ZNOVA 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Kdo od vas ( moskih ) ima to skrito zeljo? Zakaj moske to tako privlaci? Je kdo kaj takega ze okusil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Pa še nekaj podobnega ... Grupni seks Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 hm, skrite želje so vedno, ampak so skrite. Odnos do določene osebe je pa odnos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Hi-hi......glede na podnaslov bi rekel.......da je lahko le moška fantazija .......lahko pa je tudi resničnost Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Morem probat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ...si pa zdaj ravno v pravih, raziskovalnih, radovednih, nagajivih, neobremenjenih letih ........se mi nekak zdi, da se kasneje stvari zakomplicirajo...... velik težje realizirajo.......se mi zdi, no Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Hehe ja čist realna scena, dobiš eno kul punco, k je vedno prpravljena na vse, pokličeš svojo kul radovedno prijateljico in imaš "mi trije smo najboljši par." Čist izvedljivo, ampak kje dobit tako bejbo k bi te delila še s kom... vprašanje če bi sploh hotu met kaj s tako.. po drugi strani pa je to edino pravo... hm hm veliko zanimivega razmišljanja jaz pa precej lačen, zajtrk first me čaka tam pica dobesedno z mojim imenom gor (na škatli je na veliko napisano jure) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Čist izvedljivo, ampak kje dobit tako bejbo k bi te delila še s kom...Oh ja.... To je ful ovira... http://www.lunin.net/forum/html/emoticons/icon_smile_blush.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Ja takih bejb je bolj mal, ampak kaj pa one mislijo o tem? a bi one tut sendvič? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 hihizmeri bl ugotavlam, de to de sm v K4 delou je samo dobrobitbemu kaki frustriranci ste eni iigor pa ribakatja....take bejbe so vse...samo priznat si morjo 696969 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iigor 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 sej verjamem, sam naj kakšno bejbo slišim okol tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 sej verjamem, sam naj kakšno bejbo slišim okol tega. kera ti bo pa kle na forumu na javno rekla:"EJ FANT, DEJ ME DOL PA SHE MOJA FRENDICA BO ZRAM!"kle se vse med sabo poznajo...pa slovenska sramezhljivost....de o raznih opravljanjih sploh ne bi zgublal odvechnih besed 666 zlobijeu....iigor le pogumno naprej Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Hehe ja čist realna scena, dobiš eno kul punco, k je vedno prpravljena na vse, pokličeš svojo kul radovedno prijateljico in imaš "mi trije smo najboljši par." Čist izvedljivo, ampak kje dobit tako bejbo k bi te delila še s kom... vprašanje če bi sploh hotu met kaj s tako.. po drugi strani pa je to edino pravo... hm hm veliko zanimivega razmišljanja jaz pa precej lačen, zajtrk first me čaka tam pica dobesedno z mojim imenom gor (na škatli je na veliko napisano jure)Sem mislila da si bomo pod "seks v troje" predstavljali dva moska in eno zensko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Saj, jaz si tudi bolj tako tole predstavljam... Oz. zakaj neki si moski mislijo, da zdaj vedno glih dve zenski, na kraj pameti pa jim najbrz ne pade, da bi bili oni v paru MM... oz. na to se seveda sploh ne pomisli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 hehe marsajst sm zhe v 4.....trije na eni vse lukne polne 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 iigor pa ribakatja....take bejbe so vse...samo priznat si morjo 696969 zlobijeu....tralalaSej priznam, da bi probala......ampak ne s tipom, ki ga imam rada......mogoce s kaksnim kolegom in kolegico, definitivno ne s tipom. To sem hotla rect. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 itaq...sej gre za sex....ne za ljubljenje 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 iigor pa ribakatja....take bejbe so vse...samo priznat si morjo 696969 zlobijeu....tralalaSej priznam, da bi probala......ampak ne s tipom, ki ga imam rada......mogoce s kaksnim kolegom in kolegico, definitivno ne s tipom. To sem hotla rect. Fino, punce, da ste dale tle gor novo opcijo - uno z 2 tipoma Zakaj si pa moski domisljajo, da je to sam njihova fantazija ??? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 kdo pa prau, de je fantazija 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 bobnar.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 V haremu skoraj neizogibna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 ja sej pravm:PROSTOR PA SITUACIJA 666 zlomkou...tralala....chasa ni Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Da ne bi komu na party kaj takega padlo v glavo.Prej povejte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Sem mislila da si bomo pod "seks v troje" predstavljali dva moska in eno zensko. lepo prosim to pa ne obstaja..., da bi pa svojo delil s še kakšnim tipom, ahjehjej, to pa ne gre.... če narediš tako reč je dovolj placa le za en Y kromosom, kakor sta dva, je to "bolano", ..., kar prašejte Ruglja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 evo vas, tipi! Pa to ni res...Nino, hehe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.