Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ČE bi to blo tako in tako... ! x;)x

---------

jest se s tem čist strinjam. Vendar je od vsakega posameznika in partnerskega dogovora odvisno, koliko svobode in manevrskega prostora si bosta pustila v zvezi.

Zase lahko povem, da bi dekletu, če bi me prevaralo in me o tem samo obvestilo ter da bi ji bilo res žal, dal drugo šanso. če pa bi se zopet izneverilo, potem pa adijo, nobena prošnja ne bi pomagala. Tudi zameril ji ne bi, niti ne bi bil jezen nanjo, ker bi bilo škoda lastnega zdravja in dobre volje zanjo.

Prav tako ne bi pričakoval, da bi moja punca ostala z mano, če bi jo prevaral, ker je preprosto ne bi bil vreden... Zame je resnična zveza in ljubezen 100%, in če je take nisem sposoben vzdrževat, je bolje če je ni...

vse je opravicljivo, ker za vse obstaja vzrok. torej potemtakem po vase tudi vzrok ni opravicljiv. in ce vzrok ni opravicjiv ni opravicljiv ego. nihce pa ni brez ega! torej pomeni, da pricakujemo 100% od ljudi, torej ... torej :inocent: :sori:

Deli na socialnih omrežjih

ČE bi to blo tako in tako... ! x;)x

---------

vse je opravicljivo, ker za vse obstaja vzrok. torej potemtakem po vase tudi vzrok ni opravicljiv. in ce vzrok ni opravicjiv ni opravicljiv ego. nihce pa ni brez ega! torej pomeni, da pricakujemo 100% od ljudi, torej ... torej :inocent: :sori:

:palec: to ..bravo!!

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Prej naj reče adijo ženi,preden gr z drugo!Kakorkoli pogledaš,varanje ni opravičljivo

xscratchx

ti si ne želiš nekaj priznati!

Da obstajajo zakoni,ko ne moreš kar reč adijo ženi pa it z drugo.Pa tudi možu ne.Zato pa so varanja taka in drugačna.Od 100 zaknskih parov,ki jih zložiš skupaj ,jih 90 vara.Ali en partner,al drugi partner al celo oba.

Varanje pa je že to,da si ga nekdo na roke meče,pa v mislih ima sosedo.Pa čeprav zvečer bo ženi na uho šepetal,da jo ljubi.

Zato pravim,da ni človeka,ki svojega partnerja vsaj enkrat v življenju ni prevaral...ali fizično ali samo z mislijo.Tako za ženske kot za moške.Še tako najbolj zvesta deklica,ki pogleda v reviji dobrega tipa ali na ulici in tisti krat izdavi besedo..."o ta tipček je pa greha vreden"...je po verski zapovedi prevarala svojega partnerja ali fanta.

Torej...kje so realne in resnične meje varanja?In kdo sploh v resnici je v današnjem času zvest?

Pa še to.vse skozi prebiram "jaz ne bom varala".

Kaj se zavedate,da med sexom za stimolacijo ali med samozadovoljevanjem ,velikokrat prikličemo v spomin tudi koga drugega,ki ni naš partner.

vedite,da takrat varate svojega partnerja.In to je hujše kot,da bi ga fizično.Že zato,ker mu jemljete trenutke,za svoj gušt sanj.In jih dejansko ne poklanjate njemu ampak svojim fantazijam,da vas sploh pripeljejo do orgazma ali izliva,ker vas partner ne more.

Pa nikar naj nihče ne reče,jaz nisem tak.Preizkusite se.In spoznajte kaj in koliko je res.

SICER PA O VARANJU TAKO IN DRUGAČE,VSAK DELA PO SVOJI VESTI IN SVOJI PRESOJI.IN TAK ČLOVEK NI NE ZAFRUSTRIRAN,NITI NESTABILEN IN NE VEM KAJ ŠE VSE.ENOSTAVNO SEBI NAREDI NEKAJ PRIJETNEGA,DA MU JE ŽIVLJENJE PESTRO,ZANIMIVEJŠE IN DA LAŽJE GRE SKOZI GORO TEŽAV IN PROBLEMOV.OBSOJAT PA NE SMEMO NIKOGAR.RAJE POSKRBIMO ZA ZABAVO Z NAŠIMI PARTNERJI,DA BODO Z NAMI TOLIKO ZAUZETI,DA NE BO NE ŽELJE IN NITI POTREBE PO DRUGI ŽENSKI ALI MOŠKEM.POL SE PA VARANJE NE BO DOGAJALO.

IN ŽIVELI BOMO VSI SREČNI IN ZADOVOLJNI V VREČI ZVESTOBE.

Free, smem vprasat nekaj, ce ni prevec osebno : si bil kdaj mocno zaljubljen in preprican, da bi za doloceno osebo gore premikal?

zA VSAKO OSEBO,KATERO LJUBIŠ ,PREMIKAŠ GORE.čE JO PREMIKAŠ SAM,ZVEZA RAZPADE,ČE JO PREMIKATA OBA,SE ZAGOTOVO PREMAKNE.

Nima ti smisla razlagat Diana.

xcivx aha, to treba na lastni koži sprobat....romantičko ljubaf xrolleyesx k umre takoj, ko je treba pobrit plesen na posodi :U:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mislim,da največji problem dveh zaljubljencev je v iskrenosti pogovora in v uresničevanju skupnih interesov in želja.

Romantika je plod dveh enako mislečih zaljubljencev.Če je eden za večerjo ob svečki,prijetno kopel z masažo in nepozaben intimen dotik z dolgo predikro in z nepozabnim sexom....drugi pa v želji,da bi šel v gavioli,tam se dobro napil in potem noro se posexal...ziher ta kombinacija ni idealna za ljubezen ,za katero bi goro premaknil.

če pa si oba želita večerje,kopeli,masaže itd....pol se pa gora premakne,na njej sezida življenski vikend in se dnevi napolnejo z nepozabnimi trtenutki v dvoje.

Pa verjemite mi...da se še najde kje pa kje kakšen takšen čudovit nepozaben in edinstven parček x;)x

Pa čeprav v večini sta to sposobna izpeljat zvesta si ljubimca ,prej kot mož in žena x:Dx

Aha, pri meni taksna ljubezen ni bla obojestranska. Vem pa da bi za doloceno osebo naredila vse.

Ciljam na to, da se nista nasli 2 pravi osebi, da zveza ni bla idealna. Ali pa, da clovek sam ni toliko custven, da bi res iskal taksno vez. Ker nekaterim ljudem je ljubezen samo postranska zadeva v zivljenju in nic drugega, tudi taki so in gledajo samo na zunanjost in telesno zadovoljitev, niso pa zmozni vzpostavit globinskega odnosa, taksni z lahkoto varajo.

Lia, jaz taksne zveze poznam. Idealne. Ce jih vi ne poznate Diana in ostali, ni receno, da ne obstajajo. V takih zvezi se ne vara, ker poleg tega, da je partner zate vse, ti je glavna skrb, da ga ne prizadenes, ker mu zelis vse dobro.

:palec:

Da ne bom pretiravala : samo 2 taksni zvezi poznam. Vse ostalo, kar vidim okol sebe v dolgotrajnih zvezah, je pa zdolgocasenost in nezadovoljstvo.

To ti popolnoma verjamem! malo,zelo malo je idealnih vez! večinoma so si pari v nasprotju,kar spoznajo šele po nekaj letih skupnega življenja.na žalost!

Zvestobo si zaprisežemo skoraj vsi.Ko smo v štartu ljubezni.Kaj pa čas prinese in vsi ostali problemi v skupnem življenju je pa poanta zase.

Lia, jaz taksne zveze poznam. Idealne. Ce jih vi ne poznate Diana in ostali, ni receno, da ne obstajajo. V takih zvezi se ne vara, ker poleg tega, da je partner zate vse, ti je glavna skrb, da ga ne prizadenes, ker mu zelis vse dobro.

xrolleyesx :vio: pot v pekel je tlakovana z dobrimi željami in nameni :o|o:

Da ne bom pretiravala : samo 2 taksni zvezi poznam. Vse ostalo, kar vidim okol sebe v dolgotrajnih zvezah, je pa zdolgocasenost in nezadovoljstvo.

x:Ix eno je kar vidiš, drugo kako se majo x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Zvestobo si zaprisežemo skoraj vsi.Ko smo v štartu ljubezni.Kaj pa čas prinese in vsi ostali problemi v skupnem življenju je pa poanta zase.

zdej sem šele skapirala , da se pogovarjamo o čist različnih stvareh.....

partnerstvo je pogodba....kot novonastalo podjetje s skupnimi cilji.....odvisno od medsebojnega komuniciranja, pozicioniranja , notranjih nasprotnikov, zunanjih.....situacij na trgu, dogodkov višje sile.....

in nenazadnje od kondicije posameznika, ki se je spravil v partnerstvo x;)x ravno prave mere približevanja in oddaljevanja, konstruktivne kritike in pohval v pravem trenutku, kadar eden al pa drugi ugotovi odklon od zastavljenih ciljev x:Dx

.... :o|o: ljubezen je pa čisto nekaj drugega x^x verjetno misliš tisto hormonsko nalezljivo zmedenost zaradi katere padajo glave in se delajo stvari, ki so skregane z zdravo kmečko pametjo....

se moram potrkati na prsi, vendar zveza mojih staršev bi lahko rekel skoraj, da je idealna...včasih pride do crasha raznih mnenj in želja, vendar nikoli nisem zasledil, da bi si kdo želel varanja, ali da celo to počne. In tudi znaki ljubezni so dokaj pogosti, poljubi ob kakem slovesu (četudi samo za par ur odsotnosti), darilca, rože, večerje v restavracijah ob obletnicah. Moram ju pohvalit, da se trudita, da zakon lepo teče x;)x

zdej sem šele skapirala , da se pogovarjamo o čist različnih stvareh.....

.... :o|o: ljubezen je pa čisto nekaj drugega x^x verjetno misliš tisto hormonsko nalezljivo zmedenost zaradi katere padajo glave in se delajo stvari, ki so skregane z zdravo kmečko pametjo....

to je zame navadna zaljubljenost, še zdaleč ne ljubezen.

zaljubljenost so čustva in občutja, ljubezen pa je predvsem dejavnost in akcija izkazovanja naklonjenosti in osrečevanje ljubljene osebe...vsja za moje pojme :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

x8Dx Cashy ne mene spraševat....men je blo pri sedemnajstih kristalno vse jasno, zdaj mi pa ni nič več.....

xrolleyesx najbolj idealno laufajoče zveze razpadajo ko domine.....

:eek: tak da pojma niam...sam mal se morm vključit , da mal razmislite še z drugih koncev.....

da ne boste po Shapespearjevsko preveč navdahnjeni..... x8Dx

itak da nič ne vem, časi ko sem imela odgovore na vsa vprašanja so mimo x:o)x

smajcica:Za vse obstajajo določena pravila in zakoni.Pa se vprašam,zakaj se ljudje sploh ženijo?A jih kdo prisili v to?

A se mogoče večina ljudi poroča zaradi poroke kot obreda samega,predvsem ženske,ali mogoče zaradi nenačrtovanega otroka,ali sosedov,staršov?!Kaj pa po poroki,ko je konec pravljice?Koliko se jih dejansko poroči iz prave ljubezni?

Jez sem se že kmalu v mladosti odločil,da se ne nikoli ne poročim,tako vsaj ne bom imel izgovora za varanje!

Zdaj po novem letu, sem se odločil, da bom odpru novo stran živlenja in ne bom več varal žene x:Dx -------------------------- s sosedo micko, ker je na konc vasi pršla ena luštna smrklca in micko kaj kurc gleda. x;)x

smajcica:Za vse obstajajo določena pravila in zakoni.Pa se vprašam,zakaj se ljudje sploh ženijo?A jih kdo prisili v to?

x:Dx :palec: aha, v stanju zmanjšane prištevnosti podpišejo pogodbo z neprebranim drobnim tiskom xcivx

Zdaj po novem letu, sem se odločil, da bom odpru novo stran živlenja in ne bom več varal žene x:Dx -------------------------- s sosedo micko, ker je na konc vasi pršla ena luštna smrklca in micko kaj kurc gleda. x;)x

:8): pa te bo marala ta nova.... x;)x x:o)x rajš se Micke drž, boljš vrabec v roki kot golob na strehi x;)x

Kje si pa tvoja žena krajša urice?? :eek:

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

A se mogoče večina ljudi poroča zaradi poroke kot obreda samega,predvsem ženske,ali mogoče zaradi nenačrtovanega otroka,ali sosedov,staršov?!Kaj pa po poroki,ko je konec pravljice?Koliko se jih dejansko poroči iz prave ljubezni?

Jez sem se že kmalu v mladosti odločil,da se ne nikoli ne poročim,tako vsaj ne bom imel izgovora za varanje!

Sedaj razmišljaš tako kot jaz.Točno se zaradi tega poroči večina.Bodisi moški ali ženske.Večina pa zaradi bega pred starši,ker mislijo,da če stopijo v zakonski stan bodo bolj srečni kakor pa v objemu oblastnih staršev,sester,bratov.

Ampak?? to ni vedno tako!!!

Ljubezen je minljiva.Ko mine ljubezen ostane spoštovanje.Kdor je sposoben na spoštovanju zgraditi zaupanje in vero v svojega partnerja,mu nudit svoj delček svobode,ki mu pripada.Ta bo uspel ohranit zakon še naslednjih 50 let v dobrem in slabem.Če tega niso sposobni gre vse v franže.Vsa ljubezen izpuhti in ostane razočaranje,ki se iz dneva v dan samo kopiči.Tu pa izhoda ni.

In,če nekdo vara svojo ženo samo zato,ker v postelji mu ne zadovolji potrebe.Poskakuje iz cveta na cvet.To pa še ni razlog,da svojo ženo mora zapustiti.Ker razen tega,da v postelji je bolj zaspane narave z večnimi glavoboli ,je še vedno skrbna mati,dobra gospodinja in zaupanja vredna ženska.Zato se mi zdi nesmiselno,zakaj nekdo bi se moral ločit samo zato,ker svoje potrebe zadovolji nekje drugje,ker doma ni nikogar,ki bi mu ogrel srce za kratek čas.To skrivnost zadrži zase in svoji ljubi ženi še vedno nudi blaginjo zakonskega stanu.

Tako,da drage dame,če vas mož ljubi ,spoštuje,nudi vse sladkosti in vozi po dopustih in vas popolnoma razume,da imate pogoste glavobole,še ni rečeno,da vas ne vara in,da vam je popolnoma predan.

Moja mati mi je rekla,da moški imajo dve glavi.V ljubezni pa razmišljajo samo s spodnjo glavo.

Bodite čim bolj erotične,sexualne,sexapilne,megabombastične in može v postelji dominirajte tako,da bo od vas odhajal utrujen in prazen.In zagotovo imate priskrbljeno ZVESTOBO!!!! x;)x

Tlele ste sami PRASCI. x:Dx

Moja žena si krajša urice na mojmu kkkkkkkk......., kar se pa sosedove micke tiče je pa tako, da ji kar naprej furt na furt iz gobca po česnu smrdi x:Dx

x:Dx NE POZABI ,DA PRASEC JE KORISTNA ŽVAL! x;)x

Maš prav koristna žval, če je predelana u suhe mestnine.

Ampak mamo pa na dolenskem velik PRASIC in to unh krščenih.

So babe pjanke, al pa kurbe, če boh da so pa ponavad oboje. x;)x

hm...jezus ( bog ) tik pred smrtjo takim babam oprosti.Mi pa jih obtožujemo celo življenje.A si vedel,da si v večjem grehu,če na babo gledaš,kot na pjanko ali kurbo...kot pa da jo razumeš in skozi življenje moralno pripomoreš k temu,da se ozavešča svojih dejanj in pri tem pomagaš,da se spremeni v nekaj treznega in dozorelega? Seveda,če osebo dobro poznaš ,da ji lahko svetuješ. Drugače pa zadostuje,da jo razumeš in,da je ne obtožuješ!

Sicer pa pogledi na ta del življenja so različni.In odvisno je od naših življenskih izkušenj kako na njih gledamo in jih sprejemamo.

hm...jezus ( bog ) tik pred smrtjo takim babam oprosti.Mi pa jih obtožujemo celo življenje.A si vedel,da si v večjem grehu,če na babo gledaš,kot na pjanko ali kurbo...kot pa da jo razumeš in skozi življenje moralno pripomoreš k temu,da se ozavešča svojih dejanj in pri tem pomagaš,da se spremeni v nekaj treznega in dozorelega? Seveda,če osebo dobro poznaš ,da ji lahko svetuješ. Drugače pa zadostuje,da jo razumeš in,da je ne obtožuješ!

Sicer pa pogledi na ta del življenja so različni.In odvisno je od naših življenskih izkušenj kako na njih gledamo in jih sprejemamo.

tem našim babam ni pomoči. Ne bo prej boljš, kokar takrat, ko jih bomo v jamo zlil. x:Dx x:Dx

Al pa če se jim bo tamala znucala od same kurbarije. x;)x x;)x

tem našim babam ni pomoči. Ne bo prej boljš, kokar takrat, ko jih bomo v jamo zlil. x:Dx x:Dx

Al pa če se jim bo tamala znucala od same kurbarije. x;)x x;)x

V katero kategorijo moških sebe uvrščaš? x;)x x?x

Kuga pa sprašuješ taku naumno. Jst siiiiiigurn med elito. Takh kot sem jst, taku fajn, ne delajo več. x:o)x

Še dobro ,da so tvoj EmŠO že potrošili,ker pol bi vas blo preveč....ta bulših... x:px

Še dobro ,da so tvoj EmŠO že potrošili,ker pol bi vas blo preveč....ta bulših... x:px

kuga se je potrošel, EMŠO se lahko, sam da se nav kaj druzga :vragec:

Kuga je, kaj me ti osvajaš, kaj b kaj rada od mene. Sam zin, ne tiščat u seb. Ampak boš mogla na dolensk prit, pa karto sam u ena smer kup, ker navš atla it nazaj, ko se boš na mene navadla x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...