druidka 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 Res? Jaz navijam za Hamiltona.tudi jaz Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 7.30 to je ja čisto kulturna ura ... se pravi ob 8h ... pol ure tko še Ališič naklada ... bova spremlja na htv2 ... tako kot že leta nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 vedno bolj ugotavljam, da je tam nekje med 13-16k obratov najlepsa uspavanka za popoldanski pocitek Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 ajoj...cisto podabil, da je formula...bi mi pred pol ure prav prislo malo zujenja, ki bi me uspavalo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zavrl11 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 Ampak vseeno - go Kimi.Se strinjam, go Kimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2008 Prijavi Deli 5. december 2008 ... nihce ni ze dolg komentiral, me pa cudi, da ni nihce tegale, namrec: honde ne bo vec v F1?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 ja saj stekam, se strinjam, ampak vseen, pac, pol pa v tem primeru: zakaj SAM honda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 ... morda pa res... men se je tud nekam znano zazdel, kot nenaksen deja vu. (jp, bojo maherji povedal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. december 2008 Prijavi Deli 6. december 2008 ja saj stekam, se strinjam, ampak vseen, pac, pol pa v tem primeru: zakaj SAM honda. Saj bodo nekateri drugi tud sledili, povsem pa se zna spremeniti zemljevid lokacij dirk. Za drugo leto so recimo organizacijo dirke odpovedaliFancozi, se mi zdi da prvič po letu 1955. V društvu ljubiteljev zaščitenih vrst močvirskih ptic itak ocenjujemo, da so zaslužki v F1, nogometu in še kje skregani s tržno logiko, Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 7. marec 2009 Prijavi Deli 7. marec 2009 Brawn GP namesto Honde http://24ur.com/sport/f1/brawn-gp-namesto-honde.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 a noben vec ne gleda forumle?nihce nic ne komentira Hamiltona in tega?kaj kej pravte? (aja neverjetno: ravno par dni nazaj se mi je o Hamiltonu sanjal! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 (aja neverjetno: ravno par dni nazaj se mi je o Hamiltonu sanjal! ) še bl newerjetno je, da mene i za formulo i hamiltona gladko zapeče nekej...a sm rasist sploh pa po nepotrebnem onesnažujejo okolje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 sej zato izbuljkoti tud, k je men drugac hamilton v bistvu zoprn, no da nom krivicna, sej mi nima bit za kej, sam ni mi vsec oz. prej mi je zoprn, mi ne potegne, tak scrkljan sihtek se mi zdi, opicanjen, mal morda vazen.Ze pa ne gledam F1 zlo dolg.V bistvu ze po Sena/Prost *tandemu* sem skor nehala gledat, no vseen sem se kaksne 'Schumyje' gledala pa to...zdej sem pa izgubila nit oz. mi je dol padl in v bistvu tocn vem od kdaj: od dirke schumacher vs barichelo.kolkr sem ujela v novicah tole v zvezi s Hamiltonom, se mi zdi, da je podobna fora bla kot tedaj.No tist je blo zame nekak *prelomno*, da sm dokoncno ugotovila, da je res cist sam (se) cash oz. te politike neke in mi pol ni vec zabavno.ze brez onesnazevanja in tega k omenjas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 mene je pa le firbec mal matrou, kwa sploh tooolk folka wid u teli formuli...in sem jo hotu clo gledat ene parkrat.in pršu do spoznanja, da je brez veze. da je to grupno navijanje pa kunštwanje u bistwu samo en razlog za skupinjsko pijančewanje. nekej se pa pač mora gowort, da se ne pije na prazn. pa u bistwu čist useen, če bi se goworl o esmeraldi. ok. so izjeme. ampak ne milijarda ljudi po celem swetu ejjjj....pa še nekej... gledat formulo... magar u 3h popoldne... je krasna uspavanka. nikol nism dočakou niti štarta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 Jasno, gre za preseravanje. Vzadaj pa je celu kup denarja, pa promocije blagovnih znamk itn...Stare navade nezavednega obnasanja ljudi, podkrepljene z lobisticno avtomobilsko industrijo!Mozak na paso... useen je al je to fuzbal forumula uno tretje... sport je fajn, ce je sport; ne pa biznis!V teh casih pa je formula in ostali tako zelo potratni sporti definitivno preveliko preseravanje! Če se mene vpraša bi morali v času gospodarske recesije, ta šport prepovedatiZa preseravanje pokurijo v eni dirki za celo Ljubljano goriva.In zakaj? Da se ne ve a je boljš Ferrari al je boljš Hamilton. Edino kar se ve je, da je boljš Slavica k Bernie. mene je pa le firbec mal matrou, kwa sploh tooolk folka wid u teli formuli...in sem jo hotu clo gledat ene parkrat.in pršu do spoznanja, da je brez veze. da je to grupno navijanje pa kunštwanje u bistwu samo en razlog za skupinjsko pijančewanje. nekej se pa pač mora gowort, da se ne pije na prazn. pa u bistwu čist useen, če bi se goworl o esmeraldi. ok. so izjeme. ampak ne milijarda ljudi po celem swetu ejjjj....pa še nekej... gledat formulo... magar u 3h popoldne... je krasna uspavanka. nikol nism dočakou niti štarta Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
himi 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 **** kaj je ta formula ratala dolgočasna. V 6ih dirkah, petkrat zmaga eden... K sreči imamo Mirana Ališiča, da malo popestri dogajanje s svojim vpitjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jean 6. julij 2009 Prijavi Deli 6. julij 2009 http://www.revijasport.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. junij 2010 Prijavi Deli 27. junij 2010 A F1 pa tle noben več ne gleda? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 27. junij 2010 Prijavi Deli 27. junij 2010 jaz jo gledam in to vsakič,ko je dirka..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. junij 2010 Prijavi Deli 27. junij 2010 No zdejle je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. junij 2010 Prijavi Deli 27. junij 2010 Uuuuuuuuuuu madona kaka nesreča... redbull dobesedno da krila... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif K reči mu ni nič... uf, uf, uf Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. junij 2010 Prijavi Deli 27. junij 2010 Ampak komentiranje pa ni več to to, kar je bilo z Alešičem... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. junij 2010 Prijavi Deli 28. junij 2010 Evo, tole se je dogajalo na včerajšni dirki... Skoraj neverjetno, da je Webber sam izstopil iz dirkalnika po takem poletu http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
decko998 10. september 2013 Prijavi Deli 10. september 2013 Dirko sedaj nadaljuje le šest dirkačev, ki vozijo z Bridgestonovimi pnevmatikami. Ostali dirkači so se tik pred štartom odločili, da bodo dirko bojkotirali in s tem izrazili nasprotovanje FII, ki na dirki ni dovolila uporabo varnejših pnevmatik od tistih, ki so jih dirkači uporabljali na treningih. Na startu devete letošnje preizkušnje za svetovno prvenstvo sta se tako pojavila le oba Ferrarija z aktualnim prvakom Nemcem Michaelom Schumacherjem in njegovim moštvenim kolegom Brazilcem Rubensom Barrichellom ter oba Jordana in Minardija, torej moštva, ki uporabljajo pnevmatike proizvajalca Bridgestone. Ostalih 14 voznikov, ki vozi z gumami Michelin, je po ogrevalnem krogu zapeljalo v bokse, saj je francoski proizvajalec odsvetoval nastop s svojimi pnevmatikami, ki naj ne bi vzdržale večjih pritiskov na ovalu. Jaz jim dam tud prav Tudi jaz jima dam povsem prav, sicer stara stara novica vendar se še danes spomijam te situacije.! Citiraj Oleeee Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Komuna 14. november 2013 Prijavi Deli 14. november 2013 Ko je bil Schumacher sem rad gledal formula... Citiraj Igrajmo se na Bakugan Games Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.