Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, sam en point pa ma.. vsaj men, no..

mislim, včasih si tolk kompliciramo življenje z brezveznostmi... zato, ker smo si mi neki tko zamislili, pa pol partner, s katerim bi radi bli, ne ustreza čist ideji..

Mislim, saj jaz sem ista :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Ja, sam en point pa ma.. vsaj men, no..

mislim, včasih si tolk kompliciramo življenje z brezveznostmi... zato, ker smo si mi neki tko zamislili, pa pol partner, s katerim bi radi bli, ne ustreza čist ideji..

Mislim, saj jaz sem ista :o|o:

heheh ja saj jaz sem tudi tak .. samo, ker sva priznala se nama pol oprosti, kajne... heheheh... ma saj bo ... življenje nas bo počasi izklesalo.... lih ko bomo najpametnejši.... bo pa konec, kajne....

Sej jih lohk jst napizdim. :vragec: x:Dx x;)x x:px

Oj Pika Pikica, pa kje si ti bejba, kaj kej počneš? A ti kej Varaš?

alf , daj malo mlajšo sliko....una iz Zadnjega tanga v Parizu bo lepša x;)x x:Dx ni treba , da daješ slike iz konca svoje kariere...

Kaj je zdej to lepotno tekmovanje? x:Dx Sem pač star in grd,pa tudi moder in bogat! :vragec: x:Dx

TOREJ BOM ODPRLA NOVO DEBATO!!!

zAKAJ SE ŽENSKE PO POROKI IN PO MATERISNTVU V SEXU IN LJUBEZNI DO SVOJEGA MOŽA OHLADIJO?

jaz se nisem ohladila.Ker nisem materjalist.ampak potrebujem ogromno ljubezni,s katero je povezan tudi z dobrim sexom.

mene so naučili tako...POMAGAJ SI SAM IN BOG TI BO POMAGAL...

Ker se ukvarjajo z otrokom ne pa z možem,vendar je tukaj tudi krivda na moškem,ker ne prevzame delne skrbi za otroka.

Ali pa kot v živalskem svetu,ko samec opravi oploditev,je nepomemben,do takrat pa v središču pozornosti.

koliko paje takih, ki prevarajo v glavi, imajo zelje in jih zatrejo, potem pa se znasajo nad partnerjem ipd... ? :inocent:

a ni potemtakem bols da clovk prevara, proba, vidi .... ?? spet, nekdo bo ob tem cist vn padu, nekomu bo to pomenilo konc sveta, drugmu pa pac prejsnji dan. joj, kako smo ljudje pšravzaprav razlicni... pa tako zelo hocemo vse spraviti v ene predal, taksen ki pravzaprav ustreza nam samim. vkalupjamo, predalckamo, omejujemo... mar ce nam nekaj duh veli in potemtakem se to stori je prav? in ce je iz osebnosti, ega delovanja in ne nagiba potem se zgodi da prav ni?

in naposled vse je prav... le sprejemati tesko!? xrolleyesx

tesko je meni razumet to vse... ekr vsakdo pride s svojo teorijo ki morda primerna zanj je in zame ne!

---------

... varajo tisti, ki premalo zaupajo vase... iščejo potrditev drugje... so zmedeni... nezreli...

:palec:

----------

punca, zarečenga kruha se dost poje.....in če kaj vem je čisto vsaka zgodba drugačna, tako kot ljudje, ki v njej sodelujejo....lahko nas boli al pa ne....pa ne glede na to, na kateri strani je kdo.....

in z leti postane življenje veliko bolj pisano od črne, bele in sive barve......

... x;)x

wou!! :palec:

--------

...pa še res je.... x:)x

enkrat smo se pogovarjali v eni družbi glih na to temo. pa pravi en tip, da je to čist brez veze....da gre sam za vzorce družbe v kateri smo....in tudi na tem je dost resnice....smo pol šli preverjat po literaturi kako je blo v tem ali onem obdobju, pa na različnih delih zemeljske oble to obravnavano.....in niso povsod enakega mnenja.....se pravi, da je tudi naš lasten odziv na tozadevna dogajanja krepko pogojen z družbenimi normami.....in če bi bile drugačne......bi najbrž bila tud večina odzivov drugačnih.....

:palec: tebe pa vedno bolj rad berem x;)x

-------

... moj namen je bil prikazat težo (ceno) psihične, duhovne, spiritualne prevare, ne pa podcenjevanje fizične (seksualne) prevare... mislim, da je fizična prevara večkrat tut psihična... :o|o:

ne verjamem, da vedno eden od zakoncev skoci-prevara! koliko ljudi zivi po bibliji in njene nauke (kakor jih pac razumejo in jih ucijo) tudi uposteva! veliko.

po naukih biblije naj bi sexali sele ko smo poroceni in seveda samo z zeno/mozem.

verska tradicija je v svetu se vedno mocno prisotna in se vedno se je drzi verjetno ogromno ljudi!

'pokvarjenost' in 'spirjenost' ter nespostovanje bozje besede se siri tudi v bolj verne in bibljiji upostevajoce predele sveta... seveda pa prav odprta spolnost in odkrivanje tabujev hkrati pomagata pri odpravljanju tezav na sexualnem podrocju.

tako razlicni smo ljudje po svetu glede spolnosti, da je kakrsnokoli vkalupanje verjetno povsem neumno, morda lahko govorimo le o statistikah dolocenih dezel.

na svetu so plemena, kjer je povsem normalno, da ima moski 1 ali vec zena, ali pa zenska vec moskih.. kljub temu pa so morda dosti bolj verni kakor nek povprecen kristjan. Res smo zelo razlicni.

laicno povedu jst x:o)x

--------

...če ne gre drugač skoč en al pa drug, nedolžen ni nben x;)x sorry druidka sam to so dejstva! x:Dx :vragec:

aha! :palec:

--------

...konc koncev je ravno v tem problem, ker je tale meja kaj je varanje za vsakega mal drugačna.. ...

jap, jst tut tko mislm!! :palec:

pa cetudi prizadane, je vprasanje ali namreno, pa tudi od odvezanosti od samopomembnosti tistega ki se pocuti prizadet!

prizadeta je ponavadi samopomembnost!!

------

... in če hodi po svoji poti... hodi zato, ker mu je usojena, ker hoče po njej hoditi, ne pa zato, da bi prizadel tebe....

-jst tut raj.

-partnerstvo ma lahko smisel cetudi se oba dol dajeta.. pac odvisno kaksno partnersto furata ane!? :inocent:

-kaj pa ce se ti pricne veckrat dogajati da bi pa vseeno ga zamenjala?

-ja, men tut! :palec:

-------

...Meni osebno, sem še vedno prepričana, lažje prvo. Povedat. ...

...Pa ne mislim zdaj, da se oba dol dajeva po dolgem in počez, ker pol partnerstvo nima smisla.. ...

... je blo fajn, metuljčki, ampak ga ne zamenjam...

...Tyazi je mel dobre misli v zvezi s tem, mal prevec radikalne sicer, ampak...

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx ,bejbe kako ste ve ene zategnjene!! :xx!: Če mu paše pa nej vara ne, sam nej to tud pove, raje vidim da me vara in pove,kot pa da zvem od drugod. No, če smo že ravno pri tem, se potem tudi ne bom nevem kako navezala nanjga....za pofukat je pa vseen, ni ti treba novega iskat, ampak je na dosegu roke. x;)x Sploh, če je to tak tip kot triple, ane bratec....varajmo se! x:px

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx ,bejbe kako ste ve ene zategnjene!! :xx!: Če mu paše pa nej vara ne, sam nej to tud pove, raje vidim da me vara in pove,kot pa da zvem od drugod. No, če smo že ravno pri tem, se potem tudi ne bom nevem kako navezala nanjga....za pofukat je pa vseen, ni ti treba novega iskat, ampak je na dosegu roke. x;)x Sploh, če je to tak tip kot triple, ane bratec....varajmo se! x:px

Nezrelo! xrolleyesx

Varanje razumem le kot neizpolnjevanje partnerskega dogovora, ki naj bi si ga zadala partnerja na začetku zveze. In s tem dogovorom se ustvari nek kalup in neka pričakovanja, ki naj bi jih partner izpolnjeval. In ko se eden od partnerjev izmota iz kalupa, naredi nekaj, kar drugi ni pričakoval ali odobralav, je že varanje. Pa naj bo sex, ali pač kaj drugega. Preprosto ni se držal dogovora. Če pa imata zvezo bolj svobodno zastavljeno, povsem brez pričakovanj in zahtev (kar je skoraj nemogoče), pa partnerja ni mogoče prevarati na noben način, ker se ne ta partner nikakor ne more počutiti prevaranega.
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Zakaj varat, če si z osebo s katero si želiš bit? Kje je pol point? Zakaj ga/jo prizadet? Zakaj, če ti ta oseba pomeni vse, če želiš bit z njo do konca lajfa?

Če maš filing, da se še nisi dost zgonu/zgonila, pust osebo, s katero si, pa še naprej išč nove trofeje, nova zadovoljstva za eno noč. Sej je u bistvu čist simpl.

Al sem pa to spet sam jst, k vrjamem v pravljice xrolleyesx

It's a dog eat dog world

Pol sva pa obe za na luno! x:Dx

..pol sta pa na tapravem platzu... x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Zakaj varat, če si z osebo s katero si želiš bit? Kje je pol point? Zakaj ga/jo prizadet? Zakaj, če ti ta oseba pomeni vse, če želiš bit z njo do konca lajfa?

Če maš filing, da se še nisi dost zgonu/zgonila, pust osebo, s katero si, pa še naprej išč nove trofeje, nova zadovoljstva za eno noč. Sej je u bistvu čist simpl.

v primeru popolne ljubezni tko nimaš volje in želje po prevari, če ti ta oseba nudi vse, kar si želiš, in še več x;)x

in potem je itak vse v redu x;)x

pa sej ni nujno da ti človek vse nudi, pač vsak ma svoje muhe in napake. Mal je treba potrpet. Jst tud raj vidm da mi tip pove da pač se je zgodil, nočem bit budala, k zadnja izve. pač nej pove, pol se bom pa jst odločila al bom to sprejela al bom pa šla. No še vedno sem šla!!!!

Oziroma enmu sem hotla dat še eno šanso, sam se mi je tok zagabiu, da ga tud z vilam nisem mogla več pipnt in sva pol po 14 dneh res končala.

Aja pa še to. Najbl sovražm pa to, da model pol joka in stoka in kok mu je žou in ne vem kaj še. Pa da je šele zdej ugotovu kaj ma, pa kr ene patetične fore. En bivši se je po celem trebuhu porezu, da bi mi ne vem kaj dokazu, pred mojim vhodom sedel, mi spustil en miljon neodgovorjenih klicev, si tetoviral moj ime. Vse to da dokaže kaj...???? jst sem se pa sam nasmejala....pa to je budala.

It's a dog eat dog world

jest se s tem čist strinjam. Vendar je od vsakega posameznika in partnerskega dogovora odvisno, koliko svobode in manevrskega prostora si bosta pustila v zvezi.

Zase lahko povem, da bi dekletu, če bi me prevaralo in me o tem samo obvestilo ter da bi ji bilo res žal, dal drugo šanso. če pa bi se zopet izneverilo, potem pa adijo, nobena prošnja ne bi pomagala. Tudi zameril ji ne bi, niti ne bi bil jezen nanjo, ker bi bilo škoda lastnega zdravja in dobre volje zanjo.

Prav tako ne bi pričakoval, da bi moja punca ostala z mano, če bi jo prevaral, ker je preprosto ne bi bil vreden... Zame je resnična zveza in ljubezen 100%, in če je take nisem sposoben vzdrževat, je bolje če je ni...

Aja pa še to. Najbl sovražm pa to, da model pol joka in stoka in kok mu je žou in ne vem kaj še. Pa da je šele zdej ugotovu kaj ma, pa kr ene patetične fore. En bivši se je po celem trebuhu porezu, da bi mi ne vem kaj dokazu, pred mojim vhodom sedel, mi spustil en miljon neodgovorjenih klicev, si tetoviral moj ime. Vse to da dokaže kaj...???? jst sem se pa sam nasmejala....pa to je budala.

Podobno zgodbo sem slišal tudi jaz od znanke. Kje pobirate take tipe? Oziroma ne, kaj je to narobe s folkom? Saj to ne moreš verjet.

Kaj je zdej to lepotno tekmovanje? x:Dx Sem pač star in grd,pa tudi moder in bogat! :vragec: x:Dx

Ker se ukvarjajo z otrokom ne pa z možem,vendar je tukaj tudi krivda na moškem,ker ne prevzame delne skrbi za otroka.

Ali pa kot v živalskem svetu,ko samec opravi oploditev,je nepomemben,do takrat pa v središču pozornosti.

Kaj je pa tam ,kjer mož skrbi za gospodinjstvo,otroka in vse reči...in žena k temu ne pritegne nič in samo spi in skrbi za službo,svoj imidž in dopuste...pa si mož najde ljubico,da je za vsa ta dela cenjen in ljubljen.

Ta primer poznam osebno.Kaj pa v tem primeru?

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Kaj je pa tam ,kjer mož skrbi za gospodinjstvo,otroka in vse reči...in žena k temu ne pritegne nič in samo spi in skrbi za službo,svoj imidž in dopuste...pa si mož najde ljubico,da je za vsa ta dela cenjen in ljubljen.

Ta primer poznam osebno.Kaj pa v tem primeru?

Prej naj reče adijo ženi,preden gr z drugo!Kakorkoli pogledaš,varanje ni opravičljivo

xscratchx

Ma niso to pravljice... meni se zdi, da kar prav razmišljaš....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...