Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Konc sveta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 A Alonso je zmagal? Ceprav jaz sem najbolj za Webra....konec koncev mi je pa vseeno...sam da ne zmaguje Ferarri :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 meni bi zdaj že prav pašalo če bi spet ferarri zmagal... hehe če je bilo prejšne sezone presenečenje ko ni zmagal, bi blo zdej če bi hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi bila pa vesela, če to sezono sploh ne bi zmagal. najborž tudi ne bo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Ker je bil pa Mansell? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Kok pa jaz tole bedarijo od formule sovražim....le kdo si je to zmislil? Ono tulenje po TV pa škripajoč glas od Ališiča...Pravi psihoteror. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 men gre zvocno tud na zivce, ce nekdo gleda, ti si pa prisiljen poslusat, ko recimo kaj delas... sam v bistvu me pa privlaci, sam zdaj velik manj, ko ni vec senne. sem cist shizila, navijala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 saj, men tud, sam ni vec to to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ok, bom probala tko gledat. mi smo stara sola, pa smo bili za dva temperamentna - senna - prost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jah zgleda da reva komaj se lovim korak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Sem zadnjic videla Alonsa....nisem vedla, da je fant tok luskan kar naj zmaguje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok, bom probala tko gledat. mi smo stara sola, pa smo bili za dva temperamentna - senna - prost. dva vročekrvna ane sam res ni to to kar je to to, zdej, same omejitve vse tolk varno in to, nobenga adrenalina ni več ... sam še odpelje vsak svoj krog, več od avta odvisno kt od šoferja pa tko ... heh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 pa od postankov v boxih pa vse tole. pa sama strategija, teama, vsega, bolj kot pa zdaj voznik da vozi formulo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Tak je to ja... hja, kjer je denar se da imeti večjo ekipo in kjer se ma večjo ekipo posameznik ni več tolk pomemben... hehja, nebi bilo švoh, dat vsem enak avto hehehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 ja pol bi se moral pa itak drug drugega spuscat pa vse in bi bilo se bolj dolgocasno in se manj formuli podobno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 To ni zame, poznam pa dost tipov, ki so obsedeni s tem. Men je skoda casa, da bi to gledala. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>men gre zvocno tud na zivce, ce nekdo gleda, ti si pa prisiljen poslusat, ko recimo kaj delas... sam v bistvu me pa privlaci, sam zdaj velik manj, ko ni vec senne. sem cist shizila, navijala. Name ma zvok motorja isti učinek, kot da bi se en dober tip pred mano slekel Mi pa včasih tud paše zaspat ob tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 ma seksi zvok motor ja hehe bruuum bruuum viiiiiiii Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Z zmagovalcem zadovoljna Z drugim in tretjim pa ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 sam cakala kdaj bo kdo osvezil. Ja, men je tud kul, dA JE Raikonen zmagal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 No jst sm kr nekako najbolj za Alonsa Je pa fajn letos zanimivo... Sicer pa ponavadi gledam štart pa potem rezultate Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh, posranec... ....ste opazili (spet) kako so bili vsi čist total izžeti, RAZEN Majkla stari je opasn. svaka čast. ovi posranec je komaj usta odpiral, mislim čist zjeban no, pa zaripl, švic mu je tekel v potokih po faci, jao jao... <{POST_SNAPBACK}>Je pa fajn letos zanimivo... Sicer pa ponavadi gledam štart pa potem rezultate ja, jaz tud bolj tko. ja, res je letos mal drugac pa bolj zanimiv vse skupaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ferrarija sta bla druga pa tretja hihi men je prav zabavno zdele k se tolk meša vse skp... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 joj kok te to zdaj skrbi a ne mystica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.