Tjazy 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Kot berem, niste ravno zainteresirani, da bi si dva tipa delila eno zensko.. sploh pa ne svojo zensko?To pove, da gre v tem seksu v bistvu za izkoriscanje drugega, ne pa za resnicni seks. Je vzgoja, religija in druzba naredila svoje. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Kot berem, niste ravno zainteresirani, da bi si dva tipa delila eno zensko.. sploh pa ne svojo zensko?To pove, da gre v tem seksu v bistvu za izkoriscanje drugega, ne pa za resnicni seks. Je vzgoja, religija in druzba naredila svoje. k so pa zavrtezhi :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 he-he.....morm povedat, da me aakhut redno povabi, da bi njegovo skupaj dol dala.....pa si nekak ne upam, sem presramežljiv..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 he-he.....morm povedat, da me aakhut redno povabi, da bi njegovo skupaj dol dala.....pa si nekak ne upam, sem presramežljiv..... kdo pa ne bi bil...s tako mick-enim 666 zlomkou....ti predlaga svojo bivsho :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 ...A..... da jo skup dol dava? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: kr sam jo dej....pa she bliz mash 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Aleksandra o seksu. Kaj praviš http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=1305 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 a si nik zamenu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Ne še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Kaj pa......ženo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 garderobo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Ja, ja sam' hvalte se, po moje že več kot eno leto ga opletate okrog , k' je čoln tolk dolg na suhem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Fajn se je mal potolažit, ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Tukaj vidim, že 5 strani....samo megla, nič konkretnega se niste še zmenili fantje Le kaj bi to lahko pomenilo....... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Ja......da je naš seks v troje več ali manj .............v megli sanjarjenj............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Tukaj vidim, že 5 strani....samo megla, nič konkretnega se niste še zmenili fantje Le kaj bi to lahko pomenilo.......Cosma, glej, ti bi tudi lahko dala komentar tam http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...ge2.asp?ID=1305 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Ti si pa res tehnično - taktičen tip ne ne če bi bil tak bi rekel užitek je linearna funkcija f(x)=kx + n, pri kateri je k pac neka konstanta, n pac odvisna kolk uzivas sam od sebe, in x pa stevilo bejb s katerimi uzivas... ker pac nisem tak se drzim tistega mlakarjovega izreka "Ano po ano", pa lepo pocasi, pa z uzitkom... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Stane, res ne vem kaj naj komentiram zdaj....tip ima pač problem....včasih so šli moški k dr. Košičku, ki je bil bolj ali manj uspešen pri temu, dan danes se pa s tem ukvarja dr. Slavko Ziherl.Ob tem, da pa tudi sol rešuje tovrsten problem so pa moški sploh na konju. Tole 3 in več, ne vem moraš biti malo **drugačen** da sprovedeš, takole staromodni in zaplankani kot smo je bolj no go. Iz pripovedovanja ljudi, ki so to doživeli oz. doživljajo bolj pogosto, bi potegnila eno skupno lastnost, ki so jo vsi več ali manj povedali.Zgodi se po večletnem partnerstvu ali pa po koncu večletnega partnerstva. tako eni kot drugi pravijo, da je prvič nepozabno, vzburljivo itd., drugič je že bolj tako tako....dokler ne postane skoraj rutina. Tudi swinger scena bolj ali manj ista v klubih in privat domovih in se ljudje prej ali slej naveličajo tovrstnega experimentiranja. Na koncu so vsi rekli isto stvar....veliko lepše je če se objameš in zaspiš z eno ljubljeno osebo, kakor vse akrobacije, ki so jih izvajali. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Jaz pa mislim, da seks pri nas ni tabu tema. Mladi med seboj nenehno govorijo o seksu, v revijah so vedno teme o tem, na TV imamo razne oddaje, v filmih brez seksa sploh ne gre vec...Good old days when sex was dirty and air was clean... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Tu ste vsi mahnjeni na seks.. Same besede so vas, ko pa morate kaj naredit pa stisnete "rep" med noge.. Hoces reci, sami bi-sexualci (se pravi, bi, pa ne). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Ti si tudi "bi", špelca? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 živio bežno sem preletela tole temo in moram povedat, da se mi zdi še najbolj prav seksati v dvoje. kjer sta dva je ljubezen, kjer jih je več pa razvrat. Ob tem ni važno- dve punci ali dva fanta, samo da je ljubezen. je pa res da včasih...res poredko! pomislim, kako bi bilo če bi me dva tipa preljubkovala od glave do pet. pa si ne upam tega udejanjiti, ker nekako ni moralno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 ...kaj pa je narobe z razvratom? Meni se pa izmenjavanje nežnosti med ljudmi v karšnemkoli številu in obliki že....ne zdi nemoralno Saj....upam pa si tudi ne.................več Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Aira... oj! Dva posta... v prvem se rada slačiš... v drugem pa Kul! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.