tantra 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Varanje je ok - sprostitev od ...Ko preneseš b.p., ko si varan sam. ) Ksenia je za romantiko in razmerja - trdna. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Ksenia mora it, žal... ja sem za romatniko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Tudi jaz-predvsem trdna razmerja. Romantika je bila...nekoč. Ksenia mora it, žal... ja sem za romatniko ...želim ti veliko romantike :2src: :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Varanje je ok - sprostitev od ... od česa? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 kolegu konkretno - ko je "relax":od "zoprnije" partnerke. Povod za "zoprnijo" je tudi sam.Kakor reče v šali včasih. ) 11 znakov, da vas varahttp://24ur.com/bin/article.php?article_id=3094600 google: znaki varanjahttp://www.google.si/search?hl=sl&clie...kanje&meta= Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Seveda. Razlog mora biti. Zoprnija partnerke Moški so bolj neučakani, se meni zdi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Od znanca žena zvedela od moževe ljubice "direkt", da je varana...Znanec je ženo utišal s ključi novega avtomobila, zlato verižico.Zdaj ima "legalizirano dvojno" razmerje.Ljubica je pa itak vse weekende večinoma sama - brez družbe znanca, praznike enako. Pa ji je bilo dolgčas in je "kontaktirala" ženo.Sem znancu rekel, da bi bilo najbolj imeti obe v hiši. In da sta prijateljici.Pa se je samo smejal. In rekel, da zaradi otrok bi to ne šlo...Lepo je biti ljubica poročenemu. Katerega žena se ne misli ločit. Ne glede na moževo varanje. Weekendi, prazniki zlata svoboda... (malo temnejšega humorja). LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Od znanca žena zvedela od moževe ljubice "direkt", da je varana...Znanec je ženo utišal s ključi novega avtomobila, zlato verižico. Trgovina. Podobno naj gre vkup, pa naj živijo drug z drugim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Načrtovanje, kalkulacije, interesi - taki in drugačni so danes vsakdanjik. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Opazuj ženske, katere so ga mele noter.In ženske, katere ga nimajo... )kaj so imele ali niso imele noter - vibrator? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Načrtovanje, kalkulacije, interesi - taki in drugačni so danes vsakdanjik. ) Načrtovanje časa je obvezno, zdaj jaz ne kalkuliram, če je pa interes se potrudim. ksenia-po moje žiw vibrator Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Znaki, da je bil moški v akciji - spraznjeni testisi (seks, "rokomet") za pronicljivega opazovalca:"počen" - spremenjen glas, podočnjaki, 2 - 3 dnevna utrujenost,... Zavisi koliko "praznjenj" bilo. Pri ženski se med več stvarmi gleda gibanje;ko stegna med hojo "se drgnejo" ga je imela pred kratkim noter (je seksala).Ženske brez "K" dalj časa imajo "zrak" med nogami (tudi suhe nekatere).Stegna se manj drgnejo. Pri seksu je treba malo empatije. Koliko predano partnerka je pri stvari.Ali razmišlja o nečem, nekomu tretjem... Znanec ex polprof. boksar ( tuja boks liga) je tako dobil ljubico svojo.In eno od prejšnjih punc. Tepel ni nobene.Jih je pa pripravil z besedno igro, da so povedale, da so varale. ) Michio Kushi je pred leti v Kumrovcu (makrobiotični seminar) eni dami na samem v šali direktno rekel:"Vi ste pa tu prevarali moža"...Ko sem zvedel od znanke. Sem se valjal od smeha.Michio je odličen diagnostik. In pozna formalno in "skrito" govorico telesa,... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 bemu men se stegna drgnejo kadar se malce zredim a veš kako še veš za tipa, v kopel ga daš haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Po seksu "tapravem" pravi znanec je "drgnjenje" v niansah malček drugačno kot sicer...Treba tudi opazovat splošno vedenje ženske (ton glasu, kretnje, lesk - nelesk v očeh, spremembe v odnosu, komunikaciji...) "Fore" v bani ne poznam. Kaj to je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 sej to imaš prav... lesk v očeh, nasmešek, gibi... hoja je drugačna verjetno ne samo drgnjenje... sem se nekoč pogovarjala z eno damo, ki je sumila da jo mož vara in med njima ni bilo več strasti, da bi pa ročno pranje izvajal je pa tud sumila... no in je ugotovila eno zadevo... ko je šel mož se razvajat v banjo in če ni bil izprazjen je bil položaj popolnoma drugačen kot po spolni aktivnosti in spraznjenosti... ni mi pa povedala če je ugotovila da jo mož vara... če si pozoren opazovalec opaziš amrsikaj ne samo kretenj po seksu ali neseksu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Velikokrat se testisi po spraznitvi zmanjšajo. Mošnja postane bolj mlahava.Energija iz "jurčka" pa bolj uboga. Pronicljiva partnerka hitro ugotovi, da so testisi bili spraznjeni. Da je manj energije, kot jo je bilo.Teh znakov je kar nekaj. Telo nebesedno pronicljivemu opazovalcu nenehno sporoča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Tantra, zdej bova pa sprožila nenehno opazovanje in sumničevo opazovanje jaz marsikaj lahko vidim iz govorice, gibov, oči, ampak ne dajem temu pozornosti, ker se me ne tiče kaj kdo počne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 To je igra. Zabava.Med seksom se itak hiter ugotovi, ali je partner pri stvari ali ni.In morebiten vzrok "ne biti pri stvari".Pišemo za hec. Ne da bo kdo počel kake "bedarije" v zvezi s tem. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 a misliš da se ne da igrat?no ja sej izigraš potem samo sebe ane? tko predvidevam .... je pa zanimivo kako nekatere bejbe izžarevajo seksualnost, pa se tega niti ne zavedajo, vse je usklajeno, gibi pogledi, nasmeh... najboljši scenarist in najboljša igralka bi to težko skup spravila pa ni potrebno da so ekstra manekenke in lepotice... ja brez bedarij prosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 "a misliš da se ne da igrat?" Kaj konkretno igrat? Partnerja se poznata. Vidita drug v drugega. Če imata malo empatije - videnja drug v drugega.Sam ločim "nerazpoloženje, nevoljnost" od razmišljanja o nečem, nekom tretjem.(besedna - nebesedna govorica).Orgazma "igrat" se pri meni ne da. Ugotovim hiter. Pri orgazmu so "special" občutki, drugačna navlaženot,... Tega "igrat" ni tako lahko... Se pa lahko tekom "igranja" preide v "real" doživljanje igranega... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 ne sej se ne da igrat... če dobro pomislim.. in ne, nisem mislila na igro orgazma al pa ne vem strast pri parterju ki je več ni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Jaz sem prepričana, da se igrat da, predvsem takrat, ko nekdo hoče neki skrit Sicer nikoli ne opazujem folka, partnerja pa tudi ne. Dokler je zaupanje, sem prepričana, da presneto malo ljudi opazuje za tem in onim. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 "Jaz sem prepričana, da se igrat da, predvsem takrat, ko nekdo hoče neki skrit" Se strinjam. Treba bit dober igralec. ) Ksenia, za strast kdor jo hoče. Treba tudi kaj naredit. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 "Jaz sem prepričana, da se igrat da, predvsem takrat, ko nekdo hoče neki skrit" Se strinjam. Treba bit dober igralec. ) ha ha ha, odvisno od soigralca. Saj če te soigralec vzpodbudi in potegne za seboj, samo slediš.Kot pri plesu....... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Eni igrajo brez soigralca. Na "njegov račun". ( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.