Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

x;)x x;)x x;)x ene dva sta tlele sigurn, ki bi purfl pogruntala, če ga neb že kater drug.

Pa zakuga je treba upletat pr varanju ljubezen pa zaljublenost pa ne vem kugga še.

je treba sam fukat, pa tu ne taku kot doma, ampak velik boljš in bolj z veselm x;)x x;)x x;)x x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro.. ampak.. a ni za vas veliko vecji problem, ce vas partner vara s cigareti, kot pa ce si za to izbere drugega zivega cloveka?

Zakaj ste zaradi tega sovrazno nastrojeni do partnerja in kar je najbolj nelogicno, tudi do tistega tretjega?

Zakaj si med seboj ne morete povedati, kadar se pri nekomu pojavi zelja po drugem?

Zakaj ne dopuscate, da bi partner to povedal?

Zakaj ima religija toliksen vpliv? Samo oni so prinesli ta program...

Se strinjam, da je fajn ce sta dva skupi brez "varanja" ampak ocitno je nasprotnih parov zelo veliko.. in zakaj bi imeli zaradi tega vojno! Sej ce partner enkrat to stori in ugotovi, da v bistvu ne isce tega.. mu nic ne manjka.. je se vedno tak kot je bil.. nic se ni znucalo.. Ce si v tem primeru jezen pomeni samo eno.. da partnerja lastninis in ga posedujes.. in v tem primeru je itak bolje, da gresta narazen.. in ne zaradi enega nepomembnega skoka.. ampak zaradi posedovanja..

Mene osebno bi 500% bolj motilo, ce bi kadila, kot ce bi si katerega "sposodila"! Ce bi kadila.. bi sla verjetno narazen.. tega ne bi prenasal.. tudi ce bi bila odvisna od kofeta.. bi me bolj motilo.. ker to bi bilo nekaj, akr bi se dogajalo vsak dan..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

<{POST_SNAPBACK}>Ja to ze... ampak baje je bila bolj negativna.. in pol lahko kaj napises bolj drasticno kot bi sicer..

Dobro se se nismo.. pa mi razlozi, kako je mozno da drugi tebe.. TEBE.. ki si neodvisna oebost vara..

On mogoce rece, da te ne bo.. in ti mu verjames.. potem pa se on premisli.. in ti tole, ne vem zakaj, (mogoce ker ve, da bi ponorela) "pozabi"  x:Dx  x:Dx  omeniti in tako se ti prevaras..  :2src:

Ja...ampak ti to full filozofsko razlagaš... x:Dx a ni varanje to, da si ti recimo na šihtu, mož kao doma z otroki...pa se namesto tega goni okol...? :xx!: koga zdaj to vara, sam sebe sigurno ne, ker so vmes še otroci, ki nimajo varstva... :xx!:

Ne-varanje je pač odgovornost do sebe in bližnjih, ne? Poudarjam, bližnjih... x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mene osebno bi 500% bolj motilo, ce bi kadila, kot ce bi si katerega "sposodila"! Ce bi kadila.. bi sla verjetno narazen.. tega ne bi prenasal.. tudi ce bi bila odvisna od kofeta.. bi me bolj motilo.. ker to bi bilo nekaj, akr bi se dogajalo vsak dan..

Zakaj pa, če bi kadila... :eek: al pa kavo pila :eek:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xrolleyesx ..Če že ima namen me kdo prevarat,naj me vsaj z žensko.... :vragec:

ko pa bo z njo ,naj dobro pazi kako bo delo opravil,da ne bo baba blebetala..kako slabega tipa jaz imam x:Dx

kar se mene tiče pa ..koga kaj briga x:Dx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>Ja...ampak ti to full filozofsko razlagaš... x:Dx  a ni varanje to, da si ti recimo na šihtu, mož kao doma z otroki...pa se namesto tega goni okol...? :xx!: koga zdaj to vara, sam sebe sigurno ne, ker so vmes še otroci, ki nimajo varstva... :xx!:

Ne-varanje je pač odgovornost do sebe in bližnjih, ne? Poudarjam, bližnjih... x:px

a ni tudi to varanje, da damo otroke v vrtec, kjer imajo vcasih zelo nekvalitetno varstvo?

Jasno.. ce si doma varuska.. in se gonis okoli.. ali pa ce gres urejat kaj "pomembnega" je to v cist isti kategoriji. Ni te doma.. otroci so sami.. pa ne glede na to, kje si.. Ti si itak v sluzbi.. tebe ziher ne vara.. Ti si v sluzbi!

Je neodgovoren.. to je res.. v prvi vrsti do sebe.. v drugi vrsti do otrok.. mogoce v stoti vrsti do tebe.,. ki si v skluzbi!

Torej neodgovoren do sebe.. ker se je odlocil do za otroke, in so mu zdaj odvec. Ceprav po mojem, se za otroke ne mores odlociti.. vsaj po mojih izkusnjah. Pridejo ko tako zelijo.. in tudi ko smo mi tako zeleli.. neodvisno od trenutnih zelja..

Lej.. ali midva se cist strinjava.. glede tega, da ni potrebe po varanju..

Razlikujeva se samo tukaj.. da ce se to zgodi.. si ti takoj v vojni in prizadeta.. in vse te negaticnosti... jaz pa pravim, da tudi to ni potrebno.. ker ce je potrebna ta prizadetost.. potem je potrebno tudi varanje.. Eno brez drugega ne gre.. O tem se jaz pogovarjam.. ne o tem.. ali je varanje dobro ali slabo!

Je dobro in slabo.. odvisno komu se zgodi. In moja ocena je.. da je dobro za vse, ki juih to prizadene.. in slabo za vse, ki s tem nimajo tezave.. njim pa se itak ne zgodi.

Ampak, če sva se odločila skupaj za monogamno vezo... če sva oba za to, moraš razčistit s partnerjem... nič nimam proti, da skače čez plot... ampak mene ne bo več, razumeš... me ni!!!!

Zato delajo to na skrivaj... radi bi sedeli na dveh stolih, ker je tako udobneje... :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Ampak, če sva se odločila skupaj za monogamno vezo... če sva oba za to, moraš razčistit s partnerjem... nič nimam proti, da skače čez plot... ampak mene ne bo več, razumeš... me ni!!!!

Zato delajo to na skrivaj... radi bi sedeli na dveh stolih, ker je tako udobneje... :xx!:

In ce ti postavis taksen pogoj.. potem ga ne ljubis.. potem se pretvarjas.. isces korist v skupnem zivljenju.. in to je preracunljivost ne ljubezen..

Ko ljubis.. tudi zaupas.. in ti ne pride na pamet.. da bi on kam sel drugam. In ce ljubis.. potem ti je pomembno samo to da ljubis ZDAJ.. kaj bo.. je ze preracunljivost neke vrste pohlep in nemogoce vedeti. Niti ni smisla. Ko ljubis.. je zahteva po obljubi velika zalitev!

Hej, Tjazy!

Kaj pa če tko pogledaš na damo, ki postavlja "sebične" pogoje. Tako ga ljubi, da pred njim ne skriva svojega stališča o tem, kaj bi naredila, če bi tipček šel z drugo. Torej ga nič ne straši ali kao postavlja pogoje, samo seznanja ga z dejstvi, da ne bi bil potem presenečen, zakaj ga zdej več noče, ko je skakal po drugih.

Sploh pa se mi zdi že kar malo smešno to stalno omenjanje pogojev in ta pravo ljubezen. Skoraj bi rekla, da imaš nekakšno avtomatizirano naravnano razmišljanje - ne, prej mišljenje, ki se ne spreminja. Kajti tako lahko tudi pomislim, da mene telo nima rado, ker če ga ne bom vsak dan futrala, mi ne bo več dovolilo tipkati po temle forumu. :o|o:

Ja valda, da so povsod neki pogoji, sej to je svet dualnosti, Tjazy!

Ta brezpogojna ljubezen, ki jo karnaprej opevaš, v telesni in torej tudi v umski/razumski in čustveni sferi sploh ne obstaja, vsaj ne znamo jo s temi "orodji" pelat naprej.

Guest mačona
Varanje ni zame. Mogoče nisem glih stanoviten človek, v ljubezni pa ravno obratno. Če izrabiš zaupanje, uničiš vse, kar sta skupaj s partnerjem gradila (če sta, če ne, je itak vse skupaj nič). Če se ti seksa z drugimi, se moraš vprašati, ali izživljaš fantazije s svojim partnerjem. Če gre za kaj več, pa je težko še kakšno upanje za vezo.

x:o)x nasvet dr. RUGLJA o temi varanje... x:px

x:Dx "Lahko prosim kaj napišete o nezvestobi partnerju. Sama sem namreč

zablodila na to stran poti in ne vem kako naj najdem nazaj pot k svojemu

partnerju."

x:o)x Če se vam je posrečilo, da ste malo skočila čez plot in pri tem nekaj

lepega doživela, ponavljajte, da se nasitite, ker ste očitno nepotešeni, se pravi

Ne "stradati"! :vragec: x:px

dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med.

ZASAVSKA CESTA 42

1231 LJUBLJANA-ČRNUČE

Guest mačona
ne vem, zakaj bi vsi morali biti maratonci, telovadci, ljubitelji leposlovja in ne vem kaj, sicer so že za odpis in imajo 100% kakšno psihozo - uf, jaz sem že med njimi, ker nisem maratonec, planinec, ... x:Dx Debil.

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x nasvet dr. RUGLJA o temi varanje... x:px

x:Dx "Lahko prosim kaj napišete o nezvestobi partnerju. Sama sem namreč

zablodila na to stran poti in ne vem kako naj najdem nazaj pot k svojemu

partnerju."

x:o)x Če se vam je posrečilo, da ste malo skočila čez plot in pri tem nekaj

lepega doživela, ponavljajte, da se nasitite, ker ste očitno nepotešeni, se pravi

Ne "stradati"! :vragec:  x:px

dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med.

ZASAVSKA CESTA 42

1231 LJUBLJANA-ČRNUČE

Ljudi moji, kako če on pred Bogom ...

Ja sam ka mali pao s lipe

"Za vsakim alkoholiziranim moškim stoji seksualno zavrta ženska."

.....no tala je tud Rugljeva!

lp x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

<{POST_SNAPBACK}>Hej, Tjazy!

Kaj pa če tko pogledaš na damo, ki postavlja "sebične" pogoje. Tako ga ljubi, da pred njim ne skriva svojega stališča o tem, kaj bi naredila, če bi tipček šel z drugo. Torej ga nič ne straši ali kao postavlja pogoje, samo seznanja ga z dejstvi, da ne bi bil potem presenečen, zakaj ga zdej več noče, ko je skakal po drugih.

Sploh pa se mi zdi že kar malo smešno to stalno omenjanje pogojev in ta pravo ljubezen. Skoraj bi rekla, da imaš nekakšno avtomatizirano naravnano razmišljanje - ne, prej mišljenje, ki se ne spreminja. Kajti tako lahko tudi pomislim, da mene telo nima rado, ker če ga ne bom vsak dan futrala, mi ne bo več dovolilo tipkati po temle forumu.  :o|o:

Ja valda, da so povsod neki pogoji, sej to je svet dualnosti, Tjazy!

Ta brezpogojna ljubezen, ki jo karnaprej opevaš, v telesni in torej tudi v umski/razumski in čustveni sferi sploh ne obstaja, vsaj ne znamo jo s temi "orodji" pelat naprej.

Bolje receno... "Tako ga poseduje, da pred njim ne skriva svojega stališča o tem, kaj bi naredila, če bi tipček šel z drugo."

Ce ga ljubi.. mu zaupa.. zakaj bi torej pomislila na to, da bi on sel lahko z drugo?

Torej samo seznanja ga z dejstvi, da mu ne zaupa popolnoma..

Vcasih sem govoril o brezpogojni ljubeznni.. ampak jaz je nimam.. potem so drugi rekli, da je ni.. OK.. torej je ni.. potem so spet nekateri rekli, da je to edina ljubezen.. Prav.. torej je edina.. meni je vseeno.. lahko je ali pa ni..

Moj pogled lahko razlozim tako ali pa drugace.. in sicer..

Dejstvo je, da se to dogaja.. torej nekaj je v teh tako opevanih zakonih gnilo, da se to dogaja.. zato, ce hocemo napredek, je potrebno iti lepo naprej tudi ce se to zgodi (seveda najti vzroke.. malo poklepetat mogoce in se kaj.. ), , ne pa zaigrati neko prizadetost vse zavreci in jovo na novo.. v novo prevaro samo z drugim pratnerjem..

Zakaj bi to bila tako mocna ovira, da ni mozno iti lepo naprej bogatejsi za eno izkusnjo?

Ce pa ste tukaj sami taksni, ki tega nikoli ne bi storili in se vam to nikoli ne bi moglo zgoditi, ker imate tko idealne partnerje.. potem pa te debate sploh ne bi bilo.. ampak je.. torej to je problem.

In ce ti to povzroci dolocena negativna custva.. potem imas cist enak problem, kot tisti, ki gre drugam.. samo na drugi strani premice se nahajas..

Danes sem uspel v Cosmopolitanu prebrati trditev, da prevara svojega zakonca 70% moških in 60% žensk. :eek:

Če je to res, potem bi lahko razpisali referendum varanje DA ali NE in tisti, ki ne varajo bi gladko izgubili na volitvah, varanje pa bi bilo družbeno sprejeto početje. x;)x

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Tjazy, skozi tvoje stališče lahko besedo zaupanje še vedno vidim le kot imaginarno. Namreč, žal ne delujemo drugače, kot posedujemo.

Če garaš za svoj novi avto, potem pa na parkirišču vidiš, kako nekdo razbija po njemu, menda ne boš rekel: pa naj razbija, ljubim ga in zato ga razumem, da nekje pač mora izrazit svojo jezo. Žal je to pač moj avto...

No, tako lahko potem prevarana oseba reče: žal imam partnerja, ki ga na duhovni (izkustveni) ravni ful zanima, kako se mu bo življenje odvijalo, ko bo začel varati svojega partnerja. Naj si me sposodi za svoje izkušnje, jih pač rabi, tako bo prišel do svoje nove modrosti. Žal sem jaz pač tisto orodje, na kateremu to sprobava.

Konec koncev pa, zakaj popolnoma zaupati (čeprav bi bilo boljše vprašanje kako). Zakaj sploh zaupati - upati? Zakaj moraš pa upati? Sej če se prepustiš toku, ne rabiš upanja. Sej ravno to, da rabiš upanje, pomeni, da v resnici sploh ne verjameš v to (npr.da ne bo varal).

Tjazy, pa sej to je tudi tebi jasno. Lahko rečeš partnerju: popolnoma ti zaupam (kar dejansko pomeni, da ga nikoli ne misliš sumnjičavo preverjati in spraševati kje in s kom je bil)

Lahko tudi sebi rečeš: popolnoma mu zaupam, ampak v srčku te pa stisne, ko se zgodi kaj takega, kot naprimer partnerjev privlačen sodelavec, s katerim karnaprej tičita skupaj. S tem, da se prepričuješ in njega, da zaupaš, samo prekinjaš tok čustev, da ne začutiš, kako zelo se bojiš, da bi ga izgubil. Sej tudi, če ostaneš s to osebo, veš da sta en - tisti čaroben delček, za vedno izgubila.

Zakaj zaupati, upati? Za to ne rabis nobenega razloga... Ce rabis razlog.. pol to ni to..

Ampak imas prav.. se cist strinjam s teboj.. Zakaj zaupati, upati, kadar se prepustis toku..

Res je brez veze in nesmiselno.. in to pove, da obstaja neka dvojnost.. da polek zaupanja obstaja se nezaupanje.. Ce bi obstajalo samo zaupanje.. potem niti zaupanja ne bi bilo..

To ze skoz govorim.. da ljubezni ni.. v bistvu se je zavedemo samo zato, ker obstaja nasprotje ljubezni..

Zakaj pa ljubiti? To je nekako isto! Ker obstaja tudi nasprotje.. ce cloveka ne bi ovirale negativnosti.. bi bila samo ljubezen.. torej se je nihce ne bi zavedal, ker je le ljubezen..

Zraka se nihce posebno ne zaveda.. dokler ne prides v obmocje, kjer ti ga primanjkuje.. in se zacnes dusit..

In z vsakim tvojim stavkom se popolnoma strinjam.. samo ena razklika je med nama.. pa ne vem zakaj mi tega ne pustis..

Ce tebe prevara partner.. koncas vezo.. sklepam..

Ce pa mene.. pa se mi zdi piopolnoma nesmiselno zaradi tega koncatio vezo.. ker zame jo to malenkost..

Sem ze povedal... ce bi me partnerica zacela varati s cigareti.. potem bi koncal vezo, ker se vec ne bi mogel poljubljati z njo, in vohati njene lase in podobno.. tokaj sem brezkompromisen.. ca pa si nekoc umisli neko avanturico.. pa ne razumem, kaj bi to lahko mene oviralo.. Itak bi verjetno prej vedel.. da se bo to zgodilo.. predvidevam..

Tebe pa bi to prizadelo.. prav... in mene strasno zanima.. zakaj? In kaj je tisto, kar bi te prizadelo?!

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem uspel v Cosmopolitanu prebrati trditev, da prevara svojega zakonca 70% moških in 60% žensk.  :eek:

Če je to res, potem bi lahko razpisali referendum varanje DA ali NE in tisti, ki ne varajo bi gladko izgubili na volitvah, varanje pa bi bilo družbeno sprejeto početje.  x;)x

x:Dx to je pa res vir inspiracije Cosmopolitan xcivx xcivx xcivx xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ce pa mene.. pa se mi zdi piopolnoma nesmiselno zaradi tega koncatio vezo.. ker zame jo to malenkost..

Sem ze povedal... ce bi me partnerica zacela varati s cigareti.. potem bi koncal vezo, ker se vec ne bi mogel poljubljati z njo, in vohati njene lase in podobno.. tokaj sem brezkompromisen.. ca pa si nekoc umisli neko avanturico.. pa ne razumem, kaj bi to lahko mene oviralo.. Itak bi verjetno prej vedel.. da se bo to zgodilo.. predvidevam..

Tebe pa bi to prizadelo.. prav...  in mene strasno zanima.. zakaj? In kaj je tisto, kar bi te prizadelo?!

Kaj pa če bi prismrdela po NJEMU, ker je ravnokar vstala iz njegove postelje? :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če bi prismrdela po NJEMU, ker je ravnokar vstala iz njegove postelje? :inocent:

Bi jo pa poslal pod tus... x:Dx x:Dx

Govorim hipoteticno.. in se z vami cist strinjam, da to ni potrebno, da bi kdo hodil drugam.. ne morem reci, da je to slabo.. ker vcasih prinese tudi kaj dobrega.. mogoce je vcasih tudi potrebno.. kakor za koga..

Ce to postane nacin zivljenja.. je 100% slabo.. ker ornk skodih sebi in drugemu verjetno.. ce se to zgodi kdaj.. cist spontano.. potem ni nujno da je tko slabo..

In verjetno bi tudi jaz odsel, ce bi moji partnerici to postal nacin zivljenja.. nacrtno.. da bi iskala partnerja.. in potem naslednjega.. in naslednjega.. to je popolna nezavednost..

Ce se ji spontano zgodi enkrat.. potem ni panike.. vse OK! Morda bi si ga zelel tudi spoznati.. Morda igra namizni tenis.. evo.. pa je vsj ena dobra stran.. pri tem.. alhko odspilava en spil.. Kaj ni to krasno? x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Bi jo pa poslal pod tus...  x:Dx  x:Dx

Govorim hipoteticno..

x:Dx  x:Dx  x:Dx se vidi ja, same hipoteze :vio: .

Ce se ji spontano zgodi enkrat.. potem ni panike.. vse OK! Morda bi si ga zelel tudi spoznati.. Morda igra namizni tenis.. evo.. pa je vsj ena dobra stran.. pri tem.. alhko odspilava en spil.. Kaj ni to krasno?  x:Dx  x:Dx

x:o)x mrbit bi ga povabil na boks x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...