Audente 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Mah kaj pa vem, Saj verjetno se je najprej treba vprašat, zakaj varanje? Zakaj pride do njega? Kje so vzroki za to?Saj če v eni zvezi vse "špila" itak do tega ne pride ( sem prepričana)...ko pa človek občuti eno pomanjkanje....Samo, morda pa potem tudi noče skriti ali kako? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Vzroki so v nas. V odnosu. V obeh.Vara se, ko doma ni tako kot treba.Oz. "priložnost" kaka naredi svoje - kaka "iskra" skoči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 To da so vzroki v nas je dejstvo.Vendar, saj iskre velikokrat skočijo. Pa kdo ti je ful simpatičen in kemija dela. Ampak zato ni treba takoj v posteljo ( če ostaneva pri dejstvu, da je varanje samo sex z drugim).Nekateri govorijo o varanju že, če se z nekom preveč zaupljivo pogovarjaš.In kaj je zate varanje? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Varanje je že "seksanje" z nekom preko interneta. Druge intimnosti.Izmenjava kontaktnih telefonov...Si domišljat "nekoga drugega" pri spolnem odnosu s partnerjem.V službah celodnevnih iskre skačejo, pravi se hiter najdejo... Človek je danes zavrt. Včasih si šel po cesti. Pogledal v oči, pristopil z nasmehom in skomuniciral...To danes počno redki.Internet je bolj simpel, ali kaka interesna skupina (planinarjenje, yoga,...) za ustvarjanje poznanstev. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 DAnes je itak že vse na glavo. Vsak samo še išče užitke, čeprav po svoje je tako prav.Nevem kje ti delaš, ampak pri nas ( pa nas je kar veliko) nimam občutka, da bi iskre letale. ALi pa potrebujem očala? Za nekoga drugega bo že tole najino komentiranje Bog si ga vedi kaj. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Ste hard workerji. Pa malo utrujeni, naveličani drug drugega - nekateri. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Varanje je že "seksanje" z nekom preko interneta. Druge intimnosti.Biti z nekom intimen ne pomeni nujno telesne/spolne intimnosti... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Mišljena bila "intimnost" preko webcamere, ...Pogovor o stvareh, o katerih je še veliko zakoncem "nerodno" govoriti... ) LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Mišljen bil virtualni seks. Kasneje še kako srečanje. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stanlly 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Ojla!Nikoli si nisem mislil, da bom kdaj tukaj kaj pisal. En teden sem zbiral pogum, da se usedem pred računalik, ter začnem gledati take teme, kot je ta. Pred enim tednom mi je povedala, da me vara. Že skoraj devet mesecev. Bil sem šoliran kot še nikoli, kajti jaz sem jo imel za največjo poštenjakarico. Vedno je govorila, da kaj takega ne more in ne bo nikoli naredila. Tudi, ko je bila v težavah je govorila enako. Zato sem ji tudi zaupal stoprocentno in še več kot sto. Da boste - če boste - lažje komentirali naj navedem nekaj dejstev. Živimo na srednje veliki modernizirani in lepo urejeni kmetiji, katere gospodar je moj oče. Kmetija gre kolikor toliko tudi s časom v korak, tako da ne zaostajamo proti drugim. Jaz sem planiran, da v naslednjih nekaj letih prevzamem kmetijo in začnem s samostojnim delom. Toliko časa naj bi še hodil v službo. Gospodinjtvo smo imeli vsak svoje. V dvanajstih letih zakona je bilo tudi nekaj problemov, tako kot povsod. Ker pa problemov nismo reševali sproti so se le ti nakopičili. Pogovarjali se skoraj nismo. Le tisto najnujnejše. Potem pa je prišlo do zmerjanja, žaljenja, groženj takih in drugačnih, ter nenazadnje tudi do prošnje da se umaknemo nekam na svoje. Ker pa finančna situacija ni bila rožnata - vseskozi je bil minus, razmišljanja o podnajemu ni kaj veliko bilo vsaj z moje strani. Potem pa jo je iskoristil prijatelj, ki ji je znal vse lepo govoriti - je tudi njen sodelavec - in je bil z njo skoraj več kot jaz, ko sem bil v službi skozi celi dan. Ona dela pa na štiri izmene, tako da smo bili zelo malo skupaj. Včeraj pa sva se pogovarjala, nakar sem ji predlagal da bi še enkrat "probali" nekje na svojem, kajti jaz jo imam še vedno rad. Pokazala je pripravljenost, zato me sedaj zanima drage gospe in dragi gospodje kakšno je vaše mnenje oz. če ste že imeli podobne izkušnje, prosim za kakšen pameten nasvet, kajti jaz vem, da dveh fantov ne jaz ne ona ne bova mogla dobro vzgajati vsak zase. Mislim da fanta potrebujeta oba starša enako ne samo enega. Še enkrat prosim za nasvet zaradi varanja, kako bi se ga dalo rešit oz. kako ste ga rešili, če ste ga imeli, prosim od obeh spolov, kajti problem žaljenja, goroženj je hitro lahko pozabljen, čeprav je bil ravno ta problem ravno največji razlog, da se že nisem odločil za selitev. Lep pozdrav Ojla!Nikoli si nisem mislil, da bom kdaj tukaj kaj pisal. En teden sem zbiral pogum, da se usedem pred računalik, ter začnem gledati take teme, kot je ta. Pred enim tednom mi je povedala, da me vara. Že skoraj devet mesecev. Bil sem šoliran kot še nikoli, kajti jaz sem jo imel za največjo poštenjakarico. Vedno je govorila, da kaj takega ne more in ne bo nikoli naredila. Tudi, ko je bila v težavah je govorila enako. Zato sem ji tudi zaupal stoprocentno in še več kot sto. Da boste - če boste - lažje komentirali naj navedem nekaj dejstev. Živimo na srednje veliki modernizirani in lepo urejeni kmetiji, katere gospodar je moj oče. Kmetija gre kolikor toliko tudi s časom v korak, tako da ne zaostajamo proti drugim. Jaz sem planiran, da v naslednjih nekaj letih prevzamem kmetijo in začnem s samostojnim delom. Toliko časa naj bi še hodil v službo. Gospodinjtvo smo imeli vsak svoje. V dvanajstih letih zakona je bilo tudi nekaj problemov, tako kot povsod. Ker pa problemov nismo reševali sproti so se le ti nakopičili. Pogovarjali se skoraj nismo. Le tisto najnujnejše. Potem pa je prišlo do zmerjanja, žaljenja, groženj takih in drugačnih, ter nenazadnje tudi do prošnje da se umaknemo nekam na svoje. Ker pa finančna situacija ni bila rožnata - vseskozi je bil minus, razmišljanja o podnajemu ni kaj veliko bilo vsaj z moje strani. Potem pa jo je iskoristil prijatelj, ki ji je znal vse lepo govoriti - je tudi njen sodelavec - in je bil z njo skoraj več kot jaz, ko sem bil v službi skozi celi dan. Ona dela pa na štiri izmene, tako da smo bili zelo malo skupaj. Včeraj pa sva se pogovarjala, nakar sem ji predlagal da bi še enkrat "probali" nekje na svojem, kajti jaz jo imam še vedno rad. Pokazala je pripravljenost, zato me sedaj zanima drage gospe in dragi gospodje kakšno je vaše mnenje oz. če ste že imeli podobne izkušnje, prosim za kakšen pameten nasvet, kajti jaz vem, da dveh fantov ne jaz ne ona ne bova mogla dobro vzgajati vsak zase. Mislim da fanta potrebujeta oba starša enako ne samo enega. Še enkrat prosim za nasvet zaradi varanja, kako bi se ga dalo rešit oz. kako ste ga rešili, če ste ga imeli, prosim od obeh spolov, kajti problem žaljenja, goroženj je hitro lahko pozabljen, čeprav je bil ravno ta problem ravno največji razlog, da se že nisem odločil za selitev. Lep pozdrav Stanlly Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stanlly 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Ma nekaj sem narobe pritisku in popravljal pa se je vse skupaj podvojilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 stanlly dobrodosel in super, da si se opogumil jaz bi vedno poskusila se enkrat, ce je pripravljenost iz obeh strani...seveda! osebno mislim, da je sicer vprasljiv vajin motiv, ker otroci sami zase niso najboljse lepilo ne razlog za zivljenje skupaj. je pa res, da je meni lahko o tem govorit teoreticno in doma na toplem brez otrok. vcasih so zakoni dolgo trajali tudi zaradi tega, ker je bilo ekonomsko to bolj smiselno, in to ni nepomemben razlog, saj ocitno nekaj je na tem, da se dva odlocita bit skupaj, in se je potem smiselno potrudit, da to tece, ce se le da.kdaj je mera polna pa najbolje ve vsak zase.ampak jaz sem v bistvu mnenja, da so otroci samo najprimernejsi izgovor, mislim, da v resnici partnerji dejansko se zelijo bit skupaj, drugace se ne bi potrudili, ampak, da je to tezko priznat, ker si v momentu, ko si prizadet in ranljiv in ne zelis pokazat custev, v sebi pa zelis pa se vedno bit s tisto osebo. zakaj te je varala, ti lahko najbolje pove le ona, ampak glede na opisano situacijo, se kaze, da je moznost,da je bil to le njen izhod v sili kar velika. to je dokaj pomemben faktor, ker ce te je varala iz obupa, iz neke potrebe po begu od svojega vsakdana z zmerjanjem in financnimi tezavami itd...je to cisto nekaj drugega, kot ce te je varala zato, ker se je zaljubila. mozno je tudi, da se je dejansko zaljubila v nekoga, ki je cisto drugacen, ki ji daje drugacne obcutke itd...ker je to pac rabila, zaljubila se je v podobo/idejo necesa, v to, kar ji je manjkalo, v svoje potrebe... v tem primeru je najverjetneje tako, da ce bo to dobila doma (pozornost, ljubezen, neznost, razumevanje itd...) tega ne bo iskala vec zunaj. ampak to morata sama ugotovit, verjetno bo tudi potrebno nekaj casa. glede na to, da ti je sama povedala, da te vara, mislim, da te spostuje, in da je to neke vrste klic na pomoc - tako cutim v vajinem primeru. mislim, da v ljubezni ni pravil, in ce se oba zdaj se zelita potrudit, ne vidim nobenega razloga, da se ne bi...??!!tudi izkusnje drugih niso tako pomembne, ti delaj, tako kot cutis.glavni problem si pa itak sam izpostavil: "Ker pa problemov nismo reševali sproti so se le ti nakopičili. Pogovarjali se skoraj nismo. " ok: se nasvet, oz. moje mnenje: potrudita se, ce sta oba za. predvsem se odselita od starsev, ker vsak par rabi cas in prostor zase, odnos v druzini mora vzpostaviti lastno dinamiko, in za to je potrebna zasebnost. ce se le da se odselita in poskrbita za svojo zvezo. ce vama ne bo uspelo, bosta vsaj vedela, da sta poskusila. otroci bodo ze preziveli: vsekakor jima bo lazje, ce se starsa ne kregata, tudi, ce ne bosta vec skupaj jih imata lahko oba vsak po svoje rada, bistveno je, da otroci zacutijo, da se starsa spostujeta in imata njih rada, tudi ce med njima ni vec ljubezni. delaj(ta) na spostovanju in sprejemanju drugega, vzemita si cas in ce je zraven se malo ljubezni, je moznost za lepsi razplet dogodkov vsekakor kar velika. glede otrok bi se enkrat ponovila, da so zelo dojemljivi in jih ni moc preslepit, zato je bistveno, da vidva razcistita, oni bodo ze zacutili, ce je med vama spostovanje in sprejemanje, skratka: sodelovanje. veliko tezje je sprejet sovrastvo ali nerazumevanje med starsema, kot to, da gresta na razen. zelim vama veliko srece in moci, drzim pesti, da je se ljubezen, ce je pa ni, pa vsaj spostovanje In kaj je zate varanje? zame je varanje vse, kar je izven nekega dogovora...tu sploh ni splosnih pravil.gre se samo za to, kako dojemas stvar in ker se ponavadi o tem ljudje ne pogovorijo pravocasno,in predvidevajo, da drugi enako pojmuje nezvestobo kot oni, potem pride do velikih presenecenj in sokov. potem je tu se varanje, ko zavestno prekrsis dogovor, tu je pa potem vecji problem... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stanlly 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Res je niso samo otroci tisti zaradi katerih bi še enkrat poizkusil. Jaz jo imam še vedno rad. Mogoče celo kar preveč. Včeraj, ko sva se to pogovarjala, mi je postavila nekaj pogojev, tako kot jaz njej. Jas sem že začel delati na tem, za njo pa še ne vem. Upam, da tudi kaj. Ja je to velik problem, če se ne znaš pogovarjati. Mene tega ni nobeden naučil kako se moraš pogovarjati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Res je niso samo otroci tisti zaradi katerih bi še enkrat poizkusil. Jaz jo imam še vedno rad. Mogoče celo kar preveč. Včeraj, ko sva se to pogovarjala, mi je postavila nekaj pogojev, tako kot jaz njej. Jas sem že začel delati na tem, za njo pa še ne vem. Upam, da tudi kaj. Ja je to velik problem, če se ne znaš pogovarjati. Mene tega ni nobeden naučil kako se moraš pogovarjati. Pa saj to je ok, da sta iskrena in imata jasne zelje, ki si jih povesta...da sta se sploh pogovarjala....to je ze veliko. Pa da se zavedas, da nisi navajen tega itd...in se trudis pac po svojih najboljsih moceh, to je vazno! :palec: Ce te ni nihce naucil, se bos pa sam! Ne obupaj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stanlly 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Žal ni bilo nič uspeha. Izgleda da jo je pregovoril in obrnil na svojo stran. Vseeno hvala ti Tinka za vpodbudne besede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Žal ni bilo nič uspeha. Izgleda da jo je pregovoril in obrnil na svojo stran. Vseeno hvala ti Tinka za vpodbudne besede. Pozdravljen,ja upoštevaj,da je tudi ona dovolila,da jo je pregovoril,torej sta oba za,žal. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 majkemi...eno leto me ni bilo tu na forumu...pa še vedno premlevate o varanju:)))).... lep pozdrav vsem skupaj....prevaraš lahko tudi prijatelja in sodelavca...ne samo moža in fanta:)))..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Žal ni bilo nič uspeha. Izgleda da jo je pregovoril in obrnil na svojo stran. Vseeno hvala ti Tinka za vpodbudne besede. tudi meni je zal....glej: potrudil si se...bo ze za nekaj dobro!ti zelim, da cimlazje tole prezivis in da bosta cimlepse sodelovala glede otrok,pa da se cimprej postavis na noge srecno! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Žal ni bilo nič uspeha. Izgleda da jo je pregovoril in obrnil na svojo stran. Vseeno hvala ti Tinka za vpodbudne besede. Tudi jaz ti želim, da se stvari odvijejo v dobro vseh, predvsem otrok in na koncu koncev , tudi vaju obeh. Nekaj časa bo zelo hudo, vendar, v vsaki hudi stvari je tudi nekaj dobrega..... Srečno. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Velikokrat se testisi po spraznitvi zmanjšajo. Mošnja postane bolj mlahava.Energija iz "jurčka" pa bolj uboga. Pronicljiva partnerka hitro ugotovi, da so testisi bili spraznjeni. Da je manj energije, kot jo je bilo.Teh znakov je kar nekaj. Telo nebesedno pronicljivemu opazovalcu nenehno sporoča.sam to je pa res x!x Včeraj pa sva se pogovarjala, nakar sem ji predlagal da bi še enkrat "probali" nekje na svojem, kajti jaz jo imam še vedno rad. Pokazala je pripravljenost, zato me sedaj zanima drage gospe in dragi gospodje kakšno je vaše mnenje oz. če ste že imeli podobne izkušnje, prosim za kakšen pameten nasvet, kajti jaz vem, da dveh fantov ne jaz ne ona ne bova mogla dobro vzgajati vsak zase. Mislim da fanta potrebujeta oba starša enako ne samo enega. Še enkrat prosim za nasvet zaradi varanja, kako bi se ga dalo rešit oz. kako ste ga rešili, če ste ga imeli, prosim od obeh spolov, kajti problem žaljenja, goroženj je hitro lahko pozabljen, čeprav je bil ravno ta problem ravno največji razlog, da se že nisem odločil za selitev.Sm hotla bit pametna, sam je že Tinka (skor vse) napisala, no pa Audente tut.Prvo, ni nekega univerzalnega, splošno aplikativnega nasveta.Najbolj zihr je, da nardita točno tko, kot se vama zdi. Če si dal vse od sebe, oz po svojih najboljših močeh, si naredil dovolj. 9 mesecev je dolga doba, v tem času se ženska zaljubi, žal. Če ti je kej v tolažbo, zaljubljenost mine nekje do 1,5 leta, tko prawjo. Pol je al ljubezen, al pa nič, navezanonst mrbit Napaka je, da stari in mladi živijo pod isto streho, to jst skos govorim; no pa Rugelj tut Dejstvo pa je, da v današnjih časi kdaj tudi ni možno kako drugače. Je pa to pravi preizkus trdnosti zveze, skupn lajf, pol pa še dva nadzornika k čekirata kako si kaj pomil, pospravil, skuhal, zlikal, opral, vzgajal, posadil, pobral, požel, poravnal, pokosil ipd... Cena svobode je bla zmer najdražja. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Napaka je, da stari in mladi živijo pod isto streho, to jst skos govorim; no pa Rugelj tut Dejstvo pa je, da v današnjih časi kdaj tudi ni možno kako drugače. Je pa to pravi preizkus trdnosti zveze, skupn lajf, pol pa še dva nadzornika k čekirata kako si kaj pomil, pospravil, skuhal, zlikal, opral, vzgajal, posadil, pobral, požel, poravnal, pokosil ipd... Cena svobode je bla zmer najdražja. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Napaka je, da stari in mladi živijo pod isto streho, to jst skos govorim; no pa Rugelj tut Dejstvo pa je, da v današnjih časi kdaj tudi ni možno kako drugače. Je pa to pravi preizkus trdnosti zveze, skupn lajf, pol pa še dva nadzornika k čekirata kako si kaj pomil, pospravil, skuhal, zlikal, opral, vzgajal, posadil, pobral, požel, poravnal, pokosil ipd... Cena svobode je bla zmer najdražja. Saj Cookie po eni strani imaš prav. Čeprav, se tudi to da, če so odnosi iskreni in odprti. Jaz sem zelo dolgo živbela pod isto streho s taščo in tastom, zdaj sta žal že pokojna, pa smo sami pod svojo streho pa 3 z dvema hišama. Komunikacija je bistvena in skupni interesi. Če tega ni, pol je eno navadno sranje. Da pa nonstop eden caplja za drugim, pa tudi ne gre. Saj se bo verjetno grdo slišalo,vendar ko človek nekaj ne dobi tam ko je ...IŠČE drugje. In drage moje ženske, nas pol čustva prav hitro zavedejo in se znajdeš v vrtincu iz katerega ni izhoda ( dokler nekje ne padeš ven ). Zatorej, naj bo kot mora biti, le malo razuma zaradi otrok. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Se strinjam in hkrati ne. Vse je stvar dogovora in iskrenih odnosov...Jaz isto živim pod isto streho v svoje fletu in nimam nobenih problemov s tem...imam zelo (v primerjavi z drugimi) urejeno družino, ki se ne čekiramo, jebemo al kaj podobnega vsak počne svoje, fura svoj lajf in to je to... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 jao edge seveda furate krasno in špasno! Zato ker si samski. Čeb mel pa ženskico, bi blo pa vse drgač. Oz, za nazornejšo predstavo, če bi ti žovel pri njenih, ne verjamem, da bi ti blo superlativno, oz gut. Prej na meji tolerance. Iz dneva v dan. Žal je tako, da zelo zelo zelo redki (za kemični vzorec je takih primereov, glih toliko, da ne morš rečt, da to pa ne obstaja) se razumejo pod skupno streho v kombinaciji tast+tašča in sin+snaha/zet+hči. Prvo kot prvo, je blazna tenzija pri (mladem) paru, ki se šele uči skupnega življenja (drug z drugim). Če je tu otrok, je pritisk toliko večji.Da pa za "nagrado" fašem še tasta/taščo, pa morš bit res trpežne/SM sorte. K te čekirata (čeprav nezavedno, kajti zapomni si, otrokov partner ni nikoli dovolj dober za tvojega otroka) dan za dnem...ima, da se ti/mi zmeša. Sploh jst, k totalno ne prenašam nadzora, kakršnegakoli. Ga pa rada vršim mah, jst še svojga psa nism v stanju skomandirat, bom pa koga druzga Pozabla povedat, da skupen lajf je seveda mogoč, vendar ne takoj na začetku, ko se šar šele privaja na skupen lajf. Morda čez par let (mesecev), k je že nekoliko definirano (razčiščeno) kaj in kako, ko par enotno "nastopa" - v smislu interakcije - pred drugimi (tudi starši). Ko je vsakemu posebej mal bl jasno. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 jao edge seveda furate krasno in špasno! Zato ker si samski. Čeb mel pa ženskico, bi blo pa vse drgač. Oz, za nazornejšo predstavo, če bi ti žovel pri njenih, ne verjamem, da bi ti blo superlativno, oz gut. Prej na meji tolerance. Iz dneva v dan. Žal je tako, da zelo zelo zelo redki (za kemični vzorec je takih primereov, glih toliko, da ne morš rečt, da to pa ne obstaja) se razumejo pod skupno streho v kombinaciji tast+tašča in sin+snaha/zet+hči. Prvo kot prvo, je blazna tenzija pri (mladem) paru, ki se šele uči skupnega življenja (drug z drugim). Če je tu otrok, je pritisk toliko večji.Da pa za "nagrado" fašem še tasta/taščo, pa morš bit res trpežne/SM sorte. K te čekirata (čeprav nezavedno, kajti zapomni si, otrokov partner ni nikoli dovolj dober za tvojega otroka) dan za dnem...ima, da se ti/mi zmeša. Sploh jst, k totalno ne prenašam nadzora, kakršnegakoli. Ga pa rada vršim mah, jst še svojga psa nism v stanju skomandirat, bom pa koga druzga Ne razmišljam...kaj dosti se imam preveč dober in delam, kar mi v življenju veliko pomeni....life is good Kaj se ve vse je mogoče....vse je tko zelo nepredvidjivo na koncu se čist zna zgodit, da bom plačeval najemnino v kaki luknji in se moral odpovedati luxuznem življenju.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.