Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Bomo vrgli kakšen poker v vestibuli mučilnice na kakšno deževno noč, pa boš videl zakaj so rokavi kut tako dolgi Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Jst mam pa hude borbe sama s sabo zadnje čase . Znam celo zgubit Bomo vidli.....k je pa tko fajn k si ne morš pomagat .......... Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 jaz bi tipa lovila z motorko, če bi me prevaral. Slovenski pokol z motorko. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Jst mam pa hude borbe sama s sabo zadnje čase . Znam celo zgubit Bomo vidli.....k je pa tko fajn k si ne morš pomagat .......... :xx!: al si sam in se goniš ali si pa z nekom zares. vmes ni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Slovenski pokol z motorko. Bo res treba uvesti nekaj nadzora pri filmih, ki si jih člani foruma ogledujejo pa še ena modra ki je zrastla na mojem zelniku pred minuto ali dve Varam torej nisemObožujem prastare ljudske modorsti tudi ko niso starejši od minute Tole ja pa antični arabski pregovor, ki sem si ga sam izmislil: Varam torej sem varan, pa ne iz Komoda Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ako se ne varam je to tema o varanju je rekel Varan iz otoka Komodopismu sekundo prej si kliknil LOL Ne mi špegat v domišljijo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pa vidva sta za omožit, tako sta na isti valovni Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 So nama tud iste všeč Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 kaj, je kaj kaj ne vem, pa bi morala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 kaj, je kaj kaj ne vem, pa bi morala? Mah sem hotu sam rečt...ma klinc Marsa please zbriš un moj post Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 :xx!: al si sam in se goniš ali si pa z nekom zares. vmes ni! Obstaja nešteto odtenkov sive. Ni vse črno-belo.Dobra si, če maš zmeri jajca najprej vse razčistiti, preden ukrepaš ali pa da se znaš upreti, ko useka kemija. Se nisi nikoli zaljubila na prvi pogled? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mah sem hotu sam rečt...ma klinc Marsa please zbriš un moj post heheh, LOL, nema, boš še kar nabijal poste, preden boš lahko zbrisal. tko je, če jezik deluje hitreje od možganov. Obstaja nešteto odtenkov sive. Ni vse črno-belo.Dobra si, če maš zmeri jajca najprej vse razčistiti, preden ukrepaš ali pa da se znaš upreti, ko useka kemija. Se nisi nikoli zaljubila na prvi pogled?sem se zaljubila na prvi pogled, ampak sem pol mela oči sam za tega, ker je vsa kemija in pohota bila usmerjena vanj. jaz mam oči samo za enega, pa konc. pri meni ni dost sam kemija, morajo bit močna čustva, fasciniranost, ... marsikaj. zaupanje. ja če ti tko paše, delaj tko, sam ne pol jamrat o nekih izgubah, an. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 . Se nisi nikoli zaljubila na prvi pogled?pa je dobr še ekrat pogledat (in pomislt) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pri meni ni dost sam kemija, morajo bit močna čustva, fasciniranost, ... marsikaj. zaupanje. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 morati besede ni v našem besednjaku moli in delaj vse po božji volji Ora et laboraje pijača ki odžeja če nimaš lavora pismu sem debilen danes komaj čakam, da zmolim 10 očenašov in 5 zdravihmarij, pa da se prekrižam in spokorim za vse grehe, joj, k spovedi moram najprej. pojdi spat, da se ti ne bojo možgani še bolj skisali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 heheh, LOL, nema, boš še kar nabijal poste, preden boš lahko zbrisal. tko je, če jezik deluje hitreje od možganov. Res je moj jezik pred mojo širno zavestjo. Bom zmolil tudi jaz nekaj litanij za odpuščanje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Sam res zanimivo, kaj bi rajš da vas partner prevara z istim spolom ali z drugim ??nič od tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 sem se zaljubila na prvi pogled, ampak sem pol mela oči sam za tega, ker je vsa kemija in pohota bila usmerjena vanj. jaz mam oči samo za enega, pa konc. pri meni ni dost sam kemija, morajo bit močna čustva, fasciniranost, ... marsikaj. zaupanje. ja če ti tko paše, delaj tko, sam ne pol jamrat o nekih izgubah, an. pa je dobr še ekrat pogledat (in pomislt) A jamram? Tole ni jamranje , pa tud zgubila nisem še nč in tud ne bom, ker če se bom odločila it v eno ali drugo smer bom tako naredila, ko (ker) se bom sprijaznila z vsemi mogočimi posledcami ali pa mi bo vseeno zanje. Lahko je vse skupaj samo faza, ki jo bom dala skozi - ne vem. Precej mam dela s sabo, ker odkrivam o sebi stvari čisto na novo. Še nikoli nisem varala (vsaj koga pomembnega ) in mi to ni nekaj kar pride naravno. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Sam res zanimivo, kaj bi rajš da vas partner prevara z istim spolom ali z drugim ??To pa povem samo v zakristiji naše katedrale, ko sem navdahnjen z mašnim vincem Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Nordy pust te babe ti kr posluš svoje srce kaj, jaz sem tudi baba? zdaj sem pa skregana s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Še nikoli nisem varala (vsaj koga pomambnega ) in mi to ni nekaj kar pride naravno. Huda izjava v tem nepomembnem svetu Seveda pa to veseli pomembne odličnike inu dostojanstvenike Univerzalne matere. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Nordy pust te babe ti kr posluš svoje srce Ne morem v tem je problem - al je pa v tem, da ne vem kaj bi rada. Nobena opcija mi ni preveč včasih ena bolj kot druga, mogoče mi je pa samo fino fantazirat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Huda izjava v tem nepomembnem svetu Seveda pa to veseli pomembne odličnike inu dostojanstvenike Univerzalne matere. pomembnega meni, seveda Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.