santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako naj ti pa to opisem? Bilo je sicer tam, sam ne vem ce ni model iz Kopra... Je bilo in slo. Umes je blo pa se lustn Varianta sex na prvi pogled...?! Pa po možnosti še imena si nisi zapomnila...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Varianta sex na prvi pogled...?! Pa po možnosti še imena si nisi zapomnila...!? santy ( ), jaz pa ze nisem taksna!!!! x!x Ime vem in ni bla ta verjanta Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Bil je Stanko Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 ha! Ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>santy ( ), jaz pa ze nisem taksna!!!! x!x Ime vem in ni bla ta verjanta Vse jasno...! Praviš, da nisi za sex na prvi pogled...!Jao, to pa boš morala enkrat probat...zna bit zelo lepo...in pol se spakiraš in ga nikoli več ne vidiš...sam lepi spomini ostanejo...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Jz sm za Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm za Devica,ni bilo dosti za tuhtat v tvojem primeru...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm za Definitivno sklenla menjat nik nejm.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 santy se javis? sam glede na nek post zadaj si zaseden Mau heca more bit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Santos...Ko je nekaj potrebno... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Dam junfer, nicka ne Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>santy se javis? sam glede na nek post zadaj si zaseden Mau heca more bit Glede tistega posta, ki slučajno ga ni več...! Nisem zaseden...zaljubljen že...sam brez nje...ona je šla po svoji poti jaz pa po svoji...tako, da...sem free ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 TI SI BIL!! Ti si zbrisu! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos...Ko je nekaj potrebno... Oh Devica, ko bi le vedla, kako te razumem...saj sem podobnega mišljenja...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Sam ti nimaš 100kg v 150 cm... Ti lažje dobiš... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Nisem zaseden...zaljubljen že...sam brez nje...ona je šla po svoji poti jaz pa po svoji...tako, da...sem free ! Zdej bom pa zapalila ( pa se santy je hot ) Jaz bi po moje res mogla spat, preden se kej napisem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>TI SI BIL!! Ti si zbrisu! Aha, jap jaz sem bil...saj to delam sproti...in tako sem že večkrat naredil...vedno pometem za sabo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Pa če smo bli vlaakeec. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam ti nimaš 100kg v 150 cm... Ti lažje dobiš... Prele smo ugotovili, da ce mas znacaj ful dober, si tud s 100 kilami hot! V akcijo torej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdej bom pa zapalila ( pa se santy je hot )Jaz bi po moje res mogla spat, preden se kej napisem Santy Hot...!? Thanks. Sam glej, da se ne bo res kaj zapalilo...!!! Mislim, da bo boljše, da gremo ninat...ker če ne zna postat preveč vroče...pa še v troje smo ostal...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Pih.......to sam tvoje pobožne želje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Reklamo sem nardila... Zdej čakam povpraševalce... Prou kurbirsk se tole čuje. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 devica santy sploh nimam vec kej komentirat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa če smo bli vlaakeec. Saj sem se nazaj priklopil...tako, da nič se bat...smo še zmeraj vsi tukaj...!! <{POST_SNAPBACK}>Prele smo ugotovili, da ce mas znacaj ful dober, si tud s 100 kilami hot! V akcijo torej ......................................no coment ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Zdej, če si res devica, dam jaz vsaj enmu prednost.......pol pa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.