rachek 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Opa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Rachek....... kaj pa guna rinka v nosu ? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 ma Naky to ni nakit, to je del njega, vraščeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 kakorkoli obračamo ta nakit, vedno je kakšen cirkus Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Rachek Marinko Da vam še povem, da "naš"- nosi in srebrno verižico (spomin na njegovo prvo ljubezen - tisto prvo potem res drži), srebrno zapestnico in srebrn uhanček v ušesu. Prstan pa ga je tiščal (sem ga mal poredila), in ga je sedaj odstranil....Ne vem, men je lepo če ima moški na sebi nakit, vendar ne tak, da ti najprej ketna pade v oči.... Bolj mi je všeč srebro, kot zlato. Ne maram glomaznih "ketn" in prstanov čez do drugega členka - tist kao "nek se vidi razkoš". Zelo všeč so mi tudi usnjeni izdelki (narejeno doma ali mačopiču varianta) - take indijanske zadevce, orientalske al pa bolj rockerske.... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Moda deset let pred svojim časom je nespodobna, deset let kasneje ostudna, stoletje kasneje pa postane romantična! Hja contes, čez 200 let pa sem to jaz... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Uhvatio Mujo zlatnog kita."Pusti me i ispunit cu ti tri zelje." "Jok, nosim ja tebe u zlataru". bi jim prav pršlo... tem k full zlata nosijo na sebi... če bi lahko mujo bli..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Hehe, sam res, ej, če je nakit more biti čim lažji, edina reč k jst nosim je en onix, čeprav počasi razmišljam da bi si naredil zapestnico iz rabljenih jeklenih strun... ala za image, pa to, sicer pa tipi in nakit,,..... že bejbe in nakit mi ne gre ravno v oči, ampak uhanček tam, pa tam, (na ušesih seveda ne kje drugje) pa prstanček kje drugje, pa tko to je vse kul, ampak kakšen skozi popek, to je pa že to much, pol pa še kazga skoz nos, al pa jezik, :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Tisto o uhanckih v usesu se mi kar zanimivo slisi, ja.. Drugace pa jaz tud nic navdusena nad unimi glomaznimi zlatimi ketnami okrog vratu.. tlele v Madridu jih kar srecas.. pol ma pa se srajco odpeto do popka in kocine do vratu.. :xx!: Minimalisticno je pa cist simpaticno lahko.. pa tud odvisno od osebe.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Boris, kaj je to, kamen za vratom ali kugla na nogi Enako kot zlat obroček okrog prstanca... deluje pa v obe smeri... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Enako kot zlat obroček okrog prstanca..deluje pa v obe smeri.. kaj že to pomen? obe.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ne...to, da ma loh žena moža zasužnjenga...in obratno...(torej v obe smeri) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 še še...a si ga mnogi ne priznajo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ne maram velikih zlatih verig okrog vratu ( cefurji stile ) in ne maram da ima tip uhan.. Normalna verizica me ne moti in tudi prstan ( npr. porocni ) mi je ok.. P.S. Da ne bo kdo pomislil, da imam kaj proti "juznim" sosedom, zaradi moje opazke s cefurji.. Veliko mojih frendov je iz Srbije in Hrvaske - se iz casov skupne drzave.... Je pa res, da je tako oblacenje oz okitenje znacilno za "Slovenske cefurje".. :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 men je ful hudo če ma tip nakit... najbolš je če ma srebrno ogrlco pa srebrno zapestnco pa uhančk...to je ful waw... al pa d ma polet na morju k je že čist rjav tako leseno ogrlco...js samo... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anchy 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 TASHYKA JZ SE CIST STRINJAM S TABO GLEDE SREBRA!PA KSN UHANCK TUT NE SKOD!MENE PA FUL ZANIMA KAKO JE ŽWALIT S TIPOM K MA UHAN U JEZIKU K ENI PRAVJO DA JE FUL HUDO!A JE KERA ŽE PROBALA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 TASHYKA JZ SE CIST STRINJAM S TABO GLEDE SREBRA!PA KSN UHANCK TUT NE SKOD!MENE PA FUL ZANIMA KAKO JE ŽWALIT S TIPOM K MA UHAN U JEZIKU K ENI PRAVJO DA JE FUL HUDO!A JE KERA ŽE PROBALA? am...anchy... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LORD*llunchyka* 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 mene tut zanima...tashy? Citiraj Being evil means never having to say you're sorry! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 am...mal je tko pač da se čut...sej ni nč ubistvu drugač... pa kaj ste name padl...tle drug folk sprašujte majo več izkušenj s tem...aja pa v drugi temi to ni prava tema...nočm da me marsa že drugič nakur... recimo v temo prvi poljub... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 haha da jaz vidim da ma bejba kak hud piercing na glavi bog ne daj skoz jezik... sam čiao bejba obstajajo boljše... definitivno nakit v mejah normale in odstranljiv tako je tud s tatuji.... bljak če gremo 1 on 1 potem jaz pa ti in ne jaz pa ti pa kako kirurško jeklo vmes... huhjej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 :xx!: raje tatu kot piercing. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Zanimivo xrosex Jaz proti nakitu nimam nic, ce je v mejah normale. Tako pri zenskah, kot pri moskih.Pri tipih me ne moti, ce ima kaksno tanko verizico, porocni prstan more porocen moski itak nositi ...kaksne debele verige z velikimi krizi se mi pa ne dopadejo. grdo mi je. prav tako veliki prstani in zapestnice. tudi uhani v usesih mi pri tipih niso vsec. Kaksnim z bl rock stilom pase uhan v obrvi recimo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 jes sm bla pa neki cajta ful mahnena na uhančke pa te scene sam je mal minil...v popku bi ga pa še zmeri mela... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Tashyka, znajdi se in jim reči, naj probajo, pa ti potem poročajo! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.