lia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 lepo ...ti privoščim uživaj..... in pusti nam možnost , da bomo umrli....edino to me še drži pokonc...če se misli tole sranje nadaljevat še po smrti.... ajdek ....mejte se kofi tajm is end.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Mogoče je pa gurman Hahahaha Kaj pa vem, ne vem več nič na to temo povedat. Mal se mi smilijo tipi, ki se rano poročijo, pol pa deca odraste al pa še prej, no, pa še se samo slinijo za bejbami.......k niso nič kaj dost dol dali. Moški pač očitno mormo enih par dol dat, da je pol kaka šansa, da damo mir. Al pa enih par parov parov..... No, pa za ženske je tud verjetn priporočljivo enih par......Ne vem, se mi zdi, da se je mogoč lažje odpovedat kaki skušnjavi, če si mel lubice, še posebej, če si imel dobre lubice, se seksualno izživel k se spodob pa to......Vsaj lažje, no. No mal bluzim pač......Sam sicer ne obljubljam zvestobe in je tudi ne mislim.......ne bi pa imel nič proti, če bi mi ratal. Prav nič. Še kul se bi mi zdel........Nekaj novga bi to blo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 mal? ...ornk bluziš ko da si riba postal, pišeš pa pišeš pa kr ne veš kaj pišeš po mojem skromnem mnenju se še seksualno nisi prebudil.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Zdej pa ti mal bluziš......Hihi, saj vem kaj misliš, sam se....motiš. Sm pa kar nekaj njih seksualno prebudil..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 vsekakor, ženska nima nikoli prav, če pa ima, je pa sploh narobe da nisem jaz riba postala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Še dober, da nis vidla kaj sem dopisal...... Ne, ne, mene nič ne moti, če ima ženska kdaj (čist slučajn sicer), tud kaj prav..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ja ...sem se zdajle spomnila...kake izlive ogorčenja si imel , ko si skužil , da so ti blefirale pri orgazmih al si celo odprl tako temo....oprost mogoče sem te zamenjala s kom...danes sem pozabila vzet bilobil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 e ti zlobica ti......Sm že povedal, da nimam tolk površnih odnosov, da bi mi morale glumit...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 danes sem pozabila vzet bilobil pusti take žaube http://ads2.renderspace.si/adimage.php?fil...contenttype=gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 lepo ...ti privoščim uživaj..... in pusti nam možnost , da bomo umrli....edino to me še drži pokonc...če se misli tole sranje nadaljevat še po smrti.... ajdek ....mejte se Lia glavo pokonc, pa nikol se ne predaj... Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 veckrat je tako. vedno pa so izjeme pomoje? sicer pa vsak sodi le zase, neprimerno je soditi drugim, ki imajo lahko zelo drugacno dojemanje in izkusnje, ter potrebe in naposled lastne tezave in poti ter osebnosti, ... - se vid da sn riba ha ahah hahhaha ---------Še prej te pokoplje veza s partnerjem,ki te ne zadovolji.Bodisi v življenju ali pa sexu.In,ko zaradi takega človeka si zaradi takih ali drugačnih okoliščin primoran ostati z njim v zakonski vezi.Je to zelo hudo za celo družino.Pa naj nikar nihče ne reče,da če ti neka veza ne paše ,se pač ločiš ali umakneš.Ker žal vedno to ni mogoče.Še posebno takrat ne ,ko so v zakonu otroci in ,ko je pomanjkanje denarja,kateri ti prepreči,da se lahko od partnerja osamosvojiš.Zato dragi Alef....je še vedno boljša opcija,če nisi zadovoljen s svojim zakonom,rešitve v njem ni,ti si primoran še naprej ohranjat to vezo,da si najdeš prijateljico ,ki ti bo v oporo pa tudi za sprostitev.Veliko lažje preneseš vse probleme O zvestobi se lahko pogovarjajo le tisti,kjer v njihovi vezi obstaja obojestranska naklonjenost ,spoštovanje,ljubezen in navsezadnje zaupanje in svoboda.Če vsega tega ni je vedno eden od dveh,ki trpi.Obsojam ljudi,kateri prav nič ne naredijo,da bi svojega partnerja osrečili.Od njega pa kljub vsemu zahtevajo ,da so idealni in prfektni.Brez ljubezni,spoštovanja in vredotenja svojega partnerja,to ni mogoče.Zato ponavljam,da sta vedno 2 kriva,ko pride do varanja. sstane, ce je temu tako, bols da neham sol sploh uzivat a mas kej antisolnega tut? sam raj mi km drugamodpis, da nu spet cela tema polna soli pasej sam ves kako je na soli lezat... razen ce ni u zaklih! -------pusti take žaube http://ads2.renderspace.si/adimage.php?fil...contenttype=gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Zato ponavljam,da sta vedno 2 kriva,ko pride do varanja. S tem se pa absolutno ne strinjam!! Vzroki,zakaj v njuni zvezi škriplje so na ramenih obeh,varanje pa ni opravičilo za to!Če ti prevaraš partnerja,ker si nezadovoljna z zvezo,krivda pripada tebi!Zakaj?Zvezo najprej prekini,potem pojdi z drugim v posteljo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 če smo natančni morajo biti vsaj trije Lia- mislim, da boš morala ustanoviti fun club. Bom jaz prvi član Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Lia- mislim, da boš morala ustanoviti fun club. Bom jaz prvi član Klub varanja,al klub varanih?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Nič od tega.Lia - klub. Ženškica ima zdrav razum na pravem mestu Glede varanja in prevaranih in vse ostalih se pa vzdržim komentarja. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Klub varanja,al klub varanih?? za klub celibatarjev lih nisn.... pa pravovernih pravičnikov tui ne če pa jezik stegnem ...ga pa sam zato , ker ne morm bit tih, ko trosite neumnosti...... svet ni črno bel....na eni strani dobri in prijazni in na drugi strani grdi in umazani in zli in imam alergijo na take, ki imajo na vse odgovor, če bi ga v resnici imeli, ne bi imeli kaj tacat po tej preljubi zemlji.... ampak bi v nebeških zborih prepevali in to je zgolj moje mnenje....ni nujno , da se kdo strinja *** alf , daj malo mlajšo sliko....una iz Zadnjega tanga v Parizu bo lepša ni treba , da daješ slike iz konca svoje kariere... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 alf , daj malo mlajšo sliko....una iz Zadnjega tanga v Parizu bo lepša ni treba , da daješ slike iz konca svoje kariere... Kok si faca! Glede varanja pa tko....ni mi kul to in tega ne odobravam. Se strinjam, da če že bi varal, pol skensli zvezo. Mislm, jst ne bi mogla bit s človekom v vezi, pa da bi ga varala...ker očitno mi že ne bi blo zadost do njega, da bi to počela. No, ampak itak me še vse živo v življenju čaka in nikoli ne reci nikoli, tko da bom kr utihnla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jst tud ne odobravam sam včasih tko nanese! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ....definiraj "včasih"! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ....definiraj "včasih"! Jah tko nanese, d maš kr naenkrat tiča tm k ga neb smeu met! Ups sam pol je že kr je! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 evo, jst grem zut u fan klub sam, neki pa je.. glede na to, da smo na forumu, ni pricakovat drugega kot tudi klobasanje, umsko betaniziranje, lastno zdravljenje in sebi govorjenje ter pojasnjevanje, ob vsem drugem...! to pocnemo tukaj VSI (le nivoji iz katerega to pocnemo se razlikujejo..). si si siniora, ma cherto... ------- za klub celibatarjev lih nisn.... pa pravovernih pravičnikov tui ne če pa jezik stegnem ...ga pa sam zato , ker ne morm bit tih, ko trosite neumnosti......svet ni črno bel....na eni strani dobri in prijazni in na drugi strani grdi in umazani in zli in imam alergijo na take, ki imajo na vse odgovor, če bi ga v resnici imeli, ne bi imeli kaj tacat po tej preljubi zemlji....ampak bi v nebeških zborih prepevali in to je zgolj moje mnenje....ni nujno , da se kdo strinja ***alf , daj malo mlajšo sliko....una iz Zadnjega tanga v Parizu bo lepša ni treba , da daješ slike iz konca svoje kariere... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Lia, Fun club bo kmal full! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ... varajo tisti, ki premalo zaupajo vase... iščejo potrditev drugje... so zmedeni... nezreli... Se kr strinam, sam ni zmer tko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 je pa definitivno v večini primerov. A to pravš iz lastnih izkušn? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.