Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 joj, koji butl sem jaz, vse sem narobe razumela. IQ mam nekje isti kot cifro noge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mislim, da je rekla pomambnega tole pa tkole zgleda http://img113.imageshack.us/img113/2079/polylepis2rc1.jpg O fuj kera fotka Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 To je pomambna mamba ja ja ja sem že popravla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 To je pomambna mamba A so, viperus satanicum je species bi dejal Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 dendroaspis polylepis - black mambav slovanskem prevodu bi bila to mnogo lepa (poly lepis) kača strupenjačadober ti to Potrebovala bi še eno leksikografsko temo za predočanje pravih pomenov besed nevednežem kranjskim Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 vau kaj je luškana kača Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Varanje... a niso temu včasih rekli free love ... kako se pol reče, če ne varaš egotrip... reign of property Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 če mam gor gumico,to ni varanje.eee,,, ako pa gre dečva(žena) k ma tipa(moža) z drugim tipom (moškim) ki ima gor gumico,,,to pa je varanje!!!In nikar se ne tipinje(žene) ne zgovarjajte na to da,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 če mam gor gumico,to ni varanje.eee,,, ako pa gre dečva(žena) k ma tipa(moža) z drugim tipom (moškim) ki ima gor gumico,,,to pa je varanje!!!In nikar se ne tipinje(žene) ne zgovarjajte na to da,,,, Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 če mam gor gumico,to ni varanje.eee,,, ako pa gre dečva(žena) k ma tipa(moža) z drugim tipom (moškim) ki ima gor gumico,,,to pa je varanje!!!In nikar se ne tipinje(žene) ne zgovarjajte na to da,,,, a dej nehi no Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 metlo prim v roke in pometaj...za kej druzga itak nis.. mačona pa sesalc...ke je bol civilizirana.. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_zahara_ 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 zvezani tole pa res nisi lepo reku ...drgač se mi pa zdi prevara neki najgršga kar lahk nrdi partner...ni važn al z nasprotnim spolom al z istim spolom...prevara je prevara najpodlejše dejanje :xx!: :xx!: :xx!: LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 kaj jaz vem ... se mi zdi, da če tipa prevaram, ga zato, ker mi očitno pač ne nudi vsega, kar jaz rabim (pa ne mislim v materialnem smislu). svoje želje pa zmeraj izražam dovolj jasno in sproti, da bi stvar lahko pravočasno zadovoljivo porihtal. tako da si na nak način sam prosi ... in seveda obratno. če on nekaj želi in mu jaz tistega nisem pripravljena ali sposobna nudit, ima vso pravico it tisto iskat drugam. drugače pa mi je prav prijetno furat "česar ne veš, to ne boli". Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Girly, saj varanje ni to, da greš z drugim, s katerim ti je boljše. Varanje je to, da se potem vrneš k tistemu, s katerim ti ni dobro - in sicer je to varanje same sebe. Glede tistga, kar je Zvezani tam zgoraj napisal... sem prepričana, da se zajebava. Me je pa spomnil na en primer, ko se je poročen tip mečkal z eno, jo poljubljal, jo vso oblizal in vse (nema da nema)... samo ni ga pa hotel vtakniti, ker češ da noče varati svoje žene. Bolano! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 je že marsa enkrat na začetku teme napisala, da je razlika med ljubeznijo in obnorelostjo. lahko, da je tisti, s katerim greš, samo trenutna obnorelost (iz kateregakoli vzroka pač - lahko da ima tvoj stalni partner kaj pri tem ali ne), ljubiš pa tistega, ki je doma in valda, da se boš potem vrnil k njemu. sem bila že fulkrat v tej situaciji in tudi enkrat postavljena pred "on ali jaz" in sem se odločila za tistega, s katerim sem furala resno zvezo že dalj časa (in mi je tudi dal ultimat). me je kar hitro minila tista obnorelost, ko sem ugotovila, kaj lahko izgubim. pa se mi ne zdi, da bi s tem varala samo sebe. res pa je, da sem se zapletla z drugim, ker mi prvi ni mogel vsega dati ... ampak to, kar je manjkalo, ni bilo tako bistveno, da bi se zaradi tega odpovedala vsemu ostalemu, kar mi je lahko dajal ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Varanje? Menda zato, ker ko nekaj nimaš pa potrebuješ, poiščeš Zanimiva tema za dans Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Točno tako. ) Audente:"Tantra,kdo govori o prizadetem partnerju? Vsak se ima pravico odločat. Vsak. A le redko kdo sprejme odločitev, ker nima poguma, naredit drugače." Ko boš na polno sama prizadeta, boš mogoče drugače razmišljala. ) Ksenia:"zakaj sem pa jst tko poudarila d ne varam hmmmm, za zamislitok gremo v drug topictantra, misliš da se vedno izve?" Vedno se lahko ugotovi. Skoraj vedno. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 kaj?varanje? ali tema na današnji dan? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 kaj je že varanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Nevem. Veš ti? JAz sem ravno danes gledala en film, oz. smo ga vsi skupaj gledali. Pravzaprav je tako ( po moje). Kadar se človek nečemu, po čemer hrepeni, pa se temu odreka na način : kaj bodo pa drugi rekli, oh to ni javno sprejemljivo....in take, PREDVSEM vara-prevara samega sebe, ker zatira tisto, kar si želi. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Audente"JAz mislim, da se ne." Že skupaj stisnjena stegna, ali razmaknjena pri ženski v hoji dobremu opazovalcu povejo veliko... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Audente:"Tantra,kdo govori o prizadetem partnerju? Vsak se ima pravico odločat. Vsak. A le redko kdo sprejme odločitev, ker nima poguma, naredit drugače." Ko boš na polno sama prizadeta, boš mogoče drugače razmišljala. ) To je dejstvo. Ker se ljudje učimo iz lastnih napak in lastnih izkušenj. Tudi bolečih.Si bil ti na polno prizadet? Audente"JAz mislim, da se ne." Že skupaj stisnjena stegna, ali razmaknjena pri ženski v hoji dobremu opazovalcu povejo veliko... ) in kaj povejo? Očitno si dober poznavalec in opazovalec. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Vsi smo bili.Kdor pravi, da ne... Hm, Hm )Ampak igramo dalje - nekateri, ... "Že skupaj stisnjena stegna, ali razmaknjena pri ženski v hoji dobremu opazovalcu povejo veliko... )" Opazuj ženske, katere so ga mele noter.In ženske, katere ga nimajo... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Varanje je morda tudi del igre.... Opazuj ženske, katere so ga mele noter.In ženske, katere ga nimajo... ) Ksenia je nekam pobegnila ..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.