Buddha 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 hja, butn ga visoko, jaaaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Meni bi bilo pa prav vsec, ko bi Truli za spremembo zmagal, do prejle je vodil, ko je moral v boxe, potem je vodil Schumi, samo je tudi on moral v boxe, tako je spet Truli v vodstvu.Sicer ne navijam zanj, a kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 a je Šumi šel ven, a je moj Bantonček mal višje, ok, upam da ni nič narobe z njim ampak v čem je bla sploh fora zdejle... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Tega Montoyo bi potrebno res kastrirati... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 aneda, a nisem pred prvo dirko to rekla evo tvoj Trulli pa slavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Trulli je zdaj trully happy Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Sej drgač nisem škodoželjna...ampak YESSSSSSS Mihec je odpovedu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Jaz pa blazno privoscim trulliju! Prva njegova zmaga! Ma kaj si nor, cist se mu mescha zdajle! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Končno mal drugačen razplet Bravo za Trullija M.Sch. pokazal, da je tudi on samo človek Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Končno ena mal bol zanimiva dirka. Trulliju ful prvošm, pa itak vsakmu, sam da je Šumi vn letu, k ga mam že poln k....... :xx!: Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 dejte no ŠUMI je caaaaaaaarrrr Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 aaaa????šumi... :xx!: :xx!: :xx!: dejmo usi drugi... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hu hu mick...ti tud za vse razen šumija navijaš??? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 gumbek je že na vrsti se vam ne zdi, čeprav mislim, da bo tam nekje med 2 in četrim mestom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ŠUMI JE ŽE ZDEJ LEGENDA-je car med carji Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Ja sej ferari je sam zarad šumija tako dober ŠUMI LEGENDA Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ampak testni voznik Honde tud ni slab itak da je Šumi legenda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 A ni? Ne sam zarad njega.....sam če ne bi blo šumija pa ne bi bil tolk dober, niti približno. Le spomni se kak je bil pred njegovim prihodom.... ja po cesti so frčali ležaji,kolesa....pol jim je pa švaba jeb.......mate.... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ja sej ferari je sam zarad šumija tako dober ŠUMI LEGENDAZadnji čas, da gre k svojim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Vceraj se mi je cudno zdelo, ko ni bila nikoli na vrhu tema...danes utegne biti zanimivo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Gledal prvih petnajst krogov. Dolgcajt. V formuli velja samo še eno vprašanje: "Kako hiter bo postanek v boksu?" Bljać. :xx!: (A se je do zdaj že kaj zgodilo?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Vse, kar je bilo zanimivega, se je dalo spravit na eno samo stran teleteksta. (Zeh.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Gledal prvih petnajst krogov. Dolgcajt.Tudi potem dolgcajt-.. :o|o: Jaz pa, da utegne biti zanimivo.Prav imas bern, f1 je postalo tekmovanje v boxih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.