smajcica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 kuga se je potrošel, EMŠO se lahko, sam da se nav kaj druzga Kuga je, kaj me ti osvajaš, kaj b kaj rada od mene. Sam zin, ne tiščat u seb. Ampak boš mogla na dolensk prit, pa karto sam u ena smer kup, ker navš atla it nazaj, ko se boš na mene navadla Si pa srček ni kaj ena karta v Šantjernej me že čaka....sam še na avtobus stopim pa prletim.... A boš tud ti kje tam okoli? Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Si pa srček ni kaj ena karta v Šantjernej me že čaka....sam še na avtobus stopim pa prletim.... A boš tud ti kje tam okoli? Nesm glih iz šentjerneja, mam pa petelina, če ga nucaš. Ka ti veš kje je Makrunag. Kje prid pa upraš zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Nesm glih iz šentjerneja, mam pa petelina, če ga nucaš. Ka ti veš kje je Makrunag. Kje prid pa upraš zame. Samo ,če bo dober cviček,pa pršut pa dpmača klobasca.Drgač me ne vidiš Petelina pa lahko zamrzneš! Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Samo ,če bo dober cviček,pa pršut pa dpmača klobasca.Drgač me ne vidiš Petelina pa lahko zamrzneš! če boš hotla pršut jest, boš morala na primorsk, tle pr nas mamo pa klobase, pa dobr domač špeh, pa cviček. Tisto za petelina ti pa ne morem oblubt, mu boš pa ti lahko vrat zavila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Če te vara? To ni tako hudo,zelo hudo je takrat,ko te tak partner(partnerka)ponižuje,ali če ima slabo vest,pa se potem izmika in te žali,krade dragocenosti doma in jih odnaša drugi(drugemu),zaničuje svoje otroke...Skratka nastane cel kaos zaradi enega"fuka"(pardon na izrazu)... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Če te vara? To ni tako hudo,zelo hudo je takrat,ko te tak partner(partnerka)ponižuje,ali če ima slabo vest,pa se potem izmika in te žali,krade dragocenosti doma in jih odnaša drugi(drugemu),zaničuje svoje otroke...Skratka nastane cel kaos zaradi enega"fuka"(pardon na izrazu)... No končno....Ti si pa zadela v bistvo. Točno to se dogaja. Tip te žali, ponižuje, zaničuje.....a vse to bi si on sam zaslužu. Žalostno res, ko to enkrat občutš na svoji koži.... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Če redno varaš in če se baba navad, je z leti to tud dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...t=entry614528 Potem pa je "baba" samo še predmet,suženj...kako lahko potem živi tip lahko s tako "babo"? Če si bi pa ona našla kakšno nadomestilo za sex pa bi jo premlatil..ali bi dobila odpoved,kot v službi.. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Če te vara? To ni tako hudo,zelo hudo je takrat,ko te tak partner(partnerka)ponižuje,ali če ima slabo vest,pa se potem izmika in te žali,krade dragocenosti doma in jih odnaša drugi(drugemu),zaničuje svoje otroke...Skratka nastane cel kaos zaradi enega"fuka"(pardon na izrazu)... Ampak hvala Bogu vedno ni tako!! Poznam primere in to ne enega...večina jih je takih,ko je varanje,rešilo zakon.Ko se je ženska zavedala svojih zmot in je zaradi tega bila bolj dojemljiva in ljubeča do moža.In mož se je odpovedal ljubici ali ljubicam in je ostal še naprej skrben mož in dober oče.Večina primerov poznam,da so tako lepo se zaključili.Bodi si ženske kot moške.Zato ne obsojam ampak povem tako. VSAKO SLABO JE ZA NEKAJ DOBRO! Moški niso več to kar so nekoč bili.Nimajo več take navade,da bi obdarovali svoje ljubice.So preveč drage.Ne izplača se jim. Če kira da zastonj je OK! In ,če ne,zbogom pamet,rečejo!!! Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Ampak hvala Bogu vedno ni tako!! Poznam primere in to ne enega...večina jih je takih,ko je varanje,rešilo zakon.Ko se je ženska zavedala svojih zmot in je zaradi tega bila bolj dojemljiva in ljubeča do moža.In mož se je odpovedal ljubici ali ljubicam in je ostal še naprej skrben mož in dober oče.Večina primerov poznam,da so tako lepo se zaključili.Bodi si ženske kot moške.Zato ne obsojam ampak povem tako. VSAKO SLABO JE ZA NEKAJ DOBRO! Moški niso več to kar so nekoč bili.Nimajo več take navade,da bi obdarovali svoje ljubice.So preveč drage.Ne izplača se jim. Če kira da zastonj je OK! In ,če ne,zbogom pamet,rečejo!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Se strinjam,da niso moški več tistokar so bili.Je pa tudi res, da se v marsikateri vezi ,še vedno dogajajo medsebojni tabuji in kaosi..Ločitev je veliko več kot včasih.V mnogih primerih partnerja večina nista niti ob prostih dnevih skupaj. Idealno bi bilo,če bi se oba zrelo pogovorila o kiksih v vezi in si eden drugemu prisluhnila ter oprostila.Konec koncev imamo vsi napake.. Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Se strinjam,da niso moški več tistokar so bili.Je pa tudi res, da se v marsikateri vezi ,še vedno dogajajo medsebojni tabuji in kaosi..Ločitev je veliko več kot včasih.V mnogih primerih partnerja večina nista niti ob prostih dnevih skupaj. Idealno bi bilo,če bi se oba zrelo pogovorila o kiksih v vezi in si eden drugemu prisluhnila ter oprostila.Konec koncev imamo vsi napake.. TUDI JAZ SE POPOLNOMA STRINJAM S TEBOJ! Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ....hi hi hi...kolk sem se nasmejala ....a da če se partnerja ne strinjata glede pomivanja posode, pa nista za skupaj....pa da zakaj se folk sploh ženi...pa še en kup takih.... u glavnem, men se zdi, da se nasploh veliko prevč travmira okrog tega. že spet smo pri družbenih vzorcih, pa pri naših lastnih pričakovanjih..... v življenju se ničkolikokrat skregamo. smo se in se bomo. al pa vsaj ne strinjamo. in kaj potem? no big deal. život ide dalje. lahko smo užaljeni, lahko povemo kaj hočemo in želimo, drugi lahko to upošteva al pa ne. kje pa piše, da mora en človek mislit in čutit tako kot jaz?...pa saj vendar ni robot. sploh pa v vsej tej debati ni definicije partnerstva. kaj to sploh je? iz napisanega je razbrati cel kup reči....pa tudi tega, da ima vsak drugačno predstavo o tem....pa tudi drugačne potrebe....in to je čist normalno.in če se že poročiš, prav nikjer ne piše, da moraš tud ostat poročen dokler "vaju smrt ne loči"......bedarija. enim pač paše, da z nekom živijo in se okrog stvari, ki jih počnejo bolj ali manj uspešno zdilajo....enim pa to ni pomembno in so raje sami al pa z občasnimi vezami...pa kaj potem. težko bi rekla, da je kaj boljše ali slabše od drugega. je samo tako, kot se nekdo odloči.....in čist vsaka izbrana varianta ima svoje pluse in minuse......in ni nobenega razloga, da bi nekaj bilo boljše od drugega...le z vidika posameznika je nekomu nekaj bolj všeč.... pa še nekaj mi je ostalo v spominu od vse te debate....zakaj se tako strašno povezuje ljubezen s spolno zvestobo...pa saj še tega ne vemo, kaj ljubezen sploh je. tudi tukaj ima vsak od nas svoje predstave in želje. in nekaj nam je ljubše od drugega. vendar je ljubezen lahko čisto vse....ima neskončno možnosti in odtenkov....in tudi gola zaljubljenost je le eden od vidikov ljubezni....zato ne vidim razloga za to, da bi bila obsojana in odmaknjena na nek stranski tir kot manj vredna ali celo nezrela....je samo taka kot je.....in tudi telesna ljubezen je le eden od vidikov ljubezni.....in vsaka ljubezen v življenju je nekaj posebnega in drugačna.....ljubezen do staršev, ljubezen do otroka, ljubezen do partnerja...... in kaj je potem varanje...ali to v resnici obstaja ali je le konstrukt nekih pričakovanj...... ali žena, ki pristane na to, da bo seksala z možem, pa se ji tega v tistem trenutku ne da glih, vara moža ali ne...ali vara sebe...ker če občutje ni pristno, potem je varljivo...recimo....vse ostale variante ste tako že našteli.....in če je, recimo, varanje nepristnost, koliko varanja je bilo v naših življenjih na vseh področjih, ne le v odnosih moški-ženska.......malo filozofiranja....odgovorov tako nimam in mi nič ni jasno...in celo vedno manj....ampak vprašanja nas delajo ljudi ....mar ne.....izkušnje so pa take in drugačne....ne dobre in ne slabe....le so...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ... pa še nekaj mi je ostalo v spominu od vse te debate....zakaj se tako strašno povezuje ljubezen s spolno zvestobo...pa saj še tega ne vemo, kaj ljubezen sploh je. tudi tukaj ima vsak od nas svoje predstave in želje. in nekaj nam je ljubše od drugega. vendar je ljubezen lahko čisto vse....ima neskončno možnosti in odtenkov.... in kaj je potem varanje...ali to v resnici obstaja ali je le konstrukt nekih pričakovanj...... ker če občutje ni pristno, potem je varljivo...recimo....vse ostale variante ste tako že našteli.....in če je, recimo, varanje nepristnost, koliko varanja je bilo v naših življenjih na vseh področjih, ne le v odnosih moški-ženska.......malo filozofiranja....odgovorov tako nimam in mi nič ni jasno...in celo vedno manj....ampak vprašanja nas delajo ljudi ....mar ne.....izkušnje so pa take in drugačne....ne dobre in ne slabe....le so...... ej seko, odlično si to napisala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Koliko od vas je že na varanje odgovorilo z varanjem,torej milo za žajfo? Tako,da drage dame,če vas mož ljubi ,spoštuje,nudi vse sladkosti in vozi po dopustih in vas popolnoma razume,da imate pogoste glavobole,še ni rečeno,da vas ne vara in,da vam je popolnoma predan. Moja mati mi je rekla,da moški imajo dve glavi.V ljubezni pa razmišljajo samo s spodnjo glavo. Bodite čim bolj erotične,sexualne,sexapilne,megabombastične in može v postelji dominirajte tako,da bo od vas odhajal utrujen in prazen.In zagotovo imate priskrbljeno ZVESTOBO!!!! NE POZABI ,DA PRASEC JE KORISTNA ŽVAL! Nekateri moški so tudi po 50 letu vitalni in imajo pač zdravo spolno slo.Ženske pri teh letih,pa mislijo na vse drugo,kot na sex.Kako naj bi torej rešili to luknjo med spoloma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Nekateri moški so tudi po 50 letu vitalni in imajo pač zdravo spolno slo.Ženske pri teh letih,pa mislijo na vse drugo,kot na sex.Kako naj bi torej rešili to luknjo med spoloma. kako?...kot se vsak posameznik znajde...saj to ni luknja med spoloma...to je osebna težava in kot tako jo rešuje al pa ne vsak sam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Koliko od vas je že na varanje odgovorilo z varanjem,torej milo za žajfo?Nekateri moški so tudi po 50 letu vitalni in imajo pač zdravo spolno slo.Ženske pri teh letih,pa mislijo na vse drugo,kot na sex.Kako naj bi torej rešili to luknjo med spoloma. joj, kake maš ti.....zdrava spolna sla....heh ženske pri teh letih ne mislijo ampak uživajo v seksu maš pa prav ja, da so sam še nekateri moški vitalni...večina je že čist znucanih čist drobna pripomba, moški je naravno na višku svoje spolne moči statistički od 20 do 35 tam nekje, potlej pa začne vmirat.... ženske pa se spolno prebudijo in začnejo živet šele od 35 - 50 evo to iz statističnega letopisa Odgovor na varanje ni milo za žajfo...ampak dvig ratinga na tržišču.... ena prevarana.....srečno ločena... pride bivši pa prav, zdaj ko maš novega mlajšega si mi pa spet zanimiva ga je bejba poslala v tri krasne **** zgodbe , ki jih piše življenje..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Amis se močno strinjam s temi tvojimi besedami. Varanja... Jaz bi rekel izgublja se zavedanje kaj pomeni OBLJUBA! Vsak od nas naj drži svojo obljubo, pa ne bo varanju. Občutek imam, da bi vsi mi radi prehitro in brez truda dosegli določene kvalitete. Prepričan sem na osnovi lastnih izkušenj, da je potrebno veeeliko truda in dela-učenja... Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Amis se močno strinjam s temi tvojimi besedami. Varanja... Jaz bi rekel izgublja se zavedanje kaj pomeni OBLJUBA! Vsak od nas naj drži svojo obljubo, pa ne bo varanju. Občutek imam, da bi vsi mi radi prehitro in brez truda dosegli določene kvalitete. Prepričan sem na osnovi lastnih izkušenj, da je potrebno veeeliko truda in dela-učenja... že mogoče, odium.p.... se pa zato jaz ne strinjam z obljubami. obljube so zdrave do določene mere. ko pa postanejo breme, jih pa lahko tud odvržemo....pa kakršnekoliže....če obljubim šefu, da bom delo, za katerega se porabi npr 1 mesec, končala v enem tednu...je to čista bedarija. prvič zato, ker sem to sploh obljubila, drugič zato, ker je jasno, da se tega ne da nardit....pa celo če dobi 10 pomočnikov zraven, nas lahko vse skupaj takrat napade npr. epidemija gripe......in s takimi štosi je prepreden cel lajf....in kje vraga piše, da se je potrebno držat vsega in da nimamo pravice se vmes premislit....ker po tem sistemu, bi prav vsak od nas moral ostat skupaj s tisto čisto taprvo osnovnošolsko ljubeznijo....ostati zvesti....nihče se ne bi smel skregat, nikogar ne bi smelo zagrabit ljubosumje, alkoholizem, droge, bolezen....kaj vem kaj še vse......pišuka, sem si mislila včasih, da lajf idealiziram....sam vidim, da ga ne.....in vsi ti veliki in majhni dogodki sestavljajo življenje kot ga živimo vsak dan......in obljube so le del tega in kot take minljive. če bi meni tip rekel, da mi obljublja zvestobo do groba, bi bila prepričana, da mu nekaj fali.....pa kako lahko nekaj v tem lajfu, ki je tako podvržen spremembam, sploh kaj takega obljubiš....in naj se zgodi, da se človek vmes zaljubi ali ljubi drugo osebo in zaradi neke obljube ostaja z mano.....mislim halooooo.....kje pa je tu pristnost potem?.......ne, tega res ne rabim, hvala.....not my kind of life..... lia....so mi tako všeč tile primeri iz prakse.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A podatki statistični ti pa niso Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A podatki statistični ti pa niso veš, da so mi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A podatki statistični ti pa niso Men so tudi! Pa Amiskin komentar tudi Ne vem zakaj vedno sproti pozabljamo slednje; skozi življenje se razvijamo,....vsaj naj bi se.....tako jaz (mi) kot tudi partner. Razvojna pot obeh ni vedno ubrana, istočasna........ko začneta sta na neki razvojni točki.........čez čas vsak zase na drugih različnih nivojih......kaj tedaj?.........čakat partnerja?stagnirat? it svojo pot?.......malo je zvez, ki se že na štartu najdejo na podobnem izhodišču in ki uspejo tudi skozi življenje iti s skupnim korakom skozi pot osebnega razvoja in to v isto smer. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A je na tem forumu kdo,ki je srečno poročen,ker imam občutek,da ste tukaj sami ločeni,nesrečno zaljubljeni,strtih src,razočarani,melanholični.........Pa brez zamere!Jez naprimer verjamem,da vedno dobiš tisto kar daš,pa naj se sliši še tako utopično! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 No zdaj si mi dala pošteno misliti Amis, kljub temu meni še vedno ostaja obljuba neka vrednota visoko na moji listi. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A je na tem forumu kdo,ki je srečno poročen,ker imam občutek,da ste tukaj sami ločeni,nesrečno zaljubljeni,strtih src,razočarani,melanholični.........Pa brez zamere!Jez naprimer verjamem,da vedno dobiš tisto kar daš,pa naj se sliši še tako utopično! lepo...vsaj nekdo, da verjame....alf, pa saj moramo imet različne poglede, se ti ne zdi? si sploh moreš mislit, kolk bi bil lajf dolgočasen brez tega? No zdaj si mi dala pošteno misliti Amis, kljub temu meni še vedno ostaja obljuba neka vrednota visoko na moji listi. odium.p. .....vsak po svoje. zase vem, da mi je najlepše, kadar nisem v nič prepričana.....priznam pa, da je svoboda na moji vrednostni lestvici najvišje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.