Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 kaj pa 2 tipa+zenska? 2 zenski+ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Michele! Se ti nudiš? Si že al še nisi? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Nisem. Zaenkrat sem sam s tipi Pa tud ni mi lih do "trojcka" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Zaenkrat. Zanimivo kako počasi ta tema teče. Izredno ozek izbor uporabnikov, kar da seveda slutiti le tisto. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Zanikala dejstva, da sem radovedna, kako je z zenskami, ne bom. Ce bom kdaj resnicno poskusila, ne vem. Z 2 tipoma v trojcku - mi ne "disi". Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa 2 tipa+zenska? 2 zenski+ti? Kaj pa vem, verjetn bi tud prva varianta šla skoz.......še mal težje sicer. Imam pa dve izkušnji druge variante......fajno in pa.....neuspešno Mah......to je tko......če sta ti obe všeč, če si ti njima, če sta si onidve, če si zaupate, če vas sploh mika to.....velik če-jev. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Jaz imam bolj to teorijo, da je sex najboljsi z osebo, ki je tebi popolnoma predana v tem pocetju. Veliko bolj cutno, se mi zdi. VEM, pa ne. Ker nisem z dvema naenkrat in po vsej verjetnosti tudi ne bom. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 In popolnoma predana ti je torej lahko sam ena oseba?? Kaj pa vem, sproščenost je pogoj za predanost......se mi zdi. Pogoj za sproščenost pa zaupanje. Tko nekak.... Veliko bolj čutno? Hm. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Nisi me razumel.Drugace gledam na vse skupaj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Vem. Saj zato pa na nek način "oporekam" Na nek način. Ne čist Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Mah, se moram sprijaznit. Glede tega sem malce sebicna in staromodna Evo takole: vsec mi je seksat z eno osebo, ki se med to "dejavnostjo" , posveca samo meni Trojcek mi ni rajcig. Tistim, ki pa je, pa naj! the end Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 The Doors Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ne smemo pozabiti da so tudi blazno potrebni ljudje. Med njimi je veliko ravno žensk. In takšni ljudje imajo enega predanega, za popestritev za s še enim, še eno, še einimi niti ne potrebujejo predanosti. So pač preklemano potrebni, obenem pa so verjetno spoznali, da je vsako telo lepo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Come on baby, light my fire, try to set the night on fire Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 A vsako telo je lepo??? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Bolj duša, kot telo...sam poenta je v tem, če je duša lepa je tud telo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Come on baby, light my fire, try to set the night on fire Yeaaaaaaah ...pa v dvoje al v troje, čist vseen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A vsako telo je lepo??? Poznam eno debeluhinjo. Ona ima tak karakter da se mi fučka za njeno telo, ker pač je dobra oseba. Sicer pa z njo še nisem, jo je ravno zaradi špeha sram. Temu sledi, da je lahko vsako telo lepo. Malo težje je, če je grdo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolj duša, kot telo...sam poenta je v tem, če je duša lepa je tud telo ! Vedno vecji se mi zdis Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Micki, definitivno v dvoje Delno se strinjam z vami Sam sama se nisem dozivela, da bi me vizualno meni neprivlacna oseba tako impresionirala z znacajem, da bi si zelela z njo vec kot samo prijateljstva. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Micki, definitivno v dvoje Delno se strinjam z vami Sam sama se nisem dozivela, da bi me vizualno meni neprivlacna oseba tako impresionirala z znacajem, da bi si zelela z njo vec kot samo prijateljstva. A si ti na vasi doma? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Al pa trije tipi...VLAKEC...ČU-ČU Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 ne in ne stekam zakaj to vprasanje zdi se mi bedno. koncujem devica Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 No, jaz se ne bi povsem strinjal, da je vsako telo lepo. Lahko pa da tud kao manj lepo vidimo kot lepo, ker smo se v dušo zagledali Če..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vedno vecji se mi zdis Enako...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.