Skoči na vsebino

Seks v troje

ZNOVA

Recommended Posts

x:Dx :vragec: xyesx ...si pa zdaj ravno v pravih, raziskovalnih, radovednih, nagajivih, neobremenjenih letih x:o)x ........se mi nekak zdi, da se kasneje stvari zakomplicirajo...... velik težje realizirajo.......se mi zdi, no x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Hehe ;) ja čist realna scena, dobiš eno kul punco, k je vedno prpravljena na vse, pokličeš svojo kul radovedno prijateljico ;) in imaš "mi trije smo najboljši par." Čist izvedljivo, ampak kje dobit tako bejbo k bi te delila še s kom... vprašanje če bi sploh hotu met kaj s tako.. po drugi strani pa je to edino pravo... hm hm veliko zanimivega razmišljanja jaz pa precej lačen, zajtrk first me čaka tam pica dobesedno z mojim imenom gor (na škatli je na veliko napisano jure)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

hihi

zmeri bl ugotavlam, de to de sm v K4 delou je samo dobrobit

bemu kaki frustriranci ste eni

iigor pa ribakatja....take bejbe so vse...samo priznat si morjo

696969 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

sej verjamem, sam naj kakšno bejbo slišim okol tega.

kera ti bo pa kle na forumu na javno rekla:

"EJ FANT, DEJ ME DOL PA SHE MOJA FRENDICA BO ZRAM!"

kle se vse med sabo poznajo...pa slovenska sramezhljivost....

de o raznih opravljanjih sploh ne bi zgublal odvechnih besed

666 zlobijeu....

iigor le pogumno naprej

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hehe ;) ja čist realna scena, dobiš eno kul punco, k je vedno prpravljena na vse, pokličeš svojo kul radovedno prijateljico ;) in imaš "mi trije smo najboljši par." Čist izvedljivo, ampak kje dobit tako bejbo k bi te delila še s kom... vprašanje če bi sploh hotu met kaj s tako.. po drugi strani pa je to edino pravo... hm hm veliko zanimivega razmišljanja jaz pa precej lačen, zajtrk first me čaka tam pica dobesedno z mojim imenom gor (na škatli je na veliko napisano jure)

Sem mislila da si bomo pod "seks v troje" predstavljali dva moska in eno zensko.

Saj, jaz si tudi bolj tako tole predstavljam... Oz. zakaj neki si moski mislijo, da zdaj vedno glih dve zenski, na kraj pameti pa jim najbrz ne pade, da bi bili oni v paru MM... oz. na to se seveda sploh ne pomisli. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sej priznam, da bi probala......ampak ne s tipom, ki ga imam rada......mogoce s kaksnim kolegom in kolegico, definitivno ne s tipom. To sem hotla rect.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Sej priznam, da bi probala......ampak ne s tipom, ki ga imam rada......mogoce s kaksnim kolegom in kolegico, definitivno ne s tipom. To sem hotla rect.

:palec: :palec: :palec:

x;)x x;)x x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Fino, punce, da ste dale tle gor novo opcijo - uno z 2 tipoma x;)x

Zakaj si pa moski domisljajo, da je to sam njihova fantazija ??? :eek: x^x x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Sem mislila da si bomo pod "seks v troje" predstavljali dva moska in eno zensko.

:eek: lepo prosim to pa ne obstaja..., da bi pa svojo delil s še kakšnim tipom, ahjehjej, to pa ne gre.... ;) če narediš tako reč je dovolj placa le za en Y kromosom, kakor sta dva, je to "bolano", ..., kar prašejte Ruglja...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...