Skoči na vsebino

Seks v troje

ZNOVA

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>kaj pa 2 tipa+zenska? 2 zenski+ti?  x:o)x

Kaj pa vem, verjetn bi tud prva varianta šla skoz.......še mal težje sicer. Imam pa dve izkušnji druge variante......fajno x:px :palec: in pa.....neuspešno x:Ix x:Dx

Mah......to je tko......če sta ti obe všeč, če si ti njima, če sta si onidve, če si zaupate, če vas sploh mika to.....velik če-jev. x:o)x xrolleyesx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Jaz imam bolj to teorijo, da je sex najboljsi z osebo, ki je tebi popolnoma predana v tem pocetju. Veliko bolj cutno, se mi zdi. VEM, pa ne. Ker nisem z dvema naenkrat in po vsej verjetnosti tudi ne bom.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

In popolnoma predana ti je torej lahko sam ena oseba?? Kaj pa vem, sproščenost je pogoj za predanost......se mi zdi. Pogoj za sproščenost pa zaupanje. Tko nekak.... x:o)x

Veliko bolj čutno? Hm.

K. Čapek

Mah, se moram sprijaznit. Glede tega sem malce sebicna in staromodna x:o)x

Evo takole: vsec mi je seksat z eno osebo, ki se med to "dejavnostjo" x:o)x , posveca samo meni x;)x

Trojcek mi ni rajcig. Tistim, ki pa je, pa naj! x;)x

the end x:o)x

Ne smemo pozabiti da so tudi blazno potrebni ljudje. Med njimi je veliko ravno žensk. In takšni ljudje imajo enega predanega, za popestritev za s še enim, še eno, še einimi niti ne potrebujejo predanosti. So pač preklemano potrebni, obenem pa so verjetno spoznali, da je vsako telo lepo.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>A vsako telo je lepo???  :inocent:

Poznam eno debeluhinjo. Ona ima tak karakter da se mi fučka za njeno telo, ker pač je dobra oseba. Sicer pa z njo še nisem, jo je ravno zaradi špeha sram. :)

Temu sledi, da je lahko vsako telo lepo. Malo težje je, če je grdo. xDDx

Andres

Micki, definitivno v dvoje x;)x

Delno se strinjam z vami x;)x Sam sama se nisem dozivela, da bi me vizualno meni neprivlacna oseba tako impresionirala z znacajem, da bi si zelela z njo vec kot samo prijateljstva.

Al pa trije tipi...VLAKEC...ČU-ČU x:o)x x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

No, jaz se ne bi povsem strinjal, da je vsako telo lepo. Lahko pa da tud kao manj lepo vidimo kot lepo, ker smo se v dušo zagledali :2src: x;)x Če..... :inocent:

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...