Skoči na vsebino

Seks v troje

ZNOVA

Recommended Posts

Saj ni potrebno, da delis svojo punco! Ce si samski se lahko s prijateljem lotis kaksne sosolke ali frendice.    

saj je kul, ampak jaz ne grem v posteljo z še enim tipom, četudi je zraven še ena ženska, to ne gre, ni šans, nisem dovolj odprt za to, ... zato pač ne in ne..., (hehe en moj citat "nisem posesiven"... ;) gre lahko mirno v koš) ne vidim pravzaprav v čem je point, saj ni slabo met dveh tipov, ja prav, dva tipa hkrati tud prav, ampak res ne poznam nobene ki bi bla tolk potrebna in sposobna ulovit dva tipa..., sej ne rečem to najbrž obstaja v širnem svetu, ampak obstajajo tud večje neumnosti...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

[... ampak res ne poznam nobene ki bi bla tolk potrebna in sposobna ulovit dva tipa...

x:o)x x:Dx x:px

Nino, saj ni nujno, da gre ravno za potrebo - lahko gre zgolj za raziskovanje, lahko spontano nanese (recimo na zuru), lahko pa gre samo preprosto za moc, ki jo s tem dobivas (sploh v zacetku svoje 'poti'). x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sendvič..........mar ni to skrita želja vsake ženske? x:px x:px x:Dx x;)x

Mal spolne fantazije, zakaj pa ne?

A se vam tudi zdi, kako je govoriti odkrito o sexu in vse kar je z njim povezanega še vedno nekakšen tabu pri nas..... Zakaj je tako? Imamo to še vcepljeno od naših staršev? Bodo naše naslednje generacije lahko govorile bolj odkrito, kot npr. o kuharskih receptih x:Dx ....

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Ja al pa če ma dovolj soli v glavi ;) lol, no prav, pa naj bo, naj majo še ženske to, ajd, pa recimo, gremo lepo jaz tebi ti meni... danes s tvojo prijateljico jutri z mojim prijateljem...., ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Če bi me že kdaj pritegnil seks v troje, bi me sigurno prej z dvema moškima, kot z dvema ženskama. To pa zato, ker z dvema moškima bi imela kaj delat, z eno žensko pa ne vem, kaj bi. Najbrž bi se dolgočasila. xrolleyesx x;)x

Sicer me pa zaenkrat to še ni prijelo in se zaradi tega ne počutim prav nič zavrto. Sem skromna :8): in mi čisto zadostuje en sam Pravi tip! x:px

Sendvič..........mar ni to skrita želja vsake ženske? x:px  x:px x:Dx  x;)x 

Mal spolne fantazije, zakaj pa ne?

A se vam tudi zdi, kako je govoriti odkrito o sexu in vse kar je z njim povezanega še vedno nekakšen tabu pri nas..... Zakaj je tako? Imamo to še vcepljeno od naših staršev? Bodo naše naslednje generacije lahko govorile bolj odkrito, kot npr. o kuharskih receptih  x:Dx ....

Jaz pa mislim, da seks pri nas ni tabu tema. Mladi med seboj nenehno govorijo o seksu, v revijah so vedno teme o tem, na TV imamo razne oddaje, v filmih brez seksa sploh ne gre vec...

Jaz pa mislim, da vaš odpor temelji na temu, da vam je grozno, da bi se slučajno dotikali še z enim tipom ali pa zgrešili pravo odprtino!Dekleta pa  mogoče nimajo toliko predsodkov kot vi! Sory, brez zamere! x;)x

Dobr si to rekla

Pa ni tako hudo. Kot je Marsa rekla, gre lahko za raziskovanje, za iskušnjo.

Mora pa bit posredi vsaj simpatija, ne glede na to v kakšni kombinaciji je trojica.

Ravno tako imam lahko odpor do neke ženske kot do moškega in ravno tako mi je lahko všeč tip kot ženska in v vsakem primeru mi morata biti všeč oba, da se grem v tri.

Ion

Jaz pa mislim, da seks pri nas ni tabu tema. Mladi med seboj nenehno govorijo o seksu, v revijah so vedno teme o tem, na TV imamo razne oddaje, v filmih brez seksa sploh ne gre vec...

Hja na žalost res ;) a nebi blo zanimivo, da bi spet bila to tabu tema ;) ej bi bilo tako mal bolj pokvarjeno pa prepovedano pa to, bi tolk bl vzburljivo vse skupaj delovalo, da se pol mal pomeniš s kako prijateljico otem ; huuuhu, zdaj pa tisto, skoraj dolgčas se o seksu pogovarjat, v bistvu so in niso, tud boljše stvari kot to, tko da se kar lepo javno odrekam dvem hkrati, kaj me biriga še to, kdo rabi double trouble, hehe sam predstavljajte si to da pol začneta obedve težit.... ;) se morem strinjat s tamaro, eno pa tapravo, vse ostalo so neke fantazijice, za katere nebi mignil niti s prstom, da bi se uresničile...

Ja, eden Pravi in to je to. Vse te fantazije pa so in bodo ampak mogoče če bi se uresničile ne bi bile več tako mikavne... Seks pa res ni več tabu tema, saj o tem se praktično govori vedno in povsod. Zmeraj bolj.
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Jaz pa mislim, da vaš odpor temelji na temu, da vam je grozno, da bi se slučajno dotikali še z enim tipom ali pa zgrešili pravo odprtino!Dekleta pa  mogoče nimajo toliko predsodkov kot vi! Sory, brez zamere! x;)x

http://cokolada.net/lunin_net/images/Spass-1.gif

Ja takih bejb je bolj mal, ampak kaj pa one mislijo o tem? a bi one tut sendvič?

Ah ja. NI jih bolj malo, samo nobena oz le redko katera odkrito o tem govori. V glavnem so tudi ženske ZA, kar je pohvalno in ne zaničevalno. To obenem pomeni, da niso samo moški za te stvari, saj koncu koncev, če bi bilo tako, bi se morali le moški v troje med sabo, kar porazgubi prvotni čar takega grupnega.

Andres

Hi-hi....zanimivo. x^x Če bi lahko, po počutju, filingu, ponovil izkušnjo iz tamo negdje oko 1990.......bi jo takoj. :vragec: x:px 2 moška - ena ženska......kaj pa vem......po eni strani me tudi ta fantazija privlači, po eni mal odbija........ja, bi trebalo probat, pa bi vedel, ne x;)x :vragec: Ker pa imam še eno kasnejšo izkušnjo v troje, ki ni izpadla tako "idealno" kot oko 1990.....sem postal mal skeptičen.......Ne vem......se mi zdi, da je precej težko uskladiti trojico v kakršnikoli kombinaciji že, ki bi se toliko privlačili, si zaupali, imeli stvari razčiščene v glavi.........da bi izpadlo tako lepo in prijetno kot bi si želel-i........če pa bi to ratalo.......bi ponovil....v kakršnikoli kombinaciji že :vragec: x:o)x x:Dx Aja....sicer pa je zanimivo, da le redke moje frendice fantazirajo o trojici z dvema moškima, več njih pa o trojici z dvema ženskama........dedi, fajn ne x;)x .........samo, da še preidejo iz fantazij v akcijo :vragec: x:px x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

treba sexualne fantazije izzhivet

drgach pol na stara leta, tko k astra, okol letash pa ishchesh x:Dx

666 zlomkou...hehe

:vragec:

je napisala samo she eno takshno...

NA SHE ENO TAKSHNO

666 :vragec: -ou

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ojla vsem, jaz sem danes prvič tlele, pa že kr v tako hot temi x:Ix

Meni se je to že zgodilo in sicer v vseh verzijah: dva moška in jaz, bilo kr dober, moška sta se izogibala en drugemu, zame dober poskrbljen :palec:

dve ženski en moški, mmmmmmmmm, za vse tri več kot dober tudi midve ful aktivne ble med sabo, nudle vojeristični užitek tretjemu pa pol še spedenale ga :vragec:

tri ženske uffffffffff takrat bi se nam pa skor utrgal, tolk enih nežnih rokic in jezičkov mama mia xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...