Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

KAJ LAŽJE PRENESEŠ DA TE PARTNER VARA Z ISTIM SPOLOM ALI Z NASPROITNIM ?

Jebela, na to sploh nikol nisem pomislila :eek: ......

Verjetno bi bla precej šokirana če bi ga dobila v objemu z moškim :eek: :o|o:.

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Deli na socialnih omrežjih

:8): hoj!

jaz se pa dostikrat vprašam kdo si je zmislil varanje....,kaj to pomeni :o|o: če ti do nekoga nekaj čutiš-lepega-,zakaj ne bi to delil z tem...,pa tisti ,ki pravijo,da so prevarani,se mi zdi,da samo zato,ker si jemljejo drugo osebo kot lastnino.saj nima nihče vgrajenega števca ali cm...zakaj pa bi bilo grozno,če te prevara z istospolnim partnerjem?saj pri njih ni ljubezen nič drugačna...no ,mogoče razlika v intimi...ampak... :inocent:

Ce imas partnerja, ki te prevara z istim spolom, potem si v kur.. Ne znam si tega predstavljat.. SPloh pa mislim, da bi takoj opazila, ce bi bil moj partner peder in bi ga ze na zacetku odpikala oz sploh ne bi zacela hodit z njim..

Da se razumemo - nimam nic proti homoseksualcem, tudi za frende jih lahko imam, ampak pri partenrju se pa ne bi mogla tako zajebat!

:8): draga ZNOVA,zarečenega kruha se največ poje,zato nikoli ne reci nikoli... :palec:

Pri tej stvari lahko 100000000 % recem, da se mi to ne bo nikoli zgodilo, ker imam stalnega partnerja ze dlje casa.. Skupaj ziviva in poznava se bolj kot sama sebe.. Ni sans, da se to zgodi meni..

Pri tej stvari lahko 100000000 % recem, da se mi to ne bo nikoli zgodilo, ker imam stalnega partnerja ze dlje casa.. Skupaj ziviva in poznava se bolj kot sama sebe.. Ni sans, da se to zgodi meni..

:8): halo,saj ti verjamem.si pa ne morem kaj,da ti ne napišem,da se stvari včasih tako čudno obrnejo,da je prav hecno.ena zelo kratka zgodbica:živela skup 7 let,imela 6let starega otroka,zadnje leto se je izogibal intimi z njo,pove v hecu prijateljici,ona ji da možnost,da jo vara...,nek splet okoliščin pa jo pripelje,da zaloti moška(eden je bil njen mož) pri... v svoji spalnici.šok.mene osebno ne bi to prizadelo,saj če misliš,da te prevara,mislim,da ni pomembno s kom.gre za ljubezen in intimni odnos med dvema...tako,pa vseeno raje reci:upam,da se meni to ne bo zgodilo.

privoščim ti ,da bi imela ti prav :palec:

mah nič nea ne ciljam, sam citirau sm, k sm nekoč podobno napisau....( glej ene stare teme zlo nazaj..). Menim,da oseba ni nikoli tolko slabe volje˝,kot le najti v postelji nekoga z istim spolom ,kot pa bit Jeznorit na osebo z nasprotnim spolom; seveda je eno blažje stanje, za nekoga, ki je razumnsko razvit, za nekoga pa bo oboje obsojal

Po moje je varanje stvar definicije. Ne delaj drugemu, kar nočeš, da se zgodi tebi.

Moram ti malo kontrirat!

Recimo, da si v vezi z nekom s katerim ti je ok, ampak nic posebnega. Potem spoznas nekoga, ki te totalno zmesa in se zaljubis v njega. Kaj storiti? Seveda pustis tistega prvega in zacnes s tem drugim - in tu pride na vrsto ta tvoj rek: ne delaj drugemu, kar ne zelis da nekdo stori tebi. Ce se v nekoga noro zaljubis in pustis tedanjega tipa, to pomeni, da tudi njemu zelis, da spozna nekoga, ki ga bo tako obnorel. Torej mu delas neke vrste uslugo.. .. a ni tako?

Jaz sem v eni od prejsnjih tem (Partnerstvo in zvestoba, se mi zdi) razmisljala podobno kot Igor (le da solate, on pa je kratek xDDx).

Znova - obnorevanje enacis z ljubeznijo?

Menim, da je sicer mozno, da pa v najvec primerih to ni to....

Ne vem, no.... niti dva primera nista enaka.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

#Ce se v nekoga noro zaljubis in pustis tedanjega tipa, to pomeni, da tudi njemu zelis, da spozna nekoga, ki ga bo tako obnorel. Torej mu delas neke vrste uslugo.. .. a ni tako?#

Za kaj gre tebi v partnerstvu - kajti govorimo o varanju, tako se mi zdi opcija ljubezen zraven dosti realna... in primerna...

Ce gre pa tebi samo za ponorevanje in hormone, potem pac ponorevaj in vse kar sodi in mdr. se pac dajaj dol s komer zelis.

Kaj me briga konec koncev...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa jaz ne vem kaksne izkusnje imas ti in kaj te muci, ampak jaz se ne dajem dol kar z vsakim!

Imam stalnega partnerja s katerim se nameravam v kratkem porociti, tukaj na forumu pa razglabljamo o razlicnih stvareh, razlicnih situacijah, ki so se zgodile nasim prijateljem, znancem, nam ali pa samo razmisljamo, da se nekomu lahko zgodijo.

Malo razmisli kaj te muci in nehaj mene brez veze napadat in o meni pisat neprimernih stvari - ker me ne poznas..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...