Skoči na vsebino

Varanje

marjo

Recommended Posts

to je že res razlika, ampak običen človek ne razlikuje med stvarjo na sebi in njeno predstavo. tako, da v tem smislu še najbolj varamo sami sebe s svojimi prepričanji. x:)x

tudi ta varijanta, da je nekdo "oh in sploh". to je avtovaranje a la carte. x:Dx

še vedno vztrajam na tem, da ko se srečata dva človeka, da se v bistvu srečata dve predstavi. in po večini ostaneta na stopnji predstave, odnos je pragmatično usmerjen v zadovoljevanje medsebojnih potreb itd. imanenco doživljanja pa skušajo črpati iz kamasutre in novodobnih erotičnih vodnikih.

zato je v tem smislu varanje v bistvu le varanje varanja. x:Dx

mene pa zanima, če je varanje tudi če se samo držiš za roke ali pa objemaš x?x ker, sej orgazem se tudi dogaja samo v glavi in ne telesu. če se že gremo fizikalizem. lahka gremo pa tudi v duhovnost. kristus pravi da če te zavaja levo oko, ne pomišljaj in ga izderi... če desno, prav tako. v stari zavezi se kaznujejo dejanja, v novi že same misli. kakšno zavezo imamo mladi v postmoderni, kjer ne obstaja več ustaljenih matric smisla x?x x;)x

sex&drugs&rock'n'roll

al pa

sex&drug&drum'n'base

xDDx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hja, če bi bilo tako preprosto prepoznat laži... xrolleyesx

Kako pa ločiš med tem kaj je laž zate in kaj za partnerja? x:Dx :eek:

Ali ga sprejemaš takega kot je in se ves čas oba učita pogovora, sodelovanja, izražanja svojih misli... Jaz se sigurno nebi spraševala ali mi laže ali ne, ampak če je sploh pripravljen na skupno življenje in dejansko DELO, ki ga le-to prinese s sabo. x;)x

Nimbus raztura! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c026.gif

jup. se strinjam. čeprou me ljudje načeloma že dolgo ne presenečajo...

pa razlika tut mal misl, da namo dojel, kar bi nam mela za powedat x:o)x se praw, da tut ni kr tko, ker res ne bi x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Evo: resnice ni.

resnica je...

samo kaj, ko ni samo ena x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

mogoče nima veze z varanjem, ampak sem enkrat vidla goloba, ko se je ravno namenil pozobat drobtino in je uletel vrabček in v letu odnesel to drobtinco s sabo v kljunu na drevo. ta lajf je že sam po seb zmuzljiv. zgleda.

na koncu boš še ugotovila...da še veza z vezo veze nima...kaj šele z varanjem x:Dx

Tole je bila pa zdej dobra prakticna demonstracija.. kako je tudi tema o varanju, ki ima namen odpraviti-zmanjsati varanje, dobra, da bi se zgodilo varanje.. ali vsaj dol-dajanje x:Dx x:Dx

Nauk: hmm.. ga bom rajsi obdrzal zase.. x:o)x

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Tole je bila pa zdej dobra prakticna demonstracija.. kako je tudi tema o varanju, ki ima namen odpraviti-zmanjsati varanje, dobra, da bi se zgodilo varanje.. ali vsaj dol-dajanje x:Dx x:Dx

Nauk: hmm.. ga bom rajsi obdrzal zase.. x:o)x

teorija brez prakse...je kot luft...brez kisika x:Dx

Guest VilaSonca

meni osebno pa se zdi zgrešeno filozofirati in teoretizirati, ko gre za življenjske stvari!!! konkretna življenjska situacija ti da odgovor! ostalo je blef!

pol gre pa pol lajfa mimo.

možgane na off.

Ne vem, če paše semle... ampak tko, ena konretna situacija..

zakaj sem vsak dan bolj zaljubljena in zakaj ga vsak dan bolj cenim in spoštujem...

ker gre en od najinih pogovorov takole:

A: včer sem z bivšim debatirala po telefonu pa je rekel, da ma njegova ful dela in mu je dolgčas in bi bil čist vesel povabila na kak trip z motorjem.. .. hmm.. a bi mel ti kej proti?

I: čemu?

A: ja da se grem z bivšim okol vozit.. sama... ?

I: jah, če se boš hotla it z njim vozit takrat, ko bi jaz mel čas se it s tabo vozit, bom mel proti. Drugač pa nimam proti, zakaj bi pa mel proti?

:)

... in zakaj bi sploh razmišljala o varanju, če mam v eni osebi vse, kar sem si vedno želela.. vzpone in padce, grdo gledajoče dneve in dneve polne smeha, povsod in vedno pa 100% zaupanje in verjetje v naju. xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ne vem, če paše semle... ampak tko, ena konretna situacija..

zakaj sem vsak dan bolj zaljubljena in zakaj ga vsak dan bolj cenim in spoštujem...

ker gre en od najinih pogovorov takole:

A: včer sem z bivšim debatirala po telefonu pa je rekel, da ma njegova ful dela in mu je dolgčas in bi bil čist vesel povabila na kak trip z motorjem.. .. hmm.. a bi mel ti kej proti?

I: čemu?

A: ja da se grem z bivšim okol vozit.. sama... ?

I: jah, če se boš hotla it z njim vozit takrat, ko bi jaz mel čas se it s tabo vozit, bom mel proti. Drugač pa nimam proti, zakaj bi pa mel proti?

:)

... in zakaj bi sploh razmišljala o varanju, če mam v eni osebi vse, kar sem si vedno želela.. vzpone in padce, grdo gledajoče dneve in dneve polne smeha, povsod in vedno pa 100% zaupanje in verjetje v naju. xsrcx

totega si pa vreji trofla...svaka ti čast :palec:

totega si pa vreji trofla...svaka ti čast :palec:

ja... pa skor 3 leta sem rabila, da sem to pogruntala x:o)x x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

kakšno zavezo imamo mladi v postmoderni, kjer ne obstaja več ustaljenih matric smisla x?x x;)x

xrainbowx

Prej je bila ljubezen tisto, kar je nakazoval stavek 'til death do us part'. Zdaj pa, ko tega stavka ni več nujno udejanjati, bi se lahko sami odločali zanj. Ampak ljudje so izbrali drugo varianto: namesto, da bi se dvignili do visokih standardov, so rajši znižali standarde, tako da se vsakemu trčenju v dvoje danes reče ljubezen.

Da se lahko odločiš za visok standard pa potrebuješ nekaj, kar danes ni preveč pogosto...bomo kako vzgojno rekli x:Dx x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...