El Nino 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 je pa res da včasih...res poredko! pomislim, kako bi bilo če bi me dva tipa preljubkovala od glave do pet. pa si ne upam tega udejanjiti, ker nekako ni moralno.... a ne pove to vsega? hehe,ja, pač,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 da pove?vsak pač razume tisto kar hoče razumeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tejči 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 zakaj prav moška fantazija? Ne bi rekla temu tako, vem, da so ženske tudi za sendvič, še posebej z dvema moškima, in tudi sodelavec pravi, da je v tri lažje, če sta dva moška in ena ženska oziroma za tak sex je več priložnosti, pravi da je v tem že večkrat sodeloval, nikakor pa mu ne uspe najti dveh žensk, ki bi znjim, hehehe, meni se zdi to smešno... In niti malo me ne mika, pa če gledam iz katerega koli zornega kot... Verjetno se s tem ukvarjajo ljudje, ki so redko zadovoljeni... Meni je moj čisto dovolj, če sem odkrita včasih še preveč... ne, ne to pa ni res, saj mi ni potrebno lagat, hehehe. Verjetno v tri ne bi zaradi tega, ker za razliko od nekaterih, povezujem sex z ljubeznijo, in z tem da je to ena krasna stvar ki se splete med dvema človekoma... in v dva se da uživat, samo prepustit se moraš... mislim, da če bi imela ob sebi še tretjo osebo, se ne bi morgla sprostit in ne bi imela od tega nič. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hmm... jaz sem poskusil seks v troje samo delno. Moj kolega je samo gledal in se samooskrboval . V bistvu ona ni bila za to... jaz pa ne vem. V bistvu sem takrat veliko razmišljal o relaciji ljubezen-seks. Je bolj odvisno s kakšnimi ljudmi to počneš, kot pa a to sploh počneš. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 hmmm.... in kaj te je bolj vzburjalo? to da te je kolega gledal in se samooskrboval, ali dejstvo, da si jo na silo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hm...Aira....a imaš ti kakšno neprijetno izkušnjo z moškimi, da si tako "napadalna"? V bistvu za, kako naj rečem, no pa recimo v prispodobi "navadnega" smrtnika odločiti se ljubiti v troje ni tako enostavno........Očitno jih je ideja privlačila, na nek način vznemirjala......niso pa bili prepričani, da si to res želijo......pa strah, negotovost, dvom......Dvomim pa, da jo je na silo.......verjetno ni bila navdušena, se pa je očitno vseeno prostovoljno spustila v to avanturo........Verjetno gre za precej mlade ljudi......raziskovanje, iskanje novitet, večjo odprtost.....Tudi sam imam izkušnjo izpred precej let, pa se je noben od nas še danes niti najmanj ne sramuje........Se je spomnimo z eno posebno nagajivostjo v očeh, gre za prijeten spomin.........ko se še nismo obremenjevali z vsem mogočim, želeli pa poskusiti nekaj novega........In pa eno iz poznejših časov....v kateri pa smo na nek način "odpovedali" praktično vsi. Težko si predstavljam, da bi se danes uspeli najti trije, ki bi si to čisto sproščeno privoščili........da bi od tega res nekaj imeli, da bi nam bilo res lepo.......si pa še vseeno lahko predstavljam ........In kakšna morala......če si to troje ljudi res želi, so si všeč in so to sposobni izvesti.....le zakaj ne bi? A komu s tem škodijo? Dvomim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 hehe...zdele sm se spomnu pred leti smo v eni ushtariji debatiral, pa kolega izjau, kuko bi on z dvema lezbama pa mi zhe takrat ni dal, de neb zinu:KAJ PA BOSTA S TABO, CHE STA LEZBE 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Mick- bi morala dodati kakšnega smeškota zravn, npr: , da bi videl v kakšnem vzdušju sem komentirala nimbusovo "posrečeno" izkušnjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Aha.....ok ....Ja, ti smeškoti so prava stvar, ne Ko včasih komuniciram kje kjer jih ni razpolago mi prav manjkajo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Še en "posrečen" komentar: ljubljenje dveh žensk zna biti tako polno občutenja, nežnosti in čustev, da moški res nimajo zraven kaj iskati. zato pa je le z moškim lahko tisto ta pravo - prvinska strast, privlačnost razlik, jemanje, predaja... in končno: ljubezen ki ustvari novo življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hm.....ok, no......kaj pa.......kombinacija obojega v troje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 12. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2004 najboljse, da se kar vsi s tega foruma dobite in probate "nekaj novega".., glede na to kaksne ideje imate zadnje case. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Znova smotka ............sam pogovarjamo se.....o vsem živem pa tudi o seksu v troje V čem je potem blem? Najboljše......za koga, zate? Zame? Za Marso? Za Airo? Al koga? Ne pretiravaj......forumi so za pogovor, izmenjavo menj, al ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 12. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2004 A ti ne vidis smile-jov? To je bil samo (smesen) predlog, ki mi je v trenutku padel na pamet.. Pa kaj ste vcasih tako cudni.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hvala za predlog!!!Sama se tega ne bi spomnila! Torej, če bi kdo probal, naj me pokliče na 0xx ××××× Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Sam, le čigava je cifra? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Pokliči in reci: živio- jaz bi seksal s tabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Kot berem, niste ravno zainteresirani, da bi si dva tipa delila eno zensko.. sploh pa ne svojo zensko?To pove, da gre v tem seksu v bistvu za izkoriscanje drugega, ne pa za resnicni seks. Je vzgoja, religija in druzba naredila svoje.why? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Hvala za predlog!!!Sama se tega ne bi spomnila! Torej, če bi kdo probal, naj me pokliče na ... klical na telefonsko ki so jo podala.oglasil se je nek starejsi gospod.me je res zanimalo ce mas jajca, pa jih ocitno nimas ali pac??ce se je oglasil tvoj oce, stric ali nekdo?? vsekakor se z takimi zadevami ni za spilat ne! kaj ce te kdo prijavi , etc...no, upam, da se motim, daje vasa domaca st. in tisti tip tvoj fotr, ki ne ve kaj pocne njegova draga nedolzna hci sicer pa ja, itak tvoja stvar, toda stevilko si objavila javno z jasnim namenom.! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 hmmm.... in kaj te je bolj vzburjalo? to da te je kolega gledal in se samooskrboval, ali dejstvo, da si jo na silo? Heh, sicer moram priznati, da me marsikaj rajca, vendar bom razočaral. Je šlo za lapsus v komunikaciji. To tega je prišlo čisto spontano in ne oba ampak vsi trije smo uživali. Sva se potem pogovarjala in nama je bilo obema všeč... sva full razmišljala, da naju to zanima ampak nisva več ponovila. Tisto kar sem mislil s tem, da njej ni bilo, sem mislil da bi šla tudi z njim do konca, kar bi jaz verjetno v tistem trenutku dopustil. Ne vem pa, kako bi se počutil naslednji dan. ampak, kot sem že rekel... važno je s kom in mislim, da bi bilo vse O.K. Ne bi pa šel v to preko oglasa.... ali pa tudi, kaj jaz vem... do novitet sem vedno doumljiv.Je pa fora, da takrat, ko smo to počeli, je od kolega punca spala... nekaj jo je zvilo in jo je odmahala. Ampak je tudi odprta in smo potem tuhtali, da bi naredili en swinger party. Vsi se med sabo štekamo in to in bi bilo odkrivanje novega. Potem smo nekaj palamudili glede kamer... tako da se onadva posnameta in midva... pa zamenjamo... ampak ne bom preveč razpredal tule, da ne dobim javnega masakra v feedbacku. Kot sem že napisal... iz vsega tega swingerstva ni bilo nič.Da bi pa žensko v nekaj silil.... hmm... res me je malo bolj malo na tem forumu, ampak ti lahko odkrito povem, da nisi tapravega zagrabila za vrat Tako moji dragi... človek res ne ve, kaj mu prinese dan... zato grem v noč... mogoče bo pa še triple party Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 ampak ne bom preveč razpredal tule, da ne dobim javnega masakra v feedbacku. Kot sem že napisal... iz vsega tega swingerstva ni bilo nič.Ah......kaj pa te briga......vsak po svoje....... Fino pa je, da tudi vsak odkrito pove svoje mišljenje, želje, fantazije........ne pa da se skriva, ker se boji reakcij kao "moralnežev" Skratka......kul Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.