Cookie 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 Ne razmišljam...kaj dosti se imam preveč dober in delam, kar mi v življenju veliko pomeni....life is good Kaj se ve vse je mogoče....vse je tko zelo nepredvidjivo na koncu se čist zna zgodit, da bom plačeval najemnino v kaki luknji in se moral odpovedati luxuznem življenju.... no, no, iz ene skrajnosti v drugo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 no, no, iz ene skrajnosti v drugo Device vajene kopeli in dišečega olja... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 tebe brat edge....iz ene skrajnosti v drugo, vsak post ponovno!se spet strinjam s cookie Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 tebe brat edge....iz ene skrajnosti v drugo, vsak post ponovno!se spet strinjam s cookie ....Seveda se strinjaš z njo, je treba stvari globje pogledat, da bi kdo na tem forumu razumel mene... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ja glede na to, da si ti tudi na forumu, se pravi zelis delit svoje misli z nami,je mogoce na mestu, da se malo potrudis, da se te razume Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ja glede na to, da si ti tudi na forumu, se pravi zelis delit svoje misli z nami,je mogoce na mestu, da se malo potrudis, da se te razume udam se.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 ne verjamem, nekako... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2009 Prijavi Deli 20. junij 2009 Ko izveš, da te je bivši/bivša med zvezo prevarala...A to boli srce ali ego?Je normalno, da bi se najraje odpeljal tja in mu/ji vrgel v glavo tisto, kar ti pride pod roke?Pa tako idealno je takrat zgledalo. Pa bodo tukaj spet moje težave z zaupanjem. Na bruhanje mi greš, če bereš. Ni opravičila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Točno to. Vsi lepi trenutki se mi zdijo zlagani. Vse lepe besede so bile pretiravanje oz. izmišljotine. Vsak dotik... mah :xx!: :xx!: :xx!: Včeraj sem se pogovarjala z mojim in sem se zalotila "preveč spraševati" in izkazovati mojo "pravniško žilico". :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Ex mi ima še pogum reči, da upa, da bova nekoč spet skupaj. Upam, da me bo kmalu minilo, ker se ne morem skoncentrirat. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 Pozabi. Čimprej, nima smisla za nazaj kopat.Samo trpela boš, a rešila nič. Samo transfer (negativni) v novo zvezo boš naredila.Veza je pa itak ex, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šnufa 21. junij 2009 Prijavi Deli 21. junij 2009 upam da ni prevč ker prosim za nasvet al pa karkoli. z fantom sva leto pa pou skupej.na mailu sm najdla pošto od punce, s katero si je pisal na klepetalnici o pohotnih stvareh..enkrt k še nisv abbla skupej je to isto delal..nemorm mu oprostit d je to delav na skrivaj..kk nj vem da to nedela že leto pa pou..nj odnehava,.kaj nej nardim?? stara sem 16 let..tako da ni nevem kaj zelo resno.zaljubljena sem pa grozno tako da mi je res težko..pomagejte mii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Šnufa tvoja slovenščina je obupna. Drugače pa sej to ni nič kej takega če se dopisuje. Najbolje, da pozabiš, če pa ne moreš, pa ga pusti. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
baila 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 po mojih izkušnjah je za varanje vedno kriv tisti, ti daje premalo pozornosti, zato pa jo potem iščemo drugje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 po mojih izkušnjah je za varanje vedno kriv tisti, ti daje premalo pozornosti, zato pa jo potem iščemo drugje.Po mojem pa je za varanje kriv tisti, ki vara. Opravičil pa ni. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Kaj je to varanje? je to laganje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Ja v prvi vrsti samemu sebi. No, potem je odgovor preprost..če lažeš samemu sebi, si ti tisti, ki je kriv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 po mojih izkušnjah je za varanje vedno kriv tisti, ti daje premalo pozornosti, zato pa jo potem iščemo drugje. :eek: :eek: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Česa tako zgrešenega, pa tudi ne... Če ti daje premalo pozornosti in ti to ni všeč, ga pusti in bodi z drugim. NEVERJETNO! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Česa tako zgrešenega, pa tudi ne... Če ti daje premalo pozornosti in ti to ni všeč, ga pusti in bodi z drugim. NEVERJETNO! jup. neverjetno!!! tale preračunljivost. enostavno pusti in poskusi drugje... Kaj pa, če bi ustrajal biti z nekom, ki ga imaš rad? in on tebe? poiskat rezerve in kaj še naredit? pozornost in podobni heci so samo logična posledica zadovoljstva v odnosu... in pomanjkanje oz. občutek pomanjkanja pa logična posledica nezadovoljstva ...ah... mal ircam... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 ja, pustit človeka kar takoj zato, ker se ti po tvoje ne posveča dovolj, je mimo, sam prav tako je mimo pa prevarat ga in potem še njega obtožit, kao, sej je on kriv, če bi se malo bolj ukvarjal z mano, mi ne bi bilo treba drugam hodit.kukr da je težko rečt - prid zdej sem pa se ukvarjaj z mano! veš... pozornost v stilu... Ta vikend si bom uzela pa samo zate ... Je pr men zmerej sprožl reakcijo: Pejd u pizdo matr, pa še ta vikend obdrži zase Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 si jo imel pa zelo rad ja sej walda nism na glas reku... ampak mislu sm si pa točn to... in pol vrjetn posledično tut moj površn obnašanje do nje... premal pozornosti... potem od nje izsiljevanje le te, kar je u bistvu teženje...ah... celibat je zakon. hotu sem le rečt, da je mal čudn use skp, če se razmišlja na način, da če nekje ne dobiš dost pozornosti, pač zamenjaš partnerja... na kratko in tolk o tem, drgač že ne bo weč irc Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 janko, xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx in Če bi hodila s takim človekom, ki bi bil tako mentalno bolan, da bi me šel varat, ker rabi pozornost oz. ker mu jo jaz premalo dajem, imam raje, da me pusti.Zame je to idiotski razlog (pravzaprav se bi uvrstil kar med prve tri najbolj bolane).Če ni toliko brihten in razumen, da mi najprej ne reče, da ga boli, ker se mu ne posvečam dovolj, preden gre skakat k drugi, potem to veliko pove o njemu kot o človeku. Bljak. Ne moreš mene... jaz sem tista, ki sem v zvezi, kjer se ne vidiva prav pogosto, pa nobenemu od naju niti na misel ne pride, da bi se razšla, ampak raje uživiva v tistih trenutkih, ki jih imava skupaj. Se da. Pa tudi težko se je o tem z mano pogovarjat, ki sem vedno vztrajala do zadnjega diha in imam za sabo samo nekajletne zveze, Če si tako prekleto zakompleksan, da moraš takoj k drugemu laufat oz. ti je edina rešitev to, da se pohopsaš z drugim, potem pa le... ampak z ljudmi, kot sem jaz, si končal za vedno. Če se pa s človekom pogovoriš, pa še vedno ne najde dovolj časa zate (ker mogoče dela 12 ur na dan ali pa mogoče sploh ni človek, ki bi rabil toliko kontaktov s teboj), potem je pa to problem... še posebi če ti rabiš veliko več od njega. Če si predstavljaš trpet in upaš, da se boš navadil oz. da se bo on spremenil... potem pa good luck. Kr neki, res. Pogovarjajmo se v nedogled... sej lajf prej mine... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Če ti daje premalo pozornosti in ti to ni všeč, ga pusti in bodi z drugim. janko, in Če bi hodila s takim človekom, ki bi bil tako mentalno bolan, da bi me šel varat, ker rabi pozornost oz. ker mu jo jaz premalo dajem, imam raje, da me pusti.Zame je to idiotski razlog (pravzaprav se bi uvrstil kar med prve tri najbolj bolane).Če ni toliko brihten in razumen, da mi najprej ne reče, da ga boli, ker se mu ne posvečam dovolj, preden gre skakat k drugi, potem to veliko pove o njemu kot o človeku. Bljak. Ne moreš mene... jaz sem tista, ki sem v zvezi, kjer se ne vidiva prav pogosto, pa nobenemu od naju niti na misel ne pride, da bi se razšla, ampak raje uživiva v tistih trenutkih, ki jih imava skupaj. Se da. Pa tudi težko se je o tem z mano pogovarjat, ki sem vedno vztrajala do zadnjega diha in imam za sabo samo nekajletne zveze, Če si tako prekleto zakompleksan, da moraš takoj k drugemu laufat oz. ti je edina rešitev to, da se pohopsaš z drugim, potem pa le... ampak z ljudmi, kot sem jaz, si končal za vedno. Če se pa s človekom pogovoriš, pa še vedno ne najde dovolj časa zate (ker mogoče dela 12 ur na dan ali pa mogoče sploh ni človek, ki bi rabil toliko kontaktov s teboj), potem je pa to problem... še posebi če ti rabiš veliko več od njega. Če si predstavljaš trpet in upaš, da se boš navadil oz. da se bo on spremenil... potem pa good luck. Kr neki, res. Pogovarjajmo se v nedogled... sej lajf prej mine... zgornji citat sem zgleda razumu napačno, kot je bil mišljen. pa spet ni tko hudo,da si se usaj mal razgoworila Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 nisem prepričan, da je problem samo v pozornosti. problem je v tem, da ljudje po telesu in nagonu nismo monogamna bitja, po vzgoji in zavesti pa predvsem to. tako pride do, včasih nepremostljivega, prepada. tudi mislim, da se ne vara načrtno... vsaj prvič ne, ampak je to posledica naše nastrojenosti nasproti svetu v smislu živahnosti in igrivosti. potem kasneje pride do navezave kjer pride ta kleš med telesnim in zavestnim do prave manifestacije. rad bi bil s tem in rad bi bil s tem. varanje je brezvezno obsojati apriori in to samo zato, ker je to obsojanje posledica priučene morale. tako kot je obsojanje marginalcev, klošarjev itd. in je klanjanje raznim managerjem in ostalim ritoliznikom (ponavadi zaradi osebne koristi), ki so dejansko vredni obsojanja, delo ničeve in črvive morale. samo pomisli zakaj se človek počuti slabo oz. negativno, ko ga partner prevara čisto slučajno ne zato, ker partnerju privošči svobodo, najboljše v smislu njegovih želja, rasti, itd. bla bla bla, temveč prav zato, ker si tega partnerja lastnimo, ga imamo za svojo lastnino, s katero upravljamo in se mora podrejati naši volji. zato se počutimo sploh prevarane, ne trpimo mi, trpi naš ego... duh ne pozna lastnine. sej vem, sej vem... praktično pač ego trpi. jebat ga. ljudje niso/nismo svetniki. ampak neko permanentno obsojanje je tu čisto odveč. lahka razbiješ stene, z glavo nabijaš 24/7, ampak potem pozabiš in greš naprej. če kdo hoče spati s petimi partnerji, ma naj jih ima petnajst, pravim. naj se utaplja v življenskih tokovih... slej ko prej pride k pameti. na takšen ali drugačen način. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 zgornji citat sem zgleda razumu napačno, kot je bil mišljen. pa spet ni tko hudo,da si se usaj mal razgoworila Sklepala sem, da mi ni treba razlagati, da ne podpiram tega, da kar popokaš in greš čim ti nekaj ni všeč.Se bom popravila. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 nisem prepričan, da je problem samo v pozornosti. problem je v tem, da ljudje po telesu in nagonu nismo monogamna bitja, po vzgoji in zavesti pa predvsem to. tako pride do, včasih nepremostljivega, prepada. tudi mislim, da se ne vara načrtno... vsaj prvič ne, ampak je to posledica naše nastrojenosti nasproti svetu v smislu živahnosti in igrivosti. potem kasneje pride do navezave kjer pride ta kleš med telesnim in zavestnim do prave manifestacije. rad bi bil s tem in rad bi bil s tem. varanje je brezvezno obsojati apriori in to samo zato, ker je to obsojanje posledica priučene morale. tako kot je obsojanje marginalcev, klošarjev itd. in je klanjanje raznim managerjem in ostalim ritoliznikom (ponavadi zaradi osebne koristi), ki so dejansko vredni obsojanja, delo ničeve in črvive morale. samo pomisli zakaj se človek počuti slabo oz. negativno, ko ga partner prevara čisto slučajno ne zato, ker partnerju privošči svobodo, najboljše v smislu njegovih želja, rasti, itd. bla bla bla, temveč prav zato, ker si tega partnerja lastnimo, ga imamo za svojo lastnino, s katero upravljamo in se mora podrejati naši volji. zato se počutimo sploh prevarane, ne trpimo mi, trpi naš ego... duh ne pozna lastnine. sej vem, sej vem... praktično pač ego trpi. jebat ga. ljudje niso/nismo svetniki. ampak neko permanentno obsojanje je tu čisto odveč. lahka razbiješ stene, z glavo nabijaš 24/7, ampak potem pozabiš in greš naprej. če kdo hoče spati s petimi partnerji, ma naj jih ima petnajst, pravim. naj se utaplja v življenskih tokovih... slej ko prej pride k pameti. na takšen ali drugačen način. đaba filozofija... prewaranemu...zdej me pa prou firbec, če sem bil jes tut kdaj prewaran? saj v smislu, kot se klele varanje razume. t.j. sex. oz. brezvezno precenjeno drgnenje kože.men je to tut samo še pika na i, ker je itak že prej use narobe, da ti to sploh na misu pride. premal komunikacije, nedorečenih stwari, laži, zamolčanih stvari, ... ... pa še nč nism reku o ljubezni, spoštovanju...ah... jes mor it.čaw folk Sklepala sem, da mi ni treba razlagati, da ne podpiram tega, da kar popokaš in greš čim ti nekaj ni všeč.Se bom popravila. lej... nesporazum je bil.clo sam sm bil presenečen, da kot alternativo pomanjkanju pozornosti predlagaš zamenjavo partnerja...ne rabiš se popravljat. nimaš kej. zakwa pa neb še ti takle imela, kukr maš? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.