Skoči na vsebino

Torbice

astra

Recommended Posts

Sicer smo že nekaj omenjali...ampak ne takole..na enem mestu..(upam)

Torej..

Kakšne torbice nosite x?x Jih prilagajate čevljem...ali imate eno...ki je primerna za vse prilike...?

Koliko porabite za torbice?

Moški, jih nosite...in kakšne?

Kakšna je notranjost vaše torbice...imate vse lepo pospravljeno...ali potrebujete pol ure, da najdete stvar, ki jo iščete..

Kaj nosite v torbici s seboj? samo najnujnejše...ali imate v njej vse, kar je potrebno za preživetje naslednjih 14 dni.. x:Dx

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 157
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hja men se dogaja da če kako res dobro zapeljem, pozabi torbico pr men,... ;) hehe tko da to je še en dober znak...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uh tule sem pa čisto nelevja, nič fensi x;)x . Najraje hodim po svetu z ruzakom - to gre, če sem šprtno oblečena. Ruzak je našlihtan tipi top - ne maram razsutosti, da potem najdeš ščurke, kombinirke, pa še kaj x;)x . S seboj nosim denarnico z osebnimi dokomenti, pa Lunin koledar x:Xx x:Xx x:Xx , pa majhno torbico z ličili, pa krtačo za lase, pa vedno knjigco, pa zložljiv dežnik, mesečno za vlak, vizitke moje osebne in službene, pa žensko " prvo pomoč" pa Aljo - en majhen plišasti medvedek - podaril dragi, pa en plišast Pujs -pred kratkim dobljen za valentinovo Janja (obesek binglaj dol).

Sicer nekaj torbic imam, ki jih ponavadi uporabljam glede na oblačilo in obutev - ruzak s težkimsrcem postavim v kot, ampak nekako črn Champion ruzak ne paše glih idealno h kakšni elegantni izvedbi.

Druga najljubša mi je Samsonite temno modra torbica, imam pa še štiri druge.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Čez leto nosim samo torbo za čez eno ramo. Poeti, spomladi in to pridejo v poštev še cekarčki, male torbice, športno-elegantne itd. Šele lani kupila več torbic.....je blo treba za maturanca najt elegantno, pol me je pa navdušlo nakupovanje torbic.... xrolleyesx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:palec: Astra, hehe, nekatere zenske jasno totalno shizimo na torb(ic)e, cekarje, ruzake, malhe... itd.

Nekoc me je znankin tip pri njej doma vprasal - evo, povej - koliko imas torb in torbic?

(pa caka na moj odgovor in zmagoslavno gleda, ces, ker ona tako totalno pretirava, zdaj bo pa umirjena in zmerna marsa povedala, da ima samo eno torbico in bo on rekel bejbi - he, si videla, ali jo bo pac samo zmagoslavno pogledal - in ji kasneje naprej metal... xDDx - ali kaj takega...).

Jaz pa gruntam, pa recem... hm, kakih 25? x:px :O: x:Dx

Pa je bil vidno razocaran, ces, aja, ti si pa potem se hujsa... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

He-he.....moja bejba jih ima sigurno enih 20-25 :eek: če ne celo več........torbic, malh, rukzačkov, cekarčkov itd.itd......in ker je tako zašla v prostorsko stisko glede njihove shrambe.......se je domislila posebne oblike shrambe/ kot je izpadlo kar fine ideje/ in v sicer je v (v glavnem "delovnem" ali pa lnf x;)x) kabinetu prosto steno zapolnila z visečimi torbicami x;)x x:o)x x:Dx ...moram rečt, da kar fajn zgleda x:)x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Imam eno torbico, ki je usklajena (crna) z obema paroma cevljev.

En par cevljev ves cas nosim (crni, pasejo k vsem), razen za izjemno formalne prilike, kjer obujem tadrugi par (s peto -- tudi crn).

Kaj imam v torbici? Uh, kdo bi vedel! Vse kar utegnem v naslednjem desetletju rabit...

Nobene kozmetike.

Js, če priznam, sem rahlo obsedena s torbicami oz. bolje rečeno s torbami, ker pač prenašam veliko stvari, in jih non stop kupujem. :eek: za mojo denarnico

Kaj mam notri: vse živo, najdeš popolnoma vse, čokoladice, kozmetika, blok, enih 100 kemikov, ima ti svega x:Dx

x:Dx Sem mislila, da je temo odprla Marsa, ker je že enkrat prej nekje omenila, da je obsedena s torbicami. x;)x

Sicer je pa z mano podobno kot s spelco: ena črna torbica (edino od lanskega poletja imam še en cekar za na poletne sandale). Notri pa imam denarnico, telefon, cigarete in eno tono papirčkov z razno raznimi zapiski, starimi tudi nekaj mesecev, ki jih sploh ne rabim več. (Dobro, da ste me spomnili, da moram narediti čistko! x8Dx ) Ja, teli papirčki... xrolleyesx Imam navado si vse živo zapisovat, da kaj ne pozabim. Še v trgovino ne grem brez spiska! Pa kaka potrdila o priporočenih pošiljkah, računi iz trgovin, navodila za uporabo telefona... x:Dx Bolje, da ne grem zdaj gledat, kaj vse nosim s sabo. V bistvu nič kaj dosti uporabnega (razen denarnice, telefona in cigaret). :inocent:

Oh Astra, ne smem javno priznati, koliko jih posedujem, zanimiva stvar je pa, da se vedno nad novimi navdušujem. Ni pomemben material ampak, bolj design. Ok...saj stajliš malo črno torbico imaš in to je to....potem pa sploh poletne varijante me zapeljejo..... x8Dx

Najraje nosim, kar ruzake, trenutno te tanove modele od Samsonita, ki so nekaj vmes med športnim in **skoraj elegantnim**, če lahko to rečeš za ruzak.

Sem pa na preži za torbicam, za k tej jakni pa za k onim čevljem itd....

Prijatelj pravi, da nosim vedno take vrste torbe, kjer grem lahko vsaj do komolca not, zaželjena velikost je nekje, da, ko kaj iščem je roka do rame v torbici. (To se on mal norca dela iz mene xrolleyesx x:Dx )

Zadnjič sem si naročila eno in vsa oh in sploh krokodil pa to, kar mene sploh ne gane ....sem jo takoj dala mami....nisem je začutila.

Vsebina odvisno od razpoloženja, mala kozmetična torbica, sončna očala, vložki, **100** kemičnih svinčnikov različnih barv, zobna nitka-potovalna, malo zobarsko ogledalce (če se kje zatakne vmes solata med zobmi), nekaj listkov, računi.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

o, pišuka, kaj ste odprle tukaj x:px xcivx ... nekaj let nazaj sem govorila z eno psihologinjo (ki je kar poznana faca in objavlja svoje prispevke v precej popularnem cajtngu) in mi je rekla takrat, da je torbica (za ženske to mišljeno) simbol za žensko vagino :eek: :o|o: x?x ... da se po torbici vidi, kaj in koliko 'vlači' s seboj... mi takoj pogled uide na njeno torbično razkošje in se zareži: 'tole je zdaj že mega! prej sem vlačila s seboj dve malhi - eno kao ta fino, drugo pa delovno!' x:Dx

včasih sem imela blazno rada ruzačke... ko še niso bili tako popularni, sem jih imela kar nekaj... posebno en mi je bil blazno pri xsrcx .... tak črn, usnjen, potiskan z jesenskim listjem... mega lep je bil... zdaj imam kakšnih 10 različnih... zelo rada imam še vedno svojo usnjeno aktovko, ki sem si jo špogala (ma, je bila draga) pred leti, ko sem vlačila dosti projektov okoli, da se niso zmečkali... sicer sem vedno si rada kupila 'ornk' torbico, ne maram plastike in šlamparije al kakšne take variante... zadnjo sem si kupila septembra... rdečo, usnjeno, kul oblike ...

v torbici nosim (sem šla zdaj preverit, kaj imam tam) denarnico, mobi, ključe, svinčnik, Labello... če imam aktovko, pa še tiste papirje pač, ki jih tisti dan potrebujem.

aja, pletene poletne torbice... lani sem si prvič kupila na morju dve taki... eno črno z barvnimi malimi rožicami našitimi gor in eno rdečo z micenimi školjkicami x:Ix xcivx

Aja, se kaj nosim v torbi..... Ce se le da, cimmanj. Ce je stvar velika, vzamem torbo z vsem kar je vedno noter.....ce je majhna, najraje torbe ne jemljem....

Torej, ce ze moram vzet torbo, so glavne sestavine index, krema za roke, en kup kozmetike (pa se namazem mogoce 3x na teden, ce se mi da), blokci, puscica z vsemi kemiki vseh barv, bancna kartica, denarnica (ne vedno), potni list (ker nimam osebne), parfum, lunin koledarcek, krizanke, pribor za nohte (cheap varianta iz 199 sit shop x:Dx ), kravica Nici in cip za WCje in omarice na faxu, en kup racunov, papirckov, ogledala, tamponi....... V glavnem, to je razlog, da ne maram nosit velikih stvari, ker potem vzamem torbo. x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Torbic imam cel kup,je pa hec,da,ko se odločim,da bom nosila eno,jo kar nosim in nosim.Si raje plašč ali pa čevlje zamenjam,da paše zraven.Pa še to grdo navado imam,da v prejšnji vedno pustim kakšno stvar.Sto ljudi,sto čudi.Aja,pa seveda je vsebina vse živo...Tako,za vsak slučaj. x:Ix x;)x
Iz takšne smo snovi, kot sanje...

mam en nahbrtnik........ne nosim ga več..........je moder xcivx

zdej pozimi pa je bla aktualna ena kosmata........se sklada z plaščem......babi zašila.....oboje x:o)x x:Ix

a, pa še ena je taka lušna.......sivo-črna, dost nosim x:Xx

Jaz imam rada ruzake in take hipijevske malhe x;)x

Nisem preveč navdušena nad eleganco

Vsebina: vse živo..... sam še kače se manjkajo...... od igle do šraufencigerja x:Dx x:o)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Uh, torbice. No, ampak po resnici povedano imam raje čevlje. Najraje poletne :) Torbic pa seveda tudi ne manjka, nisem pa obsedena z njimi. In vsaka moja torbica je nekaj posebnega. Tiste klasične mi niso preveč všeč. Mora biti kakšen zanimiv detajl ali pa oblika. In barve seveda. Zdaj trenutno največ nosim eno svetlo vijolično res zanimive oblike z eno rožico našito. Sploh pa imam rada take malo večje torbice, da lahko vso kramo noter spravim!

Kaj imam v torbici je pa čisto odvisno od dneva in razpoloženja. Včasih vlačim s sabo vse od fotoaparata, listov in svinčnikov do kreme za roke in podobnih zadev. :)

Live and let live! Life is beautiful!!!!

He he, que bien tema! :palec:

Jaz imam ammm samo! 5 torbic, ene 4 ruzake različnih velikosti, ki sem ji malodane "prerasla" x:Dx Za fax mam temno zelen Trunk ruzak, drgac pa: crna torbica za bolje elegantne sfere, pa 2 torbici za cez ramo (tko k kavbojkam oz. sportno), pa se ena rdeca kombinirana z dzinsom pa se ena , ki skor nikol ne nosim, ker mi ni (vec) vsec x:Ix

Drgac se pa evdno oziram po kakih novih in mam v msilih kupit kako vecjo usnjeno, da lahk naabsem sve i svasta pa za fax. V torbicah se drugace nahaja mobilc (obvezna "garderoba"), denarnica z miljon karticami (ne bancnimi, da ne bo pomote x;)x ), barven lipp gloss (ali bolje receno ene 3 labelle), eni 3 kuliji (nikol jih ni zadost - jaz sem pravi kuli manijak, kupujem take bolj posebne oz. nenavadne), razni papircki (nikol ne ves, kaj si bos mogu kej zanimivega zapisat), robcki, mesecna ... kaj se - ma ne vem, vedno mam torbico na nabasano 90%, tko da mi nuca za obrambo (se sploh, ce noisim kak slovar not x;)x )

Sklep: brez torbic mi ziveti ni!

jahalka

Jaz tudi - gledam se po novih, da Mitja - in celo Tim! - ze zavija/ta z ocmi... "Kje pa je Marsa?" "Pri torbicah"... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Ampak imam sto razlag v rokavu vedno, da zakaj potrebujem pa zdaj TOCNO spet TO. :D

Nahrbtnikov imam v kakih 4 ali 5 velikostih, raznih barv (rdecega, crnega, zelenega, modrega - pa ziher se se kje kaksen valja)... Torbice 'elegantne' mislim, da nimam nobene, a ce gledamo bolj elasticno, pa sta recimo kaki dve ali so celo tri, da bi pa lahko bile nekako v mojem stilu 'elegantne'....

Potem imam take majhne, 'poletne', iz blaga, kaksne 3, rdeco, zeleno, modrorumeno...

Pa kaksne usnjene (torba, ruzacek in semis torbice)...

Pa kaksne 'starinske' - ful hude, a jih potem nikamor ne nosim (ceprav se mi zna zgodit, da vse prilagodim, vso garderobo, recimo torbici ali cevljem)....

Pa ene par takih aktovk (za kaksne 'poslovne' zadeve, ko vlacim recimo kake slike okoli ali kaj takega, da grejo listi A4 notri...

Pa par malh, takih torb, ki jih je Mitja odkod privlekel (recimo z zlatega bobna ali iz cannesa), pa imamo za na plaze pa jaz za fitnes in podobno.

Ma ful imam tega, res, ce zdajle pomislim... raje sploh ne grem steti... ker se mi zdi prebedasto, da bi nastela 40 torb recimo... halo?, kao... :eek: xDDx

NAJRAJSI pa imam Champion sinji nahrbtnik in prav tako sinjo tako torbo na zadrgo zgoraj, ko je kar vse notri, ima samo ob straneh zepa, Killer loop. Samo je shit, ko se hitro umazeta, pa moram skoz prati. Predvsem ju imam rada zaradi velikosti. Tako nahrbtnik kot torba zgledata majhna, a koliko gre notri!!! :eek: Res, ne mores verjet.

Po eni strani shizim na torbe in ruzake z veliko zepi, potem pa vedno kolnem in imam najraje kar vse v enem prostoru...

Vcasih se zafrknem in pozabim, da me kaj moti, oz. kupujem zijalasto in ne razmisljam prej, da tega pa mi ne bo zneslo nosit... namrec, ce je takole cez za odpirat, da moras vsakic gor dajat... ali kaj takega...

Pa rada tudi kupim komu torbico; mami tako lepo temnomodro, malhasto, a elegantno, frendici s takimi kamencki, nekimi kao kristalcki...

Pa jih tudi podarjam frendicam in tudi one mi katero podarijo.

Ena frendica mi je prinesla tako lepo, usnjeno pisano, ki so delali se mi zdi neki invalidi, pa je zelo lepo narejeno, se v posebnih skatlah so, tko fancy in vse... Je bila temnomodrozelena, pa sem se tolk navdusila, da sem nekaj skompenzirala se za eno (ki da bo kao za tamalo x;)x - ki je nikoli ni videla, ker jo jaz zase sparam skrto tamle v omari x;)x xDDx) - zivozeleno.

Mogoce pofotkam pa dam gor enkrat.

Ja, ja, torbe... x:o)x x:px

Kaj je notri? Svasta. x;)x xDDx .. od fotoaparatov, do run in kart, ruta, robci, kakih 5 kulijev - za vsak slucaj x;)x - potem pa tule kolnem ravno jaz najbolj, da kje so vsi kuliji... xDDx - pa ce racunamo, da je torb 25... ali vec.. xDDx... pa koledarcek, pa soncne spegle, pa chiki, pa gumica za lase, pa taka torbicka se manjsa, kjer imam rezervne tampone, kako sminko, tablete - jaz, ki jih sploh ne zrem, ampak kao 'prva pomoc', pa flajstre.... Pa odvisno je, katero obdobje imam... kaj dogaja.

Ja, jaz tudi puscam brezveznarije notri, kar nekaj bedasto pustim notri, kake robcke recimo ali kuli... x:o)x

Aja, Mateja!!! x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

ruzak...

pa ruzachek x:)x

a not kwa de je :eek:

uuuu fak :o|o:

od kompasa (k ma shpeguchek, de prec vidm, ker idijot se je zgubu x:Dx )....do kleshch (nkol ne vesh, kje je treba kak kabel precvikat x:px )

pa olagume....jasno x:px

666 zlomkou...NNNP (nich nas ne preseneti.....che se she ker spomne) x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

NNNP - seveda! x:o)x x:px

Jaz imam tudi se nekaj - ogledalce, pa tak setek prirocni - s pilico, skarjicami in temi stvarmi, fino pa je, ko je to na prostoru recimo... hm, 4x 6 cm, debeline pa nima niti pol centimetra (Victorinox). Ful dobra stvar, veckrat prav prislo...

Vcasih imam s sabo tudi noz, tak opinel zepni noz.

Pa v zeleni torbi imam 'po defoltu' aventurin, v sinjem ruzaku pa kameno strelo... ali kaj takega, kocko imam vcasih s sabo... pa kake cigumije...

p.s. sem sla prav izmerit - ni 4x6, pac pa 5x8 cm (kak mm krajse kot cigaretna skatlica).

Picasso

... ko smo ravno pri tobrah in nozih... :)... nekoc v stari Jugi, kakih 20 let nazaj ali vec, smo spali v nekem zapuscenem vlaku... no, ja, ne ravno spali, pravzaprav smo tako harali, da so prisli kapsi in nas odvlekli na policijsko postajo... pa so mi frendi hitro dali za spravit neke ketne in to, ces, meni ne bodo gledali ali pa ne tezili, ker sem zenska...

Blabla...

No, in seveda - kaj imamo v torbi? in jaz zacnem vlacit vse zivo ven (to sem sla v BG istega dne stopat kot sem se ufurala, oblecena pa sem bila 'kot cebula', plast na plast, na koncu taka torba, pa vse notri (no, perilo in to sem potem imela pri kakem frendu, kjer sem bila 'stacionirana', samo smo samo okoli noreli, zunaj spali in taksno)...

Potem pa dam ven ketno, veliko, debelo, oni cudno zacne gledati... Potem dajem ven, dam ven tak blazoten boxer. x:o)x x:Dx ... potem sem imela pa se svoj noz...

Pa oni poklice nekoga - gledaj sta ima ova ovde... ::>))

Veckrat so mi torbo tudi ukradli...

Nekoc pa so mi jo (svinjsko in premetano, kaj je manjkalo, a notri je bila nekaksna izkaznica) prinesli kapsi domov.

Picasso

Za vsako priloznost imam drugo torbico.. Za na kavbojke belo, modro,.. Za na hlace drugacno..

Mislim, da je torbica za zensko prakticen in moden dodatek, zato brez nje ne grem nikamor.. Seveda se pa mora ujemat z mojo obleko..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...