Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

Za bruhat res.

Zanč se s sestro dobiva z eno njeno kolegico in smo mal čez moške rekle eno. in prav moja sestra kok bi mela enga mal da jo porihta, k od svojga nč ne dobi pa še odselila se je od tipa zdj, k je mamin sine, da bi s svojim itak,sam se skos neki zgovarja. in potem prav prjatlca: stara prov zakon je met več tipov,sam več k tri ne gre naenkrat pa še to komi. in se razgovori,da je mela en tedn dopusta in si je lepo zračunala,da je z vsakim po dva dni,en dan pa zanjo ostane,da se skulira preden gre nazaj v službo.

Vam povem,jaz sem se počutla prov ogroženo, prov tak filing. sam se mi je punca zasmilila,sem si mislila, kdo je pa tebe tok prizadel,da ne morš spoštovat moškega in ga met rada zarad tega, kar je. ubistvu me je prizadel to, na kakšen način je to povedala, brez vsakršnega spoštovanja, kot da bi govorila o predmetu, ki ga je treba izrabit. pol sm ji rekla,da mi je to mal mim tako razmišljanje sej nismo žvali. pa prav da bom razumela,ko bom starejša pa ene fore.

Rajš živim v razmišljanju,da se pravi ljubezni ne mislim odpovedat pa če me še tko kdo prizadene ( pa sm mela že vse možne štale s tipi), se ne bom vdala.

No pol sm zvedla,da je mela ta punca enga pijanca k jo je dan in noč tolku-res fajn

Kar js tuki vidm,da jo je fajn prizadel in zdej se na nek način maščuje,sam še sama ne ve,da se sebi in se boji navezat na koga,da je nebi prizadel,se dela brezbrižno. res škoda,da je tko kokr je.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja na žalost je veliko tega...

Ravno ta teden sem govorila z prijateljco o tej temi. Ona je samska in skoz ji "teži" en poročen moški, ki ima dva otroka! Prišlo je že do tega, da sta se dala dol... Ona pravi, da jo boli k... zarad tega. Pač sex in pol mi še reče, "no zdaj pa poglej, da maš tazga dedca doma"... Ja res žalostno!

Jaz lahko samo iz svojih izkušenj povem, da ko nekoga ljubiš in nosiš v srcu, ga ne moreš prevarat, no vsaj jaz ne! Jaz sem fanta spoznala pr 15, bila sva mlada, jaz hodila v šolo v Lj, on vozu po celi EU. Komaj sva dočakala tisti wikend, da sva bila skupaj! Kakšno varanje, pa vem, da je bilo včasih obema zelo težko! Srečaš ogromno drugih ljudi, takih in drugačnih, vendar, če se zavedaš, kaj imaš niti ne pomisliš, da bi to uničil zaradi seksa. Ljudje, ki konstantno varajo nej bodo pol raj samski. Just my opinion.

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Ja na žalost je veliko tega...

Ravno ta teden sem govorila z prijateljco o tej temi. Ona je samska in skoz ji "teži" en poročen moški, ki ima dva otroka! Prišlo je že do tega, da sta se dala dol... Ona pravi, da jo boli k... zarad tega. Pač sex in pol mi še reče, "no zdaj pa poglej, da maš tazga dedca doma"... Ja res žalostno!

Jaz lahko samo iz svojih izkušenj povem, da ko nekoga ljubiš in nosiš v srcu, ga ne moreš prevarat, no vsaj jaz ne! Jaz sem fanta spoznala pr 15, bila sva mlada, jaz hodila v šolo v Lj, on vozu po celi EU. Komaj sva dočakala tisti wikend, da sva bila skupaj! Kakšno varanje, pa vem, da je bilo včasih obema zelo težko! Srečaš ogromno drugih ljudi, takih in drugačnih, vendar, če se zavedaš, kaj imaš niti ne pomisliš, da bi to uničil zaradi seksa. Ljudje, ki konstantno varajo nej bodo pol raj samski. Just my opinion.

Fajn bi blo k bi to človk dost zgodi skužu! :palec:

Sam zgleda če je to v teb je, drgač si morš pa priučit, kr slej al prej lohk nardiš komu štalo. Ne sam tistmu k ga maš rad ampak tud tistmu k gre sam skoz del tvojga lifa. Tud nemu lohk zadaš rano, pa se tega sploh ne zaveš! :o|o:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Meni vzdigne pritisk, ko vidim ljudi, ki so varali (in bili tiho) - kak se jočejo kot pamži, ko so enkrat v istem odnosu prevarani oni. Takisto me razpizdijo razni fukardiji, ki po prevari kokodakajo, da imajo vseeno radi partnerja, samo da se pač težko nadzirajo. Nepopisljivi kretenizem izvrstno predstavljajo tudi ljudje, ki z osupljivim prepričanjem po varanju izjavijo: "zdaj pa res ne bom več!", nakar čez kak teden, mesec, spet podležejo pritisku in ponovijo svoje modre besede. Če se ti dvigne ob vsaki privlačni kolegici oz. če pomokriš hlačke ob vsakem všečnem tipu, pač ne rini v resno zvezo in ne mej partnerja za idiota. Razen če sta oba "idiota".

Ko ljubim, ljubim. Pa če mi tišiš deset pičk pod nos. x^x

Meni vzdigne pritisk, ko vidim ljudi, ki so varali (in bili tiho) - kak se jočejo kot pamži, ko so enkrat v istem odnosu prevarani oni. Takisto me razpizdijo razni fukardiji, ki po prevari kokodakajo, da imajo vseeno radi partnerja, samo da se pač težko nadzirajo. Nepopisljivi kretenizem izvrstno predstavljajo tudi ljudje, ki z osupljivim prepričanjem po varanju izjavijo: "zdaj pa res ne bom več!", nakar čez kak teden, mesec, spet podležejo pritisku in ponovijo svoje modre besede. Če se ti dvigne ob vsaki privlačni kolegici oz. če pomokriš hlačke ob vsakem všečnem tipu, pač ne rini v resno zvezo in ne mej partnerja za idiota. Razen če sta oba "idiota".

:palec: :palec:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Tudi jaz vzdigujem palec. :palec:

Possible—but highly unlikely.

Ko ljubim, ljubim.

ja lepo se sliši tole... ampak vsi smo samo iz mesa in krvi.. življenje je eno in relativno kratko... govorim zase oz. pišem - ne verjamem, da bom kdaj tako močno ljubil, da ne bom prevaral...

honor and respect

Svaka ti čast, pa če si muško ili žensko. :palec:

Zanimiv d je tvoj začetk na forumu 8 marc! x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

ja lepo se sliši tole... ampak vsi smo samo iz mesa in krvi.. življenje je eno in relativno kratko... govorim zase oz. pišem - ne verjamem, da bom kdaj tako močno ljubil, da ne bom prevaral...

Vse lepo in prav.... dokler tvoja punca misli enako. Če pa tega ne tolerira, si zame en navaden pussy - ako ji tega ne upaš priznat in še naprej ostajaš z njo. Priznat je pa težko, ker imaš doma vendarle zagarantiran fuk, a ne? Če že maš jajca, da ga namočiš, mej še jajca, pa povej. Ta sposobnost ti je dana. Konec koncev si iz mesa in krvi. In življenje je relativno kratko.

Zanimiv d je tvoj začetk na forumu 8 marc.

Zanimivo. 8. marec je bil tudi planiran datum mojega rojstva. x:Dx

Tukile sm pa 100% s tabo Outlaw

Se mi zdi, da je vedno manj ljudi k tko razmišlja, da je to že prov redkost- bit normalen glede tega.

Je že čist normaln kao, da se vara.

kokr je Seal reku, se je čist tkole slišal: življenje je kratko,se je treba čimbolj znoret, če se bom zalubu, ne bom varu, do takrat se bom pa zabavu, mal pucu na bejbah,sej so čist fajn pač mi jih je več všeč, sej to je normaln, da ti jih je več všeč pa ne morm se še navezat na nobeno, bom uživu dokler sm mlad...

Bla,bla,bla, potuha pa izgovori, da se maš hudo,sej ni nč narobe če uživaš,sam a si kdaj pomislu,da si sreču kšno fajn lušno deklco, k se je vate zalubla,skupi sta se mela fajn, dokler je pač teb pasal,pol si pa pač šel,ne.

Ona je pa o teb gruntala pa bla žalostna pa trpela,zato k si ti zavohu drugo. Ful žur,ne.

In pol si je ta punca rekla-pa recimo,da nisi prvi k si ji to naredu-kurc vsi so isti, bom pa še js taka. in ji je lepo naredu klik v glavi in je ratala taka k ti, se bom zabavala,sj to pa res ni nč tazga.

Ta primer je bl splošen, je pa še hudo resničen v mnogih primerih. in folk to dela en drugmu pa drug čez druzga skačejo, lepo so se v tej zadevi čustveno oddaljil in so ful dobra opravičila,tko k jih je Seal navedu.

Sej js Seal nimam nč prot teb, razen tega,drgač si loh super fant ane,sam to je pa v okviru človešta gledano mal bolano.

Da lahko na tak način prizadaneš človeka in pol rečš,da je to ubistvu neki normalnega, da to itak vsi počnejo,to je pa kr mal za bruhat.

Sj vem da sem ostra,ampak, tko pač je to zame. Mene to ful zaboli, k je folk tak in če zaboli prov v dno duše pa vem da zihr nism edina, k čut to bolečino, že ne more more bit to prav pa vredu.

Tukile sm pa 100% s tabo Outlaw

Se mi zdi, da je vedno manj ljudi k tko razmišlja, da je to že prov redkost- bit normalen glede tega.

Je že čist normaln kao, da se vara.

kokr je Seal reku, se je čist tkole slišal: življenje je kratko,se je treba čimbolj znoret, če se bom zalubu, ne bom varu, do takrat se bom pa zabavu, mal pucu na bejbah,sej so čist fajn pač mi jih je več všeč, sej to je normaln, da ti jih je več všeč pa ne morm se še navezat na nobeno, bom uživu dokler sm mlad...

Bla,bla,bla, potuha pa izgovori, da se maš hudo,sej ni nč narobe če uživaš,sam a si kdaj pomislu,da si sreču kšno fajn lušno deklco, k se je vate zalubla,skupi sta se mela fajn, dokler je pač teb pasal,pol si pa pač šel,ne.

Ona je pa o teb gruntala pa bla žalostna pa trpela,zato k si ti zavohu drugo. Ful žur,ne.

In pol si je ta punca rekla-pa recimo,da nisi prvi k si ji to naredu-kurc vsi so isti, bom pa še js taka. in ji je lepo naredu klik v glavi in je ratala taka k ti, se bom zabavala,sj to pa res ni nč tazga.

Ta primer je bl splošen, je pa še hudo resničen v mnogih primerih. in folk to dela en drugmu pa drug čez druzga skačejo, lepo so se v tej zadevi čustveno oddaljil in so ful dobra opravičila,tko k jih je Seal navedu.

Sej js Seal nimam nč prot teb, razen tega,drgač si loh super fant ane,sam to je pa v okviru človešta gledano mal bolano.

Da lahko na tak način prizadaneš človeka in pol rečš,da je to ubistvu neki normalnega, da to itak vsi počnejo,to je pa kr mal za bruhat.

Sj vem da sem ostra,ampak, tko pač je to zame. Mene to ful zaboli, k je folk tak in če zaboli prov v dno duše pa vem da zihr nism edina, k čut to bolečino, že ne more more bit to prav pa vredu.

Pozdravljena Child

Jst se tud strinjam s tem, kar Outlaw prav in tud s seboj, da je sicer prou sebe postavt na prvo mesto, ampak morš obenem pazt, da ne posegaš v prostor druzga, ne strinjam se pa s tem, da je drug odgovoren /ne maram uporabljat izraz "kriv"/ za moje ravnanje.

Če je punca ratala taka kt Seal, je to njena odločitev in zanjo ni odgovoren on, ampak sama. Tko kt bo Seal sam odgovoren za posledice svojga ravnanja, bo tud ona enako.

butl

xsrcx

Jaz bi rekla delno kriv.

Če punca, al pa fant -na splošno gledano v vseh takih primerih- ne bi doživel-a take situacije, ne bi spoznala bolečine, takoh čustev, potem je tudi manjša možnost,da ravno tak-a tudi postane.

Sej ravno to je najhuj pr temu, noben noče prevzet odgovornosti za svoja dejanja, kaj šele za dejanja drugih pa čeprav je sam pripomogel k temu, da je nekdo začel razmišljat na tak način, ker ga je sam spoznal s tem načinom.

Je pa res,da se vsak sam srečuje s posledicami svojih dejanj.

Vseeno, delno kriv pravm

Tud teb enga srčka xsrcx

Jaz bi rekla delno kriv.

Če punca, al pa fant -na splošno gledano v vseh takih primerih- ne bi doživel-a take situacije, ne bi spoznala bolečine, takoh čustev, potem je tudi manjša možnost,da ravno tak-a tudi postane.

Sej ravno to je najhuj pr temu, noben noče prevzet odgovornosti za svoja dejanja, kaj šele za dejanja drugih pa čeprav je sam pripomogel k temu, da je nekdo začel razmišljat na tak način, ker ga je sam spoznal s tem načinom.

Je pa res,da se vsak sam srečuje s posledicami svojih dejanj.

Vseeno, delno kriv pravm

Tud teb enga srčka xsrcx

Ja, res je. K se rodim, sem prazen, čist slikarsk platn /ajd, zanemarva tist, kar sem prinesel s seboj/. V prvih par letih rišejo mojo sliko nanj. Najprej osnovne konture /kaj bo slika sploh predstavljala/. Blj ko se cajt odmika, blj se dodelujejo podrobnosti. Kdo je slikar? Starši definitivno, pa tisti k so bliz. Oni zarišejo osnovo in vse glavne značilnosti. Ostali so pol udeleženi v podrobnostih; blj ali manj pomembnih, očitnih. Jst sem samo platno. To so najnežnejša leta in v tem cajtu so drugi odgovorni za to, kaj bo moja slika izražala v prihodnje.

Pol pa začenjam tud jst bit slikar svojega platna. Skoz blj, dokler nisem samo jst. Saj res, da kdaj ktermu drefne, pa naredi kakšno črto na mojo sliko, ampak, jst kt slikar jo lohk popravm tud...in blj k rišem po svojem platnu, blj lahko tud spreminjam že narisano sliko v tako, kt je men všeč. Je pa res, da moram bit že fest hud slikar, da lahko popravljam tiste osnovne konture v ene druge, men všečne. Je pa res tud, da če pa nisem hud, se lohk zmerej zgovorim, da se ne da popravt in da so uni taprvi al pa kterikol krivi, da slika ni taka kt bi jst rad.

Za tele črtice, k jih pa zdej, ko sem sam svoj slikar že, kdo slučajno zariše, se pa težko zgovarjam na druge, če mi jih ne rata zradirat.

Ti govoriš o slikarjih, ne o platnih.

Dons velikrat slišm, da če bi moja tipka al pa moj tipo ne naredu tega al pa tega al pa bil tak al pa tak, pol mene neb bolel, se prav, da je on odgovoren al pa kriv za mojo bolečino. Jap, on je triger, sprožilec tvoje bolečine, ne pa vzrok. To je tvoja bolečina, k je v teb, pa ne zarad sprožilca.

En primer:

Tip pride domov tri ure prepozn, južna mrzla. Ona znori in mu vrže talar v glavo.

Tip pride domov tri ure prepozn, južna mrzla. Ona mu pogreje južno in ga vpraša, kje se je zadržal tolk cajta.

Tip pride domov tri ure prepozn, južna mrzla. Nje ni doma, je pa listek, kjer piše, da naj si pogreje južno.

Tri različne reakcije pr treh različnih onah, na glih enako akcijo tipota.

Zakaj vsaka odreagira drugače, je stvar vsake od njih in če bo hotla odreagirat drgač, se bo morala vsaka posebej potrudt, poiskat vzroke in se spremenit.

Pravm, zakva se pa tipo ne spremeni, pa ne zamuja več, pol je pa ne bo bolel. Jah, zakva on zamuja, je pa njegov problem, k se bo moral sam spopast z njim, ni pa on kriv za njeno bolečino, k ona je v njej, s svojim ravnanjem jo samo sprav na videlo, v občutenje.

Pr varanju je dost glih. Ona me je prevarala, mene bo bolel. Zakaj me je prevarala, ona ve, ona se je odločila, lohk bi se tud drgač, ne glede, kaj jst počnem. Se prav, da je akt prevare njena odločitev in čist in samo njena odgovornost.

Jst sem pa prevaran in me boli. Gotov da me, kterga pa ne. Kaj bom pa jst naredu s svojo bolečino, s tem občutkom prizadetosti, ponižanja, razvrednotenja, izgube zaupanja, al pa nč od tega al pa kej čist druzga...je pa moja stvar in s tem moja odgovornost. A bom oprostu, a bom šel, a bom prevaral nazaj, a kej druzga...je čist moja stvar. Jst se bom odloču in tud naredu in bil tud jst odgovoren za svojo reakcijo...ne ona. Če se bom fental, ne bo ona kriva za to, ampak sem se sam odloču za samomor...al pa kej druzga.

A bi blo lahko to to?

butl

xsrcx

Te razumem,se strinjam.

Vsak je sam odgovoren za svojo usodo.

Je pa tudi res,da akcija zahteva svojo reakcijo.

slabo povzroča in rojeva slabo;

Kdor ni dovolj močan, psihično šibek ali pa ne vidi prave poti,lahko hitro temu podleže, če slabih vplivov ne bi bilo, tudi samih slaba dejanja ne bi imela podlage,da se iz tega razvijejo,razen v primeru,kot si rekel,da se sam človek v sebi odloči za to.

Je pa lažje iti po poti najmanjšega odklona,kratkoročno gledano,težje je iti po pravi.

Pa tudi rek: S komer se družiš tak si, to potrjuje, ne v celoti, deloma pa.

Platno nosi v sebi delček vsakega slikarja, ki je pripomogel k njegovi celoti.

Nevem,če sem razumljivo razložila,drugače pač ne znam.

Te razumem,se strinjam.

Vsak je sam odgovoren za svojo usodo.

Je pa tudi res,da akcija zahteva svojo reakcijo.

slabo povzroča in rojeva slabo;

Kdor ni dovolj močan, psihično šibek ali pa ne vidi prave poti,lahko hitro temu podleže, če slabih vplivov ne bi bilo, tudi samih slaba dejanja ne bi imela podlage,da se iz tega razvijejo,razen v primeru,kot si rekel,da se sam človek v sebi odloči za to.

Je pa lažje iti po poti najmanjšega odklona,kratkoročno gledano,težje je iti po pravi.

Pa tudi rek: S komer se družiš tak si, to potrjuje, ne v celoti, deloma pa.

Platno nosi v sebi delček vsakega slikarja, ki je pripomogel k njegovi celoti.

Nevem,če sem razumljivo razložila,drugače pač ne znam.

:palec: xokx

(popravljeno)

Varanje? nisem nič brala, samo svoje mnenje napisala xrolleyesx

varanje je lepo ali pa ni lepo, kajne ?!

a ni fora tudi v tem, če si še s kom drugim , kot samo s svojim partnerjem, če ga imaš, tako za sprostitev,pa ne gojiš do njega nevem kakih čustev, nisem prevarala svojega partnerja? saj partner ni moja lastnina in jaz nisem njegova, in če v tem, kar doživiš novega, če je v tem nekaj lepega, izjemnega??? nisem prevarala ne sebe ne koga drugega? če pa v tem trpiš in znova in znova ugotavljaš, da to ni to, pa v bistvu varaš samo sebe :xx!:

eni pravijo, varanje je, da si z nekom v zvezi , pa si se zaljubil v drugega in si z obema v zvezi,

v glavnem to pa je zakomplicirano, ampak tipi vedite, ženske včasih kako pizdarijo naredimo,

kar ne pomeni, da vas nimamo rade, mogoče še bolj, ko potem ugotovimo,

da to kar imamo, je carsko, nedojemljivo, popolno..........

če pa tisto, kar pride postane boljše, in me zadovoljuje veliko bolje kot prej,

bom pa toliko poštena in povedala in šla svojo pot

obljubo, ki sem jo dala, zvesta do groba? ej v sanjah jo velikokrat prelomim,

v življenju, ne, ne to je pa zelo težko in jo ne bi

sanje so dovoljene, v njih se dogajajo čudeži

xsrcx

never say never, pa če si priznamo ali ne.............

Popravljeno -> AUDENTE

...ampak tipi vedite, ženske včasih kako pizdarijo naredimo,

Če rabiš pizdarijo, da ugotoviš, da je nekaj carsko, nedojemljivo, popolno...... pol te očitno boli patak za to osebo, saj jo postavljaš na kocko. Torej ta oseba zate nikdar ne more bit carska. Ti za njo pa si vsekakor lahko vredna carskega prezira.

...ampak tipi vedite, ženske včasih kako pizdarijo naredimo,

Kakšne bedaste izgovore si izmišljamo...

Če rabiš pizdarijo, da ugotoviš, da je nekaj carsko, nedojemljivo, popolno...... pol te očitno boli patak za to osebo, saj jo postavljaš na kocko. Torej ta oseba zate nikdar ne more bit carska. Ti za njo pa si vsekakor lahko vredna carskega prezira.

:palec:

Possible—but highly unlikely.

x:Ix meni se to ne zdi prav, da je nekdo vreden carskega prezira..

x:Dx

Men tud ne...sam, a ne nardiš glih to partnerju, k ga prevaraš. Carsko se ti jebe, da si povozila njegovo zaupanje, njegovo vrednost. Skrbi te edin, da ne bo zvedu. Se prav, si ga carsko prezrla kt človeka.

A?

In kaj potem, če ugotoviš, da tvoj partner čuti (ali pa tudi zve), da si bil z nekom drugim, pa zaradi tega ful trpi? :inocent: Al pa filing ob ljubljenju z njim, npr. prej pa si se ljubil z nekom drugim, pa ful veš, da bi zarad tega trpel-a? Daleč od tega, da sn angel, tud varal sn že kdaj, sam ti filingi pa so, če ti ni vseen do partnerja, ubitačno neprijetni :o|o: Tud filing, ko si nekoga zaželiš, zlasti seksualno, pa se začneš cartat, zraven pa ti nagajajo misli, kako počneš nekaj ne-fer do partnerja so mi znani...... x;)x Ne vem......še nikoli nikomur nisn obljubil zvestobe, sam glede na izkušnje v zvezi s tem, vem, da ni vse tolk enostavn......Vest pogosto nagaja.....seveda, če je tvojmu partnerju seksualna zvestoba pomembna. Če ni, je že boljš..... x:px Sam do zdej še nisn hodu z bejbo, ki bi se me v tem smislu želela še s kom delit.......Pismo, škoda.... xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

a ni fora tudi v tem, če si še s kom drugim , kot samo s svojim partnerjem, če ga imaš, tako za sprostitev,pa ne gojiš do njega nevem kakih čustev, nisem prevarala svojega partnerja? saj partner ni moja lastnina in jaz nisem njegova, in če v tem, kar doživiš novega, če je v tem nekaj lepega, izjemnega??? nisem prevarala ne sebe ne koga drugega? če pa v tem trpiš in znova in znova ugotavljaš, da to ni to, pa v bistvu varaš samo sebe :xx!:

eni pravijo, varanje je, da si z nekom v zvezi , pa si se zaljubil v drugega in si z obema v zvezi,

v glavnem to pa je zakomplicirano, ampak tipi vedite, ženske včasih kako pizdarijo naredimo,

xsrcx

Se popolnoma strinjam :palec: :palec:

In kaj potem, če ugotoviš, da tvoj partner čuti (ali pa tudi zve), da si bil z nekom drugim, pa zaradi tega ful trpi? :inocent: Al pa filing ob ljubljenju z njim, npr. prej pa si se ljubil z nekom drugim, pa ful veš, da bi zarad tega trpel-a? Daleč od tega, da sn angel, tud varal sn že kdaj, sam ti filingi pa so, če ti ni vseen do partnerja, ubitačno neprijetni :o|o: Tud filing, ko si nekoga zaželiš, zlasti seksualno, pa se začneš cartat, zraven pa ti nagajajo misli, kako počneš nekaj ne-fer do partnerja so mi znani...... x;)x Ne vem......še nikoli nikomur nisn obljubil zvestobe, sam glede na izkušnje v zvezi s tem, vem, da ni vse tolk enostavn......Vest pogosto nagaja.....seveda, če je tvojmu partnerju seksualna zvestoba pomembna. Če ni, je že boljš..... x:px Sam do zdej še nisn hodu z bejbo, ki bi se me v tem smislu želela še s kom delit.......Pismo, škoda.... xcivx x:Dx

Hojla Mick

Pojma nimam, kaj naj bi ti naredu, boš naredu al pa si naredu v takih primerih. To je tvoja stvar in tvoja odgovornost.

Jst svojo ženo ljubim in spoštujem in delujem tkole in men špila.

Svoj način boš moral najt sam.

butl

xsrcx

se strinjam!

sam je pa tut nekaj kar sicer lahko ali pa tudi ne upostevamo.. sveto pismo pravi, da ne gledamo zene drugega moza!

drugo: varata lahko oba. neprimernosti lahko naredita oba, ni razlike.

sej.. .sam brezveze soditi... vcasih je oseba zmedena, ima probleme sama s seboj in tk.... in se zgodi. da ne gleda srcem, temvec cem drugim.

pa tudi... vcasih je to lahko tudi dobro, da se zavemo vezave, pripadnosti, globjega pomena, tistega kar imamo v sebi, pa nismo videli, dejanskosti obcutkov, custev... ipd... vse ima svoj namen.

ce smo pred bogom izrekli da bomo zvesti v smislu kot ga narekuje sveto pismo, pomeni prevara, ce tega se tega ne drzimo.

prav tako so misli, ce jim dopustimo da brez zadrzkov vodijo nase zelje... tudi primerno misliti je odgovornost! ne samo primerno pocetje.

res je razlika predvsem v tem, kako pristopamo v dolocene partnerski odnos, kako pristopamo v vezo... ter tem kaksna so nasa prepricanja...

ce smo verni in sledimo svetemu pismu, so stvari lahko zelo drugacne, kakor ce nekih naukov ne upostevamo in se ravnamo predvsem iz lastnih potreb in obcutkov.

kaj pa je prav, pa nisem kompetenten soditi, razen sam zase.

xsrcx

Hojla Mick

Pojma nimam, kaj naj bi ti naredu, boš naredu al pa si naredu v takih primerih. To je tvoja stvar in tvoja odgovornost.

Jst svojo ženo ljubim in spoštujem in delujem tkole in men špila.

Svoj način boš moral najt sam.

butl

xsrcx

Hojla butl...hih, mi je smešn ta tvoj nik nejm x:o)x :palec: x:Dx Seveda je moja stvar, odgovornost in izbira. Mi je pa všeč tvoja izbira in jo tudi spoštujem, cenim. :palec: Sicer pa sem glede na pisanje predhodnikov samo razmišljal o dilemah in blemih, ki se ti (lahko)pojavljajo, če greš še s kom....... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...