nimbus 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 to je že res razlika, ampak običen človek ne razlikuje med stvarjo na sebi in njeno predstavo. tako, da v tem smislu še najbolj varamo sami sebe s svojimi prepričanji. tudi ta varijanta, da je nekdo "oh in sploh". to je avtovaranje a la carte. še vedno vztrajam na tem, da ko se srečata dva človeka, da se v bistvu srečata dve predstavi. in po večini ostaneta na stopnji predstave, odnos je pragmatično usmerjen v zadovoljevanje medsebojnih potreb itd. imanenco doživljanja pa skušajo črpati iz kamasutre in novodobnih erotičnih vodnikih. zato je v tem smislu varanje v bistvu le varanje varanja. mene pa zanima, če je varanje tudi če se samo držiš za roke ali pa objemaš ker, sej orgazem se tudi dogaja samo v glavi in ne telesu. če se že gremo fizikalizem. lahka gremo pa tudi v duhovnost. kristus pravi da če te zavaja levo oko, ne pomišljaj in ga izderi... če desno, prav tako. v stari zavezi se kaznujejo dejanja, v novi že same misli. kakšno zavezo imamo mladi v postmoderni, kjer ne obstaja več ustaljenih matric smisla sex&drugs&rock'n'roll al pa sex&drug&drum'n'base Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Hja, če bi bilo tako preprosto prepoznat laži... Kako pa ločiš med tem kaj je laž zate in kaj za partnerja? Ali ga sprejemaš takega kot je in se ves čas oba učita pogovora, sodelovanja, izražanja svojih misli... Jaz se sigurno nebi spraševala ali mi laže ali ne, ampak če je sploh pripravljen na skupno življenje in dejansko DELO, ki ga le-to prinese s sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 kakšno zavezo imamo mladi v postmoderni, kjer ne obstaja več ustaljenih matric smisla sej si sam ugotovu: varanje varanja.pa sploh mi ni smešn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Nimbus raztura! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c026.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Nimbus raztura! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c026.gif jup. se strinjam. čeprou me ljudje načeloma že dolgo ne presenečajo... pa razlika tut mal misl, da namo dojel, kar bi nam mela za powedat se praw, da tut ni kr tko, ker res ne bi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Evo: resnice ni. aja?kwa pa je?mogoče razlika? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Evo: resnice ni. resnica je... samo kaj, ko ni samo ena Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 resnica je... samo kaj, ko ni samo ena še zdej ne vem, kje je razlika? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 razlika je brezčasna.... in s tem sevede tut resnična. zakwa pa je to samoumevno? a je sploh res? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 eh ja...tako kot vsaka resna tema do sedaj...je tudi ta zapadla v totalno blužnjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 eh ja...tako kot vsaka resna tema do sedaj...je tudi ta zapadla v totalno blužnjo do zdej ni bla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 do zdej ni bla zakaj si mene citiral...nič kriv ampak ne po moji krivdi.... jaz sem mela resen point, pa so me spodnesl... al ti je zanalašč spodrsnilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 nič kriv.... spodrsnl.... varal življenje je spolzka zadeva nikoli ne veš...kdaj se ti zmuzne med nogami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 mogoče nima veze z varanjem, ampak sem enkrat vidla goloba, ko se je ravno namenil pozobat drobtino in je uletel vrabček in v letu odnesel to drobtinco s sabo v kljunu na drevo. ta lajf je že sam po seb zmuzljiv. zgleda.na koncu boš še ugotovila...da še veza z vezo veze nima...kaj šele z varanjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Kako si pa to vedel, da ma veza zvezo z varanjem?brez-veze....se ne vara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 in se tudi brezveze ne vara.... a se mogoče trudiš mi kaj povedat...tako kot ženska moškemu...med vrsticami drugač pa...brezveze je varat...boljš je uživat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 pol pa uživi ej thenks...se trudim...ti tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 a se mi mal med vrsticami varamo .... med vrsticami bolj težko....med rjuhami bi pa lažje šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Tole je bila pa zdej dobra prakticna demonstracija.. kako je tudi tema o varanju, ki ima namen odpraviti-zmanjsati varanje, dobra, da bi se zgodilo varanje.. ali vsaj dol-dajanje Nauk: hmm.. ga bom rajsi obdrzal zase.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Tole je bila pa zdej dobra prakticna demonstracija.. kako je tudi tema o varanju, ki ima namen odpraviti-zmanjsati varanje, dobra, da bi se zgodilo varanje.. ali vsaj dol-dajanje Nauk: hmm.. ga bom rajsi obdrzal zase.. teorija brez prakse...je kot luft...brez kisika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 meni osebno pa se zdi zgrešeno filozofirati in teoretizirati, ko gre za življenjske stvari!!! konkretna življenjska situacija ti da odgovor! ostalo je blef!pol gre pa pol lajfa mimo. možgane na off. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Ne vem, če paše semle... ampak tko, ena konretna situacija..zakaj sem vsak dan bolj zaljubljena in zakaj ga vsak dan bolj cenim in spoštujem... ker gre en od najinih pogovorov takole:A: včer sem z bivšim debatirala po telefonu pa je rekel, da ma njegova ful dela in mu je dolgčas in bi bil čist vesel povabila na kak trip z motorjem.. .. hmm.. a bi mel ti kej proti?I: čemu?A: ja da se grem z bivšim okol vozit.. sama... ?I: jah, če se boš hotla it z njim vozit takrat, ko bi jaz mel čas se it s tabo vozit, bom mel proti. Drugač pa nimam proti, zakaj bi pa mel proti? ... in zakaj bi sploh razmišljala o varanju, če mam v eni osebi vse, kar sem si vedno želela.. vzpone in padce, grdo gledajoče dneve in dneve polne smeha, povsod in vedno pa 100% zaupanje in verjetje v naju. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Ne vem, če paše semle... ampak tko, ena konretna situacija..zakaj sem vsak dan bolj zaljubljena in zakaj ga vsak dan bolj cenim in spoštujem... ker gre en od najinih pogovorov takole:A: včer sem z bivšim debatirala po telefonu pa je rekel, da ma njegova ful dela in mu je dolgčas in bi bil čist vesel povabila na kak trip z motorjem.. .. hmm.. a bi mel ti kej proti?I: čemu?A: ja da se grem z bivšim okol vozit.. sama... ?I: jah, če se boš hotla it z njim vozit takrat, ko bi jaz mel čas se it s tabo vozit, bom mel proti. Drugač pa nimam proti, zakaj bi pa mel proti? ... in zakaj bi sploh razmišljala o varanju, če mam v eni osebi vse, kar sem si vedno želela.. vzpone in padce, grdo gledajoče dneve in dneve polne smeha, povsod in vedno pa 100% zaupanje in verjetje v naju. totega si pa vreji trofla...svaka ti čast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 totega si pa vreji trofla...svaka ti čast ja... pa skor 3 leta sem rabila, da sem to pogruntala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 kakšno zavezo imamo mladi v postmoderni, kjer ne obstaja več ustaljenih matric smisla Prej je bila ljubezen tisto, kar je nakazoval stavek 'til death do us part'. Zdaj pa, ko tega stavka ni več nujno udejanjati, bi se lahko sami odločali zanj. Ampak ljudje so izbrali drugo varianto: namesto, da bi se dvignili do visokih standardov, so rajši znižali standarde, tako da se vsakemu trčenju v dvoje danes reče ljubezen. Da se lahko odločiš za visok standard pa potrebuješ nekaj, kar danes ni preveč pogosto...bomo kako vzgojno rekli Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.