opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 no pa dajmo- torbica ne, torba včasih ko gremo na tenis.....sam vedno manj drugače se mi pa zdi torbica nepogrešljiva na ženskah(hm mogoče)ma tko kot novoletna jelka z vsem okrasjem Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 če pa noče noben več zmano igrat k mi tolk hitr žogic zmanka Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ja ne ti men iziv sej ti pravm,da nemorjo tok hitr žogic okol po travnkih poberat k zame bi mogu igrišče vsaj po dolžini 2krat podalšat Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Nereče se neznaš,ampak se še izpopolnjujem-eš če zadenem slučajno žogico jo bog nenajde Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 kva ati to men mečeš rokavico a bi rada en špil izgubila al kaj Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 tenis torbica...kva dej...se gresta tenis al ne...k si tolk to žogco podajata... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Gledam gledam, kaj je to za ena tema... Torbice! Imam jih desetine, nosim pa dve.... ravno obe sinji.Vcasih recem, nic, konc, zdaj pa minimal in si ubodem kako majhno, samo denarnico in ocala in par malenkosti, potem pa ze zacnem tlacit notri vse zivo in moram zamenjat za vecjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Da te ne bo izzval... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ah kje. To me sploh ne "skrbi". Ne upa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ah kje. To me sploh ne "skrbi". Ne upa no kaj je zdaj s tenisom? Bom novo TORBO(marsha nau huda)kupu.Za špil pa kadar hočeš,da te zmažem k hudič Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 no kaj je zdaj s tenisom? Bom novo TORBO(marsha nau huda)kupu.Za špil pa kadar hočeš,da te zmažem k hudič Kadar hocs! Pa k jst nimam izpitov... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 no kaj je zdaj s tenisom? Bom novo TORBO(marsha nau huda)kupu.Za špil pa kadar hočeš,da te zmažem k hudič Kadar hocs! Pa k jst nimam izpitov... ti sam datum najavi pa če se da veliiiiko treniraj Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Raje ne bom, da ne bom totalno poskodovala tvojega moskega ega Drugace pa velja! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Raje ne bom, da ne bom totalno poskodovala tvojega moskega ega Drugace pa velja! drugač je moj ego itak nepremagljiv premagat boš mogla sam še moj telešček D:..........;h:..........? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 potem pa ze zacnem tlacit notri vse zivo in moram zamenjat za vecjo. mi je poznano Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 1. mesto ČEVLJI +škornji2.mesto:torbice 3.mesto:klobuki, klafete, kopole, slamniki,baretke vseh materialov, celo kučmo imam in nosim (od none) 4. mesto:pasovi, rute, šali, pareji, ascoti 5.mesto:kronične skrbi in slaba vest zaradi nenehnega kupovanja zgoraj naštetega :o|o: :o|o: Niso mi všeč moški, ki nosijo razne kao torbice v stilu"za osebne dokumente" :xx!: , lepo na rami, velikost 20x30, naravno usnje :xx!: , ogabno :xx!: ,tak Švabski stil, zraven pa ponavadi v kompletu še kratke hlače, pa ortopedski sandali z kratkimi nogavicami barva mesa :xx!: :o|o: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Niso mi všeč moški, ki nosijo razne kao torbice v stilu"za osebne dokumente" ,lepo na rami, ..naravno usnje taki se ne morjo znebit šolske torbe, pa jo pozneje spremenijo v eleganco finese Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Niso mi všeč moški, ki nosijo razne kao torbice v stilu"za osebne dokumente" ,lepo na rami, ..naravno usnje taki se ne morjo znebit šolske torbe, pa jo pozneje spremenijo v eleganco finese Fuj, pa taka finesa... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ruby!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 tak Švabski stil, zraven pa ponavadi v kompletu še kratke hlače, pa ortopedski sandali z kratkimi nogavicami barva mesa :xx!: :o|o: :xx!: Ali pa v popoldanski verziji z belimi nogavičkami ...cort, za dol past. Ruby Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Marsa Ko sem bila v šestem ali sedmem razredu OŠ, nisi bil NIHČE na Obali, če se nisi pojavljal v šoli z vojaško torbo ,tisto vojaško zeleno, kvadratno, kurirsko na njej pa napisEUROPE, če ne BON JOVI, ali pa VAN HALLEN , ti so šli takrat full v promet, pa Duran Duran, podpisi od sošolcev, potem se je pa začelo obdobje zaino-tov (nahrbtnikov) No, v to vojaško torbarino( prodajali so jih v Astri v Čevljarski ulici v Kp) je bilo vse treba tlačit na silo ; od berila, pa zvezek za matematiko, pa puščico, copate, oprema za telovadbo, prtiček za malico, kakšen delavni zvezek-čuda pravzaprav! Vse stlačeno in pomešano ..lepi spomini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ali pa v popoldanski verziji z belimi nogavičkami Ruby, men so rekl, k sm bil še mlad,ko so prav iztopal tele možički¨s tole torbco počez, da so uni, ta topli...pa z leti sm seveda spremenu misu...ampak tko je kot ,če se ženska ne more znebit podobnih, mladostnih navad Cosma: beli štumfi naj bi ponazarjali čistočo k telesnemu mesu, predusem pa videzu;to vidjo Tisti,(so delal eno anketo˝)..če naj bi ble spodnje gate čiste,potem tut noge in beli barvni pokazatelj je tisti najbolj zastonj vidni delež opazka˝Cosma 1Bud. (joj, kako hudo ime ) moški s torbicami, zraven pa tri debele Nemke...vse rožnate in oglate kot konfeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 z levo roko- torej ni skrbi za kakšne bolečine Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Jah sem prijazen clovek in uvidevna do drugih Oki doki Dream on nisem maščevalen,torej če bo potrebnobom pač pustil da me premagaš tako,da boš lažje spala Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Niso mi všeč moški, ki nosijo razne kao torbice v stilu"za osebne dokumente" ,lepo na rami, ..naravno usnje taki se ne morjo znebit šolske torbe, pa jo pozneje spremenijo v eleganco finese Kermu tipu se te da kako torbo nosit, če je že ne mora? :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.