Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Seks v troje... če mene vprašaš, so to spposobni sam tisti, k jim ni veliko do partnerja in jih ne brigajo čustva, ampak le radovednost glede seksa še z eno osebo... bla, bla, bla... Sploh ne vem kako nej to napišem... normalna ženska (moški) ne bi mogla gledat, kako njun partner pred njegovimi očmi "opravlja določene zadeve" z nekom drugim... kr neki! FUJ! Tukaj je pod vprašajem pojem zvestobe! Po moje je predlog moškega za seks v troje, le krinka za nezvestobo, a da se ne bi počutil krivega, pač zavestno to predlaga partnerki, z upanjem, da bo to sprejela, ker mu bo želela ustreči... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Tinal, kaj pa če nimaš partnerja, pa počneš to s kolegi, neznanci, al kom pač že... A si tud proti temu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal, kaj pa če nimaš partnerja, pa počneš to s kolegi, neznanci, al kom pač že... A si tud proti temu?Ne, mislila sem le na to, da pač v vezi, si jaz tako to razlagam. Če pa to prakticiraš z kolegi, prijatelji... Lahko... Ampak, jaz sem pač taka, da ko sem z nekom v vezi (resni), ga ne bom delila z nikomer!Saj pravim, čustva ne smejo biti vpletena. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak, jaz sem pač taka, da ko sem z nekom v vezi (resni), ga ne bom delila z nikomer! Načeloma jaz tud tak razmišljam in mislim, da s svojim partnerjem tega ne bi zmogla počet... Vseeno pa mislim, da je to vendarle malo drugače od "navadnega" varanja, ker bi pač bila zraven...in bi mogoče na to gledala le kot na "popestritev najinega seksualnega življenja"... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, mislila sem le na to, da pač v vezi, si jaz tako to razlagam. Če pa to prakticiraš z kolegi, prijatelji... Lahko... Ampak, jaz sem pač taka, da ko sem z nekom v vezi (resni), ga ne bom delila z nikomer!Saj pravim, čustva ne smejo biti vpletena. Itak, če si zaljubljen tega ne počneš...kdo pa je omenjal partnerja...itn. !!!??? So pa tud izjeme...partnerji pa to...pač enim to ugaja, kljub temu jaz nisem za sposojo partnerja...ker ljubezen jo delim le z eno...a probat v troje ni nič kaj tazga seveda, če si tip za to in podobno, ne ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Kaj, Santos? Še vedno nič podrobnosti? Sej vem, da si mi svetoval, naj uporabim domišljijo, ampak nekak ne gre... Raje poskusi ti s podrobnostmi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj, Santos? Še vedno nič podrobnosti? Sej vem, da si mi svetoval, naj uporabim domišljijo, ampak nekak ne gre... Raje poskusi ti s podrobnostmi... V bistvu taki trenutki so neopisljivi...tako, da nič ne bo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 kriza Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Time out!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu taki trenutki so neopisljivi...tako, da nič ne bo ! Prpa! Takšni trenutki se dajo precej dobro opisat.... Preberi si temo "Dol sem ga dala...", da boš vedel kako se to dela... mislim na opisovanje, ne pa seks - to tazadnje verjetno veš kak se dela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spotaknejo se tiste stare in slabovidne ... Upsi, tole je pa ziher mene mislila... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prpa! Takšni trenutki se dajo precej dobro opisat.... Preberi si temo "Dol sem ga dala...", da boš vedel kako se to dela... mislim na opisovanje, ne pa seks - to tazadnje verjetno veš kak se dela... Pol pa kaj meni sikaš, če se že opisuje v drugi temi ???Nisem tukaj, da opisujem...sam svoje mnenje sem dal in nimam navade o tem dialogirat...pač to vem jaz in tista, ki z mano to počne...oz. tiste ! Prpa ?Ne bodi smešna lepo te prosim ! Lp. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 A veš, kaj je anagram od ....ASTRA... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol pa kaj meni sikaš, če se že opisuje v drugi temi ???Nisem tukaj, da opisujem...sam svoje mnenje sem dal in nimam navade o tem dialogirat...pač to vem jaz in tista, ki z mano to počne...oz. tiste ! Prpa ?Ne bodi smešna lepo te prosim ! Lp. Pol pa sorry, no... Pol pa bi takoj napisal, da nočeš opisat, ne pa da se ne da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti si pa grd in podbradek imaš :xx!: js bi bol reku da je ena velika rit.... vsaj po ikonci sodeč a gremo nazaj na temo.... hja, js če tko pomislim z dvemi bi sam zato da bi se lahk pol hvalil .... nvem ena je več al man čist zadost.... vsaj če je kaj konkretnega po horoskopu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Oooo, pretty Diana To da vam gre kdo "na kurac" men pri bejbah nkol ni blo jasno.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Diana. Jaz tudi mislim, da bi tebi pasalo biti z dvema. Vseeno katerega spola, itak je cel svet mix. Samo ni treba tu tihe želje pisat veš. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Diana Micki, da ne bomo tebe lovil na kaksnih besedah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Kakšnih? Oz. kterih? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 na taksnih kot je airin "na kurac" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Hm. Ne štekam nič. Jaz sm mislu, da sam nam tipom lahko gre kaj na kurac..... In ko nam gre, nismo glih razdražljivi........sam nadraženi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Micki Pozabi Glavno, da uzivas in da ti velik pride "na kurac" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Micki Pozabi Glavno, da uzivas in da ti velik pride "na kurac" Ah, ne. Jaz sem skromen......mi je čist dovolj mal manj na k....., pa tisto .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 zelo v redi...pa da ne zaideva iz teme...sex v troje ti bi? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Sem in......hm....bi. Pa ja, bi, če bi se vse poklopl.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.