Skoči na vsebino

Seks v troje

ZNOVA

Recommended Posts

Uf :switz: ...oštra deklina........pa saj je bil samo fer pa predlagal, izrazil željo.......sam sem se s svojo drago tud že pogovarjal o tem........sva ostala sam pri teoriji x:Dx .......pa vseeno skupaj x;)x . Hm....kaj pa je predlagal :vragec: ....ti z dvema tipoma al on z dvema bejbama? x:px :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

he,he,he, malo čitam pa se nasmiham zraven, kot sem pričakovala reakcije točen take.

Hvala fantom, k majo več zaupanja, da se take zadeve dogajajo, pa moram rečt uboge punce, razen seveda marše, ki je tradicionalno prizanesljiva do vsega kar je novo in iskreno povedano.

Ne vem, zakaj bi morala koga prepričevat, da se mi je to zares zgodilo!??

Seveda se mi je, ker imam kot je nekdo dober rekel, jajca in sem tudi sama naredila kaj v tej smeri, da se mi fantazije uresničijo.

Una primerjava s Kamasutro je bla ba bed, ker Kamasutra je čist neki druzga, una je verjetn hotla rečt kurba.

Mojih izkušenj se ne sramujem, pa nimam nič proti, če jih kdo drug ne more sprejet al pa si jih ne upa udejanit.

Hvala bogu "vsi drugačni, vsi enakopravni"

Naj živi različnost.

Pa lep dan še naprej x:Ix

Meni je bil tudi vsec tale post kasandrin oz. simpaticen in duhovit prihod ("ze kar takoj v taki vroci temi" - ali nekaj takega).

Res je tole - vsi smo kul, vse stekamo, odprti in vse, potem pa smo kot kup starih bab, kao nekaj 'ne verjamemo' x:o)x x:Dx x:px x;)x, se nam zdi nepojmljivo, celo sprevrzeno in kaj jaz vem kaj se...

Pred kolikimi tisoci let pa so ze kaj takega prakticirali...

To je pac 'Dionizovsko' uzivanje, nekako...

Polivanje vina, grozdje, vse zivo, kar si lahko zamislis, hedonizem totalen... in se takle 'haremcek'...

Ce si in d mud, zakaj pa ne, pac zaplavas v val.

ker pa je malo takih priloznosti, predvsem ker smo prevec zavrti, folk pac ne more imeti teh izkusenj in potem pac nekaj ugiba, si misli, spekulira.

Ni nujno, da gre vedno ravno za fousijo (ces oni bi tudi, pa niso, pa zdaj sikajo), pac pa predvsem za nesprejemanje in bi 99% ze preden bi se lahko zgodilo kaj taksnega, onemogocijo ta tok dogajanja.

Zakaj zenske ja, moski pa ne? Ker gre moskim navadno bolj za 'sex', zenskam pa bolj za neznosti, erotiko.

Moski, ce bi bil z dvema zenskama, bi se vsak hvalil ful (vsaj z nickom x;)x), ce pa bi bil v sendvicu se z enim, pa pravzaprav dvomim. x;)x

Kasandra, sicer pa smo o sexu in tudi nekoliko pikantnejsih situacijah na podrocju debatirali ze v nekaterih drugih temah (morda sex in brezpogojna ljubezen, morda pa tudi v temi homoseksualnost, ko je ze par forumovcev se srecalo s tem in so povedali).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Daj aakhutek, ne jezi je, če tega ne mara, no......

Aha......ja, zakaj pa se nista mal pogovorila o tem?........Je to pač njegova erotična fantazija.......saj nikjer ne piše, da bi jo tudi pod nujno realiziral-a.......se mi zdi, da sta se malo premalo poznala, mogoče........si premalo zaupala. Poleg tega tudi ni nujno, da je tisto o čemer fantaziramo tudi dejansko tako rajcig in fajn........čeprav :vragec: x:px x:Dx....ta varianta za moške večinoma zna bit.......ampak saj za ženske tudi......še posebej, če si želi poizkusit tudi z žensko......Hm......kaj pa vem....midva sva imela razpravo o tem.......vse kar sem dosegel je......da bi lahko opazoval, če bi se že slučajno odločila za kaj takega :xx!: ....razlog.....nekako njen strah, da bi mi bilo z njo kot novo v mojem seks lajfu lepše, zanimivejše, vznemirljivše (to zadnje verjetn res x;)x ) oz. toliko lepo, da................karkoli že x;)x He-he....in ko sva nekoč bila v priliki, da bi se mogoče ljubila z enim tudi nama simpatičnim parom (najini prijatelji) pa sva bila oba proti......zanimivo, ne........je včasih velik lažje o čem čvekat, fantazirat kot pa tudi udejanit..... x^x

:eek: ...mater ste se razpisali vmes......no, to sem napisal predvsem tinil x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

zame osebno to no go...sm pač bl nežna dušica in si ne predstavljam kako bi lahko delila nekaj intimnega kr z nekom...poleg tega bi bila to moja prijateljica...al pa kaj drugega...

Midva z mojim sva kar ne večni verziji JAZ IN ON...pa lepi občutki...

Nekako ne razumeva tega kako lahko to deliš s kom drugim kot s svojim partnerjem...

2 = zakon x:)x

Lep dan vam želim x:Xx xsrcx x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Moski, ce bi bil z dvema zenskama, bi se vsak hvalil ful (vsaj z nickom x;)x), ce pa bi bil v sendvicu se z enim, pa pravzaprav dvomim.  x;)x

:vragec:

hehe

a sam z enim...hehe x;)x

kaj pa s she dvema :eek:

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ma ste otrocji mona... xcivx

pa naj se dol dajo s 1275 naenkrat pa je.

kwa koga sploh briga!!

v nekaj straneh nazaj sem omenil, 'pa kwa se', ko je bilo predloga o sosolkah etc...

- sej ok, svoboda pa to; toda odgovornost je zadeva, ki jo mladi dostikrat niso dovolj zavedni.

napeljevanje, etc...

vse ob svojem casu pravim jaz. kakor kdo, kakor kdaj. ni vse v 1 kos za metat, ker smo zelo razlicni.

ce si kdo kaj ne upa, si pac ne upa. kritizirati tiste, ki si ne upajo, je kritiziranje samega sebe.

prav tako pa tudi obratno.

preprostno se pof.kajte z kolikimi cete; ponavadi tisti ki res uziva se najmanj o tem govori,

razen ce isce dodatne partnerje., kar pa seveda ni pravilo temvec okvirnost.

lepo se ljubite, uzivajte in bodite odgovorni kaj pisete, mislite, udejanjate.

2 = zakon  

Hm ja razmišljam nevem res z dvemi še nisem probal ;) ampak načeloma se mi zdi z eno boljše..., edino prav, če že dve, pol zaporedno...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz sem tudi za dva, seveda. Ostali pa če imajo take fantazije in možnost da jih uresničijo, pa naj jih. Svoboda tako in drugače.
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Tu ste vsi mahnjeni na seks.. Same besede so vas, ko pa morate kaj naredit pa stisnete "rep" med noge.. xDDx

Tu je folk toliko mahnjen na seks kot povsod drugje. Verjetno ti bolj ledeno kraljuješ. Ali pa si kak ortodoskni tip ženske. Vseeno ti želim veliko mokrega.

Andres

a mokroto bi ti?

Ja, ampak ne tvojo. :sori: :sori:

Hi-hi.....men pa vedno paše v troje  :eek: x:px .......jaz pa mickeni pa bejba........kaj čem boljšega  :vragec:  x:Dx  x;)x

:vragec:

:eek: a bejba je brez mick-ene x:o)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...