak saj lahko dajo verižico občasno dol za tiste minutke. oz. ure...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 zlatne ketne... ketnaste ljubimce.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 ... oz. ure... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Ma, če so pozlačene, potlej boljš.. če ne bi se mi tiste minute vlekle kot ure... je kar boljše da ti ure minejo kot minute! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 všeč mi je nekak le prstan; verižico lahko stržem, heeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 contesa, kaj pa mi, ki nobenega nakita ne nosimo ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Vi ste pa najboljši ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.