Mick 18. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2006 Montoya, Raikkonen Fisichella, Button v prvi, Rosberg, Webber v drugi , Alonso v četrti, Schumacher v sedmi.....pred njim pa neki Speed (haha, ma pravo ime) in Liuzii, za ktera še nisn čul.... Zna bit zanimiv, sam to je ful rano zjutraj, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 ja blazno rano zjutraj, takt bom js še lp pančkala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Jz bom pa definitivno vstala. Treba bit na tekočem- moram ujeti štart! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Vstanem vsa happy.... gledam krog za ogrevanje... štart.... pol pa Kimmi vn.... Sem šla kr nazaj v posteljo... Pa dobr, vsaj Montoya je prišel do konca! Drugače pa čestitke za Renault! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 kwa je pa blo narobe s kimiam d je odstopu, misnm z negovmu dirkalnikom?ja usej montoya ->fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Me happy Sam da ne zmaga Shumi, oziroma ni med 3, sem happy Ce je pa Alonso na stopnickah, je pa se toliko boje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 pa gumbek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Me happy Sam da ne zmaga Shumi, oziroma ni med 3, sem happy i agree pa gumbek komi zdej dojela... Button kwa je pa blo narobe s kimiam d je odstopu, misnm z negovmu dirkalnikom? nč ne vem... kot rečeno, sm šla nazaj spat po njegovem odstopu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 mal presenetljivo je blo tole dons (men, ko itak nisem tolk spet not)..se zbudim, uletim, vidim da mitja ze formulo gleda nasvezgodaj... sam je blo sam se ene 15 al kolk krogov do konca... no do zadnjega, pol pa fisichelo. odstekano... ja, renault. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Šumi se bo vrnil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 (popravljeno) Šumi se bo vrnil itak d se bo, a se kdaj še ni sm js ga ne maram k mi je glup Popravljeno 20. marec 2006 -> ashanti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 itak d se bo, a se kdaj še ni sm js ga ne maram k mi je glupglup,pa 7 naslovov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 glup,pa 7 naslovov? glup mi je zato ka ma že 7 naslovov, pa jih ma že dost, dost je že str nej se počas odprav nene nj še neki cajta (MAL!!) tekmuje, sj bomo vidl kk bo naprej cao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Pa meni ni jasn, kaj je z tem Ferrariem ej. Pa WTF kako ne morejo spet zmagovat. IN zdej vsakič more tist Alonso vse pobrat ne ... sej ni panike... ampak nek novinc ne pa jih vse prekaša, to je še naqjbolj čudn. Vsaj to je dobr, ko lahk večkrat gume menjajo, sam kvalifikacije so pa tudi kr neki. Če hočjo neki fer play ne, naj naprej vsi odtečejo en krog po dirkališču in ko pridejo do formul začnejo dirkat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Vstanem vsa happy.... gledam krog za ogrevanje... štart.... pol pa Kimmi vn.... Sem šla kr nazaj v posteljo... Pa dobr, vsaj Montoya je prišel do konca! Drugače pa čestitke za Renault! A niso v Volvote nekaj časa vgrajevali Renaultove motorje? Kr zanimiva dirka, sam moji favoriti so vsi motorje skurl.... se mi zdi da Forde ne bom gledal, ko bom spet avto nabavlo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Če hočjo neki fer play ne, naj naprej vsi odtečejo en krog po dirkališču in ko pridejo do formul začnejo dirkat. Šumi se bo vrnil Is that a threat? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 A niso v Volvote nekaj časa vgrajevali Renaultove motorje? nabavlo.....Jap in obratno Renault volvov bencinjski petvaljnik,volvo pa dizle Is that a threat? Ne ,ampak dejstvo x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ne ,ampak dejstvo x!x ma ja, sej vem... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 (popravljeno) Priznam, da je odličen dirkač, a ga tudi jaz ne prenesem. Jebat ga ... antipatičen mi je ... zelo.Zakaj pa ne Alonso vse pobrat?Zakaj ne novinci?Hvala bogu, da prihaja do menjave generacij, a misliš, da bomo Šumahrja gledali še 20 let?!Skrajni čas je, da se nekaj spremeni in da postane F1 spet bolj zanimiva, kjer ne bo bomo že 16 dirk vnaprej vedeli kdo bo zmagal. Podpiram prihod Rosberga. Upam, da bo vse stare "mačke" nasc*** Predvsem pa upam, da bo imel Kimi manj smole._____________________________________________________________________________________________ strinjam se s tabo, itak bi blo bedn, če bi na usak tekem en in ist zmagu, poj itak nebi skor anben gledu k bi se mu glupo zdel zapravlat cejt za to d bi vidu kk en in ist zmagujecao Popravljeno 21. marec 2006 -> ashanti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Priznam, da je odličen dirkač, a ga tudi jaz ne prenesem. Jebat ga ... antipatičen mi je ... zelo.Zakaj pa ne Alonso vse pobrat?Zakaj ne novinci?Hvala bogu, da prihaja do menjave generacij, a misliš, da bomo Šumahrja gledali še 20 let?! Lahko bi odpustil Schumija in obdržal Barikelota in dodal Alonsa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Lahko bi odpustil Schumija in obdržal Barikelota in dodal Alonsa. se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Lahko bi odpustil Schumija in obdržal Barikelota in dodal Alonsa. Zakaj? Če je Schumi za v penzijo, pol je tud Barrichello. Sej sta sam cca. 2 leti razlike v starosti... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Zakaj? Če je Schumi za v penzijo, pol je tud Barrichello. Sej sta sam cca. 2 leti razlike v starosti... ja sam schumi je full vč ŽE dosegu u f1 (7 naslovov ni kr tko) kt barrichello. štekaš?pomoje ma schumi že dost pa nj se mal odpučije sj si zasluž, pa nj si kšn drug del najde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Če letos ne bodo rdeči prvi potem je nekaj z Ferrarijem narobe al pa z Schumijem. Al pa z obema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 bobnar zaj si pa dal 2x dreku focn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.