lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 A je na tem forumu kdo,ki je srečno poročen,ker imam občutek,da ste tukaj sami ločeni,nesrečno zaljubljeni,strtih src,razočarani,melanholični.........Pa brez zamere!Jez naprimer verjamem,da vedno dobiš tisto kar daš,pa naj se sliši še tako utopično! definiraj...kaj je zate srečno pa brez zamere....utopično je misliti, da je starejši moški sposoben odgovornega in zrelega obnašanja.... dobil si točno take odgovore, kakor si jih želel slišati, čmrlj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ...bilo že večkrat ugotovljeno, da EMŠO ni pogoj za karkoli.....in men se zdi, da kar je enemu sreča, drugemu lahko ni..... biti vedno in povsod, se pravi, 24 ur na dan in vsako sekundo v dnevu srečen...al pa enakomisleč......men se zdi nemogoče...lahko, pa da se motim.....je pa res, da ne poznam osebno nobene take osebe...ne ženskega, ne moškega spola....... lia...ugotavljam, da nas je tle nekaj popolnih heretikov....ma ja...nas že vesolje rabi take....za pestrost, če drugega ne.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 (popravljeno) [quote name='lia' date='10. Jan 2006 ob 13:35' post='615017] joj, kake maš ti.....zdrava spolna sla....heh ženske pri teh letih ne mislijo ampak uživajo v seksu maš pa prav ja, da so sam še nekateri moški vitalni...večina je že čist znucanih čist drobna pripomba, moški je naravno na višku svoje spolne moči statistički od 20 do 35 tam nekje, potlej pa začne vmirat.... ženske pa se spolno prebudijo in začnejo živet šele od 35 - 50 evo to iz statističnega letopisa Odgovor na varanje ni milo za žajfo...ampak dvig ratinga na tržišču.... ena prevarana.....srečno ločena... pride bivši pa prav, zdaj ko maš novega mlajšega si mi pa spet zanimiva ga je bejba poslala v tri krasne **** --------------------------------------------------------------------------------------------- BRAVO!! Popravljeno 10. januar 2006 -> lilita Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ...ZREM ZA TEBOJ,MLADENIČ ...MISEL SE LOVI S TVOJO MISLIJO...KAKO "FAJN"BI BILO,ČE...V MISLIH SE DOTIKAVA ,LJUBIVA IN UŽIVAVA...MISLIM SI:KJE SEM BILA TOLIKA LETA,DA NISEM NITI POMISLILA,KAKO LEP JE SEX... (HE,HE,MALO ZA ŠALO ,MALO ZARES..) Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ...bilo že večkrat ugotovljeno, da EMŠO ni pogoj za karkoli.....in men se zdi, da kar je enemu sreča, drugemu lahko ni..... biti vedno in povsod, se pravi, 24 ur na dan in vsako sekundo v dnevu srečen...al pa enakomisleč......men se zdi nemogoče...lahko, pa da se motim.....je pa res, da ne poznam osebno nobene take osebe...ne ženskega, ne moškega spola....... lia...ugotavljam, da nas je tle nekaj popolnih heretikov....ma ja...nas že vesolje rabi take....za pestrost, če drugega ne.... jesssssssss naj živi take vrste heretika....sem šla v sskj gledat-piše krivoverstvo..... če so nas "pravoverni" učili da je treba čakat prince in princese na belih konjih, jih s poljubi spreminjat iz žabcev v postavne mladeniče......no way....še vsak ki je hotel koga spremenit je ta kratko potegnil.... najbolj mi gre na smeh...ko rečejo da je treba izživet pol pa ob ta pravem umirit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 najbolj mi gre na smeh...ko rečejo da je treba izživet pol pa ob ta pravem umirit To še gre, če bi pa rekli umret, bi bilo pa že od sile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 se dogaja tud to... priporočam ti v branje mislim da Sanje o rdečem oblaku od Sanje Rozman Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ....hi hi hi...kolk sem se nasmejala ....a da če se partnerja ne strinjata glede pomivanja posode, pa nista za skupaj....pa da zakaj se folk sploh ženi...pa še en kup takih.... u glavnem, men se zdi, da se nasploh veliko prevč travmira okrog tega. že spet smo pri družbenih vzorcih, pa pri naših lastnih pričakovanjih..... v življenju se ničkolikokrat skregamo. smo se in se bomo. al pa vsaj ne strinjamo. in kaj potem? no big deal. život ide dalje. lahko smo užaljeni, lahko povemo kaj hočemo in želimo, drugi lahko to upošteva al pa ne. kje pa piše, da mora en človek mislit in čutit tako kot jaz?...pa saj vendar ni robot. sploh pa v vsej tej debati ni definicije partnerstva. kaj to sploh je? iz napisanega je razbrati cel kup reči....pa tudi tega, da ima vsak drugačno predstavo o tem....pa tudi drugačne potrebe....in to je čist normalno.in če se že poročiš, prav nikjer ne piše, da moraš tud ostat poročen dokler "vaju smrt ne loči"......bedarija. enim pač paše, da z nekom živijo in se okrog stvari, ki jih počnejo bolj ali manj uspešno zdilajo....enim pa to ni pomembno in so raje sami al pa z občasnimi vezami...pa kaj potem. težko bi rekla, da je kaj boljše ali slabše od drugega. je samo tako, kot se nekdo odloči.....in čist vsaka izbrana varianta ima svoje pluse in minuse......in ni nobenega razloga, da bi nekaj bilo boljše od drugega...le z vidika posameznika je nekomu nekaj bolj všeč.... pa še nekaj mi je ostalo v spominu od vse te debate....zakaj se tako strašno povezuje ljubezen s spolno zvestobo...pa saj še tega ne vemo, kaj ljubezen sploh je. tudi tukaj ima vsak od nas svoje predstave in želje. in nekaj nam je ljubše od drugega. vendar je ljubezen lahko čisto vse....ima neskončno možnosti in odtenkov....in tudi gola zaljubljenost je le eden od vidikov ljubezni....zato ne vidim razloga za to, da bi bila obsojana in odmaknjena na nek stranski tir kot manj vredna ali celo nezrela....je samo taka kot je.....in tudi telesna ljubezen je le eden od vidikov ljubezni.....in vsaka ljubezen v življenju je nekaj posebnega in drugačna.....ljubezen do staršev, ljubezen do otroka, ljubezen do partnerja...... in kaj je potem varanje...ali to v resnici obstaja ali je le konstrukt nekih pričakovanj...... ali žena, ki pristane na to, da bo seksala z možem, pa se ji tega v tistem trenutku ne da glih, vara moža ali ne...ali vara sebe...ker če občutje ni pristno, potem je varljivo...recimo....vse ostale variante ste tako že našteli.....in če je, recimo, varanje nepristnost, koliko varanja je bilo v naših življenjih na vseh področjih, ne le v odnosih moški-ženska.......malo filozofiranja....odgovorov tako nimam in mi nič ni jasno...in celo vedno manj....ampak vprašanja nas delajo ljudi ....mar ne.....izkušnje so pa take in drugačne....ne dobre in ne slabe....le so...... Hehehehehe.. Ej Amis ti si Carica.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 tako ostro jasno in zivljenjsko zveni, da bi lahko poslej razumela cisto vse druge poste, ki so kontra mojim prepricanjem, brez da bi razumela vse skup kot napad na neke (moje) ideale in se prepirala.... kar nenadoma, grem ga še enkrat prebrat, pravo olajsanje zame, brez bolecine, in tako resnicno, ta locitev med ljubeznijo in spolnostjo... sprememba in minljivost je edino tisto resnicno... mislim, da je poanta vseh naših izkušenj, tudi takih, ki se posredno ali neposredno tičejo tudi te teme, prav v tem....da razumemo in sprejmemo lastne resnice....in da se zavedamo, da ima vsak človek svojo resnico, svoje razloge, svoje izkušnje....in prav vse to ga dela takega kot je...in nas take kakršni smo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Hehehehehe.. Ej Amis ti si Carica.... prava carica res Torej, hm če mal povzamem, pa dodam, varanje ne obstaja, prav tako ne obstaja zvestoba? morda le varanje sebe in zvestoba sebi... hmmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 hmmmVaranje je nedržanje se svojih obljub, torej jih ne dajaj, pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Varanje je nedržanje se svojih obljub, torej jih ne dajaj, pa je to bo že bolj prav ja, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Al pa dej take k se jih mislš držat, če že! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Koliko od vas je že na varanje odgovorilo z varanjem,torej milo za žajfo?Nekateri moški so tudi po 50 letu vitalni in imajo pač zdravo spolno slo.Ženske pri teh letih,pa mislijo na vse drugo,kot na sex.Kako naj bi torej rešili to luknjo med spoloma. Se ne strinjam s teboj.Ker poznam ženske,ki pr 45 naprej začnejo komaj uživat v spolnosti in to predvsem z mlajšim,ker starejši nad 50 let,več ne zmorejo biti tako aktivni kot pr 20,30,40. Ker pa delam v domu ostarelih ti lahko zagotovim,da so ženske pr 70,80 v večini še spolno aktivne,če niso dementne in res hudo bolne.Med tem ,ko moški pa po 70 zelo,zelo malo.Tako,da s tvojo teorijo se zagotovo ne strinjam.Ženski,pa ki pr 50 več ni do sexa,menjaj partnerja pa bo spet aktivna.Problem je le,ker je preveč zavrta zaradi vzgoje,zafrustrirana zaradi vere.Ti zagotavljam,da me pr 50 bomo povsem drugače razmišljale in veliko več dale na sex kakor pa ženske,ki danes imajo 50 in več let.In to samo zaradi drugačnega načina življenja,bolj odprtega pogleda na področju spolnosti in razbremenitev verskih frustracij. PA DA VIDIMO JUNAKE PO 50 ,KOLK JIH BO ŠE OSTALO:))) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Se ne strinjam s teboj.Ker poznam ženske,ki pr 45 naprej začnejo komaj uživat v spolnosti in to predvsem z mlajšim,ker starejši nad 50 let,več ne zmorejo biti tako aktivni kot pr 20,30,40. Ker pa delam v domu ostarelih ti lahko zagotovim,da so ženske pr 70,80 v večini še spolno aktivne,če niso dementne in res hudo bolne.Med tem ,ko moški pa po 70 zelo,zelo malo.Tako,da s tvojo teorijo se zagotovo ne strinjam.Ženski,pa ki pr 50 več ni do sexa,menjaj partnerja pa bo spet aktivna.Problem je le,ker je preveč zavrta zaradi vzgoje,zafrustrirana zaradi vere.Ti zagotavljam,da me pr 50 bomo povsem drugače razmišljale in veliko več dale na sex kakor pa ženske,ki danes imajo 50 in več let.In to samo zaradi drugačnega načina življenja,bolj odprtega pogleda na področju spolnosti in razbremenitev verskih frustracij. PA DA VIDIMO JUNAKE PO 50 ,KOLK JIH BO ŠE OSTALO:))) Hm, zdaj bomo mogl pa zdravo živet, pa "trenirat", da vam bomo kos. Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Hm, zdaj bomo mogl pa zdravo živet, pa "trenirat", da vam bomo kos. Pa kaj misliš, da počnemo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Se ne strinjam s teboj.Ker poznam ženske,ki pr 45 naprej začnejo komaj uživat v spolnosti in to predvsem z mlajšim,ker starejši nad 50 let,več ne zmorejo biti tako aktivni kot pr 20,30,40. Ker pa delam v domu ostarelih ti lahko zagotovim,da so ženske pr 70,80 v večini še spolno aktivne,če niso dementne in res hudo bolne.Med tem ,ko moški pa po 70 zelo,zelo malo.Tako,da s tvojo teorijo se zagotovo ne strinjam.Ženski,pa ki pr 50 več ni do sexa,menjaj partnerja pa bo spet aktivna.Problem je le,ker je preveč zavrta zaradi vzgoje,zafrustrirana zaradi vere.Ti zagotavljam,da me pr 50 bomo povsem drugače razmišljale in veliko več dale na sex kakor pa ženske,ki danes imajo 50 in več let.In to samo zaradi drugačnega načina življenja,bolj odprtega pogleda na področju spolnosti in razbremenitev verskih frustracij. PA DA VIDIMO JUNAKE PO 50 ,KOLK JIH BO ŠE OSTALO:))) Zakaj pa bolj malo ali nič ne vidim porok 70 letnic z 20 letniki,obratno je pa kar nekaj tega??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 čist res Diana pa čist praktično, nobena ni pr 70 tok zmešana, da bi zapuščino namest otrokom pustila loverju to se lahko sam dedcem tok obrne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Izgovori,izgovori,izgovori,......Mi rabimo viličarja po 60,da se vzdigne,ve pa čudež,da se ovlažite. Pa še nekaj:Ni impotentnih moških,so samo grde ženske! in ni frigidnih žensk,ampak samo nesposobni moški! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ,ve pa čudež,da se ovlažite. Pa še nekaj:Ni impotentnih moških,so samo grde ženske! in ni frigidnih žensk,ampak samo nesposobni moški! da te dol buje... malo razmisli kaj napišeš, najprej govoriš da rabimo čudež, potem pa v isti sapi , da je sposoben moški dovolj.... definiraj kaj je grda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 da te dol buje... definiraj kaj je grda Vse kar ni trdo in lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ...s težko muko...ampak se bom vzdržala komentarja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lara Joy 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Joj Alf ti pa znaš izzivat.... Par postov nazaj je en napisu KAR DAŠ, TO DOBIŠ! Čist res....vse kar gre okrog, pride naokrog...če človek vara, se mu vrne in še čedalje bolj nezadovoljen in kritičen sam sabo in z življenjem postaja . . . men je varanje tako brezvezno . . . s poroko se zakon šele začne in je treba delat na tem, ne pa mislt da bo kr sam od sebe zdej laufu, ko mate enkrat prstane na rok....DAJAJ DOBRO in LEPO PARTNERJU IN DOBIL BOŠ DOBRO IN LEPO NAZAJ! Za to je treba pa čas, če ste ga sral par let.... Citiraj ENJOY! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ...s težko muko...ampak se bom vzdržala komentarja.... Hvala za tvojo prijaznost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.