devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Mi si gremo pa v četvero...vsi ob 1:34 postnili Virtualno se že ujamemo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 stanos, super Mick, tud prav. Ker NI. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>stanos, super Mick, tud prav. Ker NI. santos, thanks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 uuuh, oprosti santos Ful je ze ura pa to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Kaj NI? Vsako telo lepo? Seveda ni.....Verjetno 100 kilsko telo ujeto v 150 cm ni glih lepo, ja. Sam kakih par kilc več pa ti je lahko pri nekom kao moteče, pri kom drugem pa prav rajcig Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjetno 100 kilsko telo ujeto v 150 cm ni glih lepo, ja. Maš kej prot men, a?!! A bi rad eno na gobec?!! A!? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Mick Mene nekaj kilc prevec ni nikol motilo ( no ja, edino na sebi ). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš kej prot men, a?!! A bi rad eno na gobec?!! A!? Se ne čudim več, da si še devica.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maš kej prot men, a?!! A bi rad eno na gobec?!! A!? Devica, tud ce bi bilo to res, so se vseen tipi, ki imajo fetis na speh in polnost Aja, pa ce bo se nadaljeval, ga kr dej na gobcek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuh, oprosti santos Ful je ze ura pa to Že drugič danes...če se ne oziram nato, da je pol noč že mimo...ne ! No panick...sam glej, da se ne ponovi več... <{POST_SNAPBACK}>Kaj NI? Vsako telo lepo? Seveda ni.....Verjetno 100 kilsko telo ujeto v 150 cm ni glih lepo, ja. Sam kakih par kilc več pa ti je lahko pri nekom kao m oteče, pri kom drugem pa prav rajcig Stvar okusa...za ene vem, da jih rajcajo debele ženske...kar ni nič čudnega ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick Mene nekaj kilc prevec ni nikol motilo ( no ja, edino na sebi ). No, men se nekak zdi, da pa mene glih na tebi ne bi motilo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne čudim več, da si še devica.... A zato, ker sm debela al zato ker te zbijem ko piksno? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Že drugič danes...če se ne oziram nato, da je pol noč že mimo...ne ! No panick...sam glej, da se ne ponovi več... Ma spominja me na vzdevek enga, k sm ga na morju spoznala in kr podzavestno natipkam Se ne bo ponovilo Micki Mene pa na tebi? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne in ne stekam zakaj to vprasanje zdi se mi bedno. koncujemdevica Jaz tudi končujem. Vprašanje če si na vasi je bilo pogojeno s tem, ko si napisala, da še nisi srečala tipa, ki ti vizuelno nebi bil všeč, seksala pa bi z njim. Nekaj v tem smislu je bilo. No, če bi bila na vasi, bi imela v tem primeru definitvno manjši izbor srečolovcev. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Po moje bi pa na vasi se lazje spoznala takega...manj izbire Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi si gremo pa v četvero...vsi ob 1:34 postnili Virtualno se že ujamemo V troje. Mene ni zraven, sem prezgodaj oddal. Santos je pa zamudil na vlak. andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A zato, ker sm debela al zato ker te zbijem ko piksno? Hahahaha......pa še smrček maš predolg.... Mich, na meni? Kaj pa vem, ko bi že 1x bla na meni te ne bi več nič motil.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V troje. Mene ni zraven, sem prezgodaj oddal. Santos je pa zamudil na vlak. andres Pol smo pa v pravi temi... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Al pa trije tipi...VLAKEC...ČU-ČU Tebi je vlakec z venero na luni pripeljal. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Mich, na meni? Kaj pa vem, ko bi že 1x bla na meni te ne bi več nič motil.... zdej pa obzalujem...u know what dobr dobr Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Andres Sliš se dobr, vem pa ne, zakaj se gre... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma spominja me na vzdevek enga, k sm ga na morju spoznala in kr podzavestno natipkam Se ne bo ponovilo Kjeri je ta, ki si ga spoznala na obali ( Portorož ) ?Micki Mene pa na tebi? <{POST_SNAPBACK}>V troje. Mene ni zraven, sem prezgodaj oddal. Santos je pa zamudil na vlak. andres Spet sem zamudil vlak ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Kako naj ti pa to opisem? Bilo je sicer tam, sam ne vem ce ni model iz Kopra... Je bilo in slo. Umes je blo pa se lustn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdej pa obzalujem...u know what dobr dobr Jaz tud. U now what Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Jz pa sumim da je nekdo en post zbrisal... Nekdo je izstopil iz vlaka. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.