Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 oh, moram neki napisat..nekje na nekem forumu so nekoč o tem podobnem razpravljal...(morda poiščem),ko se ženska ločuje..ali ,ko ji ne gre najbolj pri predaji čustev .. si poteši tako lakoto z nakupovanjem...kupi si avto, zadosti se vvsem svojim fetišem noja, sam spomnu sm se Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Mi je pa všeč kako ena budala (ne)zapravlja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Mi je pa všeč kako ena budala (ne)zapravlja a zato k je brez chusteu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 sj čustva so, sam niso na velko kazane, da ne pride do scenarjev ( sm tut jest mahnjen na rukzake ) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 JAZ IMAM PA DOMA KAKIH 6 RAZLIČNIH IN NAJLJUBŠI STA MI ENA, K MA KUŽKE GOR VŠITE....DRUGA JE PA TAKE RDEČE IN RUMENE BARVE, PA METULČKA IMA GOR VŠITEGA IZ KAMENČOV ....TA JE FUL LEPA, PA TAKA POLETNA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 uuu ja avto zdaj je tok luskanih cabrioletkov vn prislo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 no pa smo tam iz ene "usrane" torbice hop pa kupt zraven še cabrio vozilo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Michell- teb nič lažjega sam strička poklič bo kupu tri Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Ja mene tudi blazno zanima kerga stricka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 sej nima veze tud če ni v žlahtisam da rad kopuje Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Dragi Stricek, prosim prinesi mi http://www.najdi.si/avtomobili/avtopodatki...modeltip=SL+500kajti pase k moji novi torbici ? Ps, nism pleharca Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 kjeeeee pa pleharca-nikoli veje iz tebe sama skromost Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Kje je zdej ta stric? Zdej sm pa padla v tole stran z avtocki http://www.najdi.si/avtomobili/avtopodatki...TOUAREG+V10+TDIsanjski Ok, nehujm... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ampak Michelle jaz nevidim niti enega cabrioleta? hitro si spremenila standart Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Kako da ne? ocitno nisi prvega linka pogledal :xx!: Sicer sm pa bolj za terence Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ops- sej tist itak ni avto sej ma tank tud "nišan" Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 nimas pojma Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 bemu, sm bil zadnjič v družbi enih dveh bejb ful presenečen, pa vidim, da zdaleč nista edini k se na "terence" palita. A to zarad vsestranske uporabnosti? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Pa ja. Sam spomnu sem se......ker sem res bil mal presenečen. Meni so tud še kar všeč, sam nekak.....preveč dnarja požrejo....na startu (ko ga kupiš) in potem ves čas ko ga imaš.......sploh, če ga v bistvu ne potrebuješ. Kaj to že za ena tema? Pa res ne vem....grem gledat.... Torbice .................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Torbice ja.Jah jst tko mislim...da ce mas dovolj denarja in zeljo, da si kupis enega ornk terenca, zakaj pa ne...Ce imajo za vzdrzevanje...itd... drugac pa diesel ? Ah, itak mamo velik stvari, k jih ne rabmo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ne sej to je čist cool,terenc je tud men hudo všeč in kar verjet nemoramzakaj sem kupil avto,ki ga vozim sedaj?K sem tako zaletav.... ampak nekoč bo pa tut on padu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Ah, itak mamo velik stvari, k jih ne rabmo recimo torbic Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ne sej to je čist cool,terenc je tud men hudo všeč in kar verjet nemoramzakaj sem kupil avto,ki ga vozim sedaj?K sem tako zaletav.... Zato, ker si moski! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 kako je že rekel en....... a-ja JEBI GA Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 JEBI GA KOGA KOGA x!x kva ni nobenga terenca ubližin pa mislim na dveh nogah,da se razumemo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.