butl 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 to je gledišče s strani ega... v pogledu duše ni ega je samo ljubeeeezen torej če ga prezrem kot človeka, prezrem njegov ego, kar pomeni da sem mu naredila uslugo!in on meni! Hvala mu.blablablero blablabla Če bi mal razložila kako si to predstavljaš...tko...konkretno...se prav, če bi blablablero blablabla ubesedla. Upoštevej pliz, da sem samo en butl in da je men treba razložit kt otroku. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 ma očitno ne zna razložit pol pa rajš čez ženo pa froce udrihne to je lažje Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 to je gledišče s strani ega... v pogledu duše ni ega je samo ljubeeeezen torej če ga prezrem kot človeka, prezrem njegov ego, kar pomeni da sem mu naredila uslugo!in on meni! Hvala mu.blablablero blablabla kakšen izgovor da se loh z vsakim k ti paše lih to nakazuje kakšen ego maš,prezreš človeka,za izgovor je pa ego. bogi tvoj tip pa froci,kakšni bi pol bli, da jim na tak način razložiš varanje.če bi to tko razložila bi bla hčerka hitr ena k...., sin bi pa po vsej verjetnosti ful lepo ravnal z ženskami,kej bolšga iz takega mišljenja tut ne bi mogl bit. dobr ti talaš usluge Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Pol je zate un slogan iz alamuta Nič ni resnično,vse je dovoljeno. mal čudn si obrnla no,ne morte ljudje vsepovprek, lih to je tisto. zvestoba, zaupanje, ljubezen, če tega ni, je škoda da se spuščate v kej pa prizadanete človeka,sam za to gre. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Nič ni resnično,vse je dovoljeno.Ta slogan je zelo nevaren in problematičen. Deluje pa močno in težko se mu je upreti. Če bi to bila (no, žal lahko rečem, da za marsikoga je) osnovna postavka mišljenja in obnašanja, bi bil svet še bolj kaotičen. In izgovorov na tone, samo da zadovoljujemo zgolj svoje nižje vitalno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 veš kaj jaz mislim. da ni prave zvestobe dokler človek ne ozavesti vseh aspektov varanja. ko preseže moralne zadržke pred varanjem, golo poželenje, navezanost, odvisnost, strah pred tem da bi bil prevaran, .... takrat je lahko v duši, srcu in na vseh nivojih z ENO osebo.... ker ima vse kar rabi že v sebi in druga oseba tudiiiiiiii tega ne bi mogu sam bolš povedat you are learning Diana, I like that Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 veš kaj jaz mislim. da ni prave zvestobe dokler človek ne ozavesti vseh aspektov varanja. ko preseže moralne zadržke pred varanjem, golo poželenje, navezanost, odvisnost, strah pred tem da bi bil prevaran, .... takrat je lahko v duši, srcu in na vseh nivojih z ENO osebo.... ker ima vse kar rabi že v sebi in druga oseba tudiiiiiiii Diana,kaj zate osebno pomeni varanje? Kje je začetek varanja?V mislih, besedah ali dejanju pa tale razlaga tvoja mi je všeč ampak, povem ti, če živiš, vse živo doživiš, tudi tisto, kar si mislil , da ne preživiš all the best Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 veš kaj jaz mislim. da ni prave zvestobe dokler človek ne ozavesti vseh aspektov varanja. ko preseže moralne zadržke pred varanjem, golo poželenje, navezanost, odvisnost, strah pred tem da bi bil prevaran, .... takrat je lahko v duši, srcu in na vseh nivojih z ENO osebo.... ker ima vse kar rabi že v sebi in druga oseba tudiiiiiiii se pravi brez vseh meja Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 What more can be said? Ljudje za privzeto sprejmejo, da je zveza med dvema partnerjema nekaj "NORMALNEGA", nekaj idealnega in svetega in da pomeni vsako rušenje te zveze greh in na splošno nekaj slabega. ZATO težko razumejo Dianine besede. Varanje je neposreden napad na to zvezo. Kaj je ta zveza drugega kot zgolj navezanost. Ali če bolje vprašam - ali je možno imeti z nekom ZELO DOBER odnos in hkrati biti nenavezan? Se z nekom štekati 100 na uro, uživati ta trenutek, zdaj in ne razmišljat o tem kaj se bo zgodilo v prihodnosti? In če nekdo ne priznava takega odnosa, ki temelji na navezanosti, na energetski odvisnosti, ljubosumju... potem je zanj beseda varanje brezpomenska. Ljubezen in vsa pozitivna čustva lahko z nekom deliš tudi brez teh negativnih priveskov... Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 hmmm.. poskusi izbrisati, uničiti vse kar misliš o varanju (vse predsodke, družbene predstave...)... začuti energijo v sebi. čutiš jo kot plamen ljubezni, ki gori v tebi...vsa bitja imajo ta plamen. recimo, da je to duša (energija) in nas vse združuje v eno. začuti to stanje blaženosti, miru in moči v sebi................. v tem stanju varanje sploh ne obstaja. je samo izmenjava energije in ljubezni. VSE temelji na energiji. ker imamo v tem bivanju tukaj in zdaj fizična telesa in ponotranjene vzorce, čutimo meje med nami, v nas samih se počutimo šibkejše, saj nimamo dovolj energije zato si prilaščamo partnerja in se navezujemo (v resnici potrebujemo partnerjevo energijo in si jo prilaščamo, smo ljubosumni če jo deli še s kom...) v tem stanju je varanje tudi misel, beseda... saj je misel v resnici energija. zato je fajn če se zadosti spucamo znotraj in mislimo pozitivno oz se imamo radi.Načeloma je prav, a v bistvu so to spet izgovori. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 najboljše da si ona zašije in on odreže, pa boste varni in neprevarani. Ni res. Če kdo ni sposoben zaradi svojih hormonov biti zvest, naj to takoj pove osebi s katero je, da je zadeva zmenjena in torej ni varanje. Odprta igra pač. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 predstavljaj si situacijo: en človek je poročen z drugim (ni važen spol), z njim f..ka, čuti pa O posebnega... do nekoga drugega (xyz) pa čuti neskončne energijske dušne povezave in globine in ščemenje pa ne seksa z njim. Komu si to napisala? Men al Alanu?Poznam to situacijo. Kaj zdej? Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 "Ni novih resnic, so le resnice, ki smo jih med iskanjem prezrli." Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 predstavljaj si situacijo: en človek je poročen z drugim (ni važen spol), z njim f..ka, čuti pa O posebnega... do nekoga drugega (xyz) pa čuti neskončne energijske dušne povezave in globine in ščemenje pa ne seksa z njim. Zakaj pa ta oseba, kdorkoli že je, noče čutiti neskončnih energijskih dušnih povezav z osebo, s katero fuka? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 kako se izražaš... ne vem, mogoče je njuna karmična pot pri koncu in sta si že vse dala, kar sta imela za dati... si ti kdaj prevaral punco/fanta, na miselnem, fizičnem... nivoju ? kaj je zate varanje? meni se zdi ful čudno, da kdo ne more obvladovati svojih hormonskih shiftov in zato vara. nimam predsodkov, samo ne štekam, pri meni: kakor grejo misli tja grejo čustva in posledično telo. čustva pa naj bi bila čim bolj čisto-ljubezenska..... Je tvoje izražanje manj vulgarno, ko si v besedu "fuka" vrinila dve pikici namesto črke u? Na miselnem sem "varal", v sanjskem svetu tudi. In sem ji tudi povedal. In ona je tudi v sanjah "varala". Kar je normalno, ker to nižje vitalno oz. fizično teži k različnim ljudem in hoče svoje življenje in nam posledično gospodariti. A v budnem, fizičnem nivoju nisem nikoli varal, ker se mi zdi podlo. Še celo potem, ko sem se razšel z bivšo punco, sem imel težave z naslednjo, ker me skozi spremljal občutek, da varam, ker sem še vedno ljubil prejšnjo. Varanje je zame hotena enostranska prekršitev dogovora, da bosta partnerja seksala samo med sabo in ne z drugimi. Hja, čustva mešamo z Ljubeznijo in potem ni čudno, da smo vsi kot nori in ne štekamo nič, če še hormoni zraven ponorijo. Dober film na (meddrugim) temo o varanju je Eyes Wide Shut, zadnji Kubrickov film. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 (popravljeno) Varanje je zame hotena enostranska prekršitev dogovora, da bosta partnerja seksala samo med sabo in ne z drugimi.Beseda. Kaj pa če se zaljubiš v nekoga drugega in se družiš z njim (a ne sexaš) - kaj je to? Varanje al ne? Po tvojih besedah NE. Popravljeno 28. marec 2006 -> Weezard Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Beseda. Kaj pa če se zaljubiš v nekoga drugega in se družiš z njim (a ne sexaš) - kaj je to? Varanje al ne? Po tvojih besedah NE.Ja, kot sem napisal res izpade, da torej to ni varanje. Ne morem zanikati. A zame je tudi to varanje, saj je zaljubljenost spolnost (spolna energija) pomešana s čustveno izmenjavo. Če si z nekom (ne mislim direktno tebe, ampak na splošno), se nimaš kaj zaljubljat v druge (po mojem mnenju). Če se pa že odločiš za to, povej partnerju, razidita se in potem greš z drugo/-im. Potem ni varanje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Meni vzdigne pritisk, ko vidim ljudi, ki so varali (in bili tiho) - kak se jočejo kot pamži, ko so enkrat v istem odnosu prevarani oni. Takisto me razpizdijo razni fukardiji, ki po prevari kokodakajo, da imajo vseeno radi partnerja, samo da se pač težko nadzirajo. Nepopisljivi kretenizem izvrstno predstavljajo tudi ljudje, ki z osupljivim prepričanjem po varanju izjavijo: "zdaj pa res ne bom več!", nakar čez kak teden, mesec, spet podležejo pritisku in ponovijo svoje modre besede. Če se ti dvigne ob vsaki privlačni kolegici oz. če pomokriš hlačke ob vsakem všečnem tipu, pač ne rini v resno zvezo in ne mej partnerja za idiota. Razen če sta oba "idiota". Ko ljubim, ljubim. Pa če mi tišiš deset pičk pod nos. bravo, ti si karakter se strinjam 100% Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Meni vzdigne pritisk, ko vidim ljudi, ki so varali (in bili tiho) - kak se jočejo kot pamži, ko so enkrat v istem odnosu prevarani oni. Takisto me razpizdijo razni fukardiji, ki po prevari kokodakajo, da imajo vseeno radi partnerja, samo da se pač težko nadzirajo. Nepopisljivi kretenizem izvrstno predstavljajo tudi ljudje, ki z osupljivim prepričanjem po varanju izjavijo: "zdaj pa res ne bom več!", nakar čez kak teden, mesec, spet podležejo pritisku in ponovijo svoje modre besede. Če se ti dvigne ob vsaki privlačni kolegici oz. če pomokriš hlačke ob vsakem všečnem tipu, pač ne rini v resno zvezo in ne mej partnerja za idiota. Razen če sta oba "idiota". Ko ljubim, ljubim. Pa če mi tišiš deset pičk pod nos. jest mam Child-ko pa mi je čist dost vm pravm. sej je cool pogledat, ampak samo POGLEDAT druge.domišlija je pa itak samo moja. smiljo se mi ljudje, ki varajo, saj težko spoznajo ljubezen v polnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Če nardimo en povzetek:ko si enkrat razsvetljen, beseda varanje nima več pomena dokler pa nisi, je varanje "neki slabga" a sm zadel Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Če nardimo en povzetek:ko si enkrat razsvetljen, beseda varanje nima več pomena dokler pa nisi, je varanje "neki slabga" a sm zadel a pol pa ni več neki slabga al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 v galvenm misli imajo moc. misli vodijo v custva, custva v akcijo in akcija v rezultate.misliti in nato tako cutiti in tega ne storiti pa je zanikanje samega sebe, na nek nacin.sveto pismo ne podpira varanja, hkrati pa tudi ne podpira presustne misli.presustne misli so prepuscanje nizjim nivojem brez ljubezni.pravi da presustne misli in dejanja vodijo v pogubo. razlaga si to pac vsak po svoje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 v galvenm misli imajo moc. misli vodijo v custva, custva v akcijo in akcija v rezultate.misliti in nato tako cutiti in tega ne storiti pa je zanikanje samega sebe, na nek nacin.sveto pismo ne podpira varanja, hkrati pa tudi ne podpira presustne misli.presustne misli so prepuscanje nizjim nivojem brez ljubezni.pravi da presustne misli in dejanja vodijo v pogubo. razlaga si to pac vsak po svoje. a to pomeni, da živiš, tako kot uči sveto pismo lepo Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Če nardimo en povzetek:ko si enkrat razsvetljen, beseda varanje nima več pomena dokler pa nisi, je varanje "neki slabga" a sm zadel Niti ne. Svet se ne spremeni, če se ti spremeniš. Čeprav (še) nisem v tem stanju, da bi imel avtoriteto o tem govorit. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Niti ne. Svet se ne spremeni, če se ti spremeniš. Čeprav (še) nisem v tem stanju, da bi imel avtoriteto o tem govorit. spremeniš se ti ne svet.svet ostja vedno isti le drugače ga vidiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.