butl 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Sicer pa sem glede na pisanje predhodnikov samo razmišljal o dilemah in blemih, ki se ti (lahko)pojavljajo, če greš še s kom....... aha...ok Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ja no, JAZ sem tudi napisala samo SVOJA razmišljanja imam čudovito razmerje, carsko, pa moj partner je carski in nikoli ga še nisem "carsko prezrla". sanjam pa lahko Lahko razmišljam tako kot vsaka in vsak.......in vsak ima svoje mnenje.......in še vedno trdim, da v vsem tem, človek najbolj prevara samega sebe.....soditi o tem ali je nekdo, ki je "varal" pa ni moja pravica ,vsak zase ve, kako se počuti, kaj občuti, kako se ljubi ali ne ljubi , po vsem , kar se je dogajalo....... ena kolegica se ni več mogla ljubiti z možem, pa je šla zato z nji narazendruga pravi, da tako kot se sedaj, se prej ni nikol............... če bi JAZ hotela vedeti, kako to je, bi pa morala poskusit........tega mi ni treba in nočem..... konec koncev, vsak naj se vase zazre in bo to kar je vsak ZAKAJ ima svoj ZATOin vsak živi po svojih načelih in v svojih mejah, ki si jih določi Butl,sem prebrala tvoj post ,tud jaz mam tako vezo, pa vseeno iskreno po 25 letih ni včasih vse tako kot se dobr bere............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 aha, papir vse prenese, pa tipkovnica tudi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 vsak zase ve, kolk prenese Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 razen če ni ekstremni športnik potem zmeraj znova preizkuša meje vzdržljivosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 A nis ti tista, ki se joče na enem drugem threadu, da jo je najdražji zapustil. Če si ga pa varala, normalno, da te je pustil. Jaz bi za žensko varanje, prevzel zakonodajo Savdijske Arabije Shario nič ne jočem........ker najdražji me ni pustil....pa tudi prevarala ga nisem.......... kaj se mi pa sicer dogaja v lifu ja pa res tam piše...........nova izkušnja pač,ni bil najdražji je bil pa sexy Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Lepo se bere ta nelepi izgovor Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Sej pravim... svašta si izmišljujemo, samo da bi jebali (varali) drugega in sebe. Pa kaj kurac vam je, da varate (pač tisti, ki to počnete)? Ste psihično+fizično nestabilni al kaj? Ne morete reč že na začetku, da samo z enim/eno ne zdržite in bi se lepo zmenili? Kao. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Ta primer je bl splošen, je pa še hudo resničen v mnogih primerih. in folk to dela en drugmu pa drug čez druzga skačejo, lepo so se v tej zadevi čustveno oddaljil in so ful dobra opravičila,tko k jih je Seal navedu. Sej js Seal nimam nč prot teb, razen tega,drgač si loh super fant ane,sam to je pa v okviru človešta gledano mal bolano.Da lahko na tak način prizadaneš človeka in pol rečš,da je to ubistvu neki normalnega, da to itak vsi počnejo,to je pa kr mal za bruhat. DOBRO JUTRO IN DOBRODOŠLA V SVETU KAPITALIZMA!!! sad but true!!!! ja lepo se sliši tole... ampak vsi smo samo iz mesa in krvi.. življenje je eno in relativno kratko... govorim zase oz. pišem - ne verjamem, da bom kdaj tako močno ljubil, da ne bom prevaral... morm kr sebe citirat vidm, da ste res (pre)kratki in niti ne dojamete oz. razumete bistva mojih sporočil kak bolj inteligenten človek na tem forumu ve o čem govorim in je modro tiho... ah težko meni med malimi UMi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ja lepo se sliši tole... ampak vsi smo samo iz mesa in krvi.. življenje je eno in relativno kratko... govorim zase oz. pišem - ne verjamem, da bom kdaj tako močno ljubil, da ne bom prevaral...V bistvu se s takim pristopom ne strinjam, a cenim, ker si iskreno povedal. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Nej lepšga, kukr ga u sosedov firng obrisat in občutek, da sem to naredu z veseljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 vi pa res vse verjamete, iskrenost na forumu, a dej no.. malo zdrave pameti prosim. Zakaj pa ne? A ti lažeš? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 ne vem zakaj ne... ti lažeš? Ne. Nimam te potrebe. Če že v vsakodnevnem življenju uporabim laž, je to zaradi okoliščin. Na forumu pa sploh ni te potrebe, da bi lagal ali se delal nekaj, kar nisem. Enkrat sem to poskusil, pa mi ni bilo niti malo všeč in je bilo sploh nefer do drugih. In ko berem sealove poste o varanju, se ne strinjam z njim, a mi delujejo iskreno. Sicer pa se res lahko motim in sem padel na finto. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Ne. Nimam te potrebe. Če že v vsakodnevnem življenju uporabim laž, je to zaradi okoliščin. Na forumu pa sploh ni te potrebe, da bi lagal ali se delal nekaj, kar nisem. Enkrat sem to poskusil, pa mi ni bilo niti malo všeč in je bilo sploh nefer do drugih. In ko berem sealove poste o varanju, se ne strinjam z njim, a mi delujejo iskreno. Sicer pa se res lahko motim in sem padel na finto. Mater smo pa res brez greha in ne lažemo. da morda tud ti nis danes dobil kardinalskega prstana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 DOBRO JUTRO IN DOBRODOŠLA V SVETU KAPITALIZMA!!! sad but true!!!!morm kr sebe citirat vidm, da ste res (pre)kratki in niti ne dojamete oz. razumete bistva mojih sporočil kak bolj inteligenten človek na tem forumu ve o čem govorim in je modro tiho... ah težko meni med malimi UMi Kok si hud,zdj sem doživela razsvetljenje. naslednič k grem vn s kolegicam pa če bom kšn luškan pa simpatico,se bom pa kr zapalila in ker je to svet kapitalizma bom probala čimveč potegnt vn. pri tem pa upam da me bo fajn prtisnu mladič, da bom po dolgem cajtu vidla kako je to,če te še kdo drug ne pa sam moj. sej ni treba da zve pa ga ne bo bolel. A sem zdej že pr ta pametnih? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 vi pa res vse verjamete, iskrenost na forumu, a dej no.. malo zdrave pameti prosim. ta'prava se je oglasila Kok si hud,zdj sem doživela razsvetljenje. naslednič k grem vn s kolegicam pa če bom kšn luškan pa simpatico,se bom pa kr zapalila in ker je to svet kapitalizma bom probala čimveč potegnt vn. pri tem pa upam da me bo fajn prtisnu mladič, da bom po dolgem cajtu vidla kako je to,če te še kdo drug ne pa sam moj. sej ni treba da zve pa ga ne bo bolel. A sem zdej že pr ta pametnih? ravno o tem sm včeraj pisal, NE RAZUMEŠ!!! ah nima smisla.... najbol da me ignoriraš, ker drugač se ti bidi možgani razpočl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Mater smo pa res brez greha in ne lažemo. da morda tud ti nis danes dobil kardinalskega prstanaJaz sem itak brez greha, ker greh ne obstaja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 hvala za opozorilo, bolš da jih čim manj napenjam, da se mi nau kej nardil veselo razvratno življenje še naprej pa ne mi razlagat, ker to res ne bom nikol razumela :xx!; Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Kok si hud,zdj sem doživela razsvetljenje. naslednič k grem vn s kolegicam pa če bom kšn luškan pa simpatico,se bom pa kr zapalila in ker je to svet kapitalizma bom probala čimveč potegnt vn. pri tem pa upam da me bo fajn prtisnu mladič, da bom po dolgem cajtu vidla kako je to,če te še kdo drug ne pa sam moj. sej ni treba da zve pa ga ne bo bolel. A sem zdej že pr ta pametnih? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 oh no, not me again buci buci buuuuuuu buuuuuu abuuuuuuuuuuuuuu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 a ti lazes? bravo, ti si kul ne vem, to bo moral seal povedat kolk je iskren in če je finta. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 da prevedm tisto "zmešnjavo" za vse butce, kaj sm želel povedat - če bom kdaj ljubil s srcem in ne s kurcem potem res neb mogu (pre)varat... lp džindžirimindžire jedne zarukane!!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 zakaj ne? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 OK, jst tud nisem vsega brala, ker se mi ne da , ampak vseeno še moje mnenje:Če imam nekoga res iskreno rada - bi ga lahko prevarala - ampak ga nočem! Pridejo momenti, ko mi grejo full drugi tipčki po glavi, ampak ne bom, ker ga nočem prizadeti in za povrh nočem, da bi bilo kdaj obratno in bi on naredil isto meni, ker bi me odpi#$%& na vse konce ! Sem prevarala skoraj vse bivše tipe, ampak, ko jih primerjam z mojim zdaj, res vidim razliko, z njim je drugače, zanj mi ni vseeno. Kaj več skoraj ni za dodati. Mislim, da res ljubezen naredi ta svoje . Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 to je gledišče s strani ega... v pogledu duše ni ega je samo ljubeeeezen torej če ga prezrem kot človeka, prezrem njegov ego, kar pomeni da sem mu naredila uslugo!in on meni! Hvala mu.blablablero blablabla A? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.