Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Ne se žalit, no A ne morejo bit posti normalno argumentirani????? ... oz. vsak ima pač svojega favorita oz. najljubšega komentatorja...... Jaz sem mela v srednji šoli intervju z Miranom Ališičem za eno šolsko revijo .... mal je pač objektiven tudi pri svojem komentiranju.... Takrat mi je bil še v redu sicer... Zdej ga pa čedalje težje poslušam po TV... In pol me je takrat v šolo pelu po intervjuju..... jao, kwa je to folk gledu, hehehe men je pa alešič kul. vsaj mal adrenalina, pa razgledan je tud(f1),pa povsod zravn pride. lahko pa na htv-ju gledaš-živ dolgčas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 men je pa alešič kul. vsaj mal adrenalina, pa razgledan je tud(f1),pa povsod zravn pride. lahko pa na htv-ju gledaš-živ dolgčasja se strinjam, zna kdor zna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 men je pa alešič kul. vsaj mal adrenalina, pa razgledan je tud(f1),pa povsod zravn pride. lahko pa na htv-ju gledaš-živ dolgčasSej te razumem,kako razmišljaš.Poanta je v tem,da skuša Alešič zainteresirati za F1 folk,kateri je niso nikoli gledali.Torej,tiste laične navijače,kateri se orientirajo in navijajo za najsimpatičnejše dirkače,al pa isto znamko,katero imajo tudi oni sami.Zvsem tem ni nič narobe,samo jez se vseeno čutim prikrajšan za res tiste informacije o tehniki.Je pa že Tina omenla,da se je brez veze kregat o tem,ker enostavno pač zamenjaš komentatorja z pritiskom na dalinca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Sej te razumem,kako razmišljaš.Poanta je v tem,da skuša Alešič zainteresirati za F1 folk,kateri je niso nikoli gledali.Torej,tiste laične navijače,kateri se orientirajo in navijajo za najsimpatičnejše dirkače,al pa isto znamko,katero imajo tudi oni sami.Zvsem tem ni nič narobe,samo jez se vseeno čutim prikrajšan za res tiste informacije o tehniki.Je pa že Tina omenla,da se je brez veze kregat o tem,ker enostavno pač zamenjaš komentatorja z pritiskom na dalinca očitno ne razumeš.f1 spremljam 11 let tko da ne vem če je ravno ališič zbudil moje zanimanje za f1.navijam za istega dirkača od kar spremljam formulo,pa ne vozim italjana,ne sipatiziram s švabi-pravzaprav jih bolj ne maram(se opravičujem vsem nemcem-nič osebnega)-nemško pa ne govorim tko da RTL odpade.za info o tehniki pa glej celo oddajo o f1 ne sam dalinca v roko pa preklaplat.ališič pove marsikaj tud o zakulisju,pravilih,osebnem lajfu,anekdote...no pa da se naumo kregal , vsak ma svojga favorita-komentatorja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 očitno ne razumeš.f1 spremljam 11 let tko da ne vem če je ravno ališič zbudil moje zanimanje za f1.navijam za istega dirkača od kar spremljam formulo,pa ne vozim italjana,ne sipatiziram s švabi-pravzaprav jih bolj ne maram(se opravičujem vsem nemcem-nič osebnega)-nemško pa ne govorim tko da RTL odpade.za info o tehniki pa glej celo oddajo o f1 ne sam dalinca v roko pa preklaplat.ališič pove marsikaj tud o zakulisju,pravilih,osebnem lajfu,anekdote...no pa da se naumo kregal , vsak ma svojga favorita-komentatorja 11 let je pa kratka doba za formulo 1.Oddaja o F1 je pa zame en čist navaden sranje,ker ne zveš nič.Če prelistam kakšen članek v bilokateri motoreviji,zveš veliko več in to samo na 2 straneh.Alešič govori o stvareh,zaradi katerih je F1 postala nezanimiva za dirkanje in zanimiva za opravljanje. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 11 let je pa kratka doba za formulo 1.Oddaja o F1 je pa zame en čist navaden sranje,ker ne zveš nič.Če prelistam kakšen članek v bilokateri motoreviji,zveš veliko več in to samo na 2 straneh.Alešič govori o stvareh,zaradi katerih je F1 postala nezanimiva za dirkanje in zanimiva za opravljanje. :xx!: res bi tebe rad slišu komenterat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 kratka doba al pa dolga doba: odvisna je od tega kok si str. js npr. bom 15, pa f1 spremlam 5 let, za ene ŠELE, za druge pa uuau dougštekaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 btw, ALIŠIČkončno en! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 res bi tebe rad slišu komenterat Jez pa tebe ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Štartna mesta za tokratno dirko (02.04.2006) 1. vrsta: Pole position : Jenson ButtonGiancarlo Fisichella 2. vrsta: Fernando AlonsoKimi Raikonnen 3. vrsta: Juan-Pablo MontoyaRalf Schumacher4. vrsta: Mark WebberNick Heidfeld 5. vrsta: Jacques VilleneuveJarno Trulli 6. vrsta: Michael SchumacherDavid Coulthard 7. vrsta: ...............Komaj čakam na jutrišnji razplet....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 kje pa je tekma (in torej kdaj bo? da ne bo spet ob kakih urah odstekanih) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 Melbourne, Avstralija......zgodi zjutri (pribl. 6).... Štartna mesta pa so zanimiva.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Dejmo Alonso Shumi http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g035.gif Gledala ne bom, ker se mi ne da.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 At the moment : constructors championship: 1. Renault 28 2. Ferrari 15 2 (!) McLaren-Mercedes 15 4. Honda 11 Drivers championship: 1. Fernando Alonso 18 2. M. Schumacher 11 2 (!) Jenson Button 11 Naslednja dirka: Australia- Albert Park : 02.04.2006 Krogov bo 58 (5,303 km)... Schumi ima rekord steze iz leta 2004... Jz bom parkirana pred TVjem okol 6ih zjutri!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Thanx! se mi je kar zdel da bo kaka ubitacna ura. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 pa kak se bo vilneu zaletaval Itak, moraš gledat druge, ker tvoj ne bo nč potencialnega naredu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Štartna mesta za tokratno dirko (02.04.2006) 1. vrsta: Pole position : Jenson ButtonGiancarlo Fisichella 2. vrsta: Fernando AlonsoKimi Raikonnen 3. vrsta: Juan-Pablo MontoyaRalf Schumacher4. vrsta: Mark WebberNick Heidfeld 5. vrsta: Jacques VilleneuveJarno Trulli 6. vrsta: Michael SchumacherDavid Coulthard 7. vrsta: ...............Komaj čakam na jutrišnji razplet....... res cool štartna mesta, zanimiv bo, sm škoda k je tok zgodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Alonso http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif Shumi http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g045.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Sem vedela, da nisem zaman vstala ob 05.30h! Kot bi rekel Ališič... dramatičen začetek dirke 2x safety car... kar mene osebno ob živce spravi Pozicije na cilju so mi bile kar všeč ... hehe (Alonso, Raikkonen, Schumacher Jnr.) Looks like Renault are currently in a class of their own. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Alonso http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif Shumi http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g045.gif se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Ma ta šumaher sploh nezna vozit formule. Bo mogu mal razmislit o odstopu .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ma ta šumaher sploh nezna vozit formule. Bo mogu mal razmislit o odstopu ....Dej ne govori neumnosti :xx!: Razmisli o drugem hobiju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ma poglej rezultate. Kr po travi je vozil. A je formula oblikovana za rejli - i don't think so. Sej prejšnja leta mu je vse narihtaval Barikelo ... tko da je moglo bit vse hura za šumija. Pač cajti se spreminjajo. Drug teden začnem za Renault navijat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Drug teden začnem za Renault navijat. a ti usak tedn za druge navijaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ne do zdej sm za Ferrari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.