Skoči na vsebino

Formula 1

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 424
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Majkl je edini pravi ded.

Pa morda Kultard.

Ne pa ovi petelini

x:o)x

Hja mogoče sta starejša resna gospoda, ki se vozita gor pa dol po stezi... mislm za tolk dnarja bi pa že morala mal več riskerat, kajne.... xDDx

Deli na socialnih omrežjih

ja sam schumi je full vč ŽE dosegu u f1 (7 naslovov ni kr tko) kt barrichello. štekaš?

pomoje ma schumi že dost pa nj se mal odpučije x^x sj si zasluž, pa nj si kšn drug del najde

ja štekam x;)x sam tale šport je itak all about money... Šumi si ga najbrž hoče še kej več nagrebst, predn gre! x:Dx Pa Jean Todt ga ima najbrž z razlogom še kar naprej v moštvu...

Kar se mene tiče naj se letos izkaže Renault! x:px :palec: McLaren pa itak xsrcx

Scio mi nihil scire

bom jaz... za šumejkera se tak ve kak je osvojil te naslove (par krat se namerno v kerega zaletiš, al maš pa za kolega v ekipi "pičko", ena opcija je še, da je žan tot gay x:Dx )...

koltard je pa tak samo zaradi packarije tam x;)x

Guest ashanti
ja štekam x;)x sam tale šport je itak all about money... Šumi si ga najbrž hoče še kej več nagrebst, predn gre! x:Dx Pa Jean Todt ga ima najbrž z razlogom še kar naprej v moštvu...

Kar se mene tiče naj se letos izkaže Renault! x:px :palec: McLaren pa itak xsrcx

ja res se use vrti sm okol keša to prznam, pa tud razlog ja hmm... si ga kr predstavlam x:Dx

js pa pravm nj se izkaže mclaren

bom jaz... za šumejkera se tak ve kak je osvojil te naslove (par krat se namerno v kerega zaletiš, al maš pa za kolega v ekipi "pičko", ena opcija je še, da je žan tot gay x:Dx )...

koltard je pa tak samo zaradi packarije tam x;)x

A pol ti gledaš F1 zaradi Alešiča,k je tud gay x:Dx

Problem v vseh vas nevoščljivcem je,da formulo ne gledate skozi drobnogled tehnike in talenta dirkačev,ampak ali vam je simpatičen ali pa ne x:o)x

Meni Šumi osebno tudi ni simpatičen,kvečjemu obratno,toda kot talentiran dirkač je vreden vseh občudovanj.Recimo prvo leto ko je nastopil v F1 v Benetonu,so ga vsi hvalili,vsem je bil simpatičen,toda z vsakim naslovom so simpatije plahnele.In tako bo tudi z Alonsom,Raikonenom,Montoyo,Nikijem Rosbergom in ostalimi mladimi petelinčki.

Problem v vseh vas nevoščljivcem je,da formulo ne gledate skozi drobnogled tehnike in talenta dirkačev,ampak ali vam je simpatičen ali pa ne x:o)x

Meni Šumi osebno tudi ni simpatičen,kvečjemu obratno,toda kot talentiran dirkač je vreden vseh občudovanj.Recimo prvo leto ko je nastopil v F1 v Benetonu,so ga vsi hvalili,vsem je bil simpatičen,toda z vsakim naslovom so simpatije plahnele.In tako bo tudi z Alonsom,Raikonenom,Montoyo,Nikijem Rosbergom in ostalimi mladimi petelinčki.

Jah Alešič... ah.. nč... morm napisat, da sem prav užival, ko so bili prenosi še na Eurosportu,, takrat je bil užitek poslušat ne sam gledat.. zmeraj sta dva komentirala, eden, ki je bil pač športni komentator (z velik znanja o avtomobilizmu) in drugi, strokovni pomočnik ali sokomentator, ki je iz rokava stresal razlage tehničnih novosti in izboljšav... res fenomenale...

Šumaher je definitivno dobr ... oziroma odličen če ne najboljši dirkač... kle ni dileme... se spomnem, ko sem bil v Maranellu na obisku, ko se je že zmračilo je on še vedno testiral na pisti v Fioranu, res garač, samo za brata ga pa ravno nebi imel no..... xrolleyesx je pa to idividualistični šport, tko, da... vsak gleda nase, kajne....

ki pa sem jaz omenil kako simpatičnost al pa anitpatičnost? xrolleyesx

pa še mimogrede... gledal sem formulo ko je prenašala še rtvslo xrolleyesx

simpatije pri meni je zgubil približno takrat, ko je skušal Villeneuva spravit s proge. No, pa še eno leto prej, ko je Hilla. xrolleyesx

:palec: x!x :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: ..... Avstralija, če se prow spomnim '97 (al pa '98)!!!

Scio mi nihil scire

Se strinjam!

So bili vsaj zanimivi in relevatni komentaji, ne pa kar nekaj na blef kot komentira g. Ališič. xrolleyesx

Jap tudi inž. Niko Mihelič (TV SLO2) je bil zelo uredu sploh kar se tehnike tiče...

Kle pa grem si sendvič nardit... slišem dretje OOOOLLLLLLAAAAALLLLLAA...spustim vse iz rok, kumarce mi na tla padejo.. prletim pred TV pa videm, da razen tega, da je šu Luzzzi v boxe, ni blo nč....... grem nazaj pa je bla tišina, me pa pokliče 7 letni sinko in reče: "oči gori.." grem gledat, pa je Rosberg zažgal Williamsa... Alešič... sploh opazu ni... se mi zdi, da je na pomožnem monitorju čekiro čase....al je šu pa kak dečko mim in ga je premotu...

ALF

Ko se bo Alonso ali pa Raikkonen začel zaletavati v nasprotnika, da bo osvojil naslov, tudi ne bom več zanj navijala. :vragec: Ja, in zdaj boš lahko rekel, da je to del dirkanja in da sem ženska, ki nima pojma.

Mi ni mar.

Pravico imam, da mi je nekdo simpatičen ali ne- kot sem rekla, mu priznam, da je super dirkač, a ga ne maram. Imam lahko tako mnenje? Ravno tako lahko navijam za mlade peteline ... kot sem nekoč tudi za Schumacherja ... simpatije pri meni je zgubil približno takrat, ko je skušal Villeneuva spravit s proge. No, pa še eno leto prej, ko je Hilla. xrolleyesx

Aja, za brata ga tudi jaz ne bi imela,ne ... priznam pa mu, da je garač - kot Kostelićka. x:Dx

Ok,pa obdelimo zaletavanje x;)x Ne vem kolk si stara,ampak če se spomniš kaj sta delala Sena in Prost med seboj in celo v istem moštvu.Pa sta na drugem in tretjem mestu po naslovih.Dirkanje je šport,kjer najbolj pride do izraza individualizem,ne pa fer play in podobno.To je šport samo za tiste,ki so pripravljeni umreti zanj.Žalostno sicer,ampak tisti,kateri to ni pripravljen naredit,bo samo zbledel v sivem povprečju.Kaj pa je Villeneve naredu v naslednjih letih?NIČ!Zakaj?Ker se ukvarja z vsem drugim,razen dirkanja.Kot Alešič :xx!: Sploh te ne silim v nekakšno simpatičnost do Šumija in imaš pravico do svojega pogleda :palec: Ampak kot je že nekdo omenil x;)x kvaliteta se plača x:Dx in kdo je najbolj plačani dirkač?

:palec: x!x :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: ..... Avstralija, če se prow spomnim '97 (al pa '98)!!!

97 x:Dx

ki pa sem jaz omenil kako simpatičnost al pa anitpatičnost? xrolleyesx

pa še mimogrede... gledal sem formulo ko je prenašala še rtvslo xrolleyesx

glej po RTL,Alešiča slišat ne morm

Ok,pa obdelimo zaletavanje x;)x Ne vem kolk si stara,ampak če se spomniš kaj sta delala Sena in Prost med seboj in celo v istem moštvu.Pa sta na drugem in tretjem mestu po naslovih.Dirkanje je šport,kjer najbolj pride do izraza individualizem,ne pa fer play in podobno.To je šport samo za tiste,ki so pripravljeni umreti zanj.Žalostno sicer,ampak tisti,kateri to ni pripravljen naredit,bo samo zbledel v sivem povprečju.Kaj pa je Villeneve naredu v naslednjih letih?NIČ!Zakaj?Ker se ukvarja z vsem drugim,razen dirkanja.Kot Alešič :xx!: Sploh te ne silim v nekakšno simpatičnost do Šumija in imaš pravico do svojega pogleda :palec: Ampak kot je že nekdo omenil x;)x kvaliteta se plača x:Dx in kdo je najbolj plačani dirkač?

97 x:Dx

glej po RTL,Alešiča slišat ne morm

kdo ga pa lahko? RTL? ja pa verjetno. šumeker pade ven oni pa prenos prekinjeo :inocent: najn danke x;)x

bobnar kaj pa te resnica res boli?

kdo ga pa lahko? RTL? ja pa verjetno. šumeker pade ven oni pa prenos prekinjeo :inocent: najn danke x;)x

quote]

:xx!: :xx!: x:o)x ti ga pa znaš pokat.O tem pa govorim,da hočem slišat komentarje o tehniki,ne pa o tem kaj je neki dirkač pojedel,oziroma s kom se je prejšnjo noč dol dal.Na RTL verjemi večinoma govorijo o tehniki,opravljanje pa pustijo Alešiču.Probi eno dirko pogledat,samo se bojim ,da ti nemščina ne gre glih od jezika x:o)x x:Dx

Ne se žalit, no :( A ne morejo bit posti normalno argumentirani????? ... oz. vsak ima pač svojega favorita oz. najljubšega komentatorja...... :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

Jaz sem mela v srednji šoli intervju z Miranom Ališičem za eno šolsko revijo .... mal je pač objektiven tudi pri svojem komentiranju.... x:Dx Takrat mi je bil še v redu sicer... Zdej ga pa čedalje težje poslušam po TV... :o|o:

In pol me je takrat v šolo pelu po intervjuju..... jao, kwa je to folk gledu, hehehe x:Dx

Scio mi nihil scire

At the moment : constructors championship:

1. Renault x:px 28

2. Ferrari :vio: 15

2 (!) McLaren-Mercedes :palec: 15

4. Honda :palec: 11

Drivers championship:

1. Fernando Alonso x:Dx 18

2. M. Schumacher :inocent: :vio: 11

2 (!) Jenson Button x:Dx 11

Naslednja dirka: Australia- Albert Park : 02.04.2006

Krogov bo 58 (5,303 km)... Schumi ima rekord steze iz leta 2004...

Jz bom parkirana pred TVjem okol 6ih zjutri!! x:Dx x:px :palec:

Scio mi nihil scire

At the moment : constructors championship:

1. Renault x:px 28

2. Ferrari :vio: 15

2 (!) McLaren-Mercedes :palec: 15

4. Honda :palec: 11

Drivers championship:

1. Fernando Alonso x:Dx 18

2. M. Schumacher :inocent: :vio: 11

2 (!) Jenson Button x:Dx 11

Naslednja dirka: Australia- Albert Park : 02.04.2006

Krogov bo 58 (5,303 km)... Schumi ima rekord steze iz leta 2004...

Jz bom parkirana pred TVjem okol 6ih zjutri!! x:Dx x:px :palec:

1. Renault :sleeping:

2. Ferrari :devil: xokkx

3.Mclaren xpolzx

4.Honda :shuriken:

1.Fernando :irs:

2.Schumacher :vtz: x8Dx

3.Button :onfire:

x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...