child 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 praviš, da sem kaos girl oz po domače kavs girl???? lej to si ti rekla, ne jsne govor tko o sebnevem za kakšno se maš js te pa itak ne poznam dobr, da bi rekla ti si pa to alpa uno,a vešsamo ne strinjam se z enimi bogatimi prijavami k jih maš. ne vem a se samo zabavaš al resno misliš al kakorkoi. js sm pač stvari vzela tko k si jih ti napisala.če eni tuki gor lažejo prov, njihova odločitev. js se tuki gor enkrat samkrat nisem zlagala pa če mi kdo vrjame al pa ne- vaša stvar ubistvu če si pa dejansko to, pa veš ti sama veš kaj jaz mislim. da ni prave zvestobe dokler človek ne ozavesti vseh aspektov varanja. ko preseže moralne zadržke pred varanjem, golo poželenje, navezanost, odvisnost, strah pred tem da bi bil prevaran, .... takrat je lahko v duši, srcu in na vseh nivojih z ENO osebo.... ker ima vse kar rabi že v sebi in druga oseba tudiiiiiiii sej to maš pa čist prov,sam da ni tukile pol naenkrat več oseb, ker se potem temu lahko gladko reče varanje sam u tem je fora Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 jest mam Child-ko pa mi je čist dost vm pravm. sej je cool pogledat, ampak samo POGLEDAT druge.domišlija je pa itak samo moja. smiljo se mi ljudje, ki varajo, saj težko spoznajo ljubezen v polnosti. Mj muc me je presenetu. pridn pridn to je dec vem pravm, če me je kdaj varu nevem upam,da ne sva oba bl živčne narave kar se tiče varanja nevem jaz mu zaupam in ga ljubim oz. te muc k to zdj bereš Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 free Objavljeno Danes ob 18:06 v galvenm misli imajo moc. misli vodijo v custva, custva v akcijo in akcija v rezultate.misliti in nato tako cutiti in tega ne storiti pa je zanikanje samega sebe, na nek nacin.sveto pismo ne podpira varanja, hkrati pa tudi ne podpira presustne misli.presustne misli so prepuscanje nizjim nivojem brez ljubezni.pravi da presustne misli in dejanja vodijo v pogubo. razlaga si to pac vsak po svoje. Res je veliko misli in besed, pa smo že tam če pa ne morš brez varanja, pa itak bolše, da si ne lažeš... Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 tale debata se vrti okol svoje osi round and round and round it goes... Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leOna4u 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Že dva dni prebiram vse te misli o varanju in premišljujem, premišljujem piast in govorit o tem je res lahko, vsak od nas ima pač svoje mnenje,ki se lahko v določeni situaciju tudi spremeni nikoli ne vem točno, kaj ali koga nam življenje pripelje na pot x!x tudi ko smo v resni zvezi, popolni ljubezni, ko ne želimo bližnjega moža,niti v mislih, kaj šele v dejanju, se zgodi, da ti prekriža pot NEKDO, ko na koncu odmisliš tudi kaj to je varanje,in se stvar zgodi ali pa se ne živeti je treba danes, tukaj, ker to je edino kar obstaja.pa ne se obremenjevat, kdo bo koga prevaral, ali bo potem to povedal, ali bo s tem prizadel drugega.Bolj se mi zdi, da prizadenemo sami sebe, če tisto, kar smo doživeli v nas pusti bolečino in ne lepega občutka saj velikokrat tudi pomislimo na kakega dobrega zvezdnika, pevca...pa si mislimo, vau kako je ql in zato še ne varam svojega partnerjax:Dx Res je, briga me nič, zanima pa vse.Misel je beseda.Beseda je lahko obljuba.Šele dejanje pa postane zaupanje ali mogoče varanje in konec koncev, nič mi ne more škodovati, ker pot do mojega srca imajo samo tiste stvari, ki jim jaz odprem vrata........ Citiraj VARIATIO DELECTAT.Raznolikost se prileže.Fedrus Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Že dva dni prebiram vse te misli o varanju in premišljujem, premišljujem piast in govorit o tem je res lahko, vsak od nas ima pač svoje mnenje,ki se lahko v določeni situaciju tudi spremeni nikoli ne vem točno, kaj ali koga nam življenje pripelje na pot x!x tudi ko smo v resni zvezi, popolni ljubezni, ko ne želimo bližnjega moža,niti v mislih, kaj šele v dejanju, se zgodi, da ti prekriža pot NEKDO, ko na koncu odmisliš tudi kaj to je varanje,in se stvar zgodi ali pa se ne živeti je treba danes, tukaj, ker to je edino kar obstaja.pa ne se obremenjevat, kdo bo koga prevaral, ali bo potem to povedal, ali bo s tem prizadel drugega.Bolj se mi zdi, da prizadenemo sami sebe, če tisto, kar smo doživeli v nas pusti bolečino in ne lepega občutka saj velikokrat tudi pomislimo na kakega dobrega zvezdnika, pevca...pa si mislimo, vau kako je ql in zato še ne varam svojega partnerjax:Dx Res je, briga me nič, zanima pa vse.Misel je beseda.Beseda je lahko obljuba.Šele dejanje pa postane zaupanje ali mogoče varanje in konec koncev, nič mi ne more škodovati, ker pot do mojega srca imajo samo tiste stvari, ki jim jaz odprem vrata........ Še en kup izgovor za varanje. Najbolje da začnemu vsi povprek fukati v imenu ljubezni, čustev, življenja tukaj in zdaj (ker je življenje eno in ne smemo ničesar in nikogar zamuditi, bognedaj!), v imenu iskrenosti do samega sebe in do partnerja in bla bla bla... :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Še en kup izgovor za varanje. Najbolje da začnemu vsi povprek fukati v imenu ljubezni, čustev, življenja tukaj in zdaj (ker je življenje eno in ne smemo ničesar ion nikogar zamuditi, bognedaj!), v imenu iskrenosti do samega sebe in do partnerja in bla bla bla... :xx!: veš kaj, mogoče jih boš tudi ti kdaj rabil, izgovore namreč, boš pa pol povedu točn tist, kar maš u srcu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ... sam sej sploh ni smes yeah... let's bluz 'till we drop.... tocno o tej dilemi se tudi sam sprasujem biti tukaj in seaj, hkrati pa s ne prepuscati stvarem, ki recimo rskodijo meni in drugim. !!??kaj je prav? pot srca!? torej spet, ali sledimo srcu ce prevaramo ali ne!? novo vprasanje!?zadnjic mi je en reku, da vse kar pocnemo je zaradi sebe samega? kaj mislis ali je to res? ...ko na koncu odmisliš tudi kaj to je varanje,in se stvar zgodi ali pa se ne živeti je treba danes, tukaj, ker to je edino kar obstaja.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 danes sem nagajiva Razgovaraju Mate i Ante: Dobro, Mate, zasto si spavao s mojom zenom?Pa samo sam htio vidjeti razliku izmedju tvoje i moje.Pa sta mene nisi pitao?!? tudi to je life, an da Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 veš kaj, mogoče jih boš tudi ti kdaj rabil, izgovore namreč, boš pa pol povedu točn tist, kar maš u srcu Ne potrebujem izgovorov za povedat, kar čutim. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Ne potrebujem izgovorov za povedat, kar čutim. povem vedno kar mislim ali čutim , ne povem vedno, kaj naredim Jaz jih pa ne iščem za tisto kar naredim,naredim pa tako kot čutim vem, da delam tako, da ne prevaram sebe, delam tako, da se dobro počutim sama in vsi okoli mene.zato nobenega ne varam ali prevaram Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Tole je pravzaprav mal brezveze. Un k vara, bo zvleku tisoč opravičil za svoje ravnanje; od tega da so njegovi porivi edini pomembni, prek tega, da se živi pa samo enkrat, pa do tega, da je duša pa ja ena sama ljubezen kao in da pol pak varanje sploh ne eksistira in čez clo, da je itak vse eno in kt tko vseeno.Un k je prevaran, bo pa iz svoje bolečine pač obsojal varanje v vseh njenih pojavnih oblikah in dokazoval njeno neprimernost tko za dušo kt telo.In en in drug bosta stala vsak na svojem bregu in s prstom kazala na druzga.Me zanima če je pa kakšen tak, da bo zmogu tolk sočutja, da bo pogledal v dušo druzga in v svojo in si reku "jebenti, če tole nardim, grem čez njega, če pa ne, pa čez sebe. Bom prej razčistil z njim." Al pa:"Šel je čez mene, ker gre lahko kamor če. Jst sem mu to dovolu. Zakaj že? Kaj bom pa zdej?" Tole je pravzaprav tud mal brezveze. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Ti si en butl...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Varam torej si moram v Muellerji kupit eau de toilette Egoist od Chanela Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Pa še kar vreji diši..... Bo pol varanja še več, bemu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 po moje je bolje da si kupiš neki od Versaceja, Blue Jeans,boš lažje varal, ker Egoist je egoist, pa še diši ne dobr........... je pa itak brezveze Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Še en kup izgovor za varanje. Najbolje da začnemu vsi povprek fukati v imenu ljubezni, čustev, življenja tukaj in zdaj (ker je življenje eno in ne smemo ničesar in nikogar zamuditi, bognedaj!), v imenu iskrenosti do samega sebe in do partnerja in bla bla bla... :xx!: kva si ti model Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ...sam res......pol sploh ne bi mel časa na tej temi bluzit, vsi bi imel dovolj in še preveč, nič posesivnosti, nič ljubosumnosti..... vsi za (na) eno (enega), ena (en) na vse Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 danes sem nagajiva Razgovaraju Mate i Ante: Dobro, Mate, zasto si spavao s mojom zenom?Pa samo sam htio vidjeti razliku izmedju tvoje i moje.Pa sta mene nisi pitao?!? tudi to je life, an da Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 osvežujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 itak. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kere globoke...no ja gre za osvežitev, jaz pa nabijam poste tolk da sm prou tolk globok Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 gre za osvežitev, zato da opomnimo folk, kako ja varanje ful in mimo! :!!: LOL. jaz bi tipa lovila z motorko, če bi me prevaral. sama nisem nikoli varala, ker bi me preveč mučilo pol in ne bi znala skrivat, hitro bi se izdala. prevarana pa sem bila. nič zato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 gre za osvežitev, zato da opomnimo folk, kako ja varanje ful in mimo! :!!: LOL. jaz bi tipa lovila z motorko, če bi me prevaral. sama nisem nikoli varala, ker bi me preveč mučilo pol in ne bi znala skrivat, hitro bi se izdala. prevarana pa sem bila. nič zato. A bi bila motorka prižgana Jaz tud nisem nikdar varal. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 A bi bila motorka prižgana odvisno od stopnje besa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.