Antoninus 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 meni osebno pa se zdi zgrešeno filozofirati in teoretizirati, ko gre za življenjske stvari!!! konkretna življenjska situacija ti da odgovor! ostalo je blef!pol gre pa pol lajfa mimo. možgane na off. To pa ne Danes pravijo, da je važna praksa, teorija je pa sama zguba cajta. Pred 3000 leti so pravili ravno obratno. Duh časa se pač spreminja, ostaja pa dejstvo, da je potrebna teorija, ki bo interpretirala empirijo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 saj je simpl. če maš rad, ti ne pade na pamet, da bi si zapravil največjo dragocenost - zaupanje in bližino. če tega niti ni, pa je tudi simpl, se hitro zgodi. samo pač nima smisla. tako enostavno ni. Kot samo življenje ni enostavno, ker je kar zakomplicirana stvar. Če vidiš in veš kaj se dogaja...da se ne vmešavaš in da pustiš, da se stvari same razrešijo, ko se pač. Ne pa da se "zaserješ" vsaj trem osebam po tamalem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Prej je bila ljubezen tisto, kar je nakazoval stavek 'til death do us part'. Zdaj pa, ko tega stavka ni več nujno udejanjati, bi se lahko sami odločali zanj. Ampak ljudje so izbrali drugo varianto: namesto, da bi se dvignili do visokih standardov, so rajši znižali standarde, tako da se vsakemu trčenju v dvoje danes reče ljubezen. Da se lahko odločiš za visok standard pa potrebuješ nekaj, kar danes ni preveč pogosto...bomo kako vzgojno rekli sem za špartansko vzgojo. zdej ti mulci so čist poženščeni in povsem jasno je, da prihaja do pomanjkanja stroge moške avtoritete. po nagi rit nažgat pa spat, ne pa novo večerjo kuhat. veš, postomderna je nasploh dezorientirala ljudi. včasih si imel vzorec, ki je bil seveda ideologija... ampak je bil trden privez in referenca. večini je kompas kazau na sever in večina je bila s tem zadovoljna. v postomderni ima pa že skoraj vsak nek svoj nov stil, pripada neki novi subkulturi, ki jo trenutno jemlje in zagovarja za absolutno in seveda jih zamenja ene par na leto itd. in podobno je z odnosi. malo s tem malo z onim. če mi ta ni všeč, si najdem drugega. kao, obstaja nekje idealen in popoln, ki bo bil popolnoma kompatibilen z menoj. in seveda obstajajo. saj prav na tem forumu tudi beremo takšne čustvene izlive. vsaj prve tri mesce ko bi jo nosu po rokah in bi jo najraje kar požru. tko, da... till death do us part or...get another prey. aliana, js te ne bi pustu... P.S. sam da nou pol, ko ga boš klicala in rekla "ej, dragi, dragi, umiram... pomagaj x!x ", pol reku "ma dej bivšga poklič mu je glih dougcajt." v smislu... tut fajn je, da tip ni ljubosumen, ampak en mečken pa vseen mora bit. pač, ljubezenska dialektika. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 sem za špartansko vzgojo. zdej ti mulci so čist poženščeni in povsem jasno je, da prihaja do pomanjkanja stroge moške avtoritete. po nagi rit nažgat pa spat, ne pa novo večerjo kuhat. veš, postomderna je nasploh dezorientirala ljudi. včasih si imel vzorec, ki je bil seveda ideologija... ampak je bil trden privez in referenca. večini je kompas kazau na sever in večina je bila s tem zadovoljna. v postomderni ima pa že skoraj vsak nek svoj nov stil, pripada neki novi subkulturi, ki jo trenutno jemlje in zagovarja za absolutno in seveda jih zamenja ene par na leto itd. in podobno je z odnosi. malo s tem malo z onim. če mi ta ni všeč, si najdem drugega. kao, obstaja nekje idealen in popoln, ki bo bil popolnoma kompatibilen z menoj. in seveda obstajajo. saj prav na tem forumu tudi beremo takšne čustvene izlive. vsaj prve tri mesce ko bi jo nosu po rokah in bi jo najraje kar požru. tko, da... till death do us part or...get another prey. aliana, js te ne bi pustu... P.S. sam da nou pol, ko ga boš klicala in rekla "ej, dragi, dragi, umiram... pomagaj x!x ", pol reku "ma dej bivšga poklič mu je glih dougcajt." v smislu... tut fajn je, da tip ni ljubosumen, ampak en mečken pa vseen mora bit. pač, ljubezenska dialektika. se strinjam s tistim zgoraj o dezorientaciji drugač pa - zakaj pa me ne bi pustu? a se ti zdi, da je kaj večja možnost, da zabluzim s svojim bivšim, kot pa kar z enim iz skupine bajkerjev, s katerimi gremo na izlet? Aja, al me tud na to ne bi pustu? (pa teli bajkerji so sam za primer, dejmo rečt recmo gledališka skupina, ker ma ful manj stereotipen predznak)ti me ne bi pustu, jaz bi pa vseen šla. in ti ne povedala. in mogoče še clo kaj več, kot sam z motorjem se peljala, čist iz inata sva oba ljubosumna ravno prav, da nama ni vseeno, pa ne tolk, da bi si omejevala svobodo v druženju s prijatelji... in ja, bivši SO moji prijatelji.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 se strinjam s tistim zgoraj o dezorientaciji drugač pa - zakaj pa me ne bi pustu? a se ti zdi, da je kaj večja možnost, da zabluzim s svojim bivšim, kot pa kar z enim iz skupine bajkerjev, s katerimi gremo na izlet? Aja, al me tud na to ne bi pustu? (pa teli bajkerji so sam za primer, dejmo rečt recmo gledališka skupina, ker ma ful manj stereotipen predznak)ti me ne bi pustu, jaz bi pa vseen šla. in ti ne povedala. in mogoče še clo kaj več, kot sam z motorjem se peljala, čist iz inata sva oba ljubosumna ravno prav, da nama ni vseeno, pa ne tolk, da bi si omejevala svobodo v druženju s prijatelji... in ja, bivši SO moji prijatelji.. ma z bivšim definitivno ne. to apriori, kategorično in principielno zavračam. pa dobro, če bi bla to neka mladostna ljubezen itd. ne pa nekaj bolj frišnega. to pa ne. je treba konkretno situacijo čutit. itak bi pa reku ok pejt. in če mi ne bi blo kul, bi se sam odmaknu. človek ma vedno lahko pod kontrolo samo svoje občutke. sam fora je, da je ljubezen od vseh občutkov najbolj fatalna. mislem... vsaj jaz jo tko doživljam. ni to tko, donc ena, čez en teden pa čisto neka druga. ma, to je cela jeba no... pa zakaj bi ti njega kratkočasila, bemo boga. veš kolim je dolgcajt. a boš kar vse crkljala Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 ljubezen = občutek? Jemljem nazaj tisto od prej... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c065.gif Ljubosumje = negativni občutki --> nasprotje ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 možgane na off.Idealno psihično stanje za varanje. Ne zdi se mi, da je vse bolj simpl, kot se mi zdi Po mojem je prej obratno...nič ni tako enostavno, kot se zdi na prvi pogled. Nimamo pojma, kaj je naša želja, še manj pa, kaj je svoboda. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 ma z bivšim definitivno ne. to apriori, kategorično in principielno zavračam. x:Dx mah ja, saj je treba čutit situacijo, tlele en bluz prek neta.. se ne da videt, razložit, čutit...ljubosumje pa po mojih izkušnjah na dolgi rok čist nič pozitivnega ne prinese.. nasploh mi je tole 'mal pa mora bit ljubosumen, drugač sploh nič ne čuti' en blabla.. ko sem bila jaz malo, je to sčasoma prineslo sam malo bolj in še malo bolj in vedno več nezaupanja, spraševanja, dvomov..ko pa nisem, pa to prinese zaupanje, še več zaupanja, nič spraševanja kje je, s kom je, kaj počne.. in velik ljubezni.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 vem ja. je zelo tanka linija. celo pretanka. zato pa je tako malo srečnih parov. itak bi mogu tipa poznat. da ima karakter in to. ti povem, da so po mojih izkušnjah tipi taki zablojenci, da si prou ne bi želeu bit ženska, ker med to današnjo populacijo ne najdeš prav nič pametnega. A MA NAČ. ma, ti privoščim.... itak... vse naj in tko Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 ... in zakaj bi sploh razmišljala o varanju, če mam v eni osebi vse, kar sem si vedno želela.. vzpone in padce, grdo gledajoče dneve in dneve polne smeha, povsod in vedno pa 100% zaupanje in verjetje v naju. :palec: x:Xx Zelo lepo, zelo resnično in se 100% strinjam. Strinjam se tudi z nimbusom, čeprav je preveč pameten zame. Kar se mojega ex tiče... me je jeza minila. Trenutno se mu pa nekaj takšnega dogaja, da čedalje bolj verjamem v karmo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 samo michell , res ne razumem, no malo te že ..če človek premleva zadeve , ki so že za tabo , pa je še ranjen in ni še prebolel ..potem pa kakršenkoli vzrok je že bil ....ampak pri stvareh je tako ...na žalost se ne da časa zavrtet nazaj, to kar je bilo je bilo ...spremnjat za nazaj se ne da... Mogoče sem pa mislila, da sem prebolela, pa v bistvu nisem... ne vem. Vem samo to, da me je prizadelo, ne glede na to, da se je zgodilo več kot leto nazaj. Resnično sem zaupala, še po tem, ko sva bila prijatelja (oz. vsaj poskušala). Mogoče je bolj to problem... k sem zgubila nekoga (oz. ne morem več zaupat, torej zgubila), ki sem mislila, da bova prijatelja celo življenje..Pač ne morem čez to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 ... in zakaj bi sploh razmišljala o varanju, če mam v eni osebi vse, kar sem si vedno želela.. da maš pa dobro rit pa hlače, k fajn na njo pašejo... pa itaq loh tut cimra powe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Mogoče sem pa mislila, da sem prebolela, pa v bistvu nisem... ne vem. Vem samo to, da me je prizadelo, ne glede na to, da se je zgodilo več kot leto nazaj. Resnično sem zaupala, še po tem, ko sva bila prijatelja (oz. vsaj poskušala). Mogoče je bolj to problem... k sem zgubila nekoga (oz. ne morem več zaupat, torej zgubila), ki sem mislila, da bova prijatelja celo življenje..Pač ne morem čez to. boš šla čez. ti garantiram. čas pozdravi vse. sem imeu isto jebo. ampak ti povem, da obstaja dejansko več resničnosti. prav toliko, kolikor je ljudi. in pol se boš smejala, ko boš mislila na to. je pa treba cajt... to pa priznam. ampak, jebat ga... rome wasn't built in a day. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 strelka, hvala Sej vem... sej vsak dan je pikico boljše... čeprav "en korak naprej, dva nazaj" je pri meni velikokrat praksa na čustvenem področju. nimbus, saj vem, hvala Imaš prav. Bom nehala tarnat o tem! NE VARAT!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 strelka, hvala Sej vem... sej vsak dan je pikico boljše... čeprav "en korak naprej, dva nazaj" je pri meni velikokrat praksa na čustvenem področju. nimbus, saj vem, hvala Imaš prav. Bom nehala tarnat o tem! NE VARAT!!!! Kaj zdaj folk!? Ste za al ste proti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 Kaj zdaj folk!? Ste za al ste proti? ti povem...ko srečam večno ljubezen...zdaj so še moja mnenja glede tega...rahlo deljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 morda si jo že srečal ... a je nisi prepoznal v živalskem svetu je mnogo doživljenskhih zvez ... zvestobe do groba morda, brez zakonov in preglobokih razglabljan, kdaj uspe tudi nam ... ljudem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 saj bo .. ena taka naftalinska, ampak resnična ..čas celi rane... enim hitreje drugim nam pa mal kasneje ...jup. enga je treba trikrat, druzga pa tri miljonkrat spomnit, da takle mamo... pol pa se tut sam počas upraša, če ni mogoče še najbolš tko gledat in use skp uzet kukrkol že je ker mu druzga itaq ne ostane boš šla čez. ti garantiram. čas pozdravi vse. seweda bo... sej tut njej druzga ne preostane... nisem pa tko siguren, da čas res kej pozdravi...u bistwu je to en velik nateg...nč ne pozdrawi... al pa sploh ni blo tko hudo, kukr se je zdel, če se je loh pozdrawl...sej je res, da drgač gledaš na tiste hude stvari... pol čez en čas...pa jih razumeš... vidiš ozadje, najdeš opravičila...ampak boli pa za zmerej... pa ne samo varanje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 morda si jo že srečal ... a je nisi prepoznal verjetno...v minljivosti vsega...je vse večno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 strelka, hvala Sej vem... sej vsak dan je pikico boljše... čeprav "en korak naprej, dva nazaj" je pri meni velikokrat praksa na čustvenem področju. nimbus, saj vem, hvala Imaš prav. Bom nehala tarnat o tem! NE VARAT!!!! S tem prebolevanjem je tko, da najvec cajta rabi EGO da preboli. Vse ostalo se resi nekak sprot.. Je v bistvu edini, ki rabi cajt. In tud edini ki ni resnicen.. Kle dam lunci za prav.. ki to velikokrat povdarja. Teb kot TEB! je hitr jasno.. da tega tipa pac ni vec v tvojem laifu.. in da nimas niti pravice zalovat za njim.. kaj sele, da bi to tud zares pocela. Energetsko s tem skodis SEBI in NJEMU! Gre bolj za to, da se brez tega pocetja.. ne cutis dovolj plemenite. Ce obrnes sliko.. je itak vse kul.. Cas celi rane.. pravjo... ampak v bistvu ne rabis cajta, da ti zaceli rane.. ampak rabis cajt, da uspes videt drugace.. ne vec tolk iluzorno kot zdaj. Ce balon napihujes.. je vedno vecji.. ce ga predres.. izpuhti.. in vsi ga takoj pozabjo.. ena 'bucika' je resitev in samo trenutek in en POK! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 v živalskem svetu je mnogo doživljenskhih zvez ... zvestobe do groba morda, brez zakonov in preglobokih razglabljan, kdaj uspe tudi nam ... ljudem menjavati partnerje ni težko ... poboljšati sebe je težko, ampak se splača.kaj je dolgoročno lepše? vztrajati s partnerjem in izboljšati pri sebi svoje vzorce, kar ti daje veliko možnost za pristno srečo? al begati in nositi trpeljenje naprej in si delati iluzijo, kako si srečen, ker lahko počneš, kar se ti sprdne? zvestoba je vredna spoštovanja. še malo in bom imela 26 let, zdaj pa, družbi se zdi, da se treba zgoniti do konca, folk mi lahko govori, mlada si še in toliko je še moških, zakaj bi se pa vezala ne enega. pa sama najbolje vem. zakaj bi si lagala. ne bom več bežala od sebe in krivila druge za svojo jezo, razočaranje, žalost. raje se bom trudila bit razumevajoča, stabilna v čustvih, kar mi bo uspelo, če bom najprej lažje razumela sebe in svoje odzive. gre se mi tudi za zese. za celo življenje naprej. sita sem jeze, ponižanja, žalosti, očitkov. trudim se za lepe trenutke, rada bi jih delila z drugimi, če mi dopustijo, rada imam občutek, da lahko zamenjam jezo in kritiko vsaj za prijaznost in sprejemanje, če že ne brezpogojno love. saj kaj je brezpogojna love? ne rabiš se niti približati, nič storiti. ljudje z ulice ... samo greš mimo z lepimi občutki in mislimi. negativno nastrojenost začutijo ... zato jo pa vidim okoli sebe in samo grdo ... kdaj pa vidim svet zelo lep, vsi ljudje so lepi in veseli. pa sem spet zašla. skratka, ni važno, kaj družba pričakuje, kakšen je svet, kaj drugi pravijo, kako so nas oblikovali od malega. vsak si želi ljubezni. in ko najdeš tisto, ki ti paše, je zvestoba samoumevna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 menjavati partnerje ni težko ... poboljšati sebe je težko, ampak se splača.kaj je dolgoročno lepše? vztrajati s partnerjem in izboljšati pri sebi svoje vzorce, kar ti daje veliko možnost za pristno srečo? al begati in nositi trpeljenje naprej in si delati iluzijo, kako si srečen, ker lahko počneš, kar se ti sprdne? zvestoba je vredna spoštovanja. še malo in bom imela 26 let, zdaj pa, družbi se zdi, da se treba zgoniti do konca, folk mi lahko govori, mlada si še in toliko je še moških, zakaj bi se pa vezala ne enega. pa sama najbolje vem. zakaj bi si lagala. ne bom več bežala od sebe in krivila druge za svojo jezo, razočaranje, žalost. raje se bom trudila bit razumevajoča, stabilna v čustvih, kar mi bo uspelo, če bom najprej lažje razumela sebe in svoje odzive. gre se mi tudi za zese. za celo življenje naprej. sita sem jeze, ponižanja, žalosti, očitkov. trudim se za lepe trenutke, rada bi jih delila z drugimi, če mi dopustijo, rada imam občutek, da lahko zamenjam jezo in kritiko vsaj za prijaznost in sprejemanje, če že ne brezpogojno love. saj kaj je brezpogojna love? ne rabiš se niti približati, nič storiti. ljudje z ulice ... samo greš mimo z lepimi občutki in mislimi. negativno nastrojenost začutijo ... zato jo pa vidim okoli sebe in samo grdo ... kdaj pa vidim svet zelo lep, vsi ljudje so lepi in veseli. pa sem spet zašla. skratka, ni važno, kaj družba pričakuje, kakšen je svet, kaj drugi pravijo, kako so nas oblikovali od malega. vsak si želi ljubezni. in ko najdeš tisto, ki ti paše, je zvestoba samoumevna. Si se pa potrudla s tem postom. Saj dobro pišeš, le da malo romantično. Zvestoba je vredna spoštovanja? To je samo en tvoj koncept. Pozornost, ljubezen,.mogoče to,..zvestoba pa se meri v času. Čas pa nima nekega pomena pri tem, kako imaš (nekoga) rad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Kaj zdaj folk!? Ste za al ste proti? jaz očitno za Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Tapravi se oglašajo ja...Res...Neverjetno je to, kako mal spoštovanja imajo nekatere ženske do sebe... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 Si se pa potrudla s tem postom. Saj dobro pišeš, le da malo romantično. Zvestoba je vredna spoštovanja? To je samo en tvoj koncept. Pozornost, ljubezen,.mogoče to,..zvestoba pa se meri v času. Čas pa nima nekega pomena pri tem, kako imaš (nekoga) rad.vem ja, preveč romantične predstave in dojemanje sveta imam. saj sem čisto zmedena. samo vseeno ne tako, da se ne bi mogla obdržati na tleh.spoštujem ljudi, ki so že leta ali desetletja skupaj in jih skupaj drži ljubezen kljub težavam in niso varali, ko so bili problemi. niso pobegnili. so se borili za nekaj. in to spoštujem. in vse, ki so iskreno z nekom skupaj, čeprav šele kratek čas. al pa samske, ki so iskreni do ljudi v izkazovanju pozornosti. brez slinjenja. in ki tud ne kažejo žalosti, ko jo čutijo. tako pač. Tapravi se oglašajo ja...Res...Neverjetno je to, kako mal spoštovanja imajo nekatere ženske do sebe...je sploh lahko kdo komu sodnik? jaz ga do sebe imam. res ga pa nisem imela niti malo, pa ne samo kot ženska (sicer mi pa ti koncepti in pričakovanja grejo kar malo na bruhanje). ampak saj živim zdaj in bom živela v prihodnosti - kot človek, ki se spoštuje. ni važno kako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.