Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

"Varajo" tud tisti, ki jih partner natera.....k se jih ne more drgač rešit! :vragec: :xx!:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nak ne bo držal, ne razmišljam, samo podajam dejstvo!

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

nikoli nisem varala in nikoli ne bom. je pa nekdo mene... :C:

punca, zarečenga kruha se dost poje.....in če kaj vem je čisto vsaka zgodba drugačna, tako kot ljudje, ki v njej sodelujejo....lahko nas boli al pa ne....pa ne glede na to, na kateri strani je kdo.....

in z leti postane življenje veliko bolj pisano od črne, bele in sive barve......

...

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

punca, zarečenga kruha se dost poje.....in če kaj vem je čisto vsaka zgodba drugačna, tako kot ljudje, ki v njej sodelujejo....lahko nas boli al pa ne....pa ne glede na to, na kateri strani je kdo.....

in z leti postane življenje veliko bolj pisano od črne, bele in sive barve......

...

x;)x

jp :palec:

...in ovire na poti življenja se premagujejo na različne načine x:)x

...pa še res je.... x:)x

enkrat smo se pogovarjali v eni družbi glih na to temo. pa pravi en tip, da je to čist brez veze....da gre sam za vzorce družbe v kateri smo....in tudi na tem je dost resnice....smo pol šli preverjat po literaturi kako je blo v tem ali onem obdobju, pa na različnih delih zemeljske oble to obravnavano.....in niso povsod enakega mnenja.....se pravi, da je tudi naš lasten odziv na tozadevna dogajanja krepko pogojen z družbenimi normami.....in če bi bile drugačne......bi najbrž bila tud večina odzivov drugačnih.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

S tem se pa absolutno ne strinjam!! Vzroki,zakaj v njuni zvezi škriplje so na ramenih obeh,varanje pa ni opravičilo za to!Če ti prevaraš partnerja,ker si nezadovoljna z zvezo,krivda pripada tebi!Zakaj?Zvezo najprej prekini,potem pojdi z drugim v posteljo. x;)x

alf..oprosti ampak slabo bereš moje poste.V večini primerov ne moreš prekinit zveze.Zakaj pa bi vseeno trpel v zakonu zato,ker veze ne moreš prekinit.Saj se nobena žena in noben mož ni rodil iz matere kot ti sam.Torej o svoji moškosti in svojem načinu razmišljanja in o svojih osebnih odločitvah,s katerimi boš sebi polepšal dan in si osrečil nekaj lepih trenutkov v življenju,samo zato da lahko s svojo zakonsko partnerico v zakonu preživiš čim mirneje brez prepirov in obtoževanja, se boš odločal ti sam in ne s tvojo ženo.Ker ,če bi lahko te stvari odločal s svojo ženo,potem na varanje ne bi pomislil,ker bi imel vse ljubezenske in sexualne storitve servirane na zlatem pladnju.Vse žene niso v zakonu zaradi Ljubezni ampak zaradi finančne stabilnosti in materjalnih dobrin.In to pripelje moškega,ki gleda zakon zgolj iz ljubezni in tako rekoč...sexa ,v nasprotju z pričakovanji,ki jih ima,ko se spozna s punco.

Nemalokrat poslušam moške,ki rečejo;

"Ko je bila mlada je bila tako vroča in tako erotična,da me je metalo samo ob pogledu nanjo.Ne morem razumet,zakaj se je tako ohladila,ko sva se poročila in imela otroke."

TOREJ BOM ODPRLA NOVO DEBATO!!!

zAKAJ SE ŽENSKE PO POROKI IN PO MATERISNTVU V SEXU IN LJUBEZNI DO SVOJEGA MOŽA OHLADIJO?

jaz se nisem ohladila.Ker nisem materjalist.ampak potrebujem ogromno ljubezni,s katero je povezan tudi z dobrim sexom.

mene so naučili tako...POMAGAJ SI SAM IN BOG TI BO POMAGAL...

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

nikoli nisem varala in nikoli ne bom. je pa nekdo mene... :C:

"Varajo" tud tisti, ki jih partner natera.....k se jih ne more drgač rešit! :vragec: :xx!:

tako kot razmišljaš ti, pač razmišljajo tisti, ki se bojijo biti odkriti in iskreni...

:xx!:

Nak ne bo držal, ne razmišljam, samo podajam dejstvo!

...

x;)x

... kakorkoli že...

jp :palec:

...in ovire na poti življenja se premagujejo na različne načine x:)x

...če ne gre drugač skoč en al pa drug, nedolžen ni nben x;)x sorry druidka sam to so dejstva! x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

...varanje je en tak širok pojem... vsi mislijo, da je varanje seks z tretjo osebo... jst pa bi raje vidla, da me partner fizično prevara, kot pa psihično...

E, to je to! :palec: Kapo dol Valkira! x^x

... moj namen je bil prikazat težo (ceno) psihične, duhovne, spiritualne prevare, ne pa podcenjevanje fizične (seksualne) prevare... mislim, da je fizična prevara večkrat tut psihična... :o|o:

...ja... a bi lahko to se po kmecko povedala?? x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:o|o: poskušam... bom na primeru... bolj prevarano se počutim takrat, ko ugotovim, da človek ni to kar je predstavljal, kar je izigraval... ali pa da me čustveno zignorira, izsiljuje... dost je tega...

...a se bl po kmecko pa ne gre??? x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:o|o: poskušam... bom na primeru... bolj prevarano se počutim takrat, ko ugotovim, da človek ni to kar je predstavljal, kar je izigraval... ali pa da me čustveno zignorira, izsiljuje... dost je tega, zato tak širok opis...

Hja, kaj pa če si si ustvarila napačno predstavo o njem????

Ali gre za to, da se počutiš prevarano ali doživiš to kot neuspeh pri prepoznavanju nekoga???

Ne vem samo ugibam... upam, da te nisem s tem užalil...

L.P:

:o|o: ... bom probala...

Na kmetiji je lepo ija ija oooooooooo... xsingx , a zdej dojemaš... x;)x

..heh, pol pa nc... k da sm jest sam hotu bit tak bumbar... :C:

Frank Zappa

Hja, kaj pa če si si ustvarila napačno predstavo o njem????

Ali gre za to, da se počutiš prevarano ali doživiš to kot neuspeh pri prepoznavanju nekoga???

Ne vem samo ugibam... upam, da te nisem s tem užalil...

L.P:

Good point.

Sam.. saj je itak oboje subjektivno, ne.. Občutek prevaranosti in doživetje (občutek doživetja) neuspeha...

konc koncev je ravno v tem problem, ker je tale meja kaj je varanje za vsakega mal drugačna.. pa pol jo še vsak mal prilagodi, situaciji primerno, pol smo pa tam x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Good point.

Sam.. saj je itak oboje subjektivno, ne.. Občutek prevaranosti in doživetje (občutek doživetja) neuspeha...

konc koncev je ravno v tem problem, ker je tale meja kaj je varanje za vsakega mal drugačna.. pa pol jo še vsak mal prilagodi, situaciji primerno, pol smo pa tam x:o)x

Jap v to smer sem želel vršt kost... itak je vse subjektivno... no po pravici povedano sem hotel direktno napisat, da je "varanje" itak nekaj s čimer se nebi smeli tolk obremenjevat, kot se.... samo, če bi takoj to napisal, potem bi izpadu "moški prasec" kajne.. mislim hecno, da smo se danes v službi na malci v mešani družbi o tem pogovarjali... če si prašal žensko, je bil moški, ki vara prasec... če si prašu moškega je bila ženska, ki vara "kurba.." če bi pa vprašal dotičnega prasca in kurbo pa bi povedala, kako lepo se imata, kajne.... vidiš.. pa smo pri subjetivnem....

... ne nisi me užalil x;)x , zakaj bi me s tem, ko nekaj vprašaš ...

... ja mogoče, no najverjetneje, ali pa kar sigurno imaš prav... tisto kar si napisal zgoraj...

...sam jst sm hotla prej povedat eno stvar k jo z besedami bolj težko opišem, jo lahko samo občutim, razložim pa bolj banalno... hotla sem nekak povedat, da fizična prevara ni največ oz. ne boli najbolj...

Ja glede na to, da je čutit, da te te stvari zelo prizadanejo, sem te hotel samo napeljat na to, da razmisliš in mogoče razčistiš, da ima pač vsak svojo pot... vsak je svoje sreče kovač, kajne... in če hodi po svoji poti... hodi zato, ker mu je usojena, ker hoče po njej hoditi, ne pa zato, da bi prizadel tebe....

Ja, točno to, Ebor.

Ne vem, meni so te stvari stvar pogovora in dogovora in jasnih, razčiščenih odnosov.

Sva mela zanč eno dobro debato s frendom (nekaj časa bil fant).. Jaz vedno pravim, da mi več pomeni odkritost in iskrenost, kot pa neka zvestoba telesna.. Če pač se daš dol z drugo žensko, ker je bil tak in tak trenutek in se je zgodilo, pričakujem, da mi to poveš. Če ne zarad drugega, da ne izpadem bedak pred sabo in drugimi, ko se na neki žurki stvar slučajno zasliši...

Tle se je pa pol nadaljevalo - ja, a pa ti bo dovolj, če boš samo vedla, al boš hotla it pol v podrobnosti, ki bolijo.. Al boš sposobna samo rečt, ok, bilo - minilo, greva naprej. In se ne spraševat kaj sta počela in hodit v podrobnosti.. ki bolijo.

Al je boljše se zmenit že na začetku, da če do tega pride, je pač skrivnost, se ne pove, se ne razlaga..

Meni osebno, sem še vedno prepričana, lažje prvo. Povedat. Pa ne mislim zdaj, da se oba dol dajeva po dolgem in počez, ker pol partnerstvo nima smisla.. Ampak pač, met odprte karte.. Tko kot sem jaz tipu vedno omenla, če mi je bil kakšen v družbi všeč, njemu pokazala kakšno, za katero sem bila prepričana, da mu bo všeč, se nasmejala, ko je kakšno lepotičko spremljal s pogledom čez sobo.. In greš od tu naprej.. do tja, da lahko brez slabe vesti rečeš, ej, včeraj sem se pa poljubila z enim ful hudim tipom.. je blo fajn, metuljčki, ampak ga ne zamenjam..

Tyazi je mel dobre misli v zvezi s tem, mal prevec radikalne sicer, ampak...

loesje

Spet nazaj -

Ja, točno to, Ebor.

Ne vem, meni so te stvari stvar pogovora in dogovora in jasnih, razčiščenih odnosov.

Sva mela zanč eno dobro debato s frendom (nekaj časa bil fant).. Jaz vedno pravim, da mi več pomeni odkritost in iskrenost, kot pa neka zvestoba telesna.. Če pač se daš dol z drugo žensko, ker je bil tak in tak trenutek in se je zgodilo, pričakujem, da mi to poveš. Če ne zarad drugega, da ne izpadem bedak pred sabo in drugimi, ko se na neki žurki stvar slučajno zasliši...

Tle se je pa pol nadaljevalo - ja, a pa ti bo dovolj, če boš samo vedla, al boš hotla it pol v podrobnosti, ki bolijo.. Al boš sposobna samo rečt, ok, bilo - minilo, greva naprej. In se ne spraševat kaj sta počela in hodit v podrobnosti.. ki bolijo.

Al je boljše se zmenit že na začetku, da če do tega pride, je pač skrivnost, se ne pove, se ne razlaga..

Meni osebno, sem še vedno prepričana, lažje prvo. Povedat. Pa ne mislim zdaj, da se oba dol dajeva po dolgem in počez, ker pol partnerstvo nima smisla.. Ampak pač, met odprte karte.. Tko kot sem jaz tipu vedno omenla, če mi je bil kakšen v družbi všeč, njemu pokazala kakšno, za katero sem bila prepričana, da mu bo všeč, se nasmejala, ko je kakšno lepotičko spremljal s pogledom čez sobo.. In greš od tu naprej.. do tja, da lahko brez slabe vesti rečeš, ej, včeraj sem se pa poljubila z enim ful hudim tipom.. je blo fajn, metuljčki, ampak ga ne zamenjam..

Tyazi je mel dobre misli v zvezi s tem, mal prevec radikalne sicer, ampak...

Oki ti bom povedal, ko se bom dal dol z drugo.....

Hehehehe hecam se...

Mislim evo pa sva spet na subjetivni ravni...tebi je to fino, mislim , če ti partner pove.... prav če ti je.. potem hmm išči partnerja, ki ti bo to sposoben povedat, čeprav.. lej a ne gre pri partnerstvu za onos med dvema.. recimo dušama.. ali so pomembni drugi... ali misli, da partnerja zanima kako si se imela z drugim... mogoče ga pa ne... ne vem... mogoče ga pa bolj zanima kaj čutiš do njega, mogoče bi pa raje izkoristil čas za kake nežnosti s tabo namesto, da posluša opisovanja tvojih poljubov z nekim drugim.... ne vem.... poskušam se postavit v vlogo tvojega partnerja... pa ne vem, če mi je ratalo, hehehhe....

... moj namen je bil prikazat težo (ceno) psihične, duhovne, spiritualne prevare, ne pa podcenjevanje fizične (seksualne) prevare... mislim, da je fizična prevara večkrat tut psihična... :o|o:

Drgač povedan, če ga namočš drge, mej tud jajca, da to poveš svoji beybi! x;)x x:Dx

:sori: Uh, ebor, ni blo čist tko mišljeno, kot si razumel..

Ne iščem tipa, ki bi se hotu o svojih skokih čez plot na dolgo in široko z mano pogovarjat.. al pa mene kej tazga poslušat :xx!: Sam o ene parih možnostih sem naglas razmišljala..

Drgač pa... no ja, Triple je to ful na kratk povedal.. x:o)x x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
Drgač povedan, če ga namočš drge, mej tud jajca, da to poveš svoji beybi! x;)x x:Dx

...in se gentlemansko poslovi x:Dx

... no ni čist tko... x;)x

... poznam frendice k so rade prevarane (nočejo vedet)... mislim, da vsak ve, kdaj ga partner seksualno vara, sam si tega ne prizna... takrat sam sebe vara...

Js raj povem(škrpjon), pa moja tud raj ve(škrpjonka) sej nisva neprijatelja d bi se zavaravala. x;)x x:Dx

...in se gentlemansko poslovi x:Dx

Od lubice mogoče, od žene pa ne x;)x pa sej vsaka ve d sm u resni vezi, nč ne skrivam. x:Dx

:sori: Uh, ebor, ni blo čist tko mišljeno, kot si razumel..

Ne iščem tipa, ki bi se hotu o svojih skokih čez plot na dolgo in široko z mano pogovarjat.. al pa mene kej tazga poslušat :xx!: Sam o ene parih možnostih sem naglas razmišljala..

Drgač pa... no ja, Triple je to ful na kratk povedal.. x:o)x x:Dx

Hehehe no ja nisem mislil, da iščeš takega tipa... samo razglabljal sem, kaj je v nekem partnerskem odnosu pomembno... zaupanje sigurno, sam a je pomembno, da poveš pa prav vse, tud take stvari, da sem danes pogledal za čudovito blondinko... mislim... halooo.... a veš "varanje" lahko postane monstrum za oba.... za uniga, ki je obremenjen s tem, da ga partner skoz neki vara in za partnerja.. ker na koncu lahko vara ravno zaradi tega, ker mu je bila vsiljena teza o njegovem varnju ...

Hočem sam napisat, da vse skupaj lahko postane psiho.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...