dyamant 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, jaz imam tu RESNO TEMO in resno debato. vklopi malo tvo možgane in napisi kaj pametnega o tem... o sexualnih nivojih torej...by the way-kok kaj sol????????????????? a veš-me mal ledvice jebejo (ravnokar, ufff boli..) daina, bom malo pokukala v tvoj blog. jaz sem za ta forum čisto čorava. ne vidim a ma ništa... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Aha, sedaj šele vidim, tukaj bi vi radi iznašli en dober način oz. razlog za varanje. No kar nadaljujte, pa srečno!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BarbEE 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 mislm tkole bom rekla...varanje je svinjsko...če nekoga varaš pomen da ga nimaš dost rd...mislm sploh ne vidm razloga da bi s kom hodu če ga nimaš rd...to sm že napisala na enmu forumu..pa sm dobila odgovor...tipi ne razmišlajo tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Sedaj pa iz prve roke. Do sedaj še nisem imela te priložnosti to občutiti, do pred kratkim. Ha svašta se ti lahko zgodi na stara leta. Cinizem me sedaj rešuje. Samo malo se bojim te jeze, ki se je navila okoli prizadetosti. Ker pri meni je lahko tudi destruktivna. Sco L. Ko sva začela sem bila v nebesih. Zaljubljena ko avion. Pa mi malo kasneje kapne, da naj ga vprašam če ima slučajno punco. Stvar se je že zelo poglobila iz moje strani. Pa mi potem kasneje prizna, da ja, pa vendar da med njima ne klapa in da jo bo pustil. Strike No.1. Pa se je Izraz lepo pomenila s sabo, zadevo preštudirala in se je odločila, da bo vseeno sledila čustvom ne razumu. Bivšo je pustil. Vendar ona ga je še hotela. Pustil je odprta vrata, ni ji povedal da ima mene, čeprav sem mu rekla, da se mi to ne zdi cool. Seveda je zaupanje pri meni s tem spoznanjem padlo na skoraj nulo, zopet...... Mah saj ni vredno besed, sploh, šola izgleda, rabila sem občutit to. Lekcija: volk menja dlako, kožo nikoli ali kako že to gre. :xx!: Ma ja simpl kot pasulj. Ko bo pravi prišel, ga bom še toliko bolj vesela. Sedaj pa dosti javkanja in cviljenja nad usodo. Predelati and move on. Pa slediti svojim vrednotam naprej. 1.) Ne zapletaj se z nikomer, ki je vezan in ali se ločuje ( tukaj mi je v opravičilo, ker nisem vedela) 2.) Takoj ko izveš, da ima drugo ga pusti (to pa dodajam sedaj med nove vrednote) No dovolj si ga bodi, nisem povedala nič pametnega, sem se pa skašljala. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 no, ja - ha, ha-->(moj) plan A = bil, da se pogovarjam/o o sexualnih nivojih. ne znam zakaj naj bi si tako našli/a en dober razlog za varanje. nenazadnje-razlog (oz. samoopravičilo) pred kom???? pred sama sabo???? no, ja-mislim, da nisem več v pubertetniških letih in trenutno tega niti tok ne rabim (umetno in zavestno ustvarjanje samokonfliktih situacij in naknadno iskanja samoopravičila pred sabo ) moje mnenje glede varanja-niti ni toliko a priori nastojeno in kontra. verjamen, da te vsak, ki te na kakoršenkoli way prevara LAHKO veliko nauči. to so životski darovi. lahko bi jih na easy sprejeli in se kaj konkretnega iz tega naučili, ne pa da se pizdimo vse po vprek...(seveda na onega, ki nas je prevaral. ne daj bože-da bi pri sebi kaj pogledali in razčistili). no whatever-to je na hitro (bežim) moje mnenje!!! Izraz-me pa veseli, da si to res in zares rešila. drugače se BAJE rado ponavlja... VSE NAJ, NAJ pri naslednjih zvezah...čao, čao Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Izraz-me pa veseli, da si to res in zares rešila. drugače se BAJE rado ponavlja... VSE NAJ, NAJ pri naslednjih zvezah...čao, čao [/color] Kaj?? Ne me zaj... Še to!! Nič še nisem rešila, je vse še v fazi reševanja! No pa hvala za lepe želje!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 IZRAZ, no, cool -potem pa še boš.... počasi se daleč pride... nekaj si pa že vendarle rešila-vsaj postavila si si prioritete vrednot... sicer pa takoalitako-vsi se učimo in nekaj rešujemo. eni to, drugi drugo. uživaj! (jaz sem na šihtu (ah, dooooooooooooooooooolgcajt), pa se malo švercam. (menda me ne plačujejo zato, da čvekam po lunin.netu..ko me šefe dobi, bo JEBA.)) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NajStnIca 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 men je pa varanje kr neki brezveze ker če si z nekom v zvezi pa se ti nekdo drug dopade prekini s prvim pa bo lažje prebolel ne pa da maš kr neki vlko partnerjev men tud nebi bilo lepo če bi me fant skoz okrog prenašal in se mi smejal za hrbtom....to ni prava zveza ker v pravi zvezi si zaupaš men je pa varanje kr neki brezveze ker če si z nekom v zvezi pa se ti nekdo drug dopade prekini s prvim pa bo lažje prebolel ne pa da maš kr neki vlko partnerjev men tud nebi bilo lepo če bi me fant skoz okrog prenašal in se mi smejal za hrbtom....to ni prava zveza ker v pravi zvezi si zaupaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fishy lover 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Na srečo imam bejbo, ki to razume. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Vrjetn se tud ona na velk dol daje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
markomark 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Kaj pa če imaš dve osebi enako rad, če ti dve osebi enako veliko pomenita?Pa ne mi rečt, da je to nemogoče prosim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Bulshit, js temu pravm egoizm, meu bi use z mal truda! Ponoč sn meu cajt razmišlat o seb, pa o beybah in tak staf. Pršu do sklepa d je vse skup en velk shit Si z beybo k ti pomen use, daje ti use kr si želiš in rabš, rd jo maš, želiš si bit z no, pa vsen nečimrnost ne da mira, išeš priznanje tud drge. Najprej sam flirt, prjazne besede, pol bi pa že rd vidu, če ti gre tud u živo, temu rečm samopotrjevanje, preverk, če si še on the top. In sure d gre. :xx!: Pol je pa neki cajta fajn, use je brez obveze kr ji poveš že na začetku, pol se pa ona zalub in pol je cajt d črto potegneš in se ogledaš za novo kandidatko. :xx!: Zravn pa si mislš kok mi je fajn, doma mam beybo na ktero se lohk zanesm, zmer bo tm, sej mi te skoki nč ne pomenjo, so sam mal za popestrit d ni dolgcajt. Nkol se pa ne prašaš kak je njej, kok to lahk njo boli, d bo tud njej enkrat vsen, pa da lohk nardi isto kt ti, sam d bo pol ona tista t umazana. To je blo mal monologa sn mogu dat to vn iz sebe. Bo treba stvari mal zavrtet za 180 stopin, cajt bo, konc februarja ma rok.Na živce si grem kdr mi je neki to tok samoumevn, ne sme ti bit, k pol k to zgubiš, vidš kaj si meu! Dost mam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ...glej, glej, glej......a se nisva mi2 že o tem pogovarjala, pa se spomnim neki v smislu "takav mi je horoskop" Paz na svojo zdej, pa daj total mir, valjda......še maš cel lajf čas kdaj kaj ušpičit, k dedi smo pač deca, ne.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Mah ni to opravičiu d lohk počnemo kr se nam zdi. :xx!: Pol si zaslužš d dobiš po kepi in ostanš sam. Pol maš pa ceu lajf cajt pizdarije delat. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Tripl, saj ne vem al me vid počas zapušča al pa sem črke pa besede začel brkat..... Taki nkol ne ostanejo, ostanemo al kakorkoli že....sami. Je preveč naivnih bejb na tem svetu. Če še pa dobro zgledaš in si uspešen kot ti, pa sploh ni panike.....Pa se mi to niti ne zdi tolk pomemben, bolj mi je zanimivo tvoje razmišljanje, še bolj pa me zanima njegov rok trajanja.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Sej to je to, k razmišlamo d lohk zmer kako dobimo. Sam to ni na dolg rok. :xx!: za eno noč al pa en mesc pa ni težk beybe dobit, sam to ni pojnt. Pomembn je zaupanje, love, pripadanje drug drugmu, d veš da te ma en rd tud kdr maš zajeban dan in si zajeban tud sam, fuk za eno noč ni to. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Seks za eno noč je seks za eno noč. Al pa včasih tudi za več noči. Ima tud svoj čar. Kako ovrednoti tvoj odnos do partnerja pa je drugo vprašanje, seveda tud precej odvisn kak mata to porihtan, kake so želje, pričakovanja......Najslabš je, če to tvojga partnerja boli, uničuje...... pa ne zna od tebe k te ima tolk rad......ti pa tud ne greš, k ti egoistično pač tako paše. Sam pride čas, da se odločiš kolk ti pomeni, ker če ti velik, ti valjda ni vseen, da ga žalostiš, uničuješ. Al pa ti mogoče ne tolk kot se ti zdi. Sam sem nekoč se v eni taki varianti čist zgubu, čist, čist.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Kaj imate vsi trije mačka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Js sm se zgleda tud. Sam sm se najdu, še prav čas, saj upam. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Me veseli, če je temu tako, tripl. Sam izkušnje, lastne, me postavljajo mal v dvom.......Ko nas nekaj stisne al pa ko nas bejba stisne mal, vse živo uvidimo, se zgražamo tudi nad seboj, v bistvu iskreno želimo popravt, spremenit......blem je, ko se stvari umirijo, nas hiter zapelje spet v stare tire.....Tko da, če se res ubadaš s tem, ti predlagam, da se ornk......v globino in konkretn. Če ne.....te kmal čakajo spet podobna razmišljanja, težave, dileme, tud strahovi..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 To je pr men zmer konkretn, nkol ne delam neki na pol, zmer na polno. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Kaj imate vsi trije mačka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 To je pr men zmer konkretn, nkol ne delam neki na pol, zmer na polno. Potem ne bi smelo bit blemov, ne..... Sstane, ti ga pa spet biksaš, kot običajno...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 To je že kr neki folka rekl, če varaš, varaš u prvi vrsti sebe pa svoj ego. :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Se ne strinjam čist, pa niti ni važno. Me pa nekaj zanima......recimo, ko prevaraš, pa se vrneš v objem k svoji......nisi s prevaro ustvaril nekega zidu v odnosu do nje že sam, pr seb? Tudi, če ona ne ve..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.