astra 7. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2004 Mislila sem, da torbic nimam veliko...da je bolj kriza pri čevljih.. Potem pa sem te dni pospravljala...in ...nekako se jih je nabralo... ...čeprav še sama ne vem kdaj... večinoma pa uporabljam dve..eno črno, veliko in bolj elegantno..ko sem v black style...in en nahrbtnik..manjši...ki je kombinacija kamelje in krokodilove kože... Več sem pripravljena plačati za kakšno klasiko...torej eno črno, eno belo, eno rjavo...drugače kupujem poceni torbice, ki pač pašejo sam k temu krilu...al k tem hlačam.. V torbicah imam VSE...kar si lahko zmisliš..starih računov, čuda listkov, kozmetiko, dokumente, žvečilne, zobno krtačko...in VEDNo iščem po torbici.Imam prijateljico...sem ji zadnjič pogledala v torbico...in ima vse lepo zloženo, vsako stvar na svojem mestu...jaz pa Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Imam prijateljico...sem ji zadnjič pogledala v torbico...in ima vse lepo zloženo, vsako stvar na svojem mestu...jaz pa lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ah v mojih torbicah ni nic pospravljeno in pol ure iscem kako stavr, ampak je pa VSE noter.. haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Torej sem ena redkih, ali pa sploh edina, ki hodi po svetu najraje brez torbice???Tampon, denarnico in labelo najraje zatlačim v žep(bilo česa ) in prisegam - ni ga čez komot.Če pa že moram in v službo pač moram, potem imam eno delovno - črno. Not pa: labelo, pa denarnico, mogoče mobitel in kup papirjev. Starih prežvekanih...aja eno pismo -od frendice vlačim že leta not: v bistvu je bilo pohvala ali kritika..ne vem točno. Ful mi pomeni Pa čekovno, pa zapiske kakšne(kakšen dober stavek, ki se ga spomnim kje... ) in kup ključev in kup nesnage Seveda vložkek in tampon. Ziher je ziher Vsake toliko se čudim od kod toliko vsega notri in zakaj mi ramo dol vleče Drugače pa so tu nahrbtniki-vseh barv. Rdeči, modri, črnega še kupujem.Ampak v glavnem-brez Moram se vprašati kaj je torej narobe z mano.Niti čevlji, niti torbice...hmmKaj je torej, kaj bi morala imeti?? hehe....kristali....ali pa....knjiga kakšna....ali pa tulipan??jao...nič Pepelke ni v meni Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 UF... kakšna tema... Astra obljubim....obljubim ti boš kriva če bom šlaše danes k Samsoniteu po srebrno torbico hja, jo že gledam dva meseca...taka lušna...srednje velikaizstopajoče oblike in seveda zelo praktična... ..pa se pol tolažim, da je ne rabim in jo vsake toliko časahodim gledati... ..tudi nora na torbice...no sedaj ko imam malo pupo tudi na nahrbtnike... ..poleti seveda obvezno nekaj variantna malho, pa rafia...tile platneni natur nahrbtniki... nekako prehod vedno na jesen nosim usnjeno neobdelanousnje...tako lepo rjavo...svetlo.... sedaj trenutno nosim že kar nekaj časa temno rjavo malo večjoki sem si jo kupila na poročnem potovanju...tudi natur . etno stil...cool hja, kaj je pa noter pa je že drugo.....vsekakor kot pravim tudi svojim sodelavcem... ..če me sedaj v snegu kje zameče..ziher preživim 14 dni odrezana od sveta...imam lahkobi temu celo rekla potovalni avto... no pa poglejmo v torbico:OBVEZNO MAJHEN TELEFONSKI IMENIK, očala korekcijska,očala sončna (trenutno modra), zeliščne kapljice,kar nekaj kulijev, mobitel, kozmetika, robčki , labela,posebej denarnica s ključi....pa še bi se kaj našlo... ..no v glavnem to... ...za srebrno torbico bom še pa videla... LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Torej sem ena redkih, ali pa sploh edina, ki hodi po svetu najraje brez torbice??? Edina gotovo nisi. Pri meni tako torbice, ko tudi čevlji ne gredo v prodajo Stvari v žep ali nahrbtnik, pa gremo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 ko bi ble kitare tako poceni kt torbice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 ko bi ble kitare tako poceni kt torbice...Torbice res niso tako drage, so pa drage stvari ki jih kupujemo, da bi ustezale vam moskim. haha Ko sem videla to temo, sem pogledala koliko stvari imam v torbici in ugotovila, da je tam kar ene 20.000 sit "sare".. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 - po modnih zapovedih ni več potrebno, da se torbica 100% ujema z čevlji - letos sem si nabavila 3 na znižanjih - 2 Espritovi in 1 Samsonite, tako manjšo, za potovanja. Imam tudi eno super Tokovo poslovno aktovko (so mi jo v službi nabavilii), potem zelo veliko temno modro Ininijevo torbico in črno Pavlijevo, za zvečer pa, včasih so rekli pismo - črno z lakastim paščkom. Imam še eno temno rjavo in pa živo rdečo, ki pa ni usnjena in jo kombiniram z rdečimi rokavicami, rdečim pulijem, čevljev namreč nisem dobilla živo rdečih. - sem velika in moram imeti večje torbice, pa tudi rada imam take, da gre vanje A4 format, pride velikokrat prav za kakšne papirje. - v moji torbici so ključi, denarnica, sončna očala, toaletna torbica s šminkami in barvicami za usta in šumečim aspirinom, papirnati robci, mini manikir cajg, taka pisana indijska denarnica, v kateri imam moleskin, disketo, nekaj slik in tanek črn flomaster, potem še s sabo nosim parfum, beležko s predvsem službenimi telefoni, in v tistih dneh še tako prešito patchwork denarnico s higienskimi pripomočki, pa seveda mobitel, aja pa še čigumije, pa tik tak, pa mentol lističe, pa kak zobotrebec zapakiran se najde. V vsaki moji torbici vsak trenutek najdem vse. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 hah, torbica je naša potujoča kopalnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Če tko malo vizualiziram zadevo, v bistvu je ženska brez torbice, pomanjkljivo oblečena (sicer to je čist kul in seksi da je pomanjkljivo oblečena), more pa vseeno met torbico, ko se vredu uštima, zategadelj, dekleriram tukaj na tem mestu, da prav je da so ženske mahnjene tudi na torbice, če so že na oblekce in čevljce, in prav je da je to v enaki meri, seveda, lahko niso nič od naštedega, ampak če že toleriram dvoje, lahko tud tatretje .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roxanne: 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 torbice...! obožujm jih! joj polno omaro jih mam...nobena ni elegantna, use so take, bolj prilagojene mojmu stilu. mam samo en nahrbtnik, ki ga pravzaprav sploh več ne nosim /je živo modre barve in ga nikamor ne morm skombinirat/! zdj enkrat dobim un vojaški nahrbtnik in se ful veselim. drgač mam pa torbice na tisoč in en način.ubistvu jim ne morem rečt da so torbice, ker so bolj torbe. no ubistvu so oboje...torbe in torbice.rada mam da so čim večje, da notr lohk zbašm dost stvari. velik jih mam home made nrjenih iz raznih brisač, raznega blaga in jeansa. pol jih mam dost tud k so pletene, pa skvačkane... pa mam eno k je v obliki take vreče, al žakla, sj nevem. pa mam še eno vojaško, k mi jo je atek kupu na bolšjaku , pa lahko bi še naštevala, sam vem, da vam ni užitek brat, kakšhne torbice so v moji omari! moj nasledn projekt je, da si bom nrdila al kupila, sj nevem kaj, tako torbico za okol pasu, ker te najmnj mot in tud če ga greš vn žurat je najbolj priporočljiva. uglavnm, teh torbic in torb mam zelo velik in zelo raznolike barve, ker sm čist mahnjena na to. Citiraj Desparta da beleza!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Ne morem reci, da sem mahnjena na torbice... ze nekaj let hodim okrog (ce ze moram)s crno Samsonite. Drugace pa najraje stvari po zepih ali pa v torbici za okrog pasu. Imam pa celo skladisce sportnih torb Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Meni je blizu tak bolj etno stil, pa indijski, take imam tud torbice/torbe. Za kombinacijo s čevlji se ne sekiram, itak vse paše zraven mojih rdečih martinsk... Notr pa ni ravno kaos, je pa blizu...absolutno ni papirčkov pa takih in drugačnih smetk, samo vse je bolj nametano...ležerno, kot jaz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 ena torbica, pa še tista mi je dostikrat odveč :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 V Amsterdamu sem si kupil na bolšjem sejmu starinsko aktovko. Za 2 eura. In sem jo v MB dal k torbarju porihtat, so ponekod šivi popokali. Je sicer mal zguljena pa to, sam mi je ful všeč in jo imam danes prvič v službo. Ful mi je fajn. So jo v torbarnici želeli odkupiti, verjetno kot starino za kam v izložbo. Je baje lohk stara tud 50 let, je pa iz tistega pravega, debelega, trdega usnja, no zdej po tolkih letih je že mehkejše. Hi-hi....prav vredi aktovka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 temu se pa reče dober nakup Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Gledam našo ko prenaša to svojo SPORT BILY torbico povsot naokoli z precizno tehniko obvladanja 25kg težke gmote seveda,če omenim čemu je potrbna ta vreča bresmiselnihstvari je takoj nepopisljivo užaljena kdo bi vas razumel Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 js sem mal pogledal naokrog in ugotovil da še jst kot tip mam tri torbice kar je že množina.... hehja zakaj pol nebi mele bejbe vsaj ene petih desetih, kdo šteje 40ih torbic Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Gledam našo ko prenaša to svojo SPORT BILY torbico povsot naokoli z precizno tehniko obvladanja 25kg težke gmote seveda,če omenim čemu je potrbna ta vreča bresmiselnihstvari je takoj nepopisljivo užaljena kdo bi vas razumel krama...pa Sport Billy...kva ti veš...to se vse nuca... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 jaz ne kupim torbice, če se vsaj do komolca not ne zakopljem....kwa pa vem zakaj rabim take čudežne, sport billy torbice.....da se nađe ...od šraufcigerja naprej...pardon izvijača-križnega Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Je sicer mal zguljena pa to, sam mi je ful všeč in jo imam danes prvič v službo. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 zapravljivka... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Fetis Ogromno jih mam. Od sportnih, vsakdanjih, do elegantnih...od poceni do dragih ( vcasih se v kaksno zagledam in jo moram imeti, mislim, da je bila taka ena lusna Pradina in sem se mogla doma zlagat, da sem dala zanjo dvakrat manj ).Drugac pa kombiniram torbice z oblacili, s cevlji tudi, ampak po ljubljani ponavadi hodim v enobarvnih cevljih, na katere vse pase...Torbice, uhani in razne lasni dodatki - zasvojitev Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.